Canım kalın keçe ile yapılmış resimdeki onunla yapicamçok güzelmiş çok tatlı yaa...kanatlarını neyden yapıcan??
Öyle siparis verdim canım çünkü ultrason resmi pek net değil üstünde de çizgiler varİkinizin fotosunu yap seneye üçünüz olusunuz canm
Ben dalının Granül sabununu aldım canım. O da dogalmis içinde kimyasal yokmuş. . Şimdi attım makineye cicileri. Iki kere mi durulama yapayım canım. Bi de utulerken utunun ısısı kaç olmalı. Ya da buharla utulesem sadece olur muOh ne güzel caim evet ütülenıyo deterjan olarak ben hacışakir gıranül sabun aldglm içinde kgmyasal yokmus onun düsün yani annem bebekken benim giysilerimı onla yıkarmş şimdı bende kızimınkileri yikixorum ne güzel bide sabun kalıntısı kalmasin dixe 2kerf durulama yaptım
Hayatim okudum bendeAllah kabul etsin canım ismin neydi :)
Sağol canım hemen ekliyorum :)
Tabiki Allah kabul etsin hemen ekliyorum :)
Tamam canım ekliyorum :)
Tamam kuzum Allah kabul etsin :)
Tamam canım Allah kabul etsin evet inşallah ya devam ettirirsek ne güzel olur :))
Maşallah ya tamam hemen ekliyorum canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Allah kabul etsin canım ekliyorum hemen :)
Tamam canım kaç tane istersen yazabilirim bir de ismin neydi :)
Tamam canım Allah kabul etsin :)
Kusura bakma görmemişim gerçekten hemen ekliyorum Allah kabul etsin :)
Evet canım bugün okuyacağız Allah kabuk etsin ekliyorum :)
Evet canim ben çok araştiqdım kk denf baktım hatta annemde öyle dedi yani 2keqte durulamak lazimmış bide ütüde en düsükte ütülemeye calistım kırişığı açılmadi bende biraz yükselttim ama buhar vermedim canımCanım kalın keçe ile yapılmış resimdeki onunla yapicam
Öyle siparis verdim canım çünkü ultrason resmi pek net değil üstünde de çizgiler var
Ben dalının Granül sabununu aldım canım. O da dogalmis içinde kimyasal yokmuş. . Şimdi attım makineye cicileri. Iki kere mi durulama yapayım canım. Bi de utulerken utunun ısısı kaç olmalı. Ya da buharla utulesem sadece olur mu
Tamam o zaman canim ben de öyle yaparım teşekkür ederimEvet canim ben çok araştiqdım kk denf baktım hatta annemde öyle dedi yani 2keqte durulamak lazimmış bide ütüde en düsükte ütülemeye calistım kırişığı açılmadi bende biraz yükselttim ama buhar vermedim canım
Allah kabul etsin canim ben telden giriyoqum dinleyemem ama okuyabilirim öyleyse :)Bende Arapça bilmiyorum, internetten sesli dinleyip latince okuyarak takip edeceğim bende, sende öyle okuyabilirsin cnm. Allah hepimizin dularını kabul etsin inş.
Rica ederim bitanem ne demek ay öxle tatli oluxoki o minik giysileri ütülemek :)Rabbim isteyen herkese nasib etsin insaAllahTamam o zaman canim ben de öyle yaparım teşekkür ederim
Canım okudum ismim feride filiz siz filiz diyeAllah kabul etsin canım ismin neydi :)
Sağol canım hemen ekliyorum :)
Tabiki Allah kabul etsin hemen ekliyorum :)
Tamam canım ekliyorum :)
Tamam kuzum Allah kabul etsin :)
Tamam canım Allah kabul etsin evet inşallah ya devam ettirirsek ne güzel olur :))
Maşallah ya tamam hemen ekliyorum canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Allah kabul etsin canım ekliyorum hemen :)
Tamam canım kaç tane istersen yazabilirim bir de ismin neydi :)
Tamam canım Allah kabul etsin :)
Kusura bakma görmemişim gerçekten hemen ekliyorum Allah kabul etsin :)
Evet canım bugün okuyacağız Allah kabuk etsin ekliyorum :)
Arkadaşlar butik bebeden alış veriş yapan oldu mu acaba. Hangi markalardan aldınız kumaşlar nasıl. Ben internetten daha hiç alışveriş yapmadım da. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Ayyy canım ya aynen bazen poposunu dayıyorya çıkarıp ısırasım geliyor Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahGünaydın kızlar :) nisan annelerinden doğum yapan var bize de az kaldı sanırım :) hayırlısıyla en güzel zamanda kavuşalım bebişlerimize inşallah :)
Ben hiç görmediğim tanımadığım birinin ayak parmaklarına vuruldum. Karnımda hissettiğim an Öpüp kollayıp o kokuyu içime çekmek istiyorum. Ellerimin arasına almak istiyorum o mucizeyi. Hiç tanımadığımız birine bu denli bağlanmak da ayrı bir mucize. Bu arada ben anneme hiç şikayet edemiyorum ah şuram ah buram diye. Hemen aa bak Analık niye zor niye cennet anaların ayaklarınaltında derler sanıyorsun diyor
Kızlar yasin için Sayı belirtirken isim söylerseniz sevinirim. Akşam 6 dan sonra duasını yapıcaz çünkü isme hitaben.
KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM 2 ya da 1.
Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
1. @elf21 2 tane ELİF
2. @gldnozdmr
3.dilek2912
4. @duailemutluluk
5.Mytwin
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. Y yagmur4
9. @asikiz2020
10. @martagon
11. @esra51
12. @Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. @yussem
14. @eysan
15.emirgul
16. @krbiber
17. @htcydmr
18. @tuubaa60
19.toist 2 tane. TUBA
20. @countryrose
21.My flower
Ay çok beyendim cok güzel olmuş Rabbim giydirmeyide nasib etsin canımBuda süslediğim takım
Ahh canım ya bizim kız beni çok korkutuyor iki haftadır gece sancıyla uyanıyorum çok korkuyorum herkes normal diyo ama kafayı yiyeceğim kv de böyle olunca hastaneye de gidemiyorum bi mayıs gelse artık diyorum erken doğmasın da bari 35 i görelimBuyuygece teyzesi cok sukur iyiyim canim bende bizde seni ozledik kac gundur aklimdasin nerekerde bu acaba diye sen nasil oldun prenses nasil
Ay çok beyendim cok güzel olmuş Rabbim giydirmeyide nasib etsin canım
Aman canim cok dikkatli ol kv icnde gecmis olsun tatlim cok zor bu halde ugrasmak insallah gorucez hayatim 35.haftalariAhh canım ya bizim kız beni çok korkutuyor iki haftadır gece sancıyla uyanıyorum çok korkuyorum herkes normal diyo ama kafayı yiyeceğim kv de böyle olunca hastaneye de gidemiyorum bi mayıs gelse artık diyorum erken doğmasın da bari 35 i görelim
Amin canım erken yapmam iyi oldu ya şimdiden nefes nefese kaldım markete indim çıktım yoruldum. Göbüşümü de hesap edemiyorum artık oraya buraya carpiyorum. Bir de sende hiç nefes darlığı oluyor mu canım bende şimdi nefesim daralıyor sankiRica ederim bitanem ne demek ay öxle tatli oluxoki o minik giysileri ütülemek :)Rabbim isteyen herkese nasib etsin insaAllah
Çok güzel olmuş elinize sağlık çok beğendimBuda süslediğim takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?