2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim masallah nasil buyymus kuzucuk..herseyin normsl olmasina sevindim canim

Allah Rahatlik Versin Kızlar Rüyanızda Bebişlerinizı Görün Öpüldünüz

Acil yardiminiz gerek kizlar cildirmak uzereyim reflu yuzune bogazim migdem cok kotu bogazim eksiyo aci aci sut ictim kac bardak hemde surup ictim yok hic bi fazya etmedi delirmek uzereyim bu gece dqha bi beter her gece bu reflu yuzune uyuyamiyorum ama bu gece daha beter yardim edin baska nqpabilirim aglicam nerdeyse gecmiyo bi turlu

Canım Canım sutu biranda değil ılık ve yudum yudum içmelisin

Aklima geldikce ben de heyecanlaniyorum canim, sunun surasinda sadece haftalar kaldiii, hayal gibi

Canım bende 49 lira olandan aldım,diğerini görmediğim için karşılaştıramayacağım ama biz beğendik genişliğini kumaşını falan..
teşekkür ederim, ürünleri sadece bildiğim kadarı ile nette satılıyor göremeden alıyor olmak ne fena yaw:S

Canım benim küçüğüne baktığımda 50 tlydi boy farkı var. Evet iç hacmi geniş. Kumaşı sıvı geçirmez e benziyor ama okumadım özelliğini. Ben de 90 a aldım canım :)
tamam canım bugün kısmet olursa çanta işini halledeceğim inşallah, heber ederim hangisi die hihihh:):):)

Nts'ye mi girdiiiiiiin, uuuuw.!
Ayy iple çekiyorum hayırlısı ise o günleri; bu arada kızında kocaman olmuş 41 kere maşallah, Allah cümlemizinkini nazarlardan korusun inşallah.
Aaa bizede Braun öneriler bunu bakalımm bende alırım olmadı
Araştır tabi canım, bize de tecrübeliler braun dediler, tesadüf böyle bir kampanyaya denk geldik
Kafamda deli sorular=))
bi önceki kontrolümde doktor bahsetmedi bana nts filan, rapor ve muayene için konuştuk sadece belki daha sonra da alabilir benim doktorcum
Hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canımm

junes tatlım aldıkların harika hepsini güle güle giydir inşallah :) Allah kabul etsin inşallah
teşekkür ederim canım, Allah hepimize nasip etsin inşallah.

cnm burda kı ısımlere gore duayı yapıyorum ınsaallah :) :)
Allah kabul etsin.

Allah Rahatlik Versin Kızlar Rüyanızda Bebişlerinizı Görün Öpüldünüz
Ben hep bi kaç aylık büyümüş halini gördüm, hiç yenidoğan olarak göremedim henüz

Aklima geldikce ben de heyecanlaniyorum canim, sunun surasinda sadece haftalar kaldiii, hayal gibi
zaman su gibi geçiyor, bundan sonra da hep evlatlarımızla geçecek zaman; düşüncesi bile midemi kelebeklendiriyor

Bende tek isimden yanayım canım .Bide keremin yanına bişey yakistiramadim olmuo gibi . Benim eşimde keremim diye seviyo. Okadar ugrasmisim bulmusum Jude değiştir diolar . Çok beklerler

Fitilde yapmis olabilir ben kullandigimda da gece su gibi olmustu ama dr sormalisin. Acayip moralimi bozuyo benim kaninda crp degerine bakildi mi bak bu onemli bende kanda da iltihap oldugu icin antibiyotik kullaniyorum ama gecmiyo
bundan 10 gün önce ağır bir grip geçirdim.o zaman kan değerlerime bakılmıştı kan çok miktarda enfeksiyon çıkmıştı.antibiyotik kullandım 1 hafta.bir dahada geçti mi diye tahlil yaptırmadım

aslında duyuyorum onu canım alaturka wc kullan diyorlar ama göbek büyüdükçe baya zorlaşıyor oturmak sıkıştırıyorum diye kötü bişey yaptığımı düşünüp kullanamıyorum :)

tamam canım paylaşabileceğin bişey olursa bekleriz..

Günaydın kızlar dün giremedim hıc inşallah iyisiniz hepiniz.okumadan basladim cunku yazmaya.
dun ikea senin koctas benım. Gezdim durdum.ilk defa bukadar yoruldum. Hele o ikeada her buldugum koltuğa oturdum:) kuzumun odasına parke aldık avize,duvar kağıdı ve raf aldık ama bittim. Ya insanin gözü dönüyo kafayı yiyo ya ne güzel şeyler var. Ama tabi bebikime bile korka korka alışveriş yaptım .inşallah bigün hiç düşünmeden parayi , alışveriş yapabiliriz hepimiz.
Bulutlu yastığa bayıldım resmini koydum size. Duvar kağıtları anlaşılmıyo yapıştırıcı çekecem fotoyu

Eklentiler

• IMG-20150309-WA0031.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG-20150309-WA0033.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG-20150309-WA0035.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 133
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…