- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
İkinizin fotosunu yap seneye üçünüz olusunuz canmEee hangisini yapıyım canım :)
KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM
Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
emirgul arkadaşımız da ekledi.
Kızlar niyet ederken kolay doğumun yanında, kolay lohusalığıda ekleyelim. İnanın lohusalık kabus gibi olabiliyor. Dikiş acısı, ağrı,sancı, oturamamak, kalkamamak, bebeğinizin bakımını kendiniz yapamamak, birde aşırı duygusallık insanı mahvediyorYaşadığım için çok iyi biliyorum. Allah öncelikle bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin sonrasındada hemen iyileşip ayağa kalkma gücü kuvveti versin hepimize inş, kimseye muhtaç olmadan..
1. @elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr 2 tane GÜLDEN
3. @dilek2912 1 tane DİLEK
4.duailemutluluk 1 tane DİLAY
5.Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. @yagmur4
9. @asikiz2020 1 tane
10. @martagon
11. @esra51
12. @Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13.yussem 2 tane SEMRA
14. @eysan
15.emirgul 2 tane AYŞEGÜL
16.krbiber 1 tane BURCU
17. @htcydmr
18. @tuubaa60 3 tane TUĞBA
19.toist 2 tane. TUBA
20.countryrose 2 tane GİZEM
21. @SABIRRRRRRRRR 5 tane
22. @buket16 2 tane BUKET
23. @kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. @dogan35 2 tane
25. @Loafer 1 tane ÖZLEM
26. @hakus
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın
Kızlar niyet ederken kolay doğumun yanında, kolay lohusalığıda ekleyelim. İnanın lohusalık kabus gibi olabiliyor. Dikiş acısı, ağrı,sancı, oturamamak, kalkamamak, bebeğinizin bakımını kendiniz yapamamak, birde aşırı duygusallık insanı mahvediyorYaşadığım için çok iyi biliyorum. Allah öncelikle bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin sonrasındada hemen iyileşip ayağa kalkma gücü kuvveti versin hepimize inş, kimseye muhtaç olmadan..
1. @elf21 2 tane ELİF
5.Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. @yagmur4
9. @asikiz2020 1 tane
10. @martagon
11. @esra51
13.yussem 2 tane SEMRA
14. @eysan
16.krbiber
17. @htcydmr
19.toist 2 tane. TUBA
23. @kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. @dogan35 2 tane
25. @Loafer 1 tane ÖZLEM
26. @hakus
bnmde ılk dogum hersey ewde olsunda alıncak kalmasın bnm ıcın suan onemlı olan o ,ama bende hersey tertemız olsun dıye dusunuyorum once ewım temızlenır sonra kıyafetler yıkanır utulenır bebısı beklerız ,erken dogurursamda yapcak bırsey yok :)Ben heyecandan duramiyorum ki ilk bebegim o yuzden telas var hadi erken dogarsa hazirliksiz yakalanirsak falan ondan korkuyorum
Biz ciktik hastaneden... hersey yolundaymis cok sukur :) 1510 gr 40 cm olmus dogum pozisyonunu almis oyle diyince nasil korktum normal yapacak gibi gorunuyosun dedi
Hemen gelseler keske o kadar istiyorum ki kucagima almayi :) sen seker yuklemesi yaptirdin mibnmde ılk dogum hersey ewde olsunda alıncak kalmasın bnm ıcın suan onemlı olan o ,ama bende hersey tertemız olsun dıye dusunuyorum once ewım temızlenır sonra kıyafetler yıkanır utulenır bebısı beklerız ,erken dogurursamda yapcak bırsey yok :)
Hemen gelseler keske o kadar istiyorum ki kucagima almayi :) sen seker yuklemesi yaptirdin mi
Oh ne güzel caim evet ütülenıyo deterjan olarak ben hacışakir gıranül sabun aldglm içinde kgmyasal yokmus onun düsün yani annem bebekken benim giysilerimı onla yıkarmş şimdı bende kızimınkileri yikixorum ne güzel bide sabun kalıntısı kalmasin dixe 2kerf durulama yaptımGünaydın kızlar. Birazdan markete gidip bebisimin kıyafetleri için deterjan alıcam sonra yikicam :) yıkadıktan sonra utuleyecek miyim kızlar
Seker yuklemesi yaptirdiniz mi doktor bir hafta once gittigimde yaptir dedi bende istemiyordum yaptirmadim.
1. @elf21 2 tane ELİF
5.Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7. @egemenhalit
8. @yagmur4
9. @asikiz2020 1 tane
10. @martagon
11. @esra51
13.yussem 2 tane SEMRA
14. @eysan
16.krbiber
17. @htcydmr
19.toist 2 tane. TUBA
23. @kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. @dogan35 2 tane
25. @Loafer 1 tane ÖZLEM
26. @hakus
Günaydın kızlar geçmisi okuyorumda masaAllah hemen hemen hepinizde kur-anı kerim biliyosunuz kendimden utandim valla bn nasil müslümanım dıye utana sıkila söyliyim adım Burcu benide dualarinızda unutmazsanız çok mutlu olurum inanin okadar çok isterdimki bende okumayı ama olmadı hepinizle gurur duydum kızlar Allah razi olsun sızden...
Ben 50 mg yaptırdım yüksek çıktı. Dr 1 hafta sonra 100 mg yaptırdı. Onda da 2 değer yüksek çıktı ama sınır 170 ise benim 190 çıktı.Dr haif gebelik şekeri var dedi .Diyet yapıyorum şimdi. İyiki de yaptırmışım deli gibi tatlı ve hamur işi yiyordum şeker yüklemesi yaptırıcam diye az frenlemiştim ama tam değildi. Şimdi dikkat ediyorum bayağı . Haftalık tahlil yapıp şekeri kontrol ediceğiz.Seker yuklemesi yaptirdiniz mi doktor bir hafta once gittigimde yaptir dedi bende istemiyordum yaptirmadim.
Ne güzel maşallah, boyu kilosuda gayet iyi. Ben geçen hafta gittiğimde hala ters duruyordu sıpam. Başından beri hep ters duruyor ayakları hep kasıklarımda, bu şekilde taşımakta zor fazla baskı yapıyor sanki
Canım öyle düşünme, maalesef bende bilmiyorum ama çok arzu ettiğim için en azından Latince okunuşundan okuyacağım Yasin i,istersen sende öyle yap,inş en kısa zamanda da bu vesileyle bizde öğreniriz:)ama bende arkadaşlarla gurur duydum inan çok etkilendim..Dualarımızdasın,öpüyorum..Günaydın kızlar geçmisi okuyorumda masaAllah hemen hemen hepinizde kur-anı kerim biliyosunuz kendimden utandim valla bn nasil müslümanım dıye utana sıkila söyliyim adım Burcu benide dualarinızda unutmazsanız çok mutlu olurum inanin okadar çok isterdimki bende okumayı ama olmadı hepinizle gurur duydum kızlar Allah razi olsun sızden...
Ay insaAllah tatlım Allah razı olsunCanım öyle düşünme, maalesef bende bilmiyorum ama çok arzu ettiğim için en azından Latince okunuşundan okuyacağım Yasin i,istersen sende öyle yap,inş en kısa zamanda da bu vesileyle bizde öğreniriz:)ama bende arkadaşlarla gurur duydum inan çok etkilendim..Dualarımızdasın,öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?