2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben heyecandan duramiyorum ki ilk bebegim o yuzden telas var hadi erken dogarsa hazirliksiz yakalanirsak falan ondan korkuyorum
bnmde ılk dogum hersey ewde olsunda alıncak kalmasın bnm ıcın suan onemlı olan o ,ama bende hersey tertemız olsun dıye dusunuyorum once ewım temızlenır sonra kıyafetler yıkanır utulenır bebısı beklerız ,erken dogurursamda yapcak bırsey yok :)

Biz ciktik hastaneden... hersey yolundaymis cok sukur :) 1510 gr 40 cm olmus dogum pozisyonunu almis oyle diyince nasil korktum normal yapacak gibi gorunuyosun dedi

Ne güzel maşallah, boyu kilosuda gayet iyi. Ben geçen hafta gittiğimde hala ters duruyordu sıpam. Başından beri hep ters duruyor ayakları hep kasıklarımda, bu şekilde taşımakta zor fazla baskı yapıyor sanki

ben de konuya sonradan dahil oldum, işteyim calısıyorum dolayısıyla burda okumam zor, aksam da annemlere gidecegiz. Ben de 1 tane okumak isterdim, olmadı sonradan okurum ben de :)

toist canım en okulda olduğum için sık sık giremiyorum akşamları filan o yuzden bi tane alabilirim sanırım akşam ezanına kadar denilmiş yetiştirmeye çalışıcam inş :) hergün bi tane okuyabilirim cüz dağıtırsanız da mutlaka bi tane verin :) beni unutmayın öpüldünüzz :* :* :*

Seker yuklemesi yaptirdiniz mi doktor bir hafta once gittigimde yaptir dedi bende istemiyordum yaptirmadim.

Günaydın kızlar geçmisi okuyorumda masaAllah hemen hemen hepinizde kur-anı kerim biliyosunuz kendimden utandim valla bn nasil müslümanım dıye utana sıkila söyliyim adım Burcu benide dualarinızda unutmazsanız çok mutlu olurum inanin okadar çok isterdimki bende okumayı ama olmadı hepinizle gurur duydum kızlar Allah razi olsun sızden...

Hemen gelseler keske o kadar istiyorum ki kucagima almayi :) sen seker yuklemesi yaptirdin mi

Slm kızlar bugün izmire gideceğiz bebek odası almak için ikea dan alacağım inşallah pişman olmam Biraz kararsizim bir fikriniz var mı ?

Günaydın kızlar. Birazdan markete gidip bebisimin kıyafetleri için deterjan alıcam sonra yikicam :) yıkadıktan sonra utuleyecek miyim kızlar
Oh ne güzel caim evet ütülenıyo deterjan olarak ben hacışakir gıranül sabun aldglm içinde kgmyasal yokmus onun düsün yani annem bebekken benim giysilerimı onla yıkarmş şimdı bende kızimınkileri yikixorum ne güzel bide sabun kalıntısı kalmasin dixe 2kerf durulama yaptım

Seker yuklemesi yaptirdiniz mi doktor bir hafta once gittigimde yaptir dedi bende istemiyordum yaptirmadim.

ben yaptırmadım doktorumda istemedi, ilk gebeliğimdede yaptırmamıştı ki ben 15 kilo aldım şimdiden, ona rağmen istemedi. Toplamda 4 kez açlık tokluk kan şekerime baktırdı, troidlerime baktırdı hepsi normal görünüyor belki o yüzden istememiştir bilemiyorum. Şeker yükleme testiyle ilgili herkesin kafası karışmış halde, kimi zararlı diyor kimide gerekli olduğunu savunuyor. Bencede son aylarda yapılması çok mantıklı değil, doğuma kalmış iki ay hamurlu ve şekerli gıdalar tüketmezsek bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum düşünmüyorum

Benide eklermisiniz Sümeyye 2 tane

Bende Arapça bilmiyorum, internetten sesli dinleyip latince okuyarak takip edeceğim bende, sende öyle okuyabilirsin cnm. Allah hepimizin dularını kabul etsin inş.

Ben 50 mg yaptırdım yüksek çıktı. Dr 1 hafta sonra 100 mg yaptırdı. Onda da 2 değer yüksek çıktı ama sınır 170 ise benim 190 çıktı.Dr haif gebelik şekeri var dedi .Diyet yapıyorum şimdi. İyiki de yaptırmışım deli gibi tatlı ve hamur işi yiyordum şeker yüklemesi yaptırıcam diye az frenlemiştim ama tam değildi. Şimdi dikkat ediyorum bayağı . Haftalık tahlil yapıp şekeri kontrol ediceğiz.

umarim sizinkide en kisa zamanda doner :)

Canım öyle düşünme, maalesef bende bilmiyorum ama çok arzu ettiğim için en azından Latince okunuşundan okuyacağım Yasin i,istersen sende öyle yap,inş en kısa zamanda da bu vesileyle bizde öğreniriz:)ama bende arkadaşlarla gurur duydum inan çok etkilendim..Dualarımızdasın,öpüyorum..

Ay insaAllah tatlım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…