2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oh elinize sağlık, sağlıkla büyüsün odasında, hep mutlu olsun inşallah :):) resimlerini atarsın yaptıktan sonra :)

KızLar bebeği doğum pozisyonuna dönen var mı.? Benım dönmüştü tekrar kafasını yukarı çevirmiş
benim hep dönüyor :)

Benimde bildiğim sat tarihine göre rapor verildiği şeklinde. Zaten 10 gün varmış bence bekleyin, biraz daha sıkın dişinizi. Bende çalışıyorum Allah izin verirse ben 34. haftamın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum. Bol bol dua edin, işiniz stresli zor bir iş olabilir, Allah yardımcınız olsun ama 10 gün çabuk geçer merak etmeyin

Cnm aman reflun varsa sutu cok icme kotu oldugunda kalk yuru sakin yatma bol kiyafetler giy leblebi ye bak oda mide asidini aliyor ben leblebiyle cok rahatliyorum. Yemekle yada yemkten sonra su icme en yakinyemekten yarim saat onve su ic . usutmeaz az sik sik ye . asitten yogun yag ve salcadan uzak durmaya calis .

telefon nonu ulaştırabilir misin canım bana.

bebişi benim gibi ters olan anneler, inşikak suresinin secde ayetini okuyun bol bol, secde emrini alan bebekler de dönüyormuş.
cnm ama doguma yakın okunursa daha ıyı cunku peygamber efendımıze dogum yapan bı kadının cok zor durumda oldugu haberı gelınce dogumun kolay olması ıcın tavsıye etmıstır

Benim 37. Hafta 7 Mayısta bitiyor. Ben 4 Mayıs Pazartesi ayrılacağım, bugünü saymazsam 55 gün umarım çabuk geçer of sabrım kalmadı gerçekten. Sağlıklı olsunlar da ...

cnm ama doguma yakın okunursa daha ıyı cunku peygamber efendımıze dogum yapan bı kadının cok zor durumda oldugu haberı gelınce dogumun kolay olması ıcın tavsıye etmıstır
haklısın canım, ama ne kadar okusak o kadar kar :)

günaydın herkese. 2 gündür gribim çok şükür halsizlik ve öksürük yok. sadece burun akıntısı var.bol bol meyve tüketmeye çalışıyorum.inşallah bir an önce iyileşir eski sağlığıma kavuşurum. oğlum çok şükür iyi kıpır kıpır annesinin göbüşünde :) artık güçlü güçlü tepinio annesinin prensi.salı ya da çarşamba kontrolümüz var.o gün gelsede oğlumuzu görsek die sabırsızlanıyoruz eşimle . 1 ay önceki fotolarına bakıp bakıp duruyoruz :)

Eklentiler

• IMG_5992.webp
    19 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_5984.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_5991.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 105
bulutlu avizeyi bende görmüştüm çok tatlı bir mavisi var, aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah
odanın tamamı mı duvar kağıdı olacak?
Evet canim bir duvarı bulutlu bi duvarı düz bir duvarı da ucakli olucak .hepsi birbirine uyumlu.ucaklarda öyle genç odasına uygun gibi renkli renkli değil inşallah güzel olur

valla ikea benide öldürüyor ankaraya her gittiğimde uğruyorum ve çok para harcıyorum.bebek için gitmedim allahtan :) duvarı kendınız mi kaplıcaksınız canım
Evet canim eşimle babam duvar kağıdını ve parkeyi yapacaklar .Parkeyi yaptılar daha önce ama kagit ilk olucak inşallah becerirler:)

Ulaştım doktora ameliyatı varmış bugün hep. . Saat 3e randevu aldım. . Nstye baglanacakmisiz erken değil mi. Ben 36 dan sonra başlar sanıyordum
Geçmiş olsun canım kasık ağrısı vardı demi sadece inşallah normal bir agridir
hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın:)
Saol canım insallah

Oh elinize sağlık, sağlıkla büyüsün odasında, hep mutlu olsun inşallah :):) resimlerini atarsın yaptıktan sonra :)

benim hep dönüyor :)
Inşallah canim yapınca atıcam öncesi sonrası inşallah beceririz:)

doğum erken olursa kalan süre otomatikman doğum sonrasına aktarılıyor canım.

ne kadara aldın cnm duvar kağıtlarını?

Canım yeni kanunlara göre kullanmadığın rüm izin sonraya aktarılıyor.ben kızımı 37+ 3de doğurdum ve 37. Hafta bitene kadar da çalışmıştım.doğumdan sonra 8+7=15 hafta izinli oldum.Bunda yaz tatiline gittiği için 32.haftada izne ayrılıcam ama izin böyle hesaplanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…