2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

cnm kaynana soyle esıme suprizim var bız erken kacalım dıye sıkıntı yapmaz o zmn, pastada da mesela 3 ayakkabı olabılır snn esının kızın ıcın sımdılık aklıma bu geldı :)

Günaydın kızlar :) nisan annelerinden doğum yapan var bize de az kaldı sanırım :) hayırlısıyla en güzel zamanda kavuşalım bebişlerimize inşallah :)
Ben hiç görmediğim tanımadığım birinin ayak parmaklarına vuruldum. Karnımda hissettiğim an Öpüp kollayıp o kokuyu içime çekmek istiyorum. Ellerimin arasına almak istiyorum o mucizeyi. Hiç tanımadığımız birine bu denli bağlanmak da ayrı bir mucize. Bu arada ben anneme hiç şikayet edemiyorum ah şuram ah buram diye. Hemen aa bak Analık niye zor niye cennet anaların ayaklarınaltında derler sanıyorsun diyor

Kızlar yasin için Sayı belirtirken isim söylerseniz sevinirim. Akşam 6 dan sonra duasını yapıcaz çünkü isme hitaben.

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar Canım bende akşam eve gidince abdest alır okurum mutlaka niyet edip

Canım benim adım Ayşegül, kısmetse oğluşumun adı Ömer Yağız olacak. Bende akşam eve gidip okuyacağım.

bende az once bebegımın hayalını kuruyordum ısten cıkmısım annemden almaya gıtmısım benı annemle kapıda karsılıyorlar kucaklıyorum hmn kızımı ay nasıl ıcım gıttı gozlerım doldu gercekten annelık cok farklı inşALLAH o gunler gelırde doya doya sararız yavrularımızı
BU ARADA CNM BEN ANCA AKSAM OKUYABILIRIM SIZ DUA YAPCAKMISSINIZ BEN ISTEYIM AMA

cnm kaynana soyle esıme suprizim var bız erken kacalım dıye sıkıntı yapmaz o zmn, pastada da mesela 3 ayakkabı olabılır snn esının kızın ıcın sımdılık aklıma bu geldı :)
Bu da mantıklı canım :)
Bence bebişinin yüz profili varsa onu yap yiyin hapur hupur :)
Var bir tane ayrıntılı ultrasondan kalma başka da yüz pozu vermedi eylül hanim :)

biliyorum cnm ama cok cok yavasım bu aksam okurum bır tane ben
Olsun canım Allah kabul eder inşallah.
Ozaman ben konuşurum diğer kızlarla gece yaparız duasını hem herkese de uyar ozaman. Birçoğumuz işten çıkıp okuyacak sanırım :)

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar Canım bende akşam eve gidince abdest alır okurum mutlaka niyet edip

Canım benim adım Ayşegül, kısmetse oğluşumun adı Ömer Yağız olacak. Bende akşam eve gidip okuyacağım.
Allah kabul etsin canım hemen yazıyorum :) kaç tane okuyacaksın peki

2 tane okurum canım işten geldikten sonra

Cok ıyı olur valla calısanlar malesef aksama kalıyor :)

KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM

Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın

emirgul arkadaşımız da ekledi.
Kızlar niyet ederken kolay doğumun yanında, kolay lohusalığıda ekleyelim. İnanın lohusalık kabus gibi olabiliyor. Dikiş acısı, ağrı,sancı, oturamamak, kalkamamak, bebeğinizin bakımını kendiniz yapamamak, birde aşırı duygusallık insanı mahvediyorYaşadığım için çok iyi biliyorum. Allah öncelikle bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin sonrasındada hemen iyileşip ayağa kalkma gücü kuvveti versin hepimize inş, kimseye muhtaç olmadan..

1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr 2 tane GÜLDEN
3. dilek2912 1 tane DİLEK
4. duailemutluluk 1 tane DİLAY
5. Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7. egemenhalit
8. Y yagmur4
9. Meleklerim20 1 tane
10. martagon
11. esra51
12. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. yussem 2 tane SEMRA
14. E eysan
15. emirgul 2 tane AYŞEGÜL
16. krbiber
17. htcydmr
18. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
19. toist 2 tane. TUBA
20. countryrose 2 tane GİZEM
21. @SABIRRRRRRRRR 5 tane
22. B buket16 2 tane BUKET
23. kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. D dogan35 2 tane
25. L Loafer 1 tane ÖZLEM
26. hakus

Kızlar niyet ederken kolay doğumun yanında, kolay lohusalığıda ekleyelim. İnanın lohusalık kabus gibi olabiliyor. Dikiş acısı, ağrı,sancı, oturamamak, kalkamamak, bebeğinizin bakımını kendiniz yapamamak, birde aşırı duygusallık insanı mahvediyor Yaşadığım için çok iyi biliyorum. Allah öncelikle bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin sonrasındada hemen iyileşip ayağa kalkma gücü kuvveti versin hepimize inş, kimseye muhtaç olmadan..

Evet haklısın o dönem dr çok önemli. En çok da kimselere Muhtaç olmadan yapmak istiyorum. Sadece eşim olsa keşke

Fatma canım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…