2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ıyıkı soylesın canım soylıyeyım bızımkılereyapsınlar :)acelemizyok
birde şunu unutma eğer çok sarıysa altına muhakkak astar attır çünkü duvar kağıdı beyazsa alttan belli oluyor benim mutfağımdada var duvar kağıdı bi köşesine astar atmamışlar kötü duruyor söktüremedimde Allahtan köşede bi yer

Geçmiş olsun canım.bebekte bir soruna neden olur muymuş bu durum peki?inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
sag ol canım doktor degıstdım ben senı daha 1 kere gordum fazla yorum yapamam dedı nceden 12 haftadan bellı olsa aspırın baslatırdım suan faydası yok dedı ,bakalım ınsallah 26 cı haftaya kadar gece bılırmıs,yoksa preklamsı, gebelık zehırlenmesı falan fılan

bizimki delirdi nts ye bağlanınca skıntıya hiç gelemiyoruz,bnde rahatladm sancı cıkmayınca walla

Deryacim gule gule kullanin avizeyi gormustum cok begenmistim yastik da cok seker sonraki halini merakla bekliyorum :) eminim cok guzel olucak minigin odasi :)
Ulaştım doktora ameliyatı varmış bugün hep. . Saat 3e randevu aldım. . Nstye baglanacakmisiz erken değil mi. Ben 36 dan sonra başlar sanıyordum

Yoldayız kızlar gidiyoruz umarım kötü bişey yoktur
Canim seni merak etmistim ben de, cikinca haber ver olur mu insallah kotu bisey yoktur ve iyilesirsin, dikkat et kendine de melegine de...

gozun aydın canım masallah bebısıne

toist canım hoşgeldin maşallahh miniğine kocaman oldular artık :) mayıs annelerinin ilk nts si senden geldi sanırım ayyy nasıl heyecanlı olmuştur şimdi :)

Alıntı yapamıyorum kızlar. Teşekkür ederim hepinize çıkınca haber veririm ama daha kötü oldum sanki kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Mide ağrım arttı yerimde duramiyorum üstüne de reflü eklendi daha da beter oldum. Allahım yardım et..

Ben hic ilac kullanmiyorumcanim kan hapi magnezyum falan hic birini kullanmiyorum
Ben ençok muz yiyemediğim için üzülüyorum
Ekşiyi seviyorsan ki ben çok severim mürdüm eriğide çok iyi geliyor çekirdeksiz alıyorum yada erik pestili böyle ohh ekşi ekşi bayağı düzenliyor kabızlığı yada probiyotik yoğurt kendim yapıyorum yada hazır her akşam aktıvya yiyorum
kendim mayaladığımda çilek-elma-ananas ile tatlandırıp az balla bi kase tüketiyorum uzun oldu biraz

Canim cok gecmis olsun, Allah korusun ya insallah yoktur oyle bisey, Allahim esirgesin sizi..

bizimki delirdi nts ye bağlanınca skıntıya hiç gelemiyoruz,bnde rahatladm sancı cıkmayınca walla
sendemi girdin ntsye canım maşallah ben bayadır giremedim geçmişide okuyamadım maşallah hepinize zaman ne kadar çabuk geçiyor ya :)

dikkat et canım kendine güzel haberlerle gel geçmiş olsun

ben de Atıl beyde olunca gormustu,fazla onemsememıstı o ,ama bu doktor bıraz olumsuz kınustu bı de bebegın 15 cı haftadan 1 hafta gerıden gıdıyor o bıraz sıkıntılı,kafası uyumlu karın ve bacak kemıklerı uyumsuz dedı.Insallah toparlar ne bıleyım kendımle ılgılı sıkıntılar onemlı degıl ama bu saatten sonra kızıma bı sey olmasın dıye dua edıyorum

cevap için sağolun kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz en hayırlı şekilde sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.

Benim kızım çok mu hareketli anlamadım kıpır kıpır belki ondan dönmüştür. Bir de suyu biraz fazla olunca çok hareket ediyormuş.
Daha çok döner 35 e kadar merak etme 35 ten sonra da döner ama Olasılık çok azalıyor.

Canım be zaman yattın hastanede. Görmemişim o kısımları. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin.

bu gün okuma var mı? perşembe mi okyacağız cnm? toist
Bugünden yaparım liste canım akşama doğru duasını perşembe yaparız olurmu

Azalmaz kullanamadıklarımızın hepsi aktarılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…