ne kadar net cıkmış maşallah :)günaydın herkese. 2 gündür gribim çok şükür halsizlik ve öksürük yok. sadece burun akıntısı var.bol bol meyve tüketmeye çalışıyorum.inşallah bir an önce iyileşir eski sağlığıma kavuşurum. oğlum çok şükür iyi kıpır kıpır annesinin göbüşünde :) artık güçlü güçlü tepinio annesinin prensi.salı ya da çarşamba kontrolümüz var.o gün gelsede oğlumuzu görsek die sabırsızlanıyoruz eşimle . 1 ay önceki fotolarına bakıp bakıp duruyoruz :)
duvar kağıdı biraz ugrasmalı oluyor yani kendi adıma soyliyim ben daha once yaptım ama simdi bu koca gobeğimle nası yapıcam bilmiyorm gerci sadece bir duvar amaEvet canim eşimle babam duvar kağıdını ve parkeyi yapacaklar .Parkeyi yaptılar daha önce ama kagit ilk olucak inşallah becerirler:)
cok şükür cnm her sey yolunda gün sayıyoruz kısalta kısaltaEvet ya iş yeri baya yoğun 2 haftadır, kuzum çalışkan doğacak :):) Siz napıyorsunuz ne var ne yok herşey yolunda mı??
canım 10 m'2 odaya 180 tuttu. metresı 25 tl ıdı en ucuama 5o tl olan var 70 olan var onlarta bakmadım bıle :)doğum erken olursa kalan süre otomatikman doğum sonrasına aktarılıyor canım.
ne kadara aldın cnm duvar kağıtlarını?
Seninki reflu degil canim salgin var karin gribimi oluyosun acaba yada tamamen mide rahatsizligidir.ama benim dr um gaviscon ve renni disinda bisey kullanamazsin demisti.bucospan kullanmamakla iyi etmissin .idrar tahlili taptir enfeksiyon durumundada bu tur kramp agrilari olabilirAh kızlar. Neler denemedim ki. Süt maden suyu muz patates. . Dün bunların dışında hiç bişey yemedim. Geçmedi geçmedi. .. gece daha da arttı. Sancı midem den göbek kısmına doğru vuruyordu. . Korktum doktorum u aradım mide spazmı olabilir buscopan al dedi. Bu zamana kadar ilaç kullanmadım bu zamandan sonra da kullanmak istemedim. Eşim de izin vermedi zaten. . Tüm gece ağladım agridan. Acaba doğum sancısı mi dedim erken mi geliyor dedim ödüm koptu. Şimdi hâlâ geçmedi kasiklarima vurmuş durumda. Doktoruma ulaşamıyorum randevu alaçam. Yine kahvaltı edemedim yumurta yedim zorla midem kramp kramp yine...
ins. canim Allah razi olsunÇok sağol canım darısı başına inşallah :)
duvarlarım çoktırtıklı sınır oluyorum bırde sapsarı .eşim bulutlu duvar kagıdını cokıstıyodu o tarz aldık.duvar kağıdı biraz ugrasmalı oluyor yani kendi adıma soyliyim ben daha once yaptım ama simdi bu koca gobeğimle nası yapıcam bilmiyorm gerci sadece bir duvar ama
canım benim evimin salonu duvar kağıdı alttaki tırtıklı kısmı önce zımparalamak gerekiyor yoksa çok kötü duruyor aklında olsunduvarlarım çoktırtıklı sınır oluyorum bırde sapsarı .eşim bulutlu duvar kagıdını cokıstıyodu o tarz aldık.
bıde naswıl sen yapacaksın tatlım
bendee esımle babama on kere soyledım cızgı cızgı yapcaksanız, cıkın olacaksa soyleyın olmaz dedıler ınsallah bakıcaz artık
Canım güle güle kullan ben duvsr kağıdı yapmaktan vazgeçtim odasına uçan balonlu bulutlu sticker aldımGünaydın kızlar dün giremedim hıc inşallah iyisiniz hepiniz.okumadan basladim cunku yazmaya.
dun ikea senin koctas benım. Gezdim durdum.ilk defa bukadar yoruldum. Hele o ikeada her buldugum koltuğa oturdum:) kuzumun odasına parke aldık avize,duvar kağıdı ve raf aldık ama bittim. Ya insanin gözü dönüyo kafayı yiyo yane güzel şeyler var. Ama tabi bebikime bile korka korka alışveriş yaptım .inşallah bigün hiç düşünmeden parayi , alışveriş yapabiliriz hepimiz.
Bulutlu yastığa bayıldım resmini koydum size. Duvar kağıtları anlaşılmıyo yapıştırıcı çekecem fotoyu
Leblebi kabiz yapiyo diolar canim zaten benim sorunlu kolay cikamiyorum wc ye sute dayadim kendimi aksam resmen gecmedi gecsin diye cok kotu geceleri hic uyutmuyo bol giyiyorum ewdeyim zaten esofmanlarla cok yagli ve sqlcali yemekler yapmamaya dikat ediyorum sewmem cunkuCnm aman reflun varsa sutu cok icme kotu oldugunda kalk yuru sakin yatma bol kiyafetler giy leblebi ye bak oda mide asidini aliyor ben leblebiyle cok rahatliyorum. Yemekle yada yemkten sonra su icme en yakinyemekten yarim saat onve su ic . usutmeaz az sik sik ye . asitten yogun yag ve salcadan uzak durmaya calis .
ıyıkı soylesın canım soylıyeyım bızımkılereyapsınlar :)acelemizyokcanım benim evimin salonu duvar kağıdı alttaki tırtıklı kısmı önce zımparalamak gerekiyor yoksa çok kötü duruyor aklında olsun
ben yatak odamla oturma odamı kendim yaptım daha önce cok zor hava bırakmamak gerekiyor kesinlikle içinde eşimde hiç anlamaz geçen sefer yaparken yanımda dikilip bakmıştı bu sefer kovarım herlde.martın sonuna dogru günler uzayınca bi pazar sabahtan başlayıp aksama kadar btiririm herlde bi duvarı.youtube da videosunu izledim ben yapmadan önce canım desenleri denk getirmek önemli olan bide havasını almak.duvar tırtıklıysa önce düzleyin derim cünki tırtıktan hava alamassınız delinir kagıt kolay gelsin simdiden :)duvarlarım çoktırtıklı sınır oluyorum bırde sapsarı .eşim bulutlu duvar kagıdını cokıstıyodu o tarz aldık.
bıde naswıl sen yapacaksın tatlım
bendee esımle babama on kere soyledım cızgı cızgı yapcaksanız, cıkın olacaksa soyleyın olmaz dedıler ınsallah bakıcaz artık
izmirde canım .bıde abajuru var ben alamadım alırsan super olurCanım güle güle kullan ben duvsr kağıdı yapmaktan vazgeçtim odasına uçan balonlu bulutlu sticker aldım
Bu arada bulut avize yi hangi ikea da buldun istanbul da stok sıkıntısı var galiba yakın zaman da gidip alacağım
Güle güle kullanın canım
Bende kan ilacından çok kötü kabızdım süt hiç fayda etmiyordu bacaklarımın ağrısı için dr magnezyum verdi adı magnesıum kan ilacını dengeledi magnezyum isal yapıyor kan ilacı kabız çok şükür şuan ortadayım.Leblebi kabiz yapiyo diolar canim zaten benim sorunlu kolay cikamiyorum wc ye sute dayadim kendimi aksam resmen gecmedi gecsin diye cok kotu geceleri hic uyutmuyo bol giyiyorum ewdeyim zaten esofmanlarla cok yagli ve sqlcali yemekler yapmamaya dikat ediyorum sewmem cunku
ay evet ne guzel stıckerlar varya. yap canım çok guzel olur.benım duvarlar bısey ıstıyo dıye aldım yoksa ıkı duvar yapardım kagıdı duz olanada stıcker yapardımCanım güle güle kullan ben duvsr kağıdı yapmaktan vazgeçtim odasına uçan balonlu bulutlu sticker aldım
Bu arada bulut avize yi hangi ikea da buldun istanbul da stok sıkıntısı var galiba yakın zaman da gidip alacağım
Güle güle kullanın canım
İbeeeeeeetttt girdik teyzesi çok heyecanlandım nereme ne bağlayacaklar diye düşündüm durdumteşekkür ederim, ürünleri sadece bildiğim kadarı ile nette satılıyor göremeden alıyor olmak ne fena yaw:S
tamam canım bugün kısmet olursa çanta işini halledeceğim inşallah, heber ederim hangisi die hihihh:):):)
Nts'ye mi girdiiiiiiin, uuuuw.!
Ayy iple çekiyorum hayırlısı ise o günleri; bu arada kızında kocaman olmuş 41 kere maşallah, Allah cümlemizinkini nazarlardan korusun inşallah.
Araştır tabi canım, bize de tecrübeliler braun dediler, tesadüf böyle bir kampanyaya denk geldik
Kafamda deli sorular=))
bi önceki kontrolümde doktor bahsetmedi bana nts filan, rapor ve muayene için konuştuk sadece belki daha sonra da alabilir benim doktorcum
teşekkür ederim canımm
teşekkür ederim canım, Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Allah kabul etsin.
Ben hep bi kaç aylık büyümüş halini gördüm, hiç yenidoğan olarak göremedim henüz
zaman su gibi geçiyor, bundan sonra da hep evlatlarımızla geçecek zaman; düşüncesi bile midemi kelebeklendiriyor
Ay bayıldım derya hele o avize ve yastık harika canım :))) güle güle kullan yerleştirdiğinde de istiyoruz fotoğraf :)Günaydın kızlar dün giremedim hıc inşallah iyisiniz hepiniz.okumadan basladim cunku yazmaya.
dun ikea senin koctas benım. Gezdim durdum.ilk defa bukadar yoruldum. Hele o ikeada her buldugum koltuğa oturdum:) kuzumun odasına parke aldık avize,duvar kağıdı ve raf aldık ama bittim. Ya insanin gözü dönüyo kafayı yiyo yane güzel şeyler var. Ama tabi bebikime bile korka korka alışveriş yaptım .inşallah bigün hiç düşünmeden parayi , alışveriş yapabiliriz hepimiz.
Bulutlu yastığa bayıldım resmini koydum size. Duvar kağıtları anlaşılmıyo yapıştırıcı çekecem fotoyu
Canım öok geçmiş olsun dün yazamadım kusura bakma. Doktora gidecekmişsin umarım tedavi eder. Bu kadar mide ağrısı normal olmayabilir serum ve ilaçla hemen atlatırsın eminim. 32 de başlıyormuş nst merak etme erken değil. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.Ulaştım doktora ameliyatı varmış bugün hep. . Saat 3e randevu aldım. . Nstye baglanacakmisiz erken değil mi. Ben 36 dan sonra başlar sanıyordum
Ben hic ilac kullanmiyorumcanim kan hapi magnezyum falan hic birini kullanmiyorumBende kan ilacından çok kötü kabızdım süt hiç fayda etmiyordu bacaklarımın ağrısı için dr magnezyum verdi adı magnesıum kan ilacını dengeledi magnezyum isal yapıyor kan ilacı kabız çok şükür şuan ortadayım.
iyi yapmışsın :) hesaplı olmuş valla güle güle kullansın bebiş :)canım 10 m'2 odaya 180 tuttu. metresı 25 tl ıdı en ucuama 5o tl olan var 70 olan var onlarta bakmadım bıle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?