2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

kızlar bişey sormak istiyorum, bu termometreyi kullanan var mı kullanışlı mı bebek odası için istiyorum

Kızlar bebikimin kıyafetlerini bu hafta yıkayım haftayada utuleyim diyorum erken mi sizce iyimi
bende bi hafta içinde yapıcam canım.zamanla ağırlaşıp iş yapmamız zorlaşabilir yada araya başka şeyler girer falan.. en iyisi hazırlamak.

geçmiş olsun canım kilosu çok iyi maşallah.

Cok sukur ki bebis iyiymis canim, masallah buyumus hemde.. Cok gecmis olsun, insallah bi daha yasamazsin

tekrar geçmiş olsun, vesileyle Eylül'ü de görmüş oldun bak ne kadar büyümüş maşallah

oncelikle geçmiş olsun .bendede biraz yüksek çıkmıştı dr önemsemedi bile herhangi bir belirti veriyormu aceba benim suan bi sıkıntım yok aceba ben mi bilemiyorum

Geçmiş olsun ya mide kötüdür eminim, çok dikkat et .. yavruna çok sevindim maşallah :):)

oncelikle geçmiş olsun .bendede biraz yüksek çıkmıştı dr önemsemedi bile herhangi bir belirti veriyormu aceba benim suan bi sıkıntım yok aceba ben mi bilemiyorum
canım teşekkür ederim en belirgin belirtisi ağız kuruması ve bol su içme ihtiyacı hissetmek yani benim öyle oluyor anneden anneye farkeder mi bilemiyorum ama...Çok yememeye çalış, öğünlerini 6 ya böl azar azar yiyerek geçir gününü biliyorum zor ama diyetle kontrol altına alırsan daha rahat edersin

İnsallah canim benim, bu konuda baya azimlisin yaparsin sen :) bu arada ben bebislerin kiyafetlerini yikayip utuledim, nolur nolmaz acil bisey olursa ki (Allah korusun) hazirda bulunsun istedim.. Cantam da hazir nerdeyse, ufak tefek eksikler var sadece :)

Kızlar 1 nisanda görümcem evleniyor. Izmir'de güzel hamile abiye tabi uygun fiyata satan yer bileniniz var mı. Malum artik Çok gezemiyorum
canım ya benim de 4 nisanda kızkardeşim evleniyor. aynı sorun bende de var. çankaya da sordum hafta sonu 400 dediler. özel dikim 500 den başlıyormuş.
zaten hazırda hamile kıyafetleri yok. büyük beden alıp daraltmamız gerekiyor.
kemeraltına da baktım 350 diyolar ama inerler daha da.
sen bulursan bana da söyle. bu hafta sonu tekrar gideceğim kemeraltına. en uygun orada buluruz gibi geliyor.

geçmiş olsun.

Az önce sayfamda ekli olan bi doktorun yazısını gördüm kızlar sizinlede paylaşıym ;

DÜN GECE BİR MUCİZEYE TANIKLIK ETTİM 44 YAŞINDA HAMİLE BİR HASTAM VARDI 4.AYINDA COCUGUN DOWN SENDROMU OLDUGUNU TESPİT ETTİM ÇOCUGU ALMAK İSTEDİM AMA KENDİSİ İSTEMEDİ ÇOCUK İÇİN VE KENDİSİ İÇİN TEHLİKE TEŞKİL ETTİGİNİ SÖYLEDİM AMA YİNEDE ALDIRMAK İSTEMEDİ VE DÜN GECE 8 AYLIK ÇOCUGU SEZARYAN İLE DÜNYA YA GETİRDİK AMA İŞİN MUCİZESİ ÇOCUK SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE DOWN SENDROMSUZ DÜNYA YA GELDİ RABBİM NELERE KADİRSİN SENDEN KORKMAYAN VARMI ANNE VE ÇOCUGU ŞUAN GAYET SAGLIKLI BEBEK BİRAZ BESLENME SORUNU YAŞAMIŞ VE HAVASIZ KALMIŞ 2 HAFTA KÜVEZDE GÖZETİMDE TUTCAGIZ

Ben de önümüzdeki hafta yıkayıp ütülemeyi planlıyorum.

Ancak canim bende gecen hafta yaptim zevkli ama yoruyorda sonlara birakma derim tam vakti

seninle tarihlerimiz arka arkaya bende cumartesi ve pazarları, resmi günleri çıkartarak gün sayıyorum

bence gayet ferah bir oda olacak, şimdiden sağlıklı günlerde kullanın

Ay çok heyecanlı

ben nisanda yıkicam canm ama dayanamadm bu pazar etiketlerini kestim hepsinin hazır ettim yıkmaya:))))

bende bi hafta içinde yapıcam canım.zamanla ağırlaşıp iş yapmamız zorlaşabilir yada araya başka şeyler girer falan.. en iyisi hazırlamak.

geçmiş olsun canım kilosu çok iyi maşallah.

Ozaman yavaştan yapayım kızlar. Bide hastane cantasi ayarliyayim olsun bitsin artık. Ay yavaş yavaş yapayım heyecanlandim

4 nisan bizimki de, yanlis yazmışım. Evet 350 400 den aşağı yok gibi. 1 kez giycem o kadar para veremem. Bu ctesi gidicem Kemeraltına, bulursam yazarım hayatim

4 nisan bizimki de, yanlis yazmışım. Evet 350 400 den aşağı yok gibi. 1 kez giycem o kadar para veremem. Bu ctesi gidicem Kemeraltına, bulursam yazarım hayatim
ben manisadayım canım. burada bir mağazada 300 tl ye var.üstü drape, altı bol inen elbiseler. denemek zor geldi. bende gideceğim bakalım bir daha kemeraltına. hiç olmadı burdakini denerim

kızlar sizinki önceymiş benim kayınbiraderin düğün 12 nisan siz alın banada fikir olsun yada bana kiralayın :)

Canim 1 haft dert degil bence. Tum organlari haftasi ile uyumlu olacak diye bisey yok. Benim kiz herseyde bir hafta onde. Kafa genisligi tam gununde.

genetik faktorleri dikkate almak gerek yani.

çok geçmiş olsun canım. kızın iyiymiş çok sevndim maşallah ona

Canm cok gecmis olsun. Insallah bir ance toparlayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…