Nerelerdesin canim sen gozukmedin bayafirIyi geceler arkadaşlar nasılsınıztoist canım beni de ekler misin hem cüz hemde yasine
Hos geldin canim seninle qyni dogum tarihlerimizHerkese selam bende yeni katildim araniza 28 mayis tahmini dogum tarihim
Kuzum sen banada simdilik bi tane yaz fazla okursam haberdar ederim ismim dilekKIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE OKUMAK İSTEDİĞİNİZ LAZIM
Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
1. @elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. @yagmur4
9. @asikiz2020
10. @martagon
11. @esra51
12. @Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13.yussem
14. @eysan
15. @emirgul
16. @krbiber
17. @htcydmr
18. @tuubaa60 3 tane. TUĞBA
19.toist 2 tane. TUBA
20. @countryrose
21.My flower
Ben yarin carsiya cikmam lazim yoksa bende okuya bildigim kadar okurdum ewde oturuyoruz bos bos dedigin gbi hayatimCanım bende 5 tane albilirim boş boş oturuyorum zaten
Dilara, 2 tane okurum insallah canim, fazla okursam da haber veririmKIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE OKUMAK İSTEDİĞİNİZ LAZIM
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
1. @elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. @yagmur4
9. @asikiz2020
10. @martagon
11. @esra51
13.yussem
14. @eysan
15. @emirgul
16. @krbiber
17. @htcydmr
19.toist 2 tane. TUBA
20. @countryrose
21.My flower
Kizlar ya ben de katilmak isterim ama arapca okumayi hatirlamiyorum. Youtube'dan dinlerken Kur'an'dan takip etmek okumak yerine gecmez di mi? Beni de katar misiniz dualariniza?Kızlar gözümden kaçmamıştır inşallah isteyenleri yazdım 20 kişi olduk. Var mı başka acaba katılmak isteyen. Herkes 2 tane alır mı. Nasıl yapalım ya da sayımı alayım sizden.
1. @elf21
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. @yagmur4
9. @asikiz2020
10. @martagon
11. @esra51
12. @Benim Minnak Sevgilim
13.yussem
14. @eysan
15. @emirgul
16. @krbiber
17. @htcydmr
18. @elf21
19. @tuubaa60
ve ben20.toist
Canim, kizlara sormustum ama sen daha iyi bilirsin galiba. Internetten dinlerken Kur'an'dan takip etmek olur mu? Degilse ben de turkcesiyle 1 tane okumak istiyorum. Ismim ozlem.yussem cim makbul olan arapça olandır ama latince de okunabilir herseyden önce niyet önemlidir :) arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
Canım Cüz ve Yasin okurum bende hızlı okuyorum zaten eğer eksik varsa söyleyin okurum inşKIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE OKUMAK İSTEDİĞİNİZ LAZIM
1. @elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr
3.dilek2912
4.duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. @yagmur4
9. @asikiz2020
10. @martagon
11. @esra51
13.yussem
14. @eysan
15. @emirgul
16. @krbiber
17. @htcydmr
19.toist 2 tane. TUBA
20. @countryrose
21.My flower
Nasıl canım. Bu tarihi doktorun normal dıoğum için mi sezaryan için mi verdi. Biz aynı günüzde bende cumartesi gideceğim. Sorayım bi.
bende oyle hesaplıyorum cnm bu aya gırdıysek bıttı sayıyorum mayısda ztn telasla gecıcek adam gıbı bır nisan var dıyorum herkese :)Benim kisltmam daha komik ve acımasız canım dün eşime diyorum zaten Mart ayının icindeyiz martı saymiyoruz nisan 30 gün. Eee mayısta doğum yapacaksam mayisi da saymiyoruz 30 gün kaldı :) :)
gecmıs olsun canım, ALLAH sızede yardım etsin bu surecteTeşekkür ederim canım iyiyiz şükür kv beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu şükür iyi şimdi bizde kalıyor o yorucu geliyor kardeşim çırpınıp duruyor ona üzülüyorum giremiyorum bende uzun zamandır sen nasılsın miniğin nasıl isme karar verebildin mi
Canımmm giremiyorum maalesef ama hep aklım burda özledim siziNerelerdesin canim sen gozukmedin bayafir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?