2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Olanlri niye gotutup yikiyolar yeni cicisler alip yikayip utuleyip gtirsinler prensese)

Kızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Belki yardım etmek istemiştir ama senin yıkaman daha doğru çok büyük bir heyecan çünkü :)))

Mayıs anneleri muhtemelen hazırlıkları tamamlamaya yaklaşmıştir ancak benim elimde hastane cikislari var beğenen anneler özelden yazabilirler yardimci olmaya çalışırım Sevgiyle kalın ve sağlıklı bir şekilde bebeginize kavusun inşallah. .

Eklentiler

• l14YMINESET1206GRI_1.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 126
  • l14YMINESET1210IND_1.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 116
  • l14YMINESET1205MVI_1.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 119
  • l14YWONESET411MAV_1.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 136
  • l14YWONESET411MAV_2.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 132
  • l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    85 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20150219_205556.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20150219_211640.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20150219_205556.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 133
En guzel seyi dogal olarak sen yapak istiyosun canim hayatimda yaptigim en guzel utu olacak sewerek ask duyarak esyalarina bu duyguyu dusununce bile heycanlaniyorum

Benimki de dönmedi hala üzülme canım daha çooook dönerler inan :)
Bak bebişiin neredeyse 2 kilo olmuş ne güzel işte maşallaj ona :)
Saol canim dr.umda daha çok dóner dedi doğum anında bile dónen olvyo dedi içime biraz su serpti ama 1haftada dönmeyince tedirgin oldum

Aynen canım haklısın ben dayanamadım yıkadım o mutluluk paha biçilemez

Canım ben ishal olmadım annemler bebekler 7 ayda saç çıkartıyorlar ondan olur mide yanmasi bulantısı dedi ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…