2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Engelleyemiyorum goguslerimdeki catlaklari sen nasil sutyen takiyosun tatlim telli mi o yuzden mi oluyo acaba ya

Çok tesekkur eserin canım:)

Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir de vaktinde gelir bebegin.

Engelleyemiyorum goguslerimdeki catlaklari sen nasil sutyen takiyosun tatlim telli mi o yuzden mi oluyo acaba ya
canım sungerlı alttan desteklı sutyen .bırazdayapımeselesı ya .bıde benım arkadaşım kalın kalın parmak gıbı çatlamıstı kırmızıydı yırtmıslar goıbıydı cok kotuydu. dgumdan bır sene sonra yok oldular azıcık ız kaldı

Canim cok gecmis olsun bende senle ayni durumdayim doktor bir hafta serum verdi simdi de hep uzaniyorum sende dikkat et en kritik donemdeyiz. Rabbim zamaninda kucagimiza almayi nasip eder ins.

kızlar utana sıkıla bısey sormak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınırim akıntısı olan var mı hafıf su gıbı aşırı degıl ama cok tedırgınım doktora gıtmelı mıyım sizce aramızda aynı durumu yasayan var mı cmrtsı acıle gıtmıstm suyla ılgılı bı sıkıntı yok yeterlı demısti ama

Hepimizde var canım hiç merak etme :) olmayan yoktur sanmıyorum :)

Çok geçmiş olsun bebeğine bsy olmaz hayrlsyla içini ferah tut.

Kızlar bilmiyorum sizin doktorlar ne düşünüyor ama brnim doktorum tansiyon için çok uyardı beni. Erken doğum içün riskin tansiyon çünkü aldığım kilo 13. Ve tansiyonum 13 Çıktığı zamanlarda oldu. Hergün ölçüp yazacakmışım. Gebelik zehirlenmesi erken doğum için çok önemli bir faktörmüş. Eğer tansiyonu yüksek çıkan varsa arada bim de tansiyon aletleri indirimdeymiş bilginiz olsun.

Çok çok geçmiş olsun.

Canım geçmiş olsun korkma lütfen öle bişi olsa da müdahale edilir bebekler büyüdü artık

Benm tansiyon 10 a 6 düşük ilk öğrendik eve alet aldık malesef çok zor geçmişti hala da düşük

Var cnm kaç gündür namaz bile kılmadım ve randevu aldım doktora gidicem korktum

tatlım utanılacak birşey yok hepimizde olan şeyler adet olmadığınız için bakteriler akıntıyla atılıyormuş merak etme normal birşey

Haklisin canim yapi meselesi bakalim gobegimde insallah olmaz simdilik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…