2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet yaa belki de bir bucuk ay sonra basliycaz dogum hikayelerimizi yazmaya, cok heyecanli gercekten :) bakalim topigin ilk annesi kim olucak
bakalım, ama benim tahminime göre tahmini doğum tarihleri Mayıs'ın ilk günleri olanlar Nisan'ın son günlerinde bebekli olabilirler, gerçi pekte belli olmuyor malum sürprizci bebişler de çıkabilir hiç ummadığımız; ayyyy çok heyecanlandım yauuu

mide ağrın sırtına da vuruyor mu canım, eğer öyleyse reflüden kaynaklanıyodur. Ben kaç kere acile gittim o yüzden serum verdiler öyle düzeldim.

@tois canım 3 tane Yasin okudum Allah kabul etsin dularımızı

Merhaba kızlar randevusu olan arkadaşların da gözüaydın maşallah iyice büyüdü bebişler :)

kızlar hala doktoru normal doğum için tavsiye de bulunan(egzersiz vb.) yok mu?
Canım bana geçen haftaki kontrolümde verecekti doktorum aslında ama ben heyecandan unutmuşum eve geldikten sonra aklıma geldi,arayıp söyledim,onunla ilgili bir form verecektik dediler onlar da unutmuş,2 hafta sonra gittiğimde verecek artık,anlatılabilir bir şeyse yazarım ben burdan,ama ben pilates de yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça söyledim de onlara siz devam edin gelincede onu verelim dediler..

Canım bende 49 lira olandan aldım,diğerini görmediğim için karşılaştıramayacağım ama biz beğendik genişliğini kumaşını falan..

işte banada 2 gün önce suyun gayet iyi dedi ama önemsememekte olmaz çünkü suyunda azlmaya neden olur dedi.bugünde sıvı gelince çok korktum acaba fitilden mi oldu bilmiyorum ki

Canım öyle bir tereddütün varsa eczaneden amniyon sızıntı pedlerinden alıp kendin kontrol edebilirsin,eğer gelen suyunsa renk değiştiriyor,normal akıntıysa zaten sorun olmaz çünkü gebelikte akıntı olması çok normalsadece renk ve koku durumuna dikkat etmek gerek enfeksiyon olabilir diye biliyorum ben..

üzülmem canım merak etme böyle büyük bir kaybın arkasından yaşamak çok daha kolay inan öyle herşey üzemiyor insanı.
Neden kaybettiğimizi bizde bilmiyoruz yani bi çok test yapıldı bana ama bişey bulunmadı. Kuzucuğuma otopsi dediler yaptırmadım. Yani şuan kör gibiyiz, önümüzü göremiyoruz, her an her şey olabilir. O yüzden bi çok önlem aldık clexane 0.4 iğne oluyoruz, ciğer geliştirici vurulacaz, tekrar renkli ultrasona girecez kısmetse vs vs
"Allah var gam yok" inşallah hepimiz için herşey güzel olacak

Gecmis olsun btanem soguk sut denedin mi bi ic reflu ise iyi gelicektir

canım senin sat tarihin ne zamandı?

günde en az 20 kere çömeliyorum o zaman belki daha fazla bakalım işe yarayacak mı

Sağlıkla al inş yavrunu kucağına canım Allah bidaha yaşatmasın,kötü düşünceleri de çıkar aklından..

Allah birdaha böyle bir acı yaşatmasın, vakti zamanında, sağlıkla al kucağına bebeğini inş

Merhaba kızlar.benim bugün çok dersim vardı.Birde haftasonu misafir gelicekti toz al yatakları havalandır et git derken yoruldum.yatılı misafir de olunca dinlenemedim malesef.kasıklarım çok ağrıyor.ancqk uzandım şimdi umarım artmaz ağrılar.canım yanıyor bu aralar.

slm kızlar randevudan gelen anneler masallah Bebişlerınize çok iyi kiloları boyları Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin

Kizlar okudugunuz yasin i serifleri Allah kabul etsin.

Bende dogum iznine cikinca tekrar baslayacagim okumaya insallah.

Hamilelik sekeri cikmisti bende.diyet ysptim durekli sekerimi olctum. Doktor diyetin ise yaradigini soyledi.insuline gerek yokmus.cok sevindik ona. Ama artik bi diyetle bana max.2 kilo daha aldiracakmis. Gecen sayki kontrolumle bu hafta sonu gidecegim arasinda gecen surede hic almadim. 8-9 kilo arasi gidip geliyor fark.

Hic ac kalmiyorum.surekli biseyler yiyorum.kiloda almiyorum kizlar uygulamasi cok basit siddetle tavsiye ederim.diyetislenle gorusmenizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…