- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Inşallah canım teşekkür ederimİnsallah gecer canim ya, kotu bisey yoktur insallah...
bakalım, ama benim tahminime göre tahmini doğum tarihleri Mayıs'ın ilk günleri olanlar Nisan'ın son günlerinde bebekli olabilirler, gerçi pekte belli olmuyor malum sürprizci bebişler de çıkabilir hiç ummadığımız; ayyyy çok heyecanlandım yauuuEvet yaa belki de bir bucuk ay sonra basliycaz dogum hikayelerimizi yazmaya, cok heyecanli gercekten :) bakalim topigin ilk annesi kim olucak
canım geçmiş olsun, ne oldu bugün sanaInşallah canım teşekkür ederim
mide ağrın sırtına da vuruyor mu canım, eğer öyleyse reflüden kaynaklanıyodur. Ben kaç kere acile gittim o yüzden serum verdiler öyle düzeldim.Sabahtan beri bişey yiyemedim ki canım bişey dokunsun yarına gecmezse sabahtan aricam bebeğin ayaklarını midem de hissediyorum sanki
Teşekkür ederim canım bişey dokundu dicem ama sabahtan beri bişey yiyemedim . Yarına gecmezse aricam doktoru soracam
Canım bana geçen haftaki kontrolümde verecekti doktorum aslında ama ben heyecandan unutmuşum eve geldikten sonra aklıma geldi,arayıp söyledim,onunla ilgili bir form verecektik dediler onlar da unutmuş,2 hafta sonra gittiğimde verecek artık,anlatılabilir bir şeyse yazarım ben burdan,ama ben pilates de yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça söyledim de onlara siz devam edin gelincede onu verelim dediler..kızlar hala doktoru normal doğum için tavsiye de bulunan(egzersiz vb.) yok mu?
ikisi arasında boy farkı var mıdır acaba, açıklama kısmındaki ebatları birbirine çok yakın çünkü
senin aldığın 89 tl idi diğeri 49 tl
iç hacmi geniş ise eğer bende almak istiyorum; bir de sıvı geçirmez mi kumaşı?
son olarak sen ne kadara almıştın canım? çok soru sordum kusura bakma
işte banada 2 gün önce suyun gayet iyi dedi ama önemsememekte olmaz çünkü suyunda azlmaya neden olur dedi.bugünde sıvı gelince çok korktum acaba fitilden mi oldu bilmiyorum ki
üzülmem canım merak etme böyle büyük bir kaybın arkasından yaşamak çok daha kolay inan öyle herşey üzemiyor insanı.Maşallah canım bebeğine.. İnşallah bunu sağlık sıhhatle kucağına alırsın... Bizimde erken doğum riskimiz var ama doktor pek iğne taraftarı değil gideildiği yere kadar gitsin bir şikayetin olursa gel iğneyi hemen vururuz diyor ama ya aksi bişey olursa ödüm kopuyor. Seni üzmek istemiyorum ama ilkini neden kaybettiniz
Gecmis olsun btanem soguk sut denedin mi bi ic reflu ise iyi gelicektirSabahtan beri bişey yiyemedim ki canım bişey dokunsun yarına gecmezse sabahtan aricam bebeğin ayaklarını midem de hissediyorum sanki
Teşekkür ederim canım bişey dokundu dicem ama sabahtan beri bişey yiyemedim . Yarına gecmezse aricam doktoru soracam
canım senin sat tarihin ne zamandı?kızlar ben raporumu aldım bugün 32+1 iz. 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım muhasebecimize verdim..hadi bakalım hayırlısı..ama size bi soru benim tam pazar günleri hafta başlangıcım oluyor..şimdi ben 10 nisana kadar mı çalışmam lazım yoksa 3 nisanmı ?
günde en az 20 kere çömeliyorum o zaman belki daha fazla bakalım işe yarayacak mıcanım doktorum bana normal doğum istiyosan çömeleceksin dedi eskiden annanelerimiz annelerimiz alaturka tuvalet kullanıp çömelirdi dedi , süt sağmak için çömelirdi dedi şimdiki hanımlar çok üşengeç kolaylarına ne geliyosa onu yapıyolar o yuzden sen oyle yapmayacaksın çömeleceksin ve kaslarını güçlü tutacaksın dedi :) Uzun lafın kısası egzersiz olarak alaturka tuvalette çömelmeyi tavsiye etti
Sağlıkla al inş yavrunu kucağına canım Allah bidaha yaşatmasın,kötü düşünceleri de çıkar aklından..üzülmem canım merak etme böyle büyük bir kaybın arkasından yaşamak çok daha kolay inan öyle herşey üzemiyor insanı.
Neden kaybettiğimizi bizde bilmiyoruz yani bi çok test yapıldı bana ama bişey bulunmadı. Kuzucuğuma otopsi dediler yaptırmadım. Yani şuan kör gibiyiz, önümüzü göremiyoruz, her an her şey olabilir. O yüzden bi çok önlem aldık clexane 0.4 iğne oluyoruz, ciğer geliştirici vurulacaz, tekrar renkli ultrasona girecez kısmetse vs vs
"Allah var gam yok" inşallah hepimiz için herşey güzel olacak
üzülmem canım merak etme böyle büyük bir kaybın arkasından yaşamak çok daha kolay inan öyle herşey üzemiyor insanı.
Neden kaybettiğimizi bizde bilmiyoruz yani bi çok test yapıldı bana ama bişey bulunmadı. Kuzucuğuma otopsi dediler yaptırmadım. Yani şuan kör gibiyiz, önümüzü göremiyoruz, her an her şey olabilir. O yüzden bi çok önlem aldık clexane 0.4 iğne oluyoruz, ciğer geliştirici vurulacaz, tekrar renkli ultrasona girecez kısmetse vs vs
"Allah var gam yok" inşallah hepimiz için herşey güzel olacak
26 temmuz benim sat canım .noldu ki?canım senin sat tarihin ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?