Benimki de dönmedi hala üzülme canım daha çooook dönerler inan :)Geldim balım bizim bebış yıne ters duruyokilomuzda 1.908 gr olmuşuz teyzsi,
Olanlri niye gotutup yikiyolar yeni cicisler alip yikayip utuleyip gtirsinler prenseseKızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Belki yardım etmek istemiştir ama senin yıkaman daha doğru çok büyük bir heyecan çünkü :)))Kızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Çok mantıklı :))))Olanlri niye gotutup yikiyolar yeni cicisler alip yikayip utuleyip gtirsinler prensese)
En guzel seyi dogal olarak sen yapak istiyosun canim hayatimda yaptigim en guzel utu olacak sewerek ask duyarak esyalarina bu duyguyu dusununce bile heycanlaniyorumKızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Hahahah ewet canim bncede en mantiklisiOlanlri niye gotutup yikiyolar yeni cicisler alip yikayip utuleyip gtirsinler prensese)
Saol canim dr.umda daha çok dóner dedi doğum anında bile dónen olvyo dedi içime biraz su serpti ama 1haftada dönmeyince tedirgin oldumBenimki de dönmedi hala üzülme canım daha çooook dönerler inan :)
Bak bebişiin neredeyse 2 kilo olmuş ne güzel işte maşallaj ona :)
Aynen canım haklısın ben dayanamadım yıkadım o mutluluk paha biçilemezKızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
MasaAllah bebisine canimGeldim balım bizim bebış yıne ters duruyokilomuzda 1.908 gr olmuşuz teyzsi,
Hayırlı olsun canım arabayi kaca alınız ne markaKizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemizebebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935
Cok sagol esramHayırlı olsun canım arabayi kaca alınız ne marka
:))Çok mantıklı :))))
Tesekkürler tatlımMasaAllah bebisine canim
Güle güle kullansın bebisin canımKizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemizebebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935
Geçmiş olsun canım ixi olmaniza sevindimCanlar bizim yine kanamamız oldu. Doktora gittik sorun yok çok şükür. Ama ağrımız var.ağrı çeken var mı başka.
Canım ben ishal olmadım annemler bebekler 7 ayda saç çıkartıyorlar ondan olur mide yanmasi bulantısı dedi ne kadar doğru bilmiyorumCanım bende de vardı evelsigün miğde buluntısı fakat ben aynı zamanda da ishal olmuştum. Hala da tam iyileşemedim. Salgın varmış.
Evet canım benim oluyor ağrım. Hem oradaki kemiğim ağrıyor hemde bir yere çarpmışım gibi çürük ağrısı gibi bir ağrım var o bölgede. Ezilmiş gibi acıyor ama normal bu ağrılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?