2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol canım :) inşallah güzel olur mobilya takımı alamadım ama odayı hazirlicam şimdilik

iyi yapmışsın :) hesaplı olmuş valla güle güle kullansın bebiş :)
Inşallah canim hersey onun için kuzularimiz icin
Inşallah tatlım mobilyası sonra olucak ama zemini iyi olucak en azindan
Canım inşallah iyi olursun bi an once

Murdum erigi var mi bilmiyorum canim bakayim ama activia alayim olmadi cok saol btanem allah rasi olsun

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Kızlar 1 nisanda görümcem evleniyor. Izmir'de güzel hamile abiye tabi uygun fiyata satan yer bileniniz var mı. Malum artik Çok gezemiyorum

sendemi girdin ntsye canım maşallah ben bayadır giremedim geçmişide okuyamadım maşallah hepinize zaman ne kadar çabuk geçiyor ya :)

dikkat et canım kendine güzel haberlerle gel geçmiş olsun
evet cnm cumartesi aşırı kasık ağrısı vardı acile gittik nts ye baktılar alttn muayene ettiler en berbatıda o zaten acaip stres yaptım ama neyseki bişey cıkması :)

Kızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.

deryt: 39866490 .!.:
Kızlar bebikimin kıyafetlerini bu hafta yıkayım haftayada utuleyim diyorum erken mi sizce iyimi
Ben de daha yıkamadim. Odası bu haftasonu gelecek, gelsin öyle yıkar yerlestiririm diyorum

Geçmiş ="Ariver, post: 39866586, member: 527775"]Kızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.[/QUOTE]
Geçmiş olsun kuzum

evet cnm cumartesi aşırı kasık ağrısı vardı acile gittik nts ye baktılar alttn muayene ettiler en berbatıda o zaten acaip stres yaptım ama neyseki bişey cıkması :)
ayy onu çok iyi biliyorum canım geçen gün çok şiddetli kasık ağrılarım olunca benimde alttan muayene edip rahim duvarıma baktılar ama nts ye başlamadılar. için bi tuhaf olunca yanımda arkadaşım vardı oda yeni doğum yaptı sayılır alış bunlara özellikle doğum zamanı kaç kere yaşıcaksın felan deyince içim dahada bi tuhaf oldu

geçmiş olsun canım dikkat et kendine maşallah bebişede kocaman olmuş canım :)

Çok geçmiş olsun cnm, maşallah minik kuzunada

toist canım 2 hafta önce gebelik şekerinden dolayı sizlere yazmadım korkutmak istemedim sizleri o ara herkes şeker muhabbeti yapıyordu o yüzden.Şimdi çok şükür iyiyiz daha kontrol altına alındı şekerimiz insülinle

geçmiş olsun canımm

Benim 37. Hafta 7 Mayısta bitiyor. Ben 4 Mayıs Pazartesi ayrılacağım, bugünü saymazsam 55 gün umarım çabuk geçer of sabrım kalmadı gerçekten. Sağlıklı olsunlar da ...
seninle tarihlerimiz arka arkaya bende cumartesi ve pazarları, resmi günleri çıkartarak gün sayıyorum

Evet canim bir duvarı bulutlu bi duvarı düz bir duvarı da ucakli olucak .hepsi birbirine uyumlu.ucaklarda öyle genç odasına uygun gibi renkli renkli değil inşallah güzel olur
bence gayet ferah bir oda olacak, şimdiden sağlıklı günlerde kullanın

Ay çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…