- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
ne demek canım her zamanVarmış netten baktım canım istanbulda yok üzüldüm şimdi çok sağol canım düşünmen yeter
Sağol canım :) inşallah güzel olur mobilya takımı alamadım ama odayı hazirlicam şimdilikİbeeeeeeetttt girdik teyzesi çok heyecanlandım nereme ne bağlayacaklar diye düşündüm durdumçok zevkli bişey bence hem de rahatlıyor Sancısı çıkmayınca insan. Darısı başınıza tatlım. Çanta için de iki boy da iyi hangisini almak istersen memnun kalırsın inşallah :)
Ay bayıldım derya hele o avize ve yastık harika canım :))) güle güle kullan yerleştirdiğinde de istiyoruz fotoğraf :)
Canım öok geçmiş olsun dün yazamadım kusura bakma. Doktora gidecekmişsin umarım tedavi eder. Bu kadar mide ağrısı normal olmayabilir serum ve ilaçla hemen atlatırsın eminim. 32 de başlıyormuş nst merak etme erken değil. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
Inşallah canim hersey onun için kuzularimiz iciniyi yapmışsın :) hesaplı olmuş valla güle güle kullansın bebiş :)
Inşallah tatlım mobilyası sonra olucak ama zemini iyi olucak en azindanDeryacim gule gule kullanin avizeyi gormustum cok begenmistim yastik da cok seker sonraki halini merakla bekliyorum :) eminim cok guzel olucak minigin odasi :)
Canim seni merak etmistim ben de, cikinca haber ver olur mu insallah kotu bisey yoktur ve iyilesirsin, dikkat et kendine de melegine de...
Canım inşallah iyi olursun bi an onceAlıntı yapamıyorum kızlar. Teşekkür ederim hepinize çıkınca haber veririm ama daha kötü oldum sanki kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Mide ağrım arttı yerimde duramiyorum üstüne de reflü eklendi daha da beter oldum. Allahım yardım et..
Murdum erigi var mi bilmiyorum canim bakayim ama activia alayim olmadi cok saol btanem allah rasi olsunBen ençok muz yiyemediğim için üzülüyorum
Ekşiyi seviyorsan ki ben çok severim mürdüm eriğide çok iyi geliyor çekirdeksiz alıyorum yada erik pestili böyle ohh ekşi ekşi bayağı düzenliyor kabızlığı yada probiyotik yoğurt kendim yapıyorum yada hazır her akşam aktıvya yiyorum
kendim mayaladığımda çilek-elma-ananas ile tatlandırıp az balla bi kase tüketiyorum uzun oldu biraz
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahAlıntı yapamıyorum kızlar. Teşekkür ederim hepinize çıkınca haber veririm ama daha kötü oldum sanki kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Mide ağrım arttı yerimde duramiyorum üstüne de reflü eklendi daha da beter oldum. Allahım yardım et..
evet cnm cumartesi aşırı kasık ağrısı vardı acile gittik nts ye baktılar alttn muayene ettiler en berbatıda o zaten acaip stres yaptım ama neyseki bişey cıkması :)sendemi girdin ntsye canım maşallah ben bayadır giremedim geçmişide okuyamadımmaşallah hepinize zaman ne kadar çabuk geçiyor ya :)
dikkat et canım kendine güzel haberlerle gel geçmiş olsun
Ben de daha yıkamadim. Odası bu haftasonu gelecek, gelsin öyle yıkar yerlestiririm diyorumderyt: 39866490 .!.:Kızlar bebikimin kıyafetlerini bu hafta yıkayım haftayada utuleyim diyorum erken mi sizce iyimi
ayy onu çok iyi biliyorum canım geçen gün çok şiddetli kasık ağrılarım olunca benimde alttan muayene edip rahim duvarıma baktılar ama nts ye başlamadılar. için bi tuhaf olunca yanımda arkadaşım vardı oda yeni doğum yaptı sayılır alış bunlara özellikle doğum zamanı kaç kere yaşıcaksın felan deyince içim dahada bi tuhaf olduevet cnm cumartesi aşırı kasık ağrısı vardı acile gittik nts ye baktılar alttn muayene ettiler en berbatıda o zaten acaip stres yaptım ama neyseki bişey cıkması :)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine maşallah bebişede kocaman olmuş canım :)Kızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
Bugünden yaparım liste canım akşama doğru duasını perşembe yaparız olurmu
Kızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
Daha çok döner 35 e kadar merak etme 35 ten sonra da döner ama Olasılık çok azalıyor.
Canım be zaman yattın hastanede. Görmemişim o kısımları. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin.
Bugünden yaparım liste canım akşama doğru duasını perşembe yaparız olurmu
geçmiş olsun canımmKızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
İnşallah faydalı olurMurdum erigi var mi bilmiyorum canim bakayim ama activia alayim olmadi cok saol btanem allah rasi olsun
Ben de önümüzdeki hafta yıkayıp ütülemeyi planlıyorum.Kızlar bebikimin kıyafetlerini bu hafta yıkayım haftayada utuleyim diyorum erken mi sizce iyimi
Ancak canim bende gecen hafta yaptim zevkli ama yoruyorda sonlara birakma derim tam vaktiKızlar bebikimin kıyafetlerini bu hafta yıkayım haftayada utuleyim diyorum erken mi sizce iyimi
seninle tarihlerimiz arka arkaya bende cumartesi ve pazarları, resmi günleri çıkartarak gün sayıyorumBenim 37. Hafta 7 Mayısta bitiyor. Ben 4 Mayıs Pazartesi ayrılacağım, bugünü saymazsam 55 günumarım çabuk geçer of sabrım kalmadı gerçekten. Sağlıklı olsunlar da ...
bence gayet ferah bir oda olacak, şimdiden sağlıklı günlerde kullanınEvet canim bir duvarı bulutlu bi duvarı düz bir duvarı da ucakli olucak .hepsi birbirine uyumlu.ucaklarda öyle genç odasına uygun gibi renkli renkli değil inşallah güzel olur
Ay çok heyecanlıİbeeeeeeetttt girdik teyzesi çok heyecanlandım nereme ne bağlayacaklar diye düşündüm durdumçok zevkli bişey bence hem de rahatlıyor Sancısı çıkmayınca insan. Darısı başınıza tatlım. Çanta için de iki boy da iyi hangisini almak istersen memnun kalırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?