- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Merhaba seninle ayni gunmus dogumlarimiz sen tum hazirliklari yaptin mi benim hicbirseyim hazir degil neler koyayim cantaya bilemiyorum.
Evet canım belliisminiz belli mi canım ?
Buyuyoruz teyzesi cok sukur iyiyim canim bende bizde seni ozledik kac gundur aklimdasin nerekerde bu acaba diye sen nasil oldun prenses nasilCanımmm giremiyorum maalesef ama hep aklım burda özledim sizinasılsın minik kızın nasıl büyümüştür şimdi o
Amin btanem amin hayirlisiyla saglik sihatli eli ayaga duzgn hayirli ewlatlar olsunlar hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimKızlarr ve minoşları günaydınn :) Zaman ne hızlı geçiyor :) Az kaldı yavrularımıza kavuşmamıza, sağlıkla zamanında gelsinler inşallah :)
ben bi yerde gormustum canım ultrason resmini koydurmuş kadın ve atıyorum isminiz ahmetEvet canım belli
cok güzel canım yapabilirsen yapılışını anlatırsın bnde erkeğini yapıyımKızlar böyle bir kapı süsü yapmak istiyorum. Nasıl sizce becerebilir miyim
Uzman TV'de anlatmislar canım çok kolay görünüyor aslında. Haftaya malzemeleri alıp başlıcam bakalım umarım beceririm :) :)cok güzel canım yapabilirsen yapılışını anlatırsın bnde erkeğini yapıyım
instgramda flan cok pahalı bunlar
aa videosu warsa yaparsın cnm bunun erkeği nasıl olcaksa sacmalıyorm bndeUzman TV'de anlatmislar canım çok kolay görünüyor aslında. Haftaya malzemeleri alıp başlıcam bakalım umarım beceririm :) :)
Canım kısa programda yıka biz öyle yaptıkbende yıkıcaklarımı ayırdım bazı battanıyelerı ve buyuk kıyafetlerı yıkamıcam. ama cok korkuyorum ya renklker karısırsa. ya bozulurlarsa.tek renk degılkı bunlar.acaba elımdemı yıkasam. ilk yıkayışta renk atıp atmadıgını gorururum hem. ay ne bılım
Biz ciktik hastaneden... hersey yolundaymis cok sukur :) 1510 gr 40 cm olmus dogum pozisyonunu almis oyle diyince nasil korktum normal yapacak gibi gorunuyosun dedi
canım indirimde yakalrsam bir iki tane alırım nolur nolmaz yanımda olsun diye ama genel olarak bende kızımda pamuk kullanmayı düşünüyorumbende oğlumda ilk doğduğu günden itibaren unibaby yeni doğanından kullanmıştım ne pişik oldu ne kızarıklık.ama kızlarda ilk zamanlarda kullanmamak gerek diye duymuştum.ben yinede 12li ekonomik boyundan aldım indirimde görünce.
saol canim ins :)gozunaydın canım hakkınızda hayırlısı olsun dogum ıcın :)
Kızlar böyle bir kapı süsü yapmak istiyorum. Nasıl sizce becerebilir miyim
Bana da iki yazar misin canımKIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM
Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
1. @elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr 2 tane GÜLDEN
3.dilek2912 1 tane DİLEK
4.duailemutluluk 1 tane DİLAY
5.Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. @yagmur4
9. @asikiz2020 1 tane
10. @martagon
11.esra51
12. @Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. @yussem 2 tane SEMRA
14. @eysan
15. @emirgul
16. @krbiber
17. @htcydmr
18. @tuubaa60
19. @toist 2 tane. TUBA
20. @countryrose 2 tane GİZEM
21. @SABIRRRRRRRRR 5 tane
22. @buket16 2 tane BUKET
23. @kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. @dogan35 2 tane
25. @Loafer 1 tane ÖZLEM
26. @hakus
a101 e flan geliyor cnm ben 2.75 e aldım ama 5 paket kalmıştı keske daha fazla olsaydı.takip et derimcanım indirimde yakalrsam bir iki tane alırım nolur nolmaz yanımda olsun diye ama genel olarak bende kızımda pamuk kullanmayı düşünüyorum
Ben heyecandan duramiyorum ki ilk bebegim o yuzden telas var hadi erken dogarsa hazirliksiz yakalanirsak falan ondan korkuyorumben daha canta fln hazırlamadım canım erken dıye dusunuyorum nısanda yapıcam ama bır cok seyı aldım 2 3 parca alıncak var gerısı tmm ben agırdan alıyorum herseyı nısan sonuna atıyorum hazırlamak ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?