2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benimki 29 haftalıkken dönmüştü tekrar dönme ihtimalleri varmı yani
kızlar ben döndüğünü anlamıyorum ki sizler nasıl anlıyorsunuz ya da size en son kontrollerinizde doktorunuz mu söylüyor pozisyonu? örn. ben en son gittiğimde yatay pozisyondu

benimkini dr söyledi :) yoksa bende anlamıyorum :)
bende kendim bile usg de görmüştüm yan yatıyordu; ama gün içinde kasıklarımda, göbek etrafımda, sağda-solda her yerde hissediyorum ama dönerken anlamıyorum hiç

kızlar ben döndüğünü anlamıyorum ki sizler nasıl anlıyorsunuz ya da size en son kontrollerinizde doktorunuz mu söylüyor pozisyonu? örn. ben en son gittiğimde yatay pozisyondu
benmkide yan pozisyonda sanırım sağımda ayaklarını sol tarafımdada kafasımı elleri mi bilmiyorum bişeyler oynuyor dönünnce anlarım herlde hareketlerinin yerleri değişecek cnkü.

hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın:)

bende kendim bile usg de görmüştüm yan yatıyordu; ama gün içinde kasıklarımda, göbek etrafımda, sağda-solda her yerde hissediyorum ama dönerken anlamıyorum hiç

dr dogum posisyonunu almış dedikten sonra dikkat etmeye başladım da tekmeler gögsüme dogru hıçkırıklarınıda kasıklarıma yakın yerde hissediyorum :)

Ulaştım doktora ameliyatı varmış bugün hep. . Saat 3e randevu aldım. . Nstye baglanacakmisiz erken değil mi. Ben 36 dan sonra başlar sanıyordum

çok geçmiş olsun nst kasık ağrın olduğu için doktorun tedbir amaçlı istemiştir cnm. inşallah basit ve ilaçla hemen geçecek birşeydir. Doktorların verdiği ilaçlardan korkma keşke buscopan içseydin, birtane ilaç bebeğe zarar vermez zaten verse doktorlar için demez. Allah korusun ne hastalar var bütün hamilelikleri boyunca ilaç kullanmak zorunda kalan. Hem sen ağrı çekip üzüldükçede bebeğine zarar vermiş olursun. Allah acil şifalar versin cnm.

Bana da doktor söyledi ama kafasını hissediyorum sağ tarafta sertlik var. Sağıma yatınca kızıyo ittiriyo

benmkide yan pozisyonda sanırım sağımda ayaklarını sol tarafımdada kafasımı elleri mi bilmiyorum bişeyler oynuyor dönünnce anlarım herlde hareketlerinin yerleri değişecek cnkü.
arpası fazla bunların sanırım
benmki aksam kumandayı dans ettirdi resmen
akşam yemeklerinden sonra çok tepiniyor benimki, ben de hemen kumandayı koyuyorum çok tatlılar yaaa, ben onların güçlerini yerimmm
dr dogum posisyonunu almış dedikten sonra dikkat etmeye başladım da tekmeler gögsüme dogru hıçkırıklarınıda kasıklarıma yakın yerde hissediyorum :)
tüm göbüş onların zaten

Kafayı çevirsinler aşağıya da normal doğum olsun. Bekliyoruz bakalım
ay dur heyecan yaptım
bu ara doğum kelimesi duymak beni panikleştiriyor; işyerindekilerde doğum ne zaman deyip duruyorlar daha şimdiden

Aynı durum bende de var canım.4 kat havlu kağıdı katlayıp koyuyorum ben o biraz idare ediyor.yoksa iç çamaşırı eşofman hepsi batıyor benim.hamileyken de öksürük falan çok zor yani.benim doktor nasıl vericek bakalım raporu.artık çok yoruluyorum işte.nisan gelse de alsam bende çaluşamaz raporumu da otursam azcık.

Teşekkür ederim canım doktora bir goruneyim öyle içerim. Yemek yiyemiyorum zaten ilacın da tok alınması gerek. Şimdi sade peynirli tost yapıp onu yemeyi Denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…