- 29 Mart 2011
- 30
- 23
- 88
Ben de bir pijama takim ve gecelik siparisi vermistim 2 gun sonra geldi,yikadim bile,cekme solma yok,penyesi yumusacik.cok kaliteli degil ama zaten ne kadarcik zaman giyicem,zaten pijama,gayet isgorur..Cnım çok basit görünenlerde var onlar daha da uygun zaten ki resimlerde de belli ediyorlar,ben iki takım aldım,gayet hoşuma gitti %100 pamuk penyesi de vücudu sarışı da hoşuma gitti..istersen bi getirt beğenmezsen iade edersin..
Tesekkur ederim canimGüle güle kullansın bebisin canım
Olanlri niye gotutup yikiyolar yeni cicisler alip yikayip utuleyip gtirsinler prensese)
Belki yardım etmek istemiştir ama senin yıkaman daha doğru çok büyük bir heyecan çünkü :)))
Aynen kızlar deli etti zaten beni. Israr ediyor eltim de onayliyor ben büyük bir heyecanla onları yikayacagim günün gelmesini bekliyorum. O evine alıp yikayacak. Eşime anlatıyorum vwrseydin diyor bana sinir oldum. Ben yarın yikicam sanırım. Moralimi bozdular. Kötü zamanda kimse gelip yardimci olmaz iyi zamanda geldi her şeye konacakEn guzel seyi dogal olarak sen yapak istiyosun canim hayatimda yaptigim en guzel utu olacak sewerek ask duyarak esyalarina bu duyguyu dusununce bile heycanlaniyorum
Gecmis olsun canim umarim artik olmazCanlar bizim yine kanamamız oldu. Doktora gittik sorun yok çok şükür. Ama ağrımız var.ağrı çeken var mı başka.
Öncelikle maşallah bebişe canım kocaman olmuş. Yerim o tontisi :):)Aynen canım haklısın ben dayanamadım yıkadım o mutluluk paha biçilemez
Hepsi çok güzel güle güle kullansin oğlusun inss.Kizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemizebebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935
Oyy maşallah prenses iki kilo olmuş gozunaydin canım. Üzülme daha zaman çok dönerler ins o zamana kadar. Benimki de tersti en son gittgmde. Dönerler ins canmGeldim balım bizim bebış yıne ters duruyokilomuzda 1.908 gr olmuşuz teyzsi,
Eltinin seni anlamasi lazimdi bence yaptigi cok ayip kayinvaliden hadi yasli diye dusnursek eltin bunu kullabmis resmen bende olsam cok kizardim esinde cok bilmislik yapmasin azcikta karicigini tutsnlar bencede yarin yika senAynen kızlar deli etti zaten beni. Israr ediyor eltim de onayliyor ben büyük bir heyecanla onları yikayacagim günün gelmesini bekliyorum. O evine alıp yikayacak. Eşime anlatıyorum vwrseydin diyor bana sinir oldum. Ben yarın yikicam sanırım. Moralimi bozdular. Kötü zamanda kimse gelip yardimci olmaz iyi zamanda geldi her şeye konacak
Pesin fiyatina bu fiyata indirmislerdir dimi tatlimCok sagol esramcasual cadillac canim yalvara yakara 650 ye indirdik :)
Normal benimki de daha dönmedi canım meraklanma :)Saol canim dr.umda daha çok dóner dedi doğum anında bile dónen olvyo dedi içime biraz su serpti ama 1haftada dönmeyince tedirgin oldum
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah :)Kizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemizebebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935
Geçmiş olsun canım neyse ki doktor sorun yok demiş.Canlar bizim yine kanamamız oldu. Doktora gittik sorun yok çok şükür. Ama ağrımız var.ağrı çeken var mı başka.
Oldu canım aylardır beklioz bu zevki. Çok yardım etmek istiyorlarsa kapı pencereni silsinler.Kızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Yani canım uygun bir dille anlatırsın. Anne ben çok heves ettim ilk kıyafetleri olacak alınmazsan kendim yıkamak istiyorum o heyecanı yaşamak istiyorum diye. Sorun ederse de kendi bilirÖncelikle maşallah bebişe canım kocaman olmuş. Yerim o tontisi :):)
Ben de yikicam hem de yarın. Yoksa baskı kuracak bana
Çok iyi almışsinz canım Güle güle kullanın inşallah Ayy ne güzel heyecanlarCok sagol esramcasual cadillac canim yalvara yakara 650 ye indirdik :)
Aynen kızlar deli etti zaten beni. Israr ediyor eltim de onayliyor ben büyük bir heyecanla onları yikayacagim günün gelmesini bekliyorum. O evine alıp yikayacak. Eşime anlatıyorum vwrseydin diyor bana sinir oldum. Ben yarın yikicam sanırım. Moralimi bozdular. Kötü zamanda kimse gelip yardimci olmaz iyi zamanda geldi her şeye konacak
kız boşver sen onların lafını..madem sana yardım etmek istiyolar evle ilgili işlere el atsınlar..Kızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Teşekkürler teyzesi büyüdû bizim sıpa inşaAllah döner tatlımOyy maşallah prenses iki kilo olmuş gozunaydin canım. Üzülme daha zaman çok dönerler ins o zamana kadar. Benimki de tersti en son gittgmde. Dönerler ins canm
Teşekkürler tatlım bencede biran evvel yıka kaynanaya kalmasınÖncelikle maşallah bebişe canım kocaman olmuş. Yerim o tontisi :):)
Ben de yikicam hem de yarın. Yoksa baskı kuracak bana
hepsi çok güzelmiş cnm güle güle kullanın :)Kizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemizebebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?