benimde 100 luk sekerimin bir degeri yuksek cikmisti dr cok yuksek degil 2 haftada bi tokluk ka sekerini olctur 120 nin altindaysa sorun yok dedi. suan yazini tam diyet bozarken okudumKizlar okudugunuz yasin i serifleri Allah kabul etsin.
Bende dogum iznine cikinca tekrar baslayacagim okumaya insallah.
Hamilelik sekeri cikmisti bende.diyet ysptim durekli sekerimi olctum. Doktor diyetin ise yaradigini soyledi.insuline gerek yokmus.cok sevindik ona. Ama artik bi diyetle bana max.2 kilo daha aldiracakmis. Gecen sayki kontrolumle bu hafta sonu gidecegim arasinda gecen surede hic almadim. 8-9 kilo arasi gidip geliyor fark.
Hic ac kalmiyorum.surekli biseyler yiyorum.kiloda almiyorum kizlar uygulamasi cok basit siddetle tavsiye ederim.diyetislenle gorusmenizi
Geçmiş olsun canım.bebekte bir soruna neden olur muymuş bu durum peki?inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah.Kızlar yeni geldim doktor dan , bu dojtor da 1hafta geriden geliyor dedi bebek icin.Sag damarda arter north varmis bebise kan gitmiyor yeterince. Suan için bi sey diyemem dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi yolladi.Bol bol dinlen yemene icmene dikkat et dedi.Canim sıkıldi tekrar acaba bi sey olurnu
Canım ben de 1 tane okuyacağım adım damla. Teşekkürler ve allah dualarımızı kabul etsin
Maşallah bebeğine inşallah erken doğmaz. Şimdilik belli bir rutin yok pzt perş OKUYALIM diyoruz canım.kontrolden geldik biz
bir buçuk kilo 42 cm olmuş paşamız
nst çekildik ama cihaz pek yakalayamadı henüz küçük olduğu için düzensiz çıktı sonuç yani
bundan sonra 2 haftada bir gidicez ve 2 hafta sonra ciğer geliştirici vurulacağız
bi de bişey sorucaktımtoist yasini günlük mü okuyosunuz haftalık mı nasıl bende okumak istiyorum da
Tatlım ben 1 tane okudum, hayırlı haberlerini bekliyorum:)
Maşallah canım bebeğine.. İnşallah bunu sağlık sıhhatle kucağına alırsın... Bizimde erken doğum riskimiz var ama doktor pek iğne taraftarı değil gideildiği yere kadar gitsin bir şikayetin olursa gel iğneyi hemen vururuz diyor ama ya aksi bişey olursa ödüm kopuyor. Seni üzmek istemiyorum ama ilkini neden kaybettiniz
Sizede maşallah cnm bizimde çarşamba günü merak içindeyim inşallah herşey yolundadır benim kuzu da 1200 gr civarlarında diye tahmin ediyorum bakalım heyecanlandımmm bak
Sizede maşallah annesi, bebişlerimiz büyüyor artık gerçi benimki henüz küçük ama olsun sizi duymak beni heyecanlandırıyor.. Bizimde çarşamba günü kontrol geçsin günlerrrr oğlumu özledim
toist canım ben 1 yasin daha okudum. Dünkülerin duası galiba bugün yapılacak beni iki yasin okudu olarak yazabilirsin adım meltem
Canım benim küçüğüne baktığımda 50 tlydi boy farkı var. Evet iç hacmi geniş. Kumaşı sıvı geçirmez e benziyor ama okumadım özelliğini. Ben de 90 a aldım canım :)ikisi arasında boy farkı var mıdır acaba, açıklama kısmındaki ebatları birbirine çok yakın çünkü
senin aldığın 89 tl idi diğeri 49 tl
iç hacmi geniş ise eğer bende almak istiyorum; bir de sıvı geçirmez mi kumaşı?
son olarak sen ne kadara almıştın canım? çok soru sordum kusura bakma
toist 2 Yasinimi okudum cnm, Allah hepimizin dualarini kabul etsin
@tois canım 3 tane Yasin okudum Allah kabul etsin dularımızı
toistcim ben de okudum bir tane yasin.
Çok geçmiş olsun canım dikkat edersen bişey olmayacaktır inşallah. Sürekli soluna oturup yatman gerekiyor diye biliyorum. Destekli yastıklardan alırsan soluna yattığın Süreyi de uzatabilirsinKızlar yeni geldim doktor dan , bu dojtor da 1hafta geriden geliyor dedi bebek icin.Sag damarda arter north varmis bebise kan gitmiyor yeterince. Suan için bi sey diyemem dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi yolladi.Bol bol dinlen yemene icmene dikkat et dedi.Canim sıkıldi tekrar acaba bi sey olurnu
Aldığın herşeye bayıldım ana kucsğı englısh home koruyucu ve tavşan hepsi amaa hep si bizde var ama mavisi zevklerimiz bir canım güle güle kullankızlar bu arada yaptığım son alışverişlerin detayları, Allah'a şükür eksikler yavaş yavaş bitiyor
Eki Görüntüle 1448008 Eki Görüntüle 1448009 Eki Görüntüle 1448010 Eki Görüntüle 1448011 Eki Görüntüle 1448012 Eki Görüntüle 1448013 Eki Görüntüle 1448014
Kizlar okudugunuz yasin i serifleri Allah kabul etsin.
Hamilelik sekeri cikmisti bende.diyet ysptim durekli sekerimi olctum. Doktor diyetin ise yaradigini soyledi.insuline gerek yokmus.cok sevindik ona. Ama artik bi diyetle bana max.2 kilo daha aldiracakmis. Gecen sayki kontrolumle bu hafta sonu gidecegim arasinda gecen surede hic almadim. 8-9 kilo arasi gidip geliyor fark.
Hic ac kalmiyorum.surekli biseyler yiyorum.kiloda almiyorum kizlar uygulamasi cok basit siddetle tavsiye ederim.diyetislenle gorusmenizi
4 e 2 daha mı ekleyeyim canım Allah kabul etsin :)
oyy ben de senin mavişlerini yerimAldığın herşeye bayıldım ana kucsğı englısh home koruyucu ve tavşan hepsi amaa hep si bizde var ama mavisi zevklerimiz bir canım güle güle kullan
Braun ateş ölçeri ne kadsra aldınız bide mama seti mi onun yanındaki
Maşallah canım kuzuna, ne güzel tombik olmuş :) Nstye girmeler de başladıysa heyecanı arttırayım az daha :)turtless canım duayı bu akşam yapacak mıyız :)
Kızlar ben geldim bugün çok yoğundum yazamadım. Şülür bebişim iyi 2 kilo olmuş kocaman olmuşbi sorun yok artık 2 haftada bir gidiyoruz. Nst ye girdim ilk kez onda da Sancı çıkmadı. Darısı tüm gideceklerin başına :)
Aaa bizede Braun öneriler bunu bakalımm bende alırım olmadıoyy ben de senin mavişlerini yerim
teşekkür ederim, ateş ölçeri e-bebekten
aldık bu şekilde mama seti ile birlikte kampanyası vardı 145'e almıştık
Oyy bin kere maşallah kuzuma, ayy nasıl büyüdüler yaa şükürler olsun, gözün aydın canim, benim daha 2 haftam varturtless canım duayı bu akşam yapacak mıyız :)
Kızlar ben geldim bugün çok yoğundum yazamadım. Şülür bebişim iyi 2 kilo olmuş kocaman olmuşbi sorun yok artık 2 haftada bir gidiyoruz. Nst ye girdim ilk kez onda da Sancı çıkmadı. Darısı tüm gideceklerin başına :)
benimde 100 luk sekerimin bir degeri yuksek cikmisti dr cok yuksek degil 2 haftada bi tokluk ka sekerini olctur 120 nin altindaysa sorun yok dedi. suan yazini tam diyet bozarken okudumbian pisman oldum
Kizlar okudugunuz yasin i serifleri Allah kabul etsin.
Kızlar yeni geldim doktor dan , bu dojtor da 1hafta geriden geliyor dedi bebek icin.Sag damarda arter north varmis bebise kan gitmiyor yeterince. Suan için bi sey diyemem dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi yolladi.Bol bol dinlen yemene icmene dikkat et dedi.Canim sıkıldi tekrar acaba bi sey olurnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?