Ben ayirt edemiyorum canim ya poposumu eli ayagi falan diyeAyyy canım ya aynen bazen poposunu dayıyorya çıkarıp ısırasım geliyor Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Çok güzel olmuş elinize sağlık çok beğendimBuda süslediğim takım
Nefes darligi bende oluyo canim heleki biraz merdiven cikayim soluk soluga kaliyorumAmin canım erken yapmam iyi oldu ya şimdiden nefes nefese kaldım markete indim çıktım yoruldum. Göbüşümü de hesap edemiyorum artık oraya buraya carpiyorum. Bir de sende hiç nefes darlığı oluyor mu canım bende şimdi nefesim daralıyor sanki
Çok güzel olmuş elinize sağlık çok beğendim
Canım gule güle kullanın Rabbim giydirmeyi nasip etsin çok begendimçok teşekkür ederim:)
Son gittiğim doktor kontrolünde sağolsun gösterdi bi de bizimkisi de ayakları yukarıda olunca artık ayırt edebiliyorum ama daha bende göbek yok beni gören artık sizde çocuk düşünün diyo hamileyim diyorum ayy daha çok küçükmüş o zaman diyolar 7.ayımıza girdik diyorum bu çocuk da senin gibi zayıf sıska olacak diyolar moralim çok bozuluyo onlar yüzünden yaaaaBen ayirt edemiyorum canim ya poposumu eli ayagi falan diye
Ay olmazmi canım özellikle annemlere gittiğimde merdivenleri tutunarak zor çikixorum kardeşim geliyo xardıma hemen çantamı alıyo koluma giriyo :) bıde xemek yaparken göbüsümü unutuyorum bende ocağa çok yaklastiynrum bide bakıyoqumki göbüşüm yanmak üzere bebeim ızgara olcak yakında yavrum benim :)Amin canım erken yapmam iyi oldu ya şimdiden nefes nefese kaldım markete indim çıktım yoruldum. Göbüşümü de hesap edemiyorum artık oraya buraya carpiyorum. Bir de sende hiç nefes darlığı oluyor mu canım bende şimdi nefesim daralıyor sanki
bnde kendi yaptım canm cok güzel olmuş seninkide ütüyle yapışan taşlardan sanırım sennkiBuda süslediğim takım
cnm hergün yeni bi huyları cıkıyo ve her gecen gun daha cok hıssedıyoruz muhteşem yaaya kızlar benmki sabahtan beri 2-3 oldu loop diye dönüyor napmaya çalısıyor ki içim çalkalanıyor walla buda yeni cıktı basımıza
Ay ben öldüm sanki canım 5 kat da az değil gerçi. ..Nefes darligi bende oluyo canim heleki biraz merdiven cikayim soluk soluga kaliyorum
Kız dikkat et yakma bebişi :)Ay olmazmi canım özellikle annemlere gittiğimde merdivenleri tutunarak zor çikixorum kardeşim geliyo xardıma hemen çantamı alıyo koluma giriyo :) bıde xemek yaparken göbüsümü unutuyorum bende ocağa çok yaklastiynrum bide bakıyoqumki göbüşüm yanmak üzere bebeim ızgara olcak yakında yavrum benim :)
Cok konusmasin onlar byle diyen insanlara sibir okuyorum en son gittiginde kilosu falan nasildi canim benimkide dogum pozisyonundaydiSon gittiğim doktor kontrolünde sağolsun gösterdi bi de bizimkisi de ayakları yukarıda olunca artık ayırt edebiliyorum ama daha bende göbek yok beni gören artık sizde çocuk düşünün diyo hamileyim diyorum ayy daha çok küçükmüş o zaman diyolar 7.ayımıza girdik diyorum bu çocuk da senin gibi zayıf sıska olacak diyolar moralim çok bozuluyo onlar yüzünden yaaaa
Az deglmis canim 5 katta yaniAy ben öldüm sanki canım 5 kat da az değil gerçi. ..
Kız dikkat et yakma bebişi :)
Ben de tezgaha carpiyorum ocaga çarpıyor az önce kapıyı kapatirken gobegime carptim zavallı kızım ne gaddar bir anam var dogmadan şiddet uyguluyor diyordur kendi kendine :)
sorma canım dogurana kadar daha neler gorcez bakalımcnm hergün yeni bi huyları cıkıyo ve her gecen gun daha cok hıssedıyoruz muhteşem yaabıraz canını acıtabılır donerken hafıf gerıye yaslan o zaman daha kolay dönuyo yavrucuklar
yanma bende de var canım süt ve soda iyi geldi bana.Göğüs acımasıda ara ara oluyo esimn yanlıslıkla eli kolu carpsa cıglık atıyorum o derece,insallah emerken yara olmasında..Kızlar sanki benim şikayetlerim artmaya başladı. Mide bulantısı yanması goguslerim çok acıyor nefes darlığı vs...
Ax canm ne zor omerdiveni çikmak benım annemlerde 5. Katta oturuyo yakında vinçle çıkartırlar artık bizi :)Ay ben öldüm sanki canım 5 kat da az değil gerçi. ..
Kız dikkat et yakma bebişi :)
Ben de tezgaha carpiyorum ocaga çarpıyor az önce kapıyı kapatirken gobegime carptim zavallı kızım ne gaddar bir anam var dogmadan şiddet uyguluyor diyordur kendi kendine :)
Evet cnm yapiştirma taş alip ütüyle yapistirdim, kurdeleden fiyonk yapip diktim sadecebnde kendi yaptım canm cok güzel olmuş seninkide ütüyle yapışan taşlardan sanırım sennki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?