benimki 29 haftalıkken dönmüştü tekrar dönme ihtimalleri varmı yaniKızLar bebeği doğum pozisyonuna dönen var mı.? Benım dönmüştü tekrar kafasını yukarı çevirmiş
benimki 29 haftalıkken dönmüştü tekrar dönme ihtimalleri varmı yani
kızlar ben döndüğünü anlamıyorum ki sizler nasıl anlıyorsunuz ya da size en son kontrollerinizde doktorunuz mu söylüyor pozisyonu? örn. ben en son gittiğimde yatay pozisyondubenimki 29 haftalıkken dönmüştü tekrar dönme ihtimalleri varmı yani
kızlar ben döndüğünü anlamıyorum ki sizler nasıl anlıyorsunuz ya da size en son kontrollerinizde doktorunuz mu söylüyor pozisyonu? örn. ben en son gittiğimde yatay pozisyondu
bende kendim bile usg de görmüştüm yan yatıyordu; ama gün içinde kasıklarımda, göbek etrafımda, sağda-solda her yerde hissediyorum ama dönerken anlamıyorum hiçbenimkini dr söyledi :) yoksa bende anlamıyorum :)
benmkide yan pozisyonda sanırım sağımda ayaklarını sol tarafımdada kafasımı elleri mi bilmiyorum bişeyler oynuyor dönünnce anlarım herlde hareketlerinin yerleri değişecek cnkü.kızlar ben döndüğünü anlamıyorum ki sizler nasıl anlıyorsunuz ya da size en son kontrollerinizde doktorunuz mu söylüyor pozisyonu? örn. ben en son gittiğimde yatay pozisyondu
arpası fazla bunların sanırımBenim kızım çok mu hareketli anlamadım kıpır kıpır belki ondan dönmüştür. Bir de suyu biraz fazla olunca çok hareket ediyormuş.
Günaydın kızlar dün giremedim hıc inşallah iyisiniz hepiniz.okumadan basladim cunku yazmaya.
dun ikea senin koctas benım. Gezdim durdum.ilk defa bukadar yoruldum. Hele o ikeada her buldugum koltuğa oturdum:) kuzumun odasına parke aldık avize,duvar kağıdı ve raf aldık ama bittim. Ya insanin gözü dönüyo kafayı yiyo yane güzel şeyler var. Ama tabi bebikime bile korka korka alışveriş yaptım .inşallah bigün hiç düşünmeden parayi , alışveriş yapabiliriz hepimiz.
Bulutlu yastığa bayıldım resmini koydum size. Duvar kağıtları anlaşılmıyo yapıştırıcı çekecem fotoyu
bende kendim bile usg de görmüştüm yan yatıyordu; ama gün içinde kasıklarımda, göbek etrafımda, sağda-solda her yerde hissediyorum ama dönerken anlamıyorum hiç
Ulaştım doktora ameliyatı varmış bugün hep. . Saat 3e randevu aldım. . Nstye baglanacakmisiz erken değil mi. Ben 36 dan sonra başlar sanıyordum
bende kendim bile usg de görmüştüm yan yatıyordu; ama gün içinde kasıklarımda, göbek etrafımda, sağda-solda her yerde hissediyorum ama dönerken anlamıyorum hiç
benmkide yan pozisyonda sanırım sağımda ayaklarını sol tarafımdada kafasımı elleri mi bilmiyorum bişeyler oynuyor dönünnce anlarım herlde hareketlerinin yerleri değişecek cnkü.
akşam yemeklerinden sonra çok tepiniyor benimki, ben de hemen kumandayı koyuyorum çok tatlılar yaaa, ben onların güçlerini yerimmmarpası fazla bunların sanırım
benmki aksam kumandayı dans ettirdi resmen
tüm göbüş onların zatendr dogum posisyonunu almış dedikten sonra dikkat etmeye başladım da tekmeler gögsüme dogru hıçkırıklarınıda kasıklarıma yakın yerde hissediyorum :)
sağa yatınca aynı tepkiyi bende alıyorumBana da doktor söyledi ama kafasını hissediyorum sağ tarafta sertlik var. Sağıma yatınca kızıyo ittiriyo
sağa yatınca aynı tepkiyi bende alıyorum
ay dur heyecan yaptımKafayı çevirsinler aşağıya da normal doğum olsun. Bekliyoruz bakalım
Aynı durum bende de var canım.4 kat havlu kağıdı katlayıp koyuyorum ben o biraz idare ediyor.yoksa iç çamaşırı eşofman hepsi batıyor benim.hamileyken de öksürük falan çok zor yani.benim doktor nasıl vericek bakalım raporu.artık çok yoruluyorum işte.nisan gelse de alsam bende çaluşamaz raporumu da otursam azcık.Bebişini gören göremeyen tüm annelere sevgiler yolluyorum. Rabbim hepimize sağlık nasip etsin inşallah. Bu arada benim sat 5 agustos, drum çarşamba günü çalışabilir raporu verecek. Sanırım Sata göre verilmiyor, ultrasona göre verecek drum. Ne güzel 1 haftadır evdeyim, Çarşamba hiç ise gidesim yokhe bir de çok öksüruyorum ve her seferinde idrarimi kaciriyorum, cok kotu hissediyorum iç çamaşırı değiştirmekten sikildim
ay dur heyecan yaptım
bu ara doğum kelimesi duymak beni panikleştiriyor; işyerindekilerde doğum ne zaman deyip duruyorlar daha şimdiden
Teşekkür ederim canım doktora bir goruneyim öyle içerim. Yemek yiyemiyorum zaten ilacın da tok alınması gerek. Şimdi sade peynirli tost yapıp onu yemeyi Denicemçok geçmiş olsun nst kasık ağrın olduğu için doktorun tedbir amaçlı istemiştir cnm. inşallah basit ve ilaçla hemen geçecek birşeydir. Doktorların verdiği ilaçlardan korkma keşke buscopan içseydin, birtane ilaç bebeğe zarar vermez zaten verse doktorlar için demez. Allah korusun ne hastalar var bütün hamilelikleri boyunca ilaç kullanmak zorunda kalan. Hem sen ağrı çekip üzüldükçede bebeğine zarar vermiş olursun. Allah acil şifalar versin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?