2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar butik bebeden alış veriş yapan oldu mu acaba. Hangi markalardan aldınız kumaşlar nasıl. Ben internetten daha hiç alışveriş yapmadım da. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

çok güzelmiş çok tatlı yaa...kanatlarını neyden yapıcan??
Canım kalın keçe ile yapılmış resimdeki onunla yapicam
İkinizin fotosunu yap seneye üçünüz olusunuz canm
Öyle siparis verdim canım çünkü ultrason resmi pek net değil üstünde de çizgiler var
Ben dalının Granül sabununu aldım canım. O da dogalmis içinde kimyasal yokmuş. . Şimdi attım makineye cicileri. Iki kere mi durulama yapayım canım. Bi de utulerken utunun ısısı kaç olmalı. Ya da buharla utulesem sadece olur mu

Hayatim okudum bende

Evet canim ben çok araştiqdım kk denf baktım hatta annemde öyle dedi yani 2keqte durulamak lazimmış bide ütüde en düsükte ütülemeye calistım kırişığı açılmadi bende biraz yükselttim ama buhar vermedim canım

Tamam o zaman canim ben de öyle yaparım teşekkür ederim

Bende Arapça bilmiyorum, internetten sesli dinleyip latince okuyarak takip edeceğim bende, sende öyle okuyabilirsin cnm. Allah hepimizin dularını kabul etsin inş.
Allah kabul etsin canim ben telden giriyoqum dinleyemem ama okuyabilirim öyleyse :)

Canım okudum ismim feride filiz siz filiz diye
dua edin olur mu

Arkadaşlar butik bebeden alış veriş yapan oldu mu acaba. Hangi markalardan aldınız kumaşlar nasıl. Ben internetten daha hiç alışveriş yapmadım da. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ben alışverişlerimin %90'ını internetten yaptım. Butik bebedende süslemek için düz renk bir tulum, nohut bebek battaniyesi aldım. siparişlerin gelmesi biraz uzun sürdü ama kalitesi gayet güzel. sonrasındada çeşitli tulumlar ve nohut battaniyenin beyazını aldım. Ben gelen ürünlerden memnun kaldım, sadece dediğim gibi 15 günü buluyor gelmesi.

Ayyy canım ya aynen bazen poposunu dayıyorya çıkarıp ısırasım geliyor Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Benide eklermisiniz ? Bende katılmak istiyorum.

Buyuygece teyzesi cok sukur iyiyim canim bende bizde seni ozledik kac gundur aklimdasin nerekerde bu acaba diye sen nasil oldun prenses nasil
Ahh canım ya bizim kız beni çok korkutuyor iki haftadır gece sancıyla uyanıyorum çok korkuyorum herkes normal diyo ama kafayı yiyeceğim kv de böyle olunca hastaneye de gidemiyorum bi mayıs gelse artık diyorum erken doğmasın da bari 35 i görelim

Aman canim cok dikkatli ol kv icnde gecmis olsun tatlim cok zor bu halde ugrasmak insallah gorucez hayatim 35.haftalari

Rica ederim bitanem ne demek ay öxle tatli oluxoki o minik giysileri ütülemek :)Rabbim isteyen herkese nasib etsin insaAllah
Amin canım erken yapmam iyi oldu ya şimdiden nefes nefese kaldım markete indim çıktım yoruldum. Göbüşümü de hesap edemiyorum artık oraya buraya carpiyorum. Bir de sende hiç nefes darlığı oluyor mu canım bende şimdi nefesim daralıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…