bulutlu avizeyi bende görmüştüm çok tatlı bir mavisi var, aldıklarınızı güle güle kullanın inşallahGünaydın kızlar dün giremedim hıc inşallah iyisiniz hepiniz.okumadan basladim cunku yazmaya.
dun ikea senin koctas benım. Gezdim durdum.ilk defa bukadar yoruldum. Hele o ikeada her buldugum koltuğa oturdum:) kuzumun odasına parke aldık avize,duvar kağıdı ve raf aldık ama bittim. Ya insanin gözü dönüyo kafayı yiyo yane güzel şeyler var. Ama tabi bebikime bile korka korka alışveriş yaptım .inşallah bigün hiç düşünmeden parayi , alışveriş yapabiliriz hepimiz.
Bulutlu yastığa bayıldım resmini koydum size. Duvar kağıtları anlaşılmıyo yapıştırıcı çekecem fotoyu
valla ikea benide öldürüyor ankaraya her gittiğimde uğruyorum ve çok para harcıyorum.bebek için gitmedim allahtan :) duvarı kendınız mi kaplıcaksınız canımGünaydın kızlar dün giremedim hıc inşallah iyisiniz hepiniz.okumadan basladim cunku yazmaya.
dun ikea senin koctas benım. Gezdim durdum.ilk defa bukadar yoruldum. Hele o ikeada her buldugum koltuğa oturdum:) kuzumun odasına parke aldık avize,duvar kağıdı ve raf aldık ama bittim. Ya insanin gözü dönüyo kafayı yiyo yane güzel şeyler var. Ama tabi bebikime bile korka korka alışveriş yaptım .inşallah bigün hiç düşünmeden parayi , alışveriş yapabiliriz hepimiz.
Bulutlu yastığa bayıldım resmini koydum size. Duvar kağıtları anlaşılmıyo yapıştırıcı çekecem fotoyu
canım geçmiş olsun, ne oldu bugün sana
maden suyu denedin mi içmeyi ya da soğuk süt
mide ağrın sırtına da vuruyor mu canım, eğer öyleyse reflüden kaynaklanıyodur. Ben kaç kere acile gittim o yüzden serum verdiler öyle düzeldim.
Gecmis olsun btanem soguk sut denedin mi bi ic reflu ise iyi gelicektir
Ah kızlar. Neler denemedim ki. Süt maden suyu muz patates. . Dün bunların dışında hiç bişey yemedim. Geçmedi geçmedi. .. gece daha da arttı. Sancı midem den göbek kısmına doğru vuruyordu. . Korktum doktorum u aradım mide spazmı olabilir buscopan al dedi. Bu zamana kadar ilaç kullanmadım bu zamandan sonra da kullanmak istemedim. Eşim de izin vermedi zaten. . Tüm gece ağladım agridan. Acaba doğum sancısı mi dedim erken mi geliyor dedim ödüm koptu. Şimdi hâlâ geçmedi kasiklarima vurmuş durumda. Doktoruma ulaşamıyorum randevu alaçam. Yine kahvaltı edemedim yumurta yedim zorla midem kramp kramp yine...Canim basindan beri devam ediyor benim ac gecti tum hamileligim; (yemekten once sut ic yudum yudum biraz rahatlar yerdin uzerine azar azar
geçmiş olsun canm , tedavisiz gecmeyecek sanırım neler yapmıssın baksana ihmal etme sakın.kasık ağrısı yüzünden cumartesi benide acil kadın doguma alıp nts ye bağladılar bnde erken dogum sandım.insallah cabucak gecerAh kızlar. Neler denemedim ki. Süt maden suyu muz patates. . Dün bunların dışında hiç bişey yemedim. Geçmedi geçmedi. .. gece daha da arttı. Sancı midem den göbek kısmına doğru vuruyordu. . Korktum doktorum u aradım mide spazmı olabilir buscopan al dedi. Bu zamana kadar ilaç kullanmadım bu zamandan sonra da kullanmak istemedim. Eşim de izin vermedi zaten. . Tüm gece ağladım agridan. Acaba doğum sancısı mi dedim erken mi geliyor dedim ödüm koptu. Şimdi hâlâ geçmedi kasiklarima vurmuş durumda. Doktoruma ulaşamıyorum randevu alaçam. Yine kahvaltı edemedim yumurta yedim zorla midem kramp kramp yine...
Dr a git hayatim hic bekleme yurek dayanmiyo bubdediklerine bi ilac falan werirAh kızlar. Neler denemedim ki. Süt maden suyu muz patates. . Dün bunların dışında hiç bişey yemedim. Geçmedi geçmedi. .. gece daha da arttı. Sancı midem den göbek kısmına doğru vuruyordu. . Korktum doktorum u aradım mide spazmı olabilir buscopan al dedi. Bu zamana kadar ilaç kullanmadım bu zamandan sonra da kullanmak istemedim. Eşim de izin vermedi zaten. . Tüm gece ağladım agridan. Acaba doğum sancısı mi dedim erken mi geliyor dedim ödüm koptu. Şimdi hâlâ geçmedi kasiklarima vurmuş durumda. Doktoruma ulaşamıyorum randevu alaçam. Yine kahvaltı edemedim yumurta yedim zorla midem kramp kramp yine...
geçmiş olsun canım geçen hafta bende aynı senin gibi oldum hemen gittim bende erken doğum mu diye şüphelenmiştim ama rahim duvarıma kadar baktılar çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. birazcık böbrekte büyüme çıktı onada normal dedi. sonra farkettimki galiba üşüttüm ayaklarımı sıcak tuttum ve çok şükür şimdi daha iyiyim inşallah sende hemen iyileşirsinAh kızlar. Neler denemedim ki. Süt maden suyu muz patates. . Dün bunların dışında hiç bişey yemedim. Geçmedi geçmedi. .. gece daha da arttı. Sancı midem den göbek kısmına doğru vuruyordu. . Korktum doktorum u aradım mide spazmı olabilir buscopan al dedi. Bu zamana kadar ilaç kullanmadım bu zamandan sonra da kullanmak istemedim. Eşim de izin vermedi zaten. . Tüm gece ağladım agridan. Acaba doğum sancısı mi dedim erken mi geliyor dedim ödüm koptu. Şimdi hâlâ geçmedi kasiklarima vurmuş durumda. Doktoruma ulaşamıyorum randevu alaçam. Yine kahvaltı edemedim yumurta yedim zorla midem kramp kramp yine...
Teşekkür ederim canım inşallah. Is hal oldum şimdi degeçmiş olsun canm , tedavisiz gecmeyecek sanırım neler yapmıssın baksana ihmal etme sakın.kasık ağrısı yüzünden cumartesi benide acil kadın doguma alıp nts ye bağladılar bnde erken dogum sandım.insallah cabucak gecer
Gidecem canım 3 te randevuDr a git hayatim hic bekleme yurek dayanmiyo bubdediklerine bi ilac falan werir
Sağol canım umarım benimki de usutmedir. Is hal oldum çünkügeçmiş olsun canım geçen hafta bende aynı senin gibi oldum hemen gittim bende erken doğum mu diye şüphelenmiştim ama rahim duvarıma kadar baktılar çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. birazcık böbrekte büyüme çıktı onada normal dedi. sonra farkettimki galiba üşüttüm ayaklarımı sıcak tuttum ve çok şükür şimdi daha iyiyim inşallah sende hemen iyileşirsin
bendede hem ishal vardı hemde karnımda ayrı bi gaz sancısı vardı ne yaptıysam geçmedi sıcak su torbasını koydum ayağıma çok iyigeldi geçmiş olsun tekrardanSağol canım umarım benimki de usutmedir. Is hal oldum çünkü
olabilir canım cnki cumrtesi bnde oyleydim ishal ve kasık ağrısı vrdı hafif usutme ve enfeksyon cktı.allah daha kotusunden korusunSağol canım umarım benimki de usutmedir. Is hal oldum çünkü
Uygun pozisyona girdikten sonra tekrar dönebiliyor muymusKızLar bebeği doğum pozisyonuna dönen var mı.? Benım dönmüştü tekrar kafasını yukarı çevirmiş
Uygun pozisyona girdikten sonra tekrar dönebiliyor muymus
Mrb 31. Hafta bitmiş 32 den de 3 gün almış oluyorum. Yani 32nin içinde oluyom. Doktor tamam dedi bana.
Ben amniosentez için Atıl YÜKSEL 'e gitmiştim.Bendede öyle bişey görmüştü ama kontrole gittiğimizde tekrar baktığında % 40 'ın altında olduğundan önemli değil demişti( Benim % 35 miş ). Zaten bebeğimin gelişimide en baştan beri 1 hafta önde görünüyor. Belki sizinde önemli değildir.Kızlar yeni geldim doktor dan , bu dojtor da 1hafta geriden geliyor dedi bebek icin.Sag damarda arter north varmis bebise kan gitmiyor yeterince. Suan için bi sey diyemem dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi yolladi.Bol bol dinlen yemene icmene dikkat et dedi.Canim sıkıldi tekrar acaba bi sey olurnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?