yapalım cnm bıttıyse :) gözün aydın maşaallah zeynebeturtless canım duayı bu akşam yapacak mıyız :)
Kızlar ben geldim bugün çok yoğundum yazamadım. Şülür bebişim iyi 2 kilo olmuş kocaman olmuşbi sorun yok artık 2 haftada bir gidiyoruz. Nst ye girdim ilk kez onda da Sancı çıkmadı. Darısı tüm gideceklerin başına :)
turtless canım duayı bu akşam yapacak mıyız :)
Kızlar ben geldim bugün çok yoğundum yazamadım. Şülür bebişim iyi 2 kilo olmuş kocaman olmuşbi sorun yok artık 2 haftada bir gidiyoruz. Nst ye girdim ilk kez onda da Sancı çıkmadı. Darısı tüm gideceklerin başına :)
32. haftan ne zaman oluyo diye merak ettim canım. benim 8 ağustos da. hemen izne çıkmak istiyorum. bu cuma alabilirsem almak istiyorum çalışamaz raporu. bir hafta erken olacak. umarım verir doktor.26 temmuz benim sat canım .noldu ki?
Canım diet ini bizle paylaşırmısın[/QUOTE
Oncesinde bi suru degere baktilar kanda.ona gore program olusturdular.
ozeti kladik kahvalti. Ogle yemegine kadar meyve sut ve ceviz den olusan ara ogun.
ogle sebze yemegi yada et yemegi.d
salata.corba.
aksama kadar 2 ara ogun verdi.birinde mevye digerinde tost yada yarim peynirli simit
aksamda ogle yemegi gibi yine.
sadece tatli.makarna.pilav.patates yok.
ay kuzum zeynebimiz de 2 kiloya ulaştı demek masallah yavruna iyice büyüyorlar ya ne güzel hani kizimizin fotosu yok mu çekmedinız mi annesiturtless canım duayı bu akşam yapacak mıyız :)
Mrb benim sat 08 agustos. Haftaya pazartesi başlıyo raporum. Bugun 30+3üm. Haftaya 31+3 yani 32ye giriyoruz. Sorun yok :)) biraz dinlenelim.32. haftan ne zaman oluyo diye merak ettim canım. benim 8 ağustos da. hemen izne çıkmak istiyorum. bu cuma alabilirsem almak istiyorum çalışamaz raporu. bir hafta erken olacak. umarım verir doktor.
evet canım dinlenmek istiyorum bende. köy okuluna gidiyorum hergün. bu perşembe almak istiyorum raporu. umarım verir doktor. ben özel muayenehaneye gidiyorum. benim doktorum rapor yazamıyor. 32. hafta raporunu özel hastaneden alacağım.Mrb benim sat 08 agustos. Haftaya pazartesi başlıyo raporum. Bugun 30+3üm. Haftaya 31+3 yani 32ye giriyoruz. Sorun yok :)) biraz dinlenelim.
Evet canım ben gunluk okuyorum:) yok haftada. 2 gün yapıcaz dersenız ona göre okuyum4 e 2 daha mı ekleyeyim canım Allah kabul etsin :)
Hayırlı olsun canımkızlar bu arada yaptığım son alışverişlerin detayları, Allah'a şükür eksikler yavaş yavaş bitiyor
Eki Görüntüle 1448008 Eki Görüntüle 1448009 Eki Görüntüle 1448010 Eki Görüntüle 1448011 Eki Görüntüle 1448012 Eki Görüntüle 1448013 Eki Görüntüle 1448014
MasaAllah canım bebisineturtless canım duayı bu akşam yapacak mıyız :)
Evet nst kısmı bilinmezdi çok heyecanlandım oyüzden sağol canım :)Maşallah canım kuzuna, ne güzel tombik olmuş :) Nstye girmeler de başladıysa heyecanı arttırayım az daha :)
Bakalım kuzum her dr un farklı oluyor sanırım :)Oyy bin kere maşallah kuzuma, ayy nasıl büyüdüler yaa şükürler olsun, gözün aydın canim, benim daha 2 haftam vargittiğimde 32 haftalık olacağım, bakalım beni de nst ye baglicak mi, kontroller 2 haftaya düşecek mi, ayy heyecanlandim
Allah hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin canım şu sıralar en büyük mutluluk kaynağım Rabbim herkese nasip etsin.Benim 2 haftam var daha32.haftama ve kuzumu görmeye, nemutlu sana herşey yolundaymış bebişin kilosuda çok güzel Allah sağlikla kuzunu kucağina almayi nasip etsin cnm
Evet tatlım benim büyüdüay kuzum zeynebimiz de 2 kiloya ulaştı demek masallah yavruna iyice büyüyorlar ya ne güzel hani kizimizin fotosu yok mu çekmedinız mi annesi
Tamam canım ekleyeyim :)Evet canım ben gunluk okuyorum:) yok haftada. 2 gün yapıcaz dersenız ona göre okuyum
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah teşekkürlerMasaAllah canım bebisinebizim kontrol gelecek p.tesi heyecanla bekliyorum
Dediğim gibi bugün 32+2 deyim yani 32. Haftamdayım. Bildiğim daha öncesinden alınmıyor rapor ama heyet raporu felan alabilirsiniz belki..32. haftan ne zaman oluyo diye merak ettim canım. benim 8 ağustos da. hemen izne çıkmak istiyorum. bu cuma alabilirsem almak istiyorum çalışamaz raporu. bir hafta erken olacak. umarım verir doktor.
cnm burda kı ısımlere gore duayı yapıyorum ınsaallah :) :)KIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE BU AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 2 tane MELTEM
3.toist 1 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
5.Meleklerim20 1 tane FATMA
6.mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 6 tane. ELİF
9.berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya 1 tane EDA
11.ikilihayat 1 tane.
12.countryrose 1 tane. GİZEM
13.martagon 1 tane.
14.hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17.yussem 1 tane. SEMRA
18.gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20.nacizanem 2 tane. BEYZA
21.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22.ptkrdln 1 tane DENİZ
23.dior34 1 tane DİDEM
24.Myhsa 1 tane SEMA
25.emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
26.Mytwin 3 tane. DİLARA
27. G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
28.nur1212 1 tane. NUR
29. B buket16 1 tane. BUKET
30. E evetdamlo 1 tane DAMLA
31. J jasminka83 1 tane GÜNAY
32.egemenhalit 2 tane
33.emotions88 1 tane PINAR
34.dilek2912
31+3 te 31. Haftada olmuş olmuyormusun canım yani 32 ye girdikten sonra raporun başlıyor bildiğim çünkü doktorum bana tam bu hafta içinde gel dedi rapor için 32+ 2 bugün benim gittim aldımMrb benim sat 08 agustos. Haftaya pazartesi başlıyo raporum. Bugun 30+3üm. Haftaya 31+3 yani 32ye giriyoruz. Sorun yok :)) biraz dinlenelim.
3 tane BetülKIZLAR YASIN OKUYORUZ. ISTEYENLER ISMINI VE KAÇTANE OKUYACAĞINI SÖYLERSE BU AKŞAM ISME GÖRE DUA YAPACAĞIZ.
1.turtless 3 tane TUĞBA
2.aycicegi10 2 tane MELTEM
3.toist 1 tane. TUBA
4.esra51 1 tane ESRA
5.Meleklerim20 1 tane FATMA
6.mylittlesunshine 2 tane ESRA
7.junes 1 tane AYSEL
8. E elf21 6 tane. ELİF
9.berree 2tane. ELIF
10.asosyalmedya 1 tane EDA
11.ikilihayat 1 tane.
12.countryrose 1 tane. GİZEM
13.martagon 1 tane.
14.hakus 3 tane. ÖZNUR
15. Y yagmur4 1 tane. YAĞMUR
16. Z zeyyil 1 tane
17.yussem 1 tane. SEMRA
18.gulcin30 1 tane GÜLÇİN
19. S senaanur 3 tane. LEYLA
20.nacizanem 2 tane. BEYZA
21.Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
22.ptkrdln 1 tane DENİZ
23.dior34 1 tane DİDEM
24.Myhsa 1 tane SEMA
25.emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
26.Mytwin 3 tane. DİLARA
27. G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
28.nur1212 1 tane. NUR
29. B buket16 1 tane. BUKET
30. E evetdamlo 1 tane DAMLA
31. J jasminka83 1 tane GÜNAY
32.egemenhalit 2 tane
33.emotions88 1 tane PINAR
34.dilek2912
Mrb 31. Hafta bitmiş 32 den de 3 gün almış oluyorum. Yani 32nin içinde oluyom. Doktor tamam dedi bana.Ca
31+3 te 31. Haftada olmuş olmuyormusun canım yani 32 ye girdikten sonra raporun başlıyor bildiğim çünkü doktorum bana tam bu hafta içinde gel dedi rapor için 32+ 2 bugün benim gittim aldım
Canim basindan beri devam ediyor benim ac gecti tum hamileligim; (yemekten once sut ic yudum yudum biraz rahatlar yerdin uzerine azar azarBişey yiyemiyorum kızlar ne yapacam ben
Allah razı olsun kuzum çok sağol Rabbim kabul etsin inşallah :)cnm burda kı ısımlere gore duayı yapıyorum ınsaallah :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?