2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben yarin carsiya cikmam lazim yoksa bende okuya bildigim kadar okurdum ewde oturuyoruz bos bos dedigin gbi hayatim
Aynen canım ya hava da o kadar güzel ki kendimi dışarı atmak istiyorum yatmayı seven biri değildim ama mecbur dayanmam lazım boş boş oturunca sıkılıyor insan bari dua etmiş oluruz birbirimize

ben dün 2 yasin okuyabileceğimi söylemiştim listeye ekleyin demiş ama eklenmemiş okudum ve herkese dua ettim allah kabul etsin.

toist canım 2 tane okurum bugün okuyacağız demi şükür arkadaşım doğurdu dışarıyA çıkmadan öğle namazında okurum

gunaydın kızlar, bebetto nun hastane cıkışları nasıl alan var mı kuması fln

toist tatlım bana da bir tane yaz şimdi okuyacağım

Canım bende 5 tane albilirim boş boş oturuyorum zaten
Allah kabul etsin canım ismin neydi :)

Ayy ne güzel düşünmüşsünüz beni de ekler misiniz toist 1 tane okuyabilirim ismim gülşah

Sağol canım hemen ekliyorum :)

Bende katılmak istiyorum toist 2 tane aliyorum.
Tabiki Allah kabul etsin hemen ekliyorum :)

Kuzum sen banada simdilik bi tane yaz fazla okursam haberdar ederim ismim dilek
Tamam canım ekliyorum :)

Dilara, 2 tane okurum insallah canim, fazla okursam da haber veririm
Tamam kuzum Allah kabul etsin :)

toist Canım 2 tane de bana yazabilirsin,ismim Semra..daha fazla okuyabilirsem eğer belirtirim..Allah şimdiden hepinizden Razı olsun :)Ne güzel bir şey olacak..
Tamam canım Allah kabul etsin evet inşallah ya devam ettirirsek ne güzel olur :))

Maşallah ya tamam hemen ekliyorum canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Canim, kizlara sormustum ama sen daha iyi bilirsin galiba. Internetten dinlerken Kur'an'dan takip etmek olur mu? Degilse ben de turkcesiyle 1 tane okumak istiyorum. Ismim ozlem.
Allah kabul etsin canım ekliyorum hemen :)

Canım Cüz ve Yasin okurum bende hızlı okuyorum zaten eğer eksik varsa söyleyin okurum inş
Tamam canım kaç tane istersen yazabilirim bir de ismin neydi :)

toist cım sen bana bır tane yaz bnm arapcam cok ıyı degıl o yuzden cok yavas okuyorum ismim DİLAY
Tamam canım Allah kabul etsin :)

ben dün 2 yasin okuyabileceğimi söylemiştim listeye ekleyin demiş ama eklenmemiş okudum ve herkese dua ettim allah kabul etsin.
Kusura bakma görmemişim gerçekten hemen ekliyorum Allah kabul etsin :)

toist canım 2 tane okurum bugün okuyacağız demi şükür arkadaşım doğurdu dışarıyA çıkmadan öğle namazında okurum
Evet canım bugün okuyacağız Allah kabuk etsin ekliyorum :)

saol cnm bende bır turlu begenemıyorum ve alamadım tek kıyafet eksıgımız bıtane houma gıttıde netten baktım kumaşı konusunda kararsız kaldım
bndebitürlü beğenemiyodm cnm ama ebebkte indrimde gorunce aldım desenide cok hosuma gitti. burdada onlardan satanlar war kutulu olarak bi topikte gormustum kuması cok guzel gercekten

cnm bugun mu okuncak ben ancak aksam okurum hatta geceye dogru sıkıntı olurmu ıs yerınde okuma sansım yok bu aksamda bır ısım var ama saat 22.00 den sonra oturup okurum sıkıntı olmaz demı bır de herkes arapcadan mı okuyor yoksa latınceden de okunurmu

Kızlar bu arada yarın eşimin doğum günü. Ona nasıl bir pasta yaptirmaliyim. Bebisimin ultrason resmini de yaptirsam pastanın üstüne yoksa kendi resmimizi mi. Karar veremedim. Ayrıca yarın öğleden sonraları kaynanamda oluyoruz akşam erken kalkalim dicem eşime. Umarım kaynanam çomak sokmaz surprizime. .

Aaaaa ne güzel bir düşünce benim hiç aklıma gelmez 14 mayıs eşimin doğum günü hemen belleğime attım bu pasta fikrini

KIZLAR ISMINIZ VE KAÇ TANE İSTEDİĞİNİZ LAZIM

Niyet şu şekilde olabilir demiş arkadaşımız @tuubaa60
arkadaşlar kalbimizden geçen tüm güzel dualar niyetiyle başlayalım ama başta hayırlı evlat olmaları kolay hamilelik gecirmemızi kolay ve sağlıklı bi şekilde doğum yapıp hayırlısıyla evlatlarimıza kavuşmayı bide erken doğum riski olanlarimiz için sifalar dileyerek başlayabiliriz bunlar sadece örnek kızlar gonlumuzden başka ne geçerse hepsi için niyetlenelim inşaatlar uzun oldu k. Bakmayın

1. E elf21 2 tane ELİF
2. G gldnozdmr 2 tane GÜLDEN
3. dilek2912 1 tane DİLEK
4. duailemutluluk 1 tane DİLAY
5. Mytwin 3 tane DİLARA
6. @maeglin87
7. egemenhalit
8. Y yagmur4
9. Meleklerim20 1 tane
10. martagon
11. esra51
12. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
13. yussem 2 tane SEMRA
14. E eysan
15. emirgul
16. krbiber
17. htcydmr
18. @tuubaa60
19. toist 2 tane. TUBA
20. countryrose 2 tane GİZEM
21. My flower 5 tane
22. B buket16 2 tane BUKET
23. kntsz 1 tane GÜLŞAH
24. D dogan35 2 tane
25. L Loafer 1 tane ÖZLEM
26. hakus

toist tatlım bana da bir tane yaz şimdi okuyacağım
Ekledim canım ismin neydi :)

Canım Arapça biliyorsan daha makbul mama bilmiyorsan tabiki öyle de olur. Sıkıntı olmaz 41 e tamamlarız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…