2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
geçmiş olsun canım. umarım fazla kalmazsın. dualarımız seninle..

Iyi aksamlar kizlar bugun kasik agrim ve mide bulantim cok vardi doktoruma soyledim kontrole gelmemi soyledi..kontrole gittik bizde nst ye girdim kalp atisi hareketler cok iyi ama iki kasilmam cikti bide ultrasondan rahim agzima bakti sukur kapaliymis buyuk ihtimalle az su icmwkten oluyor dedi en az2.5 lt icmemi soyledi cuma tekrar cagirdi ve adalat diye bi ilac verdi

toist iki tane okudum ALLAH kabul etsin..
AdaisyLove cnm çok geçmiş olsun..üzme kendini..stres yapma lütfenn..bebekler etkilenir..seni çok çok öpüyorumm

Allah yardimcin olsun canim insaAllah bisey olmayacak gununde gelecek bebisin

Kızlar bizde bgn Dr ya gittik kızım 1387 gr 37 cm olmuş SATA gore 4 gün gerideydik simdi tam yakalamisiz hatta az gecmisiz buda besigimiz kayinpederimden hediye
Maşallah bebişine canım kocaman olmuş zamanını da yakalamış aferin kızımıza.
Beşik de harika güle güle kullanın inşallah :)

Gozunaydin canım yeni gördüm bgn anca girebildim ama aklimdaydin bebisede maşallah :)
Sağol canım teşekkür ederiz :)

Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allahın izniyle bişey olmayacak arkadaşım Allah şifa versin

Iyi akşamlar canım çok geçmiş olsın suyu arttırsın bişey kalmaz şnşallah.

31+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM
10 MAYIS GİBİ DOĞUMUM VAR PLANLI OLAN :)
50 KİLO İLE HAMİLE KALDIM VE ŞUAN 62DEYİM
PRENS ANNESİ OLACAM KISMETSE
1900 GR OLDU
İSİM OLARAK DA GÜZEL YÜZLÜ ANLAMINA GELEN YUSUF İSMİNİ DÜŞÜNÜYORUM
NORMAL DOĞUM İSTİYORUM VE OĞLUMA BİRAN ÖNCE KAVUŞMAK İSTİYORUM

kızlar çok fena grip oldum sürekli yatıyorum. öksürüğüm 3 haftadır geçmedi. en sonunda antibiyotiğe başladım. aranızda rahatsızlananlar var sanırım alıntı yapamadım kusura bakmayın hepinize geçmiş olsun. Rabbim bebeklerimizi korusun inş. kendinize iyi bakın

Geçmiş olsun dualrımız seninlee

Canim 1 haft dert degil bence. Tum organlari haftasi ile uyumlu olacak diye bisey yok. Benim kiz herseyde bir hafta onde. Kafa genisligi tam gununde.

genetik faktorleri dikkate almak gerek yani.
ınsallah canım onemli olan bundan sonra acılmaması dedı boyle devam etmesıne bıle razıyım artık

korkma canım Allahın izniyle birşey olmaz dualarımiz seninle erken müdahale yapıp önlem alırlar inşallah Rabbim yardım etsin

Iyi aksamlar kizlar. Uyku modum geri geldi bnm ya ilk zamanlara döndüm resmen

Aynen canım uykumu güzel almama rağmen uyukluyorum acayip

Kizlar karnin catlagi olan war mi benim henuz yok ama goguslerim cok kotu durumda sizin nasil alt kisimlari daha cok
Göğsümde şimdilik yok ama göbeğimin alt kisimlarinda başladı üsttede var engelleyemedim

Allah yardimcin olsun canım inşallah vaktiyle saglikla geliir

gecmıs olsun ınsallah vaktını bekler bebegın stresten uzak dur uzme kendını

Canım çok geçmiş olsun havalar berbat aman dikkat et

InsaAllah canim insaAllah

Sorun yaşayıp doktora giden kızlar geçmiş olsun bende 1 ay olcak gitmedim bebeğimi özledim gideyim doktora

Allah yardımcın olsun canım, inşallah vakti zamanında gelsin bebeğin

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim alıntı yapamıyorum elimde serum var bitmek üzere. Bir tane de yarın takılacak. Sonra bitiyor umarım geçer yarına
Canım geçmiş yazılarına bakacam şimdi sana ne oldu hiç bilmiyormm geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…