2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yapalım cnm bıttıyse :) gözün aydın maşaallah zeynebe

Benim 2 haftam var daha32.haftama ve kuzumu görmeye, nemutlu sana herşey yolundaymış bebişin kilosuda çok güzel Allah sağlikla kuzunu kucağina almayi nasip etsin cnm

ay kuzum zeynebimiz de 2 kiloya ulaştı demek masallah yavruna iyice büyüyorlar ya ne güzel hani kizimizin fotosu yok mu çekmedinız mi annesi

32. haftan ne zaman oluyo diye merak ettim canım. benim 8 ağustos da. hemen izne çıkmak istiyorum. bu cuma alabilirsem almak istiyorum çalışamaz raporu. bir hafta erken olacak. umarım verir doktor.
Mrb benim sat 08 agustos. Haftaya pazartesi başlıyo raporum. Bugun 30+3üm. Haftaya 31+3 yani 32ye giriyoruz. Sorun yok :)) biraz dinlenelim.

Mrb benim sat 08 agustos. Haftaya pazartesi başlıyo raporum. Bugun 30+3üm. Haftaya 31+3 yani 32ye giriyoruz. Sorun yok :)) biraz dinlenelim.
evet canım dinlenmek istiyorum bende. köy okuluna gidiyorum hergün. bu perşembe almak istiyorum raporu. umarım verir doktor. ben özel muayenehaneye gidiyorum. benim doktorum rapor yazamıyor. 32. hafta raporunu özel hastaneden alacağım.

MasaAllah canım bebisine bizim kontrol gelecek p.tesi heyecanla bekliyorum

Maşallah canım kuzuna, ne güzel tombik olmuş :) Nstye girmeler de başladıysa heyecanı arttırayım az daha :)
Evet nst kısmı bilinmezdi çok heyecanlandım oyüzden sağol canım :)

Bakalım kuzum her dr un farklı oluyor sanırım :)

Benim 2 haftam var daha32.haftama ve kuzumu görmeye, nemutlu sana herşey yolundaymış bebişin kilosuda çok güzel Allah sağlikla kuzunu kucağina almayi nasip etsin cnm
Allah hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin canım şu sıralar en büyük mutluluk kaynağım Rabbim herkese nasip etsin.

ay kuzum zeynebimiz de 2 kiloya ulaştı demek masallah yavruna iyice büyüyorlar ya ne güzel hani kizimizin fotosu yok mu çekmedinız mi annesi
Evet tatlım benim büyüdü var kuzum ama hiçbişeyi belli olmuyor

Evet canım ben gunluk okuyorum:) yok haftada. 2 gün yapıcaz dersenız ona göre okuyum
Tamam canım ekleyeyim :)

MasaAllah canım bebisine bizim kontrol gelecek p.tesi heyecanla bekliyorum
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah teşekkürler

KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE BU AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.

1. turtless 3 tane TUĞBA
2. aycicegi10 2 tane MELTEM
3. toist 1 tane. TUBA
4. esra51 1 tane ESRA
5. Meleklerim20 1 tane FATMA
6. mylittlesunshine 2 tane ESRA
7. junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 6 tane. ELİF
9. berree 2tane. ELIF
10. asosyalmedya 1 tane EDA
11. ikilihayat 1 tane.
12. countryrose 1 tane. GİZEM
13. martagon 1 tane.
14. hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17. yussem 1 tane. SEMRA
18. gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20. nacizanem 2 tane. BEYZA
21. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22. ptkrdln 1 tane DENİZ
23. dior34 1 tane DİDEM
24. Myhsa 1 tane SEMA
25. emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
26. Mytwin 3 tane. DİLARA
27. G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
28. nur1212 1 tane. NUR
29. B buket16 1 tane. BUKET
30. E evetdamlo 1 tane DAMLA
31. J jasminka83 1 tane GÜNAY
32. egemenhalit 2 tane
33. emotions88 1 tane PINAR
34. dilek2912

junes tatlım aldıkların harika hepsini güle güle giydir inşallah :) Allah kabul etsin inşallah

32. haftan ne zaman oluyo diye merak ettim canım. benim 8 ağustos da. hemen izne çıkmak istiyorum. bu cuma alabilirsem almak istiyorum çalışamaz raporu. bir hafta erken olacak. umarım verir doktor.
Dediğim gibi bugün 32+2 deyim yani 32. Haftamdayım. Bildiğim daha öncesinden alınmıyor rapor ama heyet raporu felan alabilirsiniz belki..

cnm burda kı ısımlere gore duayı yapıyorum ınsaallah :) :)

Ca
31+3 te 31. Haftada olmuş olmuyormusun canım yani 32 ye girdikten sonra raporun başlıyor bildiğim çünkü doktorum bana tam bu hafta içinde gel dedi rapor için 32+ 2 bugün benim gittim aldım

3 tane Betül

Ca

31+3 te 31. Haftada olmuş olmuyormusun canım yani 32 ye girdikten sonra raporun başlıyor bildiğim çünkü doktorum bana tam bu hafta içinde gel dedi rapor için 32+ 2 bugün benim gittim aldım
Mrb 31. Hafta bitmiş 32 den de 3 gün almış oluyorum. Yani 32nin içinde oluyom. Doktor tamam dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…