Yarım yeni liste yaparız ona eklerim bunu arkadaşım, Tuba duayı yapmış çünkü. Allah kabul etsin :)3 tane Betül
Canim masallah nasil buyymus kuzucuk..herseyin normsl olmasina sevindim canimEvet nst kısmı bilinmezdi çok heyecanlandım oyüzden sağol canım :)
Bakalım kuzum her dr un farklı oluyor sanırım :)
Allah hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin canım şu sıralar en büyük mutluluk kaynağım Rabbim herkese nasip etsin.
Evet tatlım benim büyüdüvar kuzum ama hiçbişeyi belli olmuyor
Tamam canım ekleyeyim :)
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah teşekkürler
Canim ben isim yazmamistim kevser olxak bidahakine ins bilgin olsuncnm burda kı ısımlere gore duayı yapıyorum ınsaallah :) :)
Çok sağol canım darısı başına inşallah :)Canim masallah nasil buyymus kuzucuk..herseyin normsl olmasina sevindim canim
Canım sutu biranda değil ılık ve yudum yudum içmelisinAcil yardiminiz gerek kizlar cildirmak uzereyim reflu yuzune bogazim migdem cok kotu bogazim eksiyo aci aci sut ictim kac bardak hemde surup ictim yok hic bi fazya etmedi delirmek uzereyim bu gece dqha bi beter her gece bu reflu yuzune uyuyamiyorum ama bu gece daha beter yardim edin baska nqpabilirim aglicam nerdeyse gecmiyo bi turlu
Denedim hayatim oylede yaptim yok olmuyo hic bi ise yaramadi bu geceye kadar sut cok iyi gekiyodu bu gece olmuyo cok kotu durumdayimCanım
Canım sutu biranda değil ılık ve yudum yudum içmelisin
İnşallah hemen geçer canım bide yastığını yukselt canımDenedim hayatim oylede yaptim yok olmuyo hic bi ise yaramadi bu geceye kadar sut cok iyi gekiyodu bu gece olmuyo cok kotu durumdayim
Aklima geldikce ben de heyecanlaniyorum canim, sunun surasinda sadece haftalar kaldiii, hayal gibibakalım, ama benim tahminime göre tahmini doğum tarihleri Mayıs'ın ilk günleri olanlar Nisan'ın son günlerinde bebekli olabilirler, gerçi pekte belli olmuyor malum sürprizci bebişler de çıkabilir hiç ummadığımız; ayyyy çok heyecanlandım yauuu
Bana da oyle geliyo sanirim ikiz diye ama hayirlisi olsun canim, hangimiz olursak olalim bebisler saglikla gelsinler insallah
teşekkür ederim, ürünleri sadece bildiğim kadarı ile nette satılıyor göremeden alıyor olmak ne fena yaw:SCanım bende 49 lira olandan aldım,diğerini görmediğim için karşılaştıramayacağım ama biz beğendik genişliğini kumaşını falan..
tamam canım bugün kısmet olursa çanta işini halledeceğim inşallah, heber ederim hangisi die hihihh:):):)Canım benim küçüğüne baktığımda 50 tlydi boy farkı var. Evet iç hacmi geniş. Kumaşı sıvı geçirmez e benziyor ama okumadım özelliğini. Ben de 90 a aldım canım :)
Nts'ye mi girdiiiiiiin, uuuuw.!@tuubaa60 Kızlar ben geldim bugün çok yoğundum yazamadım. Şülür bebişim iyi 2 kilo olmuş kocaman olmuşbi sorun yok artık 2 haftada bir gidiyoruz. Nst ye girdim ilk kez onda da Sancı çıkmadı. Darısı tüm gideceklerin başına :)
Araştır tabi canım, bize de tecrübeliler braun dediler, tesadüf böyle bir kampanyaya denk geldikAaa bizede Braun öneriler bunu bakalımm bende alırım olmadı
Kafamda deli sorular=))Oyy bin kere maşallah kuzuma, ayy nasıl büyüdüler yaa şükürler olsun, gözün aydın canim, benim daha 2 haftam vargittiğimde 32 haftalık olacağım, bakalım beni de nst ye baglicak mi, kontroller 2 haftaya düşecek mi, ayy heyecanlandim
teşekkür ederim canımmHayırlı olsun canım
teşekkür ederim canım, Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Allah kabul etsin.cnm burda kı ısımlere gore duayı yapıyorum ınsaallah :) :)
Ben hep bi kaç aylık büyümüş halini gördüm, hiç yenidoğan olarak göremedim henüzAllah Rahatlik Versin Kızlar Rüyanızda Bebişlerinizı Görün Öpüldünüz
zaman su gibi geçiyor, bundan sonra da hep evlatlarımızla geçecek zaman; düşüncesi bile midemi kelebeklendiriyorAklima geldikce ben de heyecanlaniyorum canim, sunun surasinda sadece haftalar kaldiii, hayal gibi
Bende tek isimden yanayım canım .Bide keremin yanına bişey yakistiramadim olmuo gibi . Benim eşimde keremim diye seviyo. Okadar ugrasmisim bulmusum Jude değiştir diolar . Çok beklerlerbizde de beğenmeyenler var Kerem ismini hmm eski isimlerdenmiş daha modern bşy koysaydınız diyolarama sen ve eşinin beğenmesi önemli herşeyden çok çevrenin ne dediğini boşver. Kerem ismini eşim çok istiyo o yüzden değiştirmeyiz ama bana istersen sen de yanına sevdiğin bi ismi ekle dedi. Emir Kerem olabilir bizim de daha kesinleşemedi yani bana kaldı en son isim işi. yine de tek isimden yanayım ben bilemedim yaniii :-D
İkiz diye zaten hayatim saglikli dunyaya gelsinlerde hayurlisiyla daha ne isterizBana da oyle geliyo sanirim ikiz diye ama hayirlisi olsun canim, hangimiz olursak olalim bebisler saglikla gelsinler insallah
bundan 10 gün önce ağır bir grip geçirdim.o zaman kan değerlerime bakılmıştı kan çok miktarda enfeksiyon çıkmıştı.antibiyotik kullandım 1 hafta.bir dahada geçti mi diye tahlil yaptırmadımFitilde yapmis olabilir ben kullandigimda da gece su gibi olmustu ama dr sormalisin. Acayip moralimi bozuyo benim kaninda crp degerine bakildi mi bak bu onemli bende kanda da iltihap oldugu icin antibiyotik kullaniyorum ama gecmiyo
aslında duyuyorum onu canım alaturka wc kullan diyorlar ama göbek büyüdükçe baya zorlaşıyor oturmak sıkıştırıyorum diye kötü bişey yaptığımı düşünüp kullanamıyorum :)canım doktorum bana normal doğum istiyosan çömeleceksin dedi eskiden annanelerimiz annelerimiz alaturka tuvalet kullanıp çömelirdi dedi , süt sağmak için çömelirdi dedi şimdiki hanımlar çok üşengeç kolaylarına ne geliyosa onu yapıyolar o yuzden sen oyle yapmayacaksın çömeleceksin ve kaslarını güçlü tutacaksın dedi :) Uzun lafın kısası egzersiz olarak alaturka tuvalette çömelmeyi tavsiye etti
tamam canım paylaşabileceğin bişey olursa bekleriz..Merhaba kızlar randevusu olan arkadaşların da gözüaydın maşallah iyice büyüdü bebişler :)
Canım bana geçen haftaki kontrolümde verecekti doktorum aslında ama ben heyecandan unutmuşum eve geldikten sonra aklıma geldi,arayıp söyledim,onunla ilgili bir form verecektik dediler onlar da unutmuş,2 hafta sonra gittiğimde verecek artık,anlatılabilir bir şeyse yazarım ben burdan,ama ben pilates de yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça söyledim de onlara siz devam edin gelincede onu verelim dediler..
Canım bende 49 lira olandan aldım,diğerini görmediğim için karşılaştıramayacağım ama biz beğendik genişliğini kumaşını falan..
Canım öyle bir tereddütün varsa eczaneden amniyon sızıntı pedlerinden alıp kendin kontrol edebilirsin,eğer gelen suyunsa renk değiştiriyor,normal akıntıysa zaten sorun olmaz çünkü gebelikte akıntı olması çok normalsadece renk ve koku durumuna dikkat etmek gerek enfeksiyon olabilir diye biliyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?