2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ne kadar net cıkmış maşallah :)

Evet canim eşimle babam duvar kağıdını ve parkeyi yapacaklar .Parkeyi yaptılar daha önce ama kagit ilk olucak inşallah becerirler:)
duvar kağıdı biraz ugrasmalı oluyor yani kendi adıma soyliyim ben daha once yaptım ama simdi bu koca gobeğimle nası yapıcam bilmiyorm gerci sadece bir duvar ama

doğum erken olursa kalan süre otomatikman doğum sonrasına aktarılıyor canım.

ne kadara aldın cnm duvar kağıtlarını?
canım 10 m'2 odaya 180 tuttu. metresı 25 tl ıdı en ucuama 5o tl olan var 70 olan var onlarta bakmadım bıle :)

Seninki reflu degil canim salgin var karin gribimi oluyosun acaba yada tamamen mide rahatsizligidir.ama benim dr um gaviscon ve renni disinda bisey kullanamazsin demisti.bucospan kullanmamakla iyi etmissin .idrar tahlili taptir enfeksiyon durumundada bu tur kramp agrilari olabilir

duvar kağıdı biraz ugrasmalı oluyor yani kendi adıma soyliyim ben daha once yaptım ama simdi bu koca gobeğimle nası yapıcam bilmiyorm gerci sadece bir duvar ama
duvarlarım çoktırtıklı sınır oluyorum bırde sapsarı .eşim bulutlu duvar kagıdını cokıstıyodu o tarz aldık.
bıde naswıl sen yapacaksın tatlım
bendee esımle babama on kere soyledım cızgı cızgı yapcaksanız, cıkın olacaksa soyleyın olmaz dedıler ınsallah bakıcaz artık

canım benim evimin salonu duvar kağıdı alttaki tırtıklı kısmı önce zımparalamak gerekiyor yoksa çok kötü duruyor aklında olsun

Canım güle güle kullan ben duvsr kağıdı yapmaktan vazgeçtim odasına uçan balonlu bulutlu sticker aldım

Bu arada bulut avize yi hangi ikea da buldun istanbul da stok sıkıntısı var galiba yakın zaman da gidip alacağım

Güle güle kullanın canım

Kızlar merhaba.. yazılarınızı okudumda.. ben insan kaynaklarına hamile olduğumu bildirmedim.
37. hafta raporumu vericem direk.. doğum iznine çıkmak için. sizce SSK düzeyinde bir sorun olur mu?

Leblebi kabiz yapiyo diolar canim zaten benim sorunlu kolay cikamiyorum wc ye sute dayadim kendimi aksam resmen gecmedi gecsin diye cok kotu geceleri hic uyutmuyo bol giyiyorum ewdeyim zaten esofmanlarla cok yagli ve sqlcali yemekler yapmamaya dikat ediyorum sewmem cunku

ben yatak odamla oturma odamı kendim yaptım daha önce cok zor hava bırakmamak gerekiyor kesinlikle içinde eşimde hiç anlamaz geçen sefer yaparken yanımda dikilip bakmıştı bu sefer kovarım herlde.martın sonuna dogru günler uzayınca bi pazar sabahtan başlayıp aksama kadar btiririm herlde bi duvarı.youtube da videosunu izledim ben yapmadan önce canım desenleri denk getirmek önemli olan bide havasını almak.duvar tırtıklıysa önce düzleyin derim cünki tırtıktan hava alamassınız delinir kagıt kolay gelsin simdiden :)

izmirde canım .bıde abajuru var ben alamadım alırsan super olur

Bende kan ilacından çok kötü kabızdım süt hiç fayda etmiyordu bacaklarımın ağrısı için dr magnezyum verdi adı magnesıum kan ilacını dengeledi magnezyum isal yapıyor kan ilacı kabız çok şükür şuan ortadayım.

ay evet ne guzel stıckerlar varya. yap canım çok guzel olur.benım duvarlar bısey ıstıyo dıye aldım yoksa ıkı duvar yapardım kagıdı duz olanada stıcker yapardım

İbeeeeeeetttt girdik teyzesi çok heyecanlandım nereme ne bağlayacaklar diye düşündüm durdum çok zevkli bişey bence hem de rahatlıyor Sancısı çıkmayınca insan. Darısı başınıza tatlım. Çanta için de iki boy da iyi hangisini almak istersen memnun kalırsın inşallah :)

Ay bayıldım derya hele o avize ve yastık harika canım :))) güle güle kullan yerleştirdiğinde de istiyoruz fotoğraf :)

Ulaştım doktora ameliyatı varmış bugün hep. . Saat 3e randevu aldım. . Nstye baglanacakmisiz erken değil mi. Ben 36 dan sonra başlar sanıyordum
Canım öok geçmiş olsun dün yazamadım kusura bakma. Doktora gidecekmişsin umarım tedavi eder. Bu kadar mide ağrısı normal olmayabilir serum ve ilaçla hemen atlatırsın eminim. 32 de başlıyormuş nst merak etme erken değil. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Ben hic ilac kullanmiyorumcanim kan hapi magnezyum falan hic birini kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…