Gecmis olsun canimKızlar hepinize çok teşekkür ederim alıntı yapamıyorum elimde serum var bitmek üzere. Bir tane de yarın takılacak. Sonra bitiyor umarım geçer yarına
Engelleyemiyorum goguslerimdeki catlaklari sen nasil sutyen takiyosun tatlim telli mi o yuzden mi oluyo acaba yaAynen canım uykumu güzel almama rağmen uyukluyorum acayip
Göğsümde şimdilik yok ama göbeğimin alt kisimlarinda başladı üsttede var engelleyemedim
Allah yardimcin olsun canım inşallah vaktiyle saglikla geliir
Çok tesekkur eserin canım :)çok begendim gule gule kullanın
Çok tesekkur eserin canım:)Maşallah bebişine canım kocaman olmuş zamanını da yakalamış aferin kızımıza.
Beşik de harika güle güle kullanın inşallah :)
Sağol canım teşekkür ederiz :)
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldümAllahın izniyle bişey olmayacak arkadaşım Allah şifa versin
Iyi akşamlar canım çok geçmiş olsın suyu arttırsın bişey kalmaz şnşallah.
Saol canım insALLAH:)Çok minnoş canım güle güle uyusun bebişin inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir de vaktinde gelir bebegin.Kızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
canım sungerlı alttan desteklı sutyen .bırazdayapımeselesı ya .bıde benım arkadaşım kalın kalın parmak gıbı çatlamıstı kırmızıydı yırtmıslar goıbıydı cok kotuydu. dgumdan bır sene sonra yok oldular azıcık ız kaldıEngelleyemiyorum goguslerimdeki catlaklari sen nasil sutyen takiyosun tatlim telli mi o yuzden mi oluyo acaba ya
Canim cok gecmis olsun bende senle ayni durumdayim doktor bir hafta serum verdi simdi de hep uzaniyorum sende dikkat et en kritik donemdeyiz. Rabbim zamaninda kucagimiza almayi nasip eder ins.Kızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
cnm anı defterı takı yastıgın kapı susun cok guzel güle güle kullansın eymen paşaCanım geçmiş yazılarına bakacam şimdi sana ne oldu hiç bilmiyormm geçmiş olsun
Hepimizde var canım hiç merak etme :) olmayan yoktur sanmıyorum :)kızlar utana sıkıla bısey sormak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınırimakıntısı olan var mı hafıf su gıbı aşırı degıl ama cok tedırgınım doktora gıtmelı mıyım sizce aramızda aynı durumu yasayan var mı cmrtsı acıle gıtmıstm suyla ılgılı bı sıkıntı yok yeterlı demısti ama
Ay canım çok teşekkür ederim ama kapı süsü daha bitmedi uçan balonlu yapacaklar paylaşcam onu da sizle inşallahcnm anı defterı takı yastıgın kapı susun cok guzel güle güle kullansın eymen paşa
Çok geçmiş olsun bebeğine bsy olmaz hayrlsyla içini ferah tut.Kızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
Çok çok geçmiş olsun.Iyi aksamlar kizlar bugun kasik agrim ve mide bulantim cok vardi doktoruma soyledim kontrole gelmemi soyledi..kontrole gittik bizde nst ye girdim kalp atisi hareketler cok iyi ama iki kasilmam cikti bide ultrasondan rahim agzima bakti sukur kapaliymis buyuk ihtimalle az su icmwkten oluyor dedi en az2.5 lt icmemi soyledi cuma tekrar cagirdi ve adalat diye bi ilac verdi
Canım geçmiş olsun korkma lütfen öle bişi olsa da müdahale edilir bebekler büyüdü artıkKızlar bilmiyorum sizin doktorlar ne düşünüyor ama brnim doktorum tansiyon için çok uyardı beni. Erken doğum içün riskin tansiyon çünkü aldığım kilo 13. Ve tansiyonum 13 Çıktığı zamanlarda oldu. Hergün ölçüp yazacakmışım. Gebelik zehirlenmesi erken doğum için çok önemli bir faktörmüş. Eğer tansiyonu yüksek çıkan varsa arada bim de tansiyon aletleri indirimdeymiş bilginiz olsun.
Var cnm kaç gündür namaz bile kılmadım ve randevu aldım doktora gidicem korktumkızlar utana sıkıla bısey sormak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınırimakıntısı olan var mı hafıf su gıbı aşırı degıl ama cok tedırgınım doktora gıtmelı mıyım sizce aramızda aynı durumu yasayan var mı cmrtsı acıle gıtmıstm suyla ılgılı bı sıkıntı yok yeterlı demısti ama
Maşallah bebisine. Beşiği de çok güzel mışıl misil uyusn içindeKızlar bizde bgn Dr ya gittik kızım 1387 gr 37 cm olmuş SATA gore 4 gün gerideydik simdi tam yakalamisiz hatta az gecmisiz buda besigimiz kayinpederimden hediye
tatlım utanılacak birşey yok hepimizde olan şeyler adet olmadığınız için bakteriler akıntıyla atılıyormuş merak etme normal birşeykızlar utana sıkıla bısey sormak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınırimakıntısı olan var mı hafıf su gıbı aşırı degıl ama cok tedırgınım doktora gıtmelı mıyım sizce aramızda aynı durumu yasayan var mı cmrtsı acıle gıtmıstm suyla ılgılı bı sıkıntı yok yeterlı demısti ama
Haklisin canim yapi meselesi bakalim gobegimde insallah olmaz simdilik yokcanım sungerlı alttan desteklı sutyen .bırazdayapımeselesı ya .bıde benım arkadaşım kalın kalın parmak gıbı çatlamıstı kırmızıydı yırtmıslar goıbıydı cok kotuydu. dgumdan bır sene sonra yok oldular azıcık ız kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?