2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim bildiğim 10 nisana kadar çalışman gerekli bende rapor aldım 1 gün var aramızda 11 nisan cumartesi son olcak inş

benim doktorumdan anladığım kadarıyla 31+3 sen eğer 31. haftanda oluyosun yani haftaya 32. haftan oluyo ve raporunu alıyosun..karışık baya bu konu sanırım herkese göre değişiyo sanki
şöyle hesaplayın 40 hafta 280 gün 8 hafta öncesi 280-56=224 gün yani 224. gün (32+0) itibariyle analık izni başlar. Çalışabilir raporu alırsak 5*7=35 gün daha çalışabilirsiniz yani 224+35=259. güne kadar. Şimdi bunlar SAT'a göre günü gününe hesaptır. Doktorun kimisi tam gününe göre verir kimisi bir iki gün değiştirebilir. Sezeryan tarihi belirlenmişse ona göre yeni hesap yapılarak 8 hafta öncesi bulunur. Ama normal doğumda da erken doğum durumunda herhalükarda kullanılamayan haftalar doğum sonrasına eklenebildiği gibi miadını dolduran geç doğumlarda da doğumdan sonraya 8 hafta + beklenen doğum tarihi hesabına göre doğumdan sonraya attığınız haftaları kullanabiliyoruz.

Teşekkür ederim canım doktora bir goruneyim öyle içerim. Yemek yiyemiyorum zaten ilacın da tok alınması gerek. Şimdi sade peynirli tost yapıp onu yemeyi Denicem

muz yemeyi dene cnm, hem bağırsaklarınada iyi gelir. Ayaklarını sıcak tutmaya çalış. Çok geçmiş olsun tekrar.

anladım canım hesaplamalarını teşekkür ederim..ama mesela 37 ye kadar çalışır rapor aldım ben şimdi olduda doğum erken oldu diyelim değişiyormu aldığım izin doğum sonrasına aktarılan 5 haftam azalıyormu?

kızlar hepinize merhaba uzun zamandır takip ediyorum hepinizden çok şey öğrendim.benim bir sorum olacak çalışan hamilelere. ben ayın 7 sinde dra gittim en son o zaman sat göre 29+4 ultrasona göre 30+6 idim.yaklaşık 10 gün kadar önden gidiyoruz ben de dra bebeğin 10 gün önden gittiğini çalışabilir raporunu 10 gün veya 1 hafta önceden verebilir misin diye sordum olmaz dedi biz sisteme öyle girdik değişen hiçbir şey olmaz dedi ama buradan bakıyorum bazı arkadaşların drları bebek öndeyse sat tarihini bile değiştirip ona göre rapor veriyorlar benim drum neden böyle yaptı anlamadım benim de derdim ne kadar erken olursa o kadar iyi çünkü çok zor geliyor çalışmak ama bir tandan da çalışmak zorundayım doğum sonrasına aktarmak için doğum izinleri bitince ücretsiz izin düşünüyorum ve bu süreyi mümkün olduğunca kısa tutmam gerek maddi durumlar yüzünden sizce dra tekrar söylesem mi bu konuyu beni çalışabilir raporu için 23 martta çağırdı bu arada o zaman sat göre 31+6 ultrasona göre 32+6 olacak ufff kafam çok karışık kızlar.

aramızda 1 gün var.nasıl gidiyor canım .bebek ne durumda kilosu felan sen ne durumdasın :) ?
Canım ben iyiyim şimdilik bebek de iyi maşallah 17 martta dr kontrolüm var o zaman bakacağız kilosuna.Ben şekerle mücadele ediyorum 1 aydan fazla oldu diyetle halledemedik insüline başladık inşallah atlatırız.Sen nasılsın iyi misin ?

Ikındıysan o yüzden de ağrı olabilir. Bol su iç ishal varsa. Çok geçmiş olsun.
Su iki gündür icemiyorum canım o bile ağrı yapıyor hemen saat 3 olsun artık canım çok acıyor çok şükür kızım hareket ediyor o biraz moral veriyor

gebelik şekerinmi çıktı canım geçmiş olsun çok inşlh atlatırsınız..bizde iyiyiz oğluşla idare ediyoruz normal olması gereken sıkıntılar haricinde işte

arkadaşlar merhaba,
ben 2014 mayıs annesiyim. su an yaşadıklarınızı, hissettiklerinizi ilk çocuk olması ve biraz da zor elde edilmesi sebebiyle gecen yıl bende cok yogun olarak yaşamıştım. şimdi kızımın ilk dogumgününde nasıl süslemeler yapsam derdindeyim :) hepinizin sağlıkla ve eskilerin tabiriyle bir avazda bebişlerinizi kucagınıza almanızı diliyorum. bu siteden gecen sene çokca faydalanmıştım, genellikle salt okuyucu olarak... iki tarafın da ilk torunu olmasından dolayı biz alışveriş işini oldukca abarttık (siz yapmayın!) şimdi elimde kalan kuzumun en fazla bir kez giydigi hatta çogu hiç kullanılmamış bir sürü eşyası var ve bunları satışa çıkaracagım. çogunlukla aziz bebe, e bebek, joker, gap, zara ürünleri.. burda nasıl yapacagımı da tam bilmiyorum aslında ama whatsup dan haberleşmek bana kolay olur. beşiktaşda oturuyorum bu arada.. yazlıklar 3-6 ay, kışlık giysiler 6-9 ay için... hepsi dogumdan önce alındıgı için mayısdaki doguma göre hesaplamıştım. ilk burda sizinle paylaşayım dedim, bu arada anne yanı bebek yatagımız (babytec di markası sanırım), tinylove kırmızı ana kucagı da duruyor. bilginiz olsun..

Eklentiler

• IMG_3586.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_3588.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_3589.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_3590.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_3595.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_3600.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_3602.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_3603.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_3604.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_3607.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_3609.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_3616.webp
    31 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_3617.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_3618.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_3620.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3621.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3624.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 92
gebelik şekerinmi çıktı canım geçmiş olsun çok inşlh atlatırsınız..bizde iyiyiz oğluşla idare ediyoruz normal olması gereken sıkıntılar haricinde işte
evet maalesef gebelik şekeri çıktı 1 hafta kadar hastanede yattım bünyem insüline karşı dirençli çünkü bakalım hayırlısıyla kucağımıza alsaydık çekilen sıkıntılar bir anda geçer :) Allah hepimize sağlıklı bebekler kolay doğumlar nasip etsin inşallah

amin canım.allah kolaylık versin hepimize inşlhh

Benim dr da sata göre herşeyin belirleneceğini söyledi.Bebeğin önde olması sadece erken yumurtlama ve sağlıklı olduğunun göstergesiymiş.Doğum tarihi ve raporlar ona göre ayarlanmazmış.Sata göre belirlenirmiş bilginize...

Ana Kucağı ne kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…