geçmiş olsun canım. umarım fazla kalmazsın. dualarımız seninle..Kızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
Allah yardimcin olsun canim insaAllah bisey olmayacak gununde gelecek bebisinKızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
Maşallah bebişine canım kocaman olmuş zamanını da yakalamış aferin kızımıza.Kızlar bizde bgn Dr ya gittik kızım 1387 gr 37 cm olmuş SATA gore 4 gün gerideydik simdi tam yakalamisiz hatta az gecmisiz buda besigimiz kayinpederimden hediye
Sağol canım teşekkür ederiz :)Gozunaydin canım yeni gördüm bgn anca girebildim ama aklimdaydin bebisede maşallah :)
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldümKızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
Iyi akşamlar canım çok geçmiş olsın suyu arttırsın bişey kalmaz şnşallah.Iyi aksamlar kizlar bugun kasik agrim ve mide bulantim cok vardi doktoruma soyledim kontrole gelmemi soyledi..kontrole gittik bizde nst ye girdim kalp atisi hareketler cok iyi ama iki kasilmam cikti bide ultrasondan rahim agzima bakti sukur kapaliymis buyuk ihtimalle az su icmwkten oluyor dedi en az2.5 lt icmemi soyledi cuma tekrar cagirdi ve adalat diye bi ilac verdi
Geçmiş olsun dualrımız seninleeKızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
ınsallah canım onemli olan bundan sonra acılmaması dedı boyle devam etmesıne bıle razıyım artıkCanim 1 haft dert degil bence. Tum organlari haftasi ile uyumlu olacak diye bisey yok. Benim kiz herseyde bir hafta onde. Kafa genisligi tam gununde.
genetik faktorleri dikkate almak gerek yani.
korkma canım Allahın izniyle birşey olmaz dualarımiz seninle erken müdahale yapıp önlem alırlar inşallah Rabbim yardım etsinKızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
Iyi aksamlar kizlar. Uyku modum geri geldi bnm ya ilk zamanlara döndüm resmen
Göğsümde şimdilik yok ama göbeğimin alt kisimlarinda başladı üsttede var engelleyemedimKizlar karnin catlagi olan war mi benim henuz yok ama goguslerim cok kotu durumda sizin nasil alt kisimlari daha cok
Allah yardimcin olsun canım inşallah vaktiyle saglikla geliirKızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
gecmıs olsun ınsallah vaktını bekler bebegın stresten uzak dur uzme kendınıKızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
Canım çok geçmiş olsun havalar berbat aman dikkat etkızlar çok fena grip oldum sürekli yatıyorum. öksürüğüm 3 haftadır geçmedi. en sonunda antibiyotiğe başladım. aranızda rahatsızlananlar var sanırım alıntı yapamadım kusura bakmayın hepinize geçmiş olsun. Rabbim bebeklerimizi korusun inş. kendinize iyi bakın
InsaAllah canim insaAllahMaşallah bebişine canım kocaman olmuş zamanını da yakalamış aferin kızımıza.
Beşik de harika güle güle kullanın inşallah :)
Sağol canım teşekkür ederiz :)
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldümAllahın izniyle bişey olmayacak arkadaşım Allah şifa versin
Iyi akşamlar canım çok geçmiş olsın suyu arttırsın bişey kalmaz şnşallah.
Çok minnoş canım güle güle uyusun bebişin inşallahKızlar bizde bgn Dr ya gittik kızım 1387 gr 37 cm olmuş SATA gore 4 gün gerideydik simdi tam yakalamisiz hatta az gecmisiz buda besigimiz kayinpederimden hediye
2 takim hastane icin yeter canımKızlar pijama gecelik kaç tane aldınız? Ben 1takım penye pijama, 1 takımda biraz süslü pijama aldım. Doğuma girmek için de yanımda hamile pijamam ve geceliğimi alıcam. Yeterli mi bilemedim.
Kızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
Canım geçmiş yazılarına bakacam şimdi sana ne oldu hiç bilmiyormm geçmiş olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim alıntı yapamıyorum elimde serum var bitmek üzere. Bir tane de yarın takılacak. Sonra bitiyor umarım geçer yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?