2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nefes darligi bende oluyo canim heleki biraz merdiven cikayim soluk soluga kaliyorum

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız toist cim 3 tane okudum arkadaslar aslında bıtırıp daha da okuyabılecek vaktı olanlar okuyup bıldırebılırler arkadasımız hesaplıcak artık son zamanlarımız ne kadar okuyabılırsek o kadar sıfa olur inşaallah

Ben ayirt edemiyorum canim ya poposumu eli ayagi falan diye
Son gittiğim doktor kontrolünde sağolsun gösterdi bi de bizimkisi de ayakları yukarıda olunca artık ayırt edebiliyorum ama daha bende göbek yok beni gören artık sizde çocuk düşünün diyo hamileyim diyorum ayy daha çok küçükmüş o zaman diyolar 7.ayımıza girdik diyorum bu çocuk da senin gibi zayıf sıska olacak diyolar moralim çok bozuluyo onlar yüzünden yaaaa

Ay olmazmi canım özellikle annemlere gittiğimde merdivenleri tutunarak zor çikixorum kardeşim geliyo xardıma hemen çantamı alıyo koluma giriyo :) bıde xemek yaparken göbüsümü unutuyorum bende ocağa çok yaklastiynrum bide bakıyoqumki göbüşüm yanmak üzere bebeim ızgara olcak yakında yavrum benim :)

ya kızlar benmki sabahtan beri 2-3 oldu loop diye dönüyor napmaya çalısıyor ki içim çalkalanıyor walla buda yeni cıktı basımıza
cnm hergün yeni bi huyları cıkıyo ve her gecen gun daha cok hıssedıyoruz muhteşem yaa bıraz canını acıtabılır donerken hafıf gerıye yaslan o zaman daha kolay dönuyo yavrucuklar

Nefes darligi bende oluyo canim heleki biraz merdiven cikayim soluk soluga kaliyorum
Ay ben öldüm sanki canım 5 kat da az değil gerçi. ..
Kız dikkat et yakma bebişi :)
Ben de tezgaha carpiyorum ocaga çarpıyor az önce kapıyı kapatirken gobegime carptim zavallı kızım ne gaddar bir anam var dogmadan şiddet uyguluyor diyordur kendi kendine :)

Cok konusmasin onlar byle diyen insanlara sibir okuyorum en son gittiginde kilosu falan nasildi canim benimkide dogum pozisyonundaydi

Kızlar sanki benim şikayetlerim artmaya başladı. Mide bulantısı yanması goguslerim çok acıyor nefes darlığı vs...

Az deglmis canim 5 katta yani

cnm hergün yeni bi huyları cıkıyo ve her gecen gun daha cok hıssedıyoruz muhteşem yaa bıraz canını acıtabılır donerken hafıf gerıye yaslan o zaman daha kolay dönuyo yavrucuklar
sorma canım dogurana kadar daha neler gorcez bakalım işteyim sandalyede oturuyorum ama onun için farketmiyo manava gidiyodum az önce yolda loop diye bişey oldu içimde suyum flanmı patladı dedim acaba

Kızlar sanki benim şikayetlerim artmaya başladı. Mide bulantısı yanması goguslerim çok acıyor nefes darlığı vs...
yanma bende de var canım süt ve soda iyi geldi bana.Göğüs acımasıda ara ara oluyo esimn yanlıslıkla eli kolu carpsa cıglık atıyorum o derece,insallah emerken yara olmasında..

Ax canm ne zor omerdiveni çikmak benım annemlerde 5. Katta oturuyo yakında vinçle çıkartırlar artık bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…