2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bulutlu avizeyi bende görmüştüm çok tatlı bir mavisi var, aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah
odanın tamamı mı duvar kağıdı olacak?

valla ikea benide öldürüyor ankaraya her gittiğimde uğruyorum ve çok para harcıyorum.bebek için gitmedim allahtan :) duvarı kendınız mi kaplıcaksınız canım

canım geçmiş olsun, ne oldu bugün sana
maden suyu denedin mi içmeyi ya da soğuk süt

mide ağrın sırtına da vuruyor mu canım, eğer öyleyse reflüden kaynaklanıyodur. Ben kaç kere acile gittim o yüzden serum verdiler öyle düzeldim.

Gecmis olsun btanem soguk sut denedin mi bi ic reflu ise iyi gelicektir

Canim basindan beri devam ediyor benim ac gecti tum hamileligim; (yemekten once sut ic yudum yudum biraz rahatlar yerdin uzerine azar azar
Ah kızlar. Neler denemedim ki. Süt maden suyu muz patates. . Dün bunların dışında hiç bişey yemedim. Geçmedi geçmedi. .. gece daha da arttı. Sancı midem den göbek kısmına doğru vuruyordu. . Korktum doktorum u aradım mide spazmı olabilir buscopan al dedi. Bu zamana kadar ilaç kullanmadım bu zamandan sonra da kullanmak istemedim. Eşim de izin vermedi zaten. . Tüm gece ağladım agridan. Acaba doğum sancısı mi dedim erken mi geliyor dedim ödüm koptu. Şimdi hâlâ geçmedi kasiklarima vurmuş durumda. Doktoruma ulaşamıyorum randevu alaçam. Yine kahvaltı edemedim yumurta yedim zorla midem kramp kramp yine...

Ulaştım doktora ameliyatı varmış bugün hep. . Saat 3e randevu aldım. . Nstye baglanacakmisiz erken değil mi. Ben 36 dan sonra başlar sanıyordum

geçmiş olsun canm , tedavisiz gecmeyecek sanırım neler yapmıssın baksana ihmal etme sakın.kasık ağrısı yüzünden cumartesi benide acil kadın doguma alıp nts ye bağladılar bnde erken dogum sandım.insallah cabucak gecer

Dr a git hayatim hic bekleme yurek dayanmiyo bubdediklerine bi ilac falan werir

geçmiş olsun canım geçen hafta bende aynı senin gibi oldum hemen gittim bende erken doğum mu diye şüphelenmiştim ama rahim duvarıma kadar baktılar çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. birazcık böbrekte büyüme çıktı onada normal dedi. sonra farkettimki galiba üşüttüm ayaklarımı sıcak tuttum ve çok şükür şimdi daha iyiyim inşallah sende hemen iyileşirsin

Teşekkür ederim canım inşallah. Is hal oldum şimdi de

Dr a git hayatim hic bekleme yurek dayanmiyo bubdediklerine bi ilac falan werir
Gidecem canım 3 te randevu

Sağol canım umarım benimki de usutmedir. Is hal oldum çünkü

KızLar bebeği doğum pozisyonuna dönen var mı.? Benım dönmüştü tekrar kafasını yukarı çevirmiş

Mrb 31. Hafta bitmiş 32 den de 3 gün almış oluyorum. Yani 32nin içinde oluyom. Doktor tamam dedi bana.

benim doktorumdan anladığım kadarıyla 31+3 sen eğer 31. haftanda oluyosun yani haftaya 32. haftan oluyo ve raporunu alıyosun..karışık baya bu konu sanırım herkese göre değişiyo sanki

kızlar dün akşam bebişin yatağını istikbalden aldık; yarı ortopedik, pedli, antialerjik ve antibakteriyel yatak arayışında olanlara tavsiye edebilirim; mart sonuna kadar indirimi var; ayrıca çeşitli ölçüleri de mevcut (70*130, 70*140 80*130, 80*140 gibi) görseli de aşağıdaki gibi bebek boyu olacak

Ben amniosentez için Atıl YÜKSEL 'e gitmiştim.Bendede öyle bişey görmüştü ama kontrole gittiğimizde tekrar baktığında % 40 'ın altında olduğundan önemli değil demişti( Benim % 35 miş ). Zaten bebeğimin gelişimide en baştan beri 1 hafta önde görünüyor. Belki sizinde önemli değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…