2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba seninle ayni gunmus dogumlarimiz sen tum hazirliklari yaptin mi benim hicbirseyim hazir degil neler koyayim cantaya bilemiyorum.

ben daha canta fln hazırlamadım canım erken dıye dusunuyorum nısanda yapıcam ama bır cok seyı aldım 2 3 parca alıncak var gerısı tmm ben agırdan alıyorum herseyı nısan sonuna atıyorum hazırlamak ıcın :)

Kızlarr ve minoşları günaydınn :) Zaman ne hızlı geçiyor :) Az kaldı yavrularımıza kavuşmamıza, sağlıkla zamanında gelsinler inşallah :)
Amin btanem amin hayirlisiyla saglik sihatli eli ayaga duzgn hayirli ewlatlar olsunlar hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim

cok güzel canım yapabilirsen yapılışını anlatırsın bnde erkeğini yapıyım
instgramda flan cok pahalı bunlar
Uzman TV'de anlatmislar canım çok kolay görünüyor aslında. Haftaya malzemeleri alıp başlıcam bakalım umarım beceririm :) :)

Canım kısa programda yıka biz öyle yaptık

canım indirimde yakalrsam bir iki tane alırım nolur nolmaz yanımda olsun diye ama genel olarak bende kızımda pamuk kullanmayı düşünüyorum

günaydın kızlar dün annem bizde kaldı bebişin herşeyini yıkamıştım oda ütüledi ev işi yaptı.işe gidince artık yetişemiyorum yemek yap bulaşık makinası boşalt çamasır yıka çok yogun geçiyo allah Annelerimizin eksikliğini göstermesin....

Bana da iki yazar misin canım

Ben heyecandan duramiyorum ki ilk bebegim o yuzden telas var hadi erken dogarsa hazirliksiz yakalanirsak falan ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…