2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu isimleri biz de yazalım dualarımızdan sonra anarız 20-30 isim olur zaten

Kuzum sen banada simdilik bi tane yaz fazla okursam haberdar ederim ismim dilek

Dilara, 2 tane okurum insallah canim, fazla okursam da haber veririm

toist Canım 2 tane de bana yazabilirsin,ismim Semra..daha fazla okuyabilirsem eğer belirtirim..Allah şimdiden hepinizden Razı olsun :)Ne güzel bir şey olacak..

toist
gunaydin ben sabah namazi ardindan 2 yasinimi okudum tuba arkadasimizin dedigi gibi niyetlenerek allah kabul etsin.duasini okuyacak arkadasada tesekkurler simdiden allah razi olsun.
Bugun 9.30 kontrolum var oglende saglikocaginda var.ins hersey yolundadir.
bu arada hayirli cumalar :))

Kizlar ya ben de katilmak isterim ama arapca okumayi hatirlamiyorum. Youtube'dan dinlerken Kur'an'dan takip etmek okumak yerine gecmez di mi? Beni de katar misiniz dualariniza?

Canim, kizlara sormustum ama sen daha iyi bilirsin galiba. Internetten dinlerken Kur'an'dan takip etmek olur mu? Degilse ben de turkcesiyle 1 tane okumak istiyorum. Ismim ozlem.

Canım Cüz ve Yasin okurum bende hızlı okuyorum zaten eğer eksik varsa söyleyin okurum inş

Nasıl canım. Bu tarihi doktorun normal dıoğum için mi sezaryan için mi verdi. Biz aynı günüzde bende cumartesi gideceğim. Sorayım bi.

Onu belırtmedı bende sorcam bu gıdısımde ılk basladıgımda bu tarıhı vermıstı bende o zmn acemılık hıc sormak aklıma gelmedı bırde daha doguma var dıye ustune dusmemıstım ama artık arastırırım

Benim kisltmam daha komik ve acımasız canım dün eşime diyorum zaten Mart ayının icindeyiz martı saymiyoruz nisan 30 gün. Eee mayısta doğum yapacaksam mayisi da saymiyoruz 30 gün kaldı :) :)
bende oyle hesaplıyorum cnm bu aya gırdıysek bıttı sayıyorum mayısda ztn telasla gecıcek adam gıbı bır nisan var dıyorum herkese :)

gecmıs olsun canım, ALLAH sızede yardım etsin bu surecte

toist canim Allah kabul ederse turkcesinden okudum bir kere bende. Yatmadan okuayayim dedim.

Herkese gunaydin kizlar, burda gece oldu, ben de yatiyorum artik. Hepinize hayirli cumalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…