2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım seninki mecburi imiş zaten ben de senin yerinde olsam o kadar engel varken normal yapmazdım. İri bebek kafa büyük çatı dar çok zor olur seninki mecburi sezeryan olması gereken o

Ohh maşallah bebişine ya ne güzel gördün darısı başımıza :)

Selam arkadaşlar artık yavaş yavaş zaman yaklaşıyor heyecan artıyor. Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz sezeryan mı normal mi.
Evet çok az kaldı ben normal istiyorum hayırlısı neyse o olsun ama :)

bnde o hikayeleri duyduktan sonra istemiyorm artık 8 saat sancı cekip sezeryan olan arkadsım war
Canım sen onun gibi olucaksın diye bişey yok ki.ben de o kadar güzel bir doğum serüveni yaşadım ki sezeryan isteyenler bile fikir değiştirdi.sabah 9.30 gibi hastaneye gittim.Suyum gelmişti ve 3 cm açıklık vardı.sancı hiç yoktu.sancı 3-4 saat oldu sona yaklaşırken ama inan gazın olur da çıkaramayınca bağırsaklarında çok acıtan bir ağrı olur ya onun kadar bile değildi.Birde sürekli bir ağrı da diyildi.arada giriyordu 30 saniye sürüp geçiyordu.ve öğleden sonra 4.30 gibi doğum oldu.kızım kucağımda çıktım doğumhaneden.hele onun bana bakışları annesini merak eden hali o kadar güzeldi ki.onunla bakışırken dikişlerimi vile hissetmedim diyebilirim. İkinci doğumum ise sezeryan oldu zorunlu oldu kanama +makat geliş yüzünden.doktor bebeği çıkardı bana getirdi gösterdi ama hala tam hatırlayamıyorum ne bebeğimin yüzünü ne başka bişeyi.epidural olduğum halde sanki kafam dumanlandı resmen.Normal doğumda ertesi gün herşeyimi rahat rahat yapıyordum ama sezeryanda 1 haftada ancak toparlandım ki sezeryan doktorum süperdi.o yüzden zorunlu kalınmadıkça bence normal doğumu tercih etmek lazım.

Ne güzel hazırlıklar bunlar :) çok güzel olmuşlar hayırlısıyla dağıt inşallah :)

Kesinlikle katılıyorum size. Artık doktorlar bile bir sorun yoksa normali öneriyorlar. Zaten engel varsa kafa büyükse iri bebekte sezeryan olsun diyor doktor. Normal yolla daha kolay olacakken belki de işimizi zorlaştırıyoruz.

Allah razi olsun canim evrt denedim simdi bulanti ve kusma basladi fena sekilde baslsrda bile boyle olmamistim ben umarim gecicidir
Çok üzüldüm canım ya sürekli mi kusuyorsun Allah korusun biraz dinlen uyu duş alıp

bende normal doğum çok istiyorumda arkadaşlar hemşireler çok parmaklıyor faln diyorlar onadn korkuyorum özel hastanede doğum yapıcam bn.aynı hastanede doğum yapanlarlada konuştum sürekli alttan bakılmasından çekiniyorum can acıtıyomuş bazen ama ona dayanamassan normale dayanamasın diyolar....ama doğal yolla olması ne güzel resmen ameliyat oluyosun sezeryanla kesip biçiyolar yani...ama son dakka nolcağı belli olmuyo ki bazen kaka yapıomuş bazen ilk poposu çıkıyomuş boğulma riski oluyomuş allah korusun...ozaman sezeryan mecbur

Kızlar takilmayin herkesi n dediğine. Kiminin ağrı eşiği düşük oluo mafoldum dio.kimi çok kolay oldu diyo. Kimi sezeryan sonrası berbat dio kimi bidaha olsa sezeryan yapardim dio.

Bende çikolata kisti ameliyatı oldum üç tane koca koca.nornal sezeryan gibi oldu.genel anestezi. Ama uyandim bi kalktım, susarsin dediler olmadı. Basin ağrır dediler olmadı. Sadece eğilip kalkmada dikiş yeri acidi okadar. Yani herkesin farklı oluo.
Inşallah normal doğum şansımız vardır ama kafaya takmadan akışına birakalim. Doktorumuza güvenip yolumuzu çizelim .

Kızlar bunu dayeni siz lerin yorumunuz için bir yere ekledim, burda paylaştığımı sanarak,
Meyersem başka sayfaymiş, tamamen kopyeleyip tekrar sizle paylaşıyorum

Bunu erkek bebeyi için hazırladim, içime sinmedi, bıraz moralim yok bu aralar ve bu yüzden bir şey beğenmiyorum galiba
Bakıp bır yamukluk varmı yada düzeltmem gereken bir yer varmi, rengi erkek bebeyi için uykunmu( renk tam mavi degil, biraz yeşil mavi gibi)
Birde öneride buluna bilirsiniz, mesela kapağınıda taşlı yapacaktım ama sonradan böyle buraktım, abartılı oldu diye
İnci ilede süslesem, taşlarla bir uyumsuzlukmu olacak ne

Eklentiler

• image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 166
Gozunaydin canım maşallah kuzuma
Teşekkür ediyoruz canım :)

Benm de 20 Mart gibi başlıcak canım
Oh ne güzel sende hallettin o zaman, erken alacabileceksin.Çok sevindim :)

Ohh maşallah bebişine ya ne güzel gördün darısı başımıza :)

Evet çok az kaldı ben normal istiyorum hayırlısı neyse o olsun ama :)

Sorma canım ya tam bir ay olmuştu,çok mutlu oldum :)Amin inş darısı tüm özleyen annişlerimize ,çabucak geçsin vakitlerde kucağımıza da alıp doya doya koklayalım inş :)

Evet bence de. :) ben de ameliyat oldum aynı gün ayağa kalktım millet bir hafta yatıyor. Narkozdan sonra kısmadım. Hiç de kötü geçmedi. Bence hayırlısı deyip doktora güvenmek gerek :)

Güzel olmuş ama tavsiyem kurdelayla çiçeğin rengi uymamış. Ya kurdela yeşil tonunda olsun ya da çiçek daha mavi

Benim kaldığım yerde asla sağlık durumu gerekmedıkce anne adayı istesede sezaryan yapmıyorlar. Haberlerde Türkiye'de sezaryan ile dogum son yollarda çok artmiş
Çünkü ordaki doktorlar pek zorluk çıkarmıyorlarmiş bu konuda
Biz burda zesaryani burk, normal dogumda ilac bile istedigimizde zorluk cikariyorlar
Ehh işte bende bu konuda kafam cok karişık

Pazartesi doğum iznine çıkıcam ben 1 aydır raporluyum. 32+1 de de doğum izni raporumu teslim edicem. Öğrendiğim kadarıyla 32+ larda da alabiliyorsun çalışabilir raporunu kurumun sorun etmezse

tamam canım acaba aldın mı diye merak ettim, ne güzel izne çıkıyosun iyi dinlenceler :)

Güzel olmuş ama tavsiyem kurdelayla çiçeğin rengi uymamış. Ya kurdela yeşil tonunda olsun ya da çiçek daha mavi
Haklısın! O an o renkte bir birine uygun renkleri bulamadığım için böyle oldu
Şimdi iyice Gözüme batar bak buinşallah bulurda düzeltirım bunu, Sağol canim benim

Gözünaydin maşallah bebeğine

kızlar vajınal ağrı çekiyomusunuz
bende ilk baslardaki gibi batmalar başladı. agrı gıbı degıl de gun ıcınde bı kac sefer 20sn falan suren batmalar. artık kafa aşağıda da ondan yıne genısleme calısmaları mı var bılmıyorum ama bende durum böyle:)

Ilk aylara döndük sanırım kızlar. Çoğumuz mide bulantısı ve ağrılar başladı. Balayı donemimiz bitti :)

balayı dönemi bitti de işler bitmedi ya:) oda duruyor. kıyafetlerın yıkanıp utulenmesı duruyor. gecelik vs olayları duruyor. hedıye eşya foto duruyor. napcaksam.

Selam arkadaşlar artık yavaş yavaş zaman yaklaşıyor heyecan artıyor. Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz sezeryan mı normal mi.
En hayırlısindan normal istiyorum zamaninda olursa eğer korkmuyorum da hiç, sancim geldiginde Güle oynaya gidecegim eminim Yine de nasip tabii bakalm ne olcakkk

hastane cıkısının 5lısı işimizi görür mü arkadaslar
Sekerlerin çok tatlı olmus hayrlisyla dagitmak nasip olsun inss olur neden olmasın ben genelde hep beşli üçlü takimlar aldım. battaniyesini iç zibinini ve normal zibini da kendin eklersin onlular gibi olur. :)

Kisa kollu al mevsim soguk olmayacak zaten. sabahlik alirsan onu uzun kol al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…