birde şunu unutma eğer çok sarıysa altına muhakkak astar attır çünkü duvar kağıdı beyazsa alttan belli oluyor benim mutfağımdada var duvar kağıdı bi köşesine astar atmamışlar kötü duruyor söktüremedimde Allahtan köşede bi yerıyıkı soylesın canım soylıyeyım bızımkılereyapsınlar :)acelemizyok
Bakıcam şimdi nete canm bakalım mağaza soğunda varmıdırizmirde canım .bıde abajuru var ben alamadım alırsan super olur
sag ol canım doktor degıstdım ben senı daha 1 kere gordum fazla yorum yapamam dedı nceden 12 haftadan bellı olsa aspırın baslatırdım suan faydası yok dedı ,bakalım ınsallah 26 cı haftaya kadar gece bılırmıs,yoksa preklamsı, gebelık zehırlenmesı falan fılanGeçmiş olsun canım.bebekte bir soruna neden olur muymuş bu durum peki?inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
bizimki delirdi nts ye bağlanınca skıntıya hiç gelemiyoruz,bnde rahatladm sancı cıkmayınca wallaİbeeeeeeetttt girdik teyzesi çok heyecanlandım nereme ne bağlayacaklar diye düşündüm durdumçok zevkli bişey bence hem de rahatlıyor Sancısı çıkmayınca insan. Darısı başınıza tatlım. Çanta için de iki boy da iyi hangisini almak istersen memnun kalırsın inşallah :)
Deryacim gule gule kullanin avizeyi gormustum cok begenmistim yastik da cok seker sonraki halini merakla bekliyorum :) eminim cok guzel olucak minigin odasi :)Günaydın kızlar dün giremedim hıc inşallah iyisiniz hepiniz.okumadan basladim cunku yazmaya.
dun ikea senin koctas benım. Gezdim durdum.ilk defa bukadar yoruldum. Hele o ikeada her buldugum koltuğa oturdum:) kuzumun odasına parke aldık avize,duvar kağıdı ve raf aldık ama bittim. Ya insanin gözü dönüyo kafayı yiyo yane güzel şeyler var. Ama tabi bebikime bile korka korka alışveriş yaptım .inşallah bigün hiç düşünmeden parayi , alışveriş yapabiliriz hepimiz.
Bulutlu yastığa bayıldım resmini koydum size. Duvar kağıtları anlaşılmıyo yapıştırıcı çekecem fotoyu
Ulaştım doktora ameliyatı varmış bugün hep. . Saat 3e randevu aldım. . Nstye baglanacakmisiz erken değil mi. Ben 36 dan sonra başlar sanıyordum
Canim seni merak etmistim ben de, cikinca haber ver olur mu insallah kotu bisey yoktur ve iyilesirsin, dikkat et kendine de melegine de...Yoldayız kızlar gidiyoruz umarım kötü bişey yoktur
gozun aydın canım masallah bebısıne@tuubaa60 canım duayı bu akşam yapacak mıyız :)
Kızlar ben geldim bugün çok yoğundum yazamadım. Şülür bebişim iyi 2 kilo olmuş kocaman olmuşbi sorun yok artık 2 haftada bir gidiyoruz. Nst ye girdim ilk kez onda da Sancı çıkmadı. Darısı tüm gideceklerin başına :)
canım ankaradaki ikeada var bulamazsan ben gönderirim sana :)Bakıcam şimdi nete canm bakalım mağaza soğunda varmıdır
Ben ençok muz yiyemediğim için üzülüyorumBen hic ilac kullanmiyorumcanim kan hapi magnezyum falan hic birini kullanmiyorum
Kızlar yeni geldim doktor dan , bu dojtor da 1hafta geriden geliyor dedi bebek icin.Sag damarda arter north varmis bebise kan gitmiyor yeterince. Suan için bi sey diyemem dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi yolladi.Bol bol dinlen yemene icmene dikkat et dedi.Canim sıkıldi tekrar acaba bi sey olurnu
Canim cok gecmis olsun, Allah korusun ya insallah yoktur oyle bisey, Allahim esirgesin sizi..sag ol canım doktor degıstdım ben senı daha 1 kere gordum fazla yorum yapamam dedı nceden 12 haftadan bellı olsa aspırın baslatırdım suan faydası yok dedı ,bakalım ınsallah 26 cı haftaya kadar gece bılırmıs,yoksa preklamsı, gebelık zehırlenmesı falan fılan
sendemi girdin ntsye canım maşallah ben bayadır giremedim geçmişide okuyamadımbizimki delirdi nts ye bağlanınca skıntıya hiç gelemiyoruz,bnde rahatladm sancı cıkmayınca walla
dikkat et canım kendine güzel haberlerle gel geçmiş olsunAlıntı yapamıyorum kızlar. Teşekkür ederim hepinize çıkınca haber veririm ama daha kötü oldum sanki kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Mide ağrım arttı yerimde duramiyorum üstüne de reflü eklendi daha da beter oldum. Allahım yardım et..
ben de Atıl beyde olunca gormustu,fazla onemsememıstı o ,ama bu doktor bıraz olumsuz kınustu bı de bebegın 15 cı haftadan 1 hafta gerıden gıdıyor o bıraz sıkıntılı,kafası uyumlu karın ve bacak kemıklerı uyumsuz dedı.Insallah toparlar ne bıleyım kendımle ılgılı sıkıntılar onemlı degıl ama bu saatten sonra kızıma bı sey olmasın dıye dua edıyorumBen amniosentez için Atıl YÜKSEL 'e gitmiştim.Bendede öyle bişey görmüştü ama kontrole gittiğimizde tekrar baktığında % 40 'ın altında olduğundan önemli değil demişti( Benim % 35 miş ). Zaten bebeğimin gelişimide en baştan beri 1 hafta önde görünüyor. Belki sizinde önemli değildir.
Benim dr da sata göre herşeyin belirleneceğini söyledi.Bebeğin önde olması sadece erken yumurtlama ve sağlıklı olduğunun göstergesiymiş.Doğum tarihi ve raporlar ona göre ayarlanmazmış.Sata göre belirlenirmiş bilginize...
cevap için sağolun kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz en hayırlı şekilde sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.Benimde bildiğim sat tarihine göre rapor verildiği şeklinde. Zaten 10 gün varmış bence bekleyin, biraz daha sıkın dişinizi. Bende çalışıyorum Allah izin verirse ben 34. haftamın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum. Bol bol dua edin, işiniz stresli zor bir iş olabilir, Allah yardımcınız olsun ama 10 gün çabuk geçer merak etmeyin
Varmış netten baktım canım istanbulda yok üzüldüm şimdi çok sağol canım düşünmen yetercanım ankaradaki ikeada var bulamazsan ben gönderirim sana :)
Daha çok döner 35 e kadar merak etme 35 ten sonra da döner ama Olasılık çok azalıyor.Benim kızım çok mu hareketli anlamadım kıpır kıpır belki ondan dönmüştür. Bir de suyu biraz fazla olunca çok hareket ediyormuş.
Canım be zaman yattın hastanede. Görmemişim o kısımları. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin.evet maalesef gebelik şekeri çıktı1 hafta kadar hastanede yattım bünyem insüline karşı dirençli çünkü bakalım hayırlısıyla kucağımıza alsaydık çekilen sıkıntılar bir anda geçer :) Allah hepimize sağlıklı bebekler kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Bugünden yaparım liste canım akşama doğru duasını perşembe yaparız olurmubu gün okuma var mı? perşembe mi okyacağız cnm?toist
geçmiş olsun canım sağlıklı haberlerinizı bekliyoruzYoldayız kızlar gidiyoruz umarım kötü bişey yoktur
Azalmaz kullanamadıklarımızın hepsi aktarılıyoranladım canım hesaplamalarını teşekkür ederim..ama mesela 37 ye kadar çalışır rapor aldım ben şimdi olduda doğum erken oldu diyelim değişiyormu aldığım izin doğum sonrasına aktarılan 5 haftam azalıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?