ben nisanda yıkicam canm ama dayanamadm bu pazar etiketlerini kestim hepsinin hazır ettim yıkmaya:))))Kızlar bebikimin kıyafetlerini bu hafta yıkayım haftayada utuleyim diyorum erken mi sizce iyimi
bende bi hafta içinde yapıcam canım.zamanla ağırlaşıp iş yapmamız zorlaşabilir yada araya başka şeyler girer falan.. en iyisi hazırlamak.Kızlar bebikimin kıyafetlerini bu hafta yıkayım haftayada utuleyim diyorum erken mi sizce iyimi
geçmiş olsun canım kilosu çok iyi maşallah.Kızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
Cok sukur ki bebis iyiymis canim, masallah buyumus hemde.. Cok gecmis olsun, insallah bi daha yasamazsinKızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
tekrar geçmiş olsun, vesileyle Eylül'ü de görmüş oldun bak ne kadar büyümüş maşallahKızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
@toist canım 2 hafta önce gebelik şekerinden dolayı sizlere yazmadım korkutmak istemedim sizleri o ara herkes şeker muhabbeti yapıyordu o yüzden.Şimdi çok şükür iyiyiz daha kontrol altına alındı şekerimiz insülinle
Geçmiş olsun ya mide kötüdür eminim, çok dikkat et .. yavruna çok sevindim maşallah :):)Kızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
canım teşekkür ederim en belirgin belirtisi ağız kuruması ve bol su içme ihtiyacı hissetmek yani benim öyle oluyor anneden anneye farkeder mi bilemiyorum ama...Çok yememeye çalış, öğünlerini 6 ya böl azar azar yiyerek geçir gününü biliyorum zor ama diyetle kontrol altına alırsan daha rahat edersinoncelikle geçmiş olsun .bendede biraz yüksek çıkmıştı dr önemsemedi bile herhangi bir belirti veriyormu aceba benim suan bi sıkıntım yok aceba ben mi bilemiyorum
İnsallah canim benim, bu konuda baya azimlisin yaparsin sen :) bu arada ben bebislerin kiyafetlerini yikayip utuledim, nolur nolmaz acil bisey olursa ki (Allah korusun) hazirda bulunsun istedim.. Cantam da hazir nerdeyse, ufak tefek eksikler var sadece :)Sağol canım :) inşallah güzel olur mobilya takımı alamadım ama odayı hazirlicam şimdilik
Inşallah canim hersey onun için kuzularimiz icin
Inşallah tatlım mobilyası sonra olucak ama zemini iyi olucak en azindan
Canım inşallah iyi olursun bi an once
canım ya benim de 4 nisanda kızkardeşim evleniyor. aynı sorun bende de var. çankaya da sordum hafta sonu 400 dediler. özel dikim 500 den başlıyormuş.Kızlar 1 nisanda görümcem evleniyor. Izmir'de güzel hamile abiye tabi uygun fiyata satan yer bileniniz var mı. Malum artik Çok gezemiyorum
geçmiş olsun.Kızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
Ben de önümüzdeki hafta yıkayıp ütülemeyi planlıyorum.
Ancak canim bende gecen hafta yaptim zevkli ama yoruyorda sonlara birakma derim tam vakti
seninle tarihlerimiz arka arkaya bende cumartesi ve pazarları, resmi günleri çıkartarak gün sayıyorum
bence gayet ferah bir oda olacak, şimdiden sağlıklı günlerde kullanın
Ay çok heyecanlı
ben nisanda yıkicam canm ama dayanamadm bu pazar etiketlerini kestim hepsinin hazır ettim yıkmaya:))))
bende bi hafta içinde yapıcam canım.zamanla ağırlaşıp iş yapmamız zorlaşabilir yada araya başka şeyler girer falan.. en iyisi hazırlamak.
geçmiş olsun canım kilosu çok iyi maşallah.
Ozaman yavaştan yapayım kızlar. Bide hastane cantasi ayarliyayim olsun bitsin artık. Ay yavaş yavaş yapayım heyecanlandimİnsallah canim benim, bu konuda baya azimlisin yaparsin sen :) bu arada ben bebislerin kiyafetlerini yikayip utuledim, nolur nolmaz acil bisey olursa ki (Allah korusun) hazirda bulunsun istedim.. Cantam da hazir nerdeyse, ufak tefek eksikler var sadece :)
4 nisan bizimki de, yanlis yazmışım. Evet 350 400 den aşağı yok gibi. 1 kez giycem o kadar para veremem. Bu ctesi gidicem Kemeraltına, bulursam yazarım hayatimazrabasak .!.:canım ya benim de 4 nisanda kızkardeşim evleniyor. aynı sorun bende de var. çankaya da sordum hafta sonu 400 dediler. özel dikim 500 den başlıyormuş.
zaten hazırda hamile kıyafetleri yok. büyük beden alıp daraltmamız gerekiyor.
kemeraltına da baktım 350 diyolar ama inerler daha da.
sen bulursan bana da söyle. bu hafta sonu tekrar gideceğim kemeraltına. en uygun orada buluruz gibi geliyor.
ben manisadayım canım. burada bir mağazada 300 tl ye var.üstü drape, altı bol inen elbiseler. denemek zor geldi. bende gideceğim bakalım bir daha kemeraltına. hiç olmadı burdakini denerim4 nisan bizimki de, yanlis yazmışım. Evet 350 400 den aşağı yok gibi. 1 kez giycem o kadar para veremem. Bu ctesi gidicem Kemeraltına, bulursam yazarım hayatim
4 nisan bizimki de, yanlis yazmışım. Evet 350 400 den aşağı yok gibi. 1 kez giycem o kadar para veremem. Bu ctesi gidicem Kemeraltına, bulursam yazarım hayatim
ben manisadayım canım. burada bir mağazada 300 tl ye var.üstü drape, altı bol inen elbiseler. denemek zor geldi. bende gideceğim bakalım bir daha kemeraltına. hiç olmadı burdakini denerim
ben de Atıl beyde olunca gormustu,fazla onemsememıstı o ,ama bu doktor bıraz olumsuz kınustu bı de bebegın 15 cı haftadan 1 hafta gerıden gıdıyor o bıraz sıkıntılı,kafası uyumlu karın ve bacak kemıklerı uyumsuz dedı.Insallah toparlar ne bıleyım kendımle ılgılı sıkıntılar onemlı degıl ama bu saatten sonra kızıma bı sey olmasın dıye dua edıyorum
çok geçmiş olsun canım. kızın iyiymiş çok sevndim maşallah onaKızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
Kızlar çıktım doktordan öncelikle maşallah kızım cok iyi kilosu 1750 gr boyu 39 cm olmuş. Mide spazmı geciriyormusum 2 serum verdi iğne ve ağrı kesici. Bir de 3 günlük diyet yapmamı söyledi. Bebeği etkiler mi dedim yok biraz sancın olabilir endiselenme haftaya perşembe yine gel dedi. Çok ağrım var diye nst haftaya kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?