2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canim gecmis olsun. Bende diyet yapiyorum seker yuzunden. Bebeklet iyi lsunda hic bisey yiyemesemde olur o durumdayim yani. Neyseki az kaldi doguma

oncelikle geçmiş olsun .bendede biraz yüksek çıkmıştı dr önemsemedi bile herhangi bir belirti veriyormu aceba benim suan bi sıkıntım yok aceba ben mi bilemiyorum

Canim annede buyuk bir rahatsizlik hissi olmuyor zaten. Bebege zarari var. Asiri kilolu olmasi dogumunu zorlastiriyor.ilerleyen donemde seker hastasi.obezite.bobrek rahatsizligi gibi sorunlari olabiliyor. Annede ilerleyen yasta seker hastasi olma olasiligi artiyor

kızlar bir de ben kuruma sordum çalışabilir raporu aldık ya doktorumuzla konuşup 37 hafta itibariyle de çalışamaz raporu alıp kurumumuza verecekmişiz :) ama doktor eğer 35- 36 ya da daha erken uygun görürse o zaman da verebiliyormuş çalışamaz raporunu iyice aklım karıştı :))

hayırlı olsun canım hepsi çok cici. yapınca da çok güzel olur eminim. :)

Kızlar pijama gecelik kaç tane aldınız? Ben 1takım penye pijama, 1 takımda biraz süslü pijama aldım. Doğuma girmek için de yanımda hamile pijamam ve geceliğimi alıcam. Yeterli mi bilemedim.

Cnm bgn benimde satıma gore bebegin önden gittiğini öğrendim ama Dr snn doktor gibi satina gore vercez dedi yoksa SSK da sıkıntı olur dedi

Gozunaydin canım yeni gördüm bgn anca girebildim ama aklimdaydin bebisede maşallah :)

Canım hepsi çok gzl güle güle kullanın bnd bu ana kucağından aldım çok hos

Kizlar karnin catlagi olan war mi benim henuz yok ama goguslerim cok kotu durumda sizin nasil alt kisimlari daha cok

Kızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…