2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım akıntı olması çok normal, hele son aylara doğru iyice artıyor. Eğer sarı ya da yeşil değilse ilaç yazmayacaktı doktor bana ama benimki sarı olduğu için fitil verdi. Yine de doktoruna sor ya da eczaneden bebeğin sıvısı olup olmadığını belli eden pedlerden alıp bakabilirsin.

Doktorların gözetiminde olman iyi canım, inşallah hiç bir sorun olmadan zamanında doğar bebeğin.

Canım gebelik zehirlenmesinden ben de çok korkuyorum ama sürekli tansiyonumu ölçemiyorum. Genelde iyi çıkıyor tansiyonum ama gebelikte herşey anlık, ne olacağı belli olmaz dikkatli olmamız lazım

Hepimizde var canım hiç merak etme :) olmayan yoktur sanmıyorum :)

Var cnm kaç gündür namaz bile kılmadım ve randevu aldım doktora gidicem korktum

tatlım utanılacak birşey yok hepimizde olan şeyler adet olmadığınız için bakteriler akıntıyla atılıyormuş merak etme normal birşey

kızlar ya iyi ki varsınız yüreğime su serpildi sabahtr huzursuzdum yarın ıcın randevu alsam mı dıye bı hafta kaldı randevuma o zamn azıcık daha bekleyeyım artarsa giderim olmazsa hepimizde de varsa bıraz daha dişımı sıkayım

İyi geceler kızlar, gece uykum gelmiyor sabah kalkmayı bilmiyorum ama yarın sabah iş var ve hiç uyuyasım yok. Bu arada park yatağımız geldi kurduk biz de :) İki de bir gidip bakasım geliyor :)

cnm gectıgımız agustos ayında yegenımı kaybettık gebelık zehırlenmesınden hamılelıgın 20 ve 28. haftası arasında ortaya cıkan bı durum gec gebelık zehırlenmesı cok nadır gorulur cok fazla sıkıntı yapma bu saatten sonra bıse y olmaz Allahın ıznıyle sadece gebelık zehırlenmesıne baglı olmayan tansıyon yukselmesı son ayda sık gorulur bu da cok sıkıntı degıl bebekler yeterınce buyudugu ıcın mudahale edıle bılıyo komsum yenı dogum yaptı yuksek tansıyondan 32. haftadan berı kontrol altındaydı 39. haftada dogum yaptı ıkısı de cok ıyı masaallahcok uzun yazdım k. bakam sadece cevremde bu sıkıntıyı cok yasayan oldugu ıcın bıraz olsun ferahla dıye

İyi geceler kızlar, gece uykum gelmiyor sabah kalkmayı bilmiyorum ama yarın sabah iş var ve hiç uyuyasım yok. Bu arada park yatağımız geldi kurduk biz de :) İki de bir gidip bakasım geliyor :)
güle güle kullan cnm bebişin içinde büyüsün inşaallah

her keste var bu akıntı normal artması,eczanede ozel pedler var bı de ıstersın ondan al sıvının gelıp gelmedıgını kontrol ede bılırsın

Canım gebelik zehirlenmesinden ben de çok korkuyorum ama sürekli tansiyonumu ölçemiyorum. Genelde iyi çıkıyor tansiyonum ama gebelikte herşey anlık, ne olacağı belli olmaz dikkatli olmamız lazım
Evet canım Allah korusun ben takıldım bu tansiyona sanırım

Maşallah canım içim rahatladı. Benim tansiyon hep 10 5 çıkıyor evde de. Rahatlıyorumölçtükçe :) darısı bize evet kontrol altına alınabiliyor. Doktor her gün sabah akşam yaz dedi ona gösterecek işim her gittiğimde

Karninmi sertlesiuordu canim bebekmi toplaniordu.benim karnim sertlesiyor tas gibi asiri gerilip rahatsiz ediyor sanki patlicakmis gibi
Canim gec cevap icin ozur dilerim. Bu hafta islerim baya yogun da, gecmisi de okuyamadim zaten. Benim dedigim bebek bi tarafta toplaniyor, kasiklar da arkasi sira sertlesiyor. Senin dedigin gibi patlicakmis hissini de yemegi fazla kacirisam hissediyorum. Derim geriliyor resmen.

Kizlar selamlar, bu aralar ugrayamadim. Nasilsiniz? Insallah hersey yolundadir. Dogumdan once deneylerimi yetistirip data toplamaya calisiyorum da. Duzenli takip edemiyorum sizleri kusura bakmayin:))

Allah korusun canim, Rabbim bebislerimize zamaninda saglicakla kavusmayi nasip etsin, dualarimiz seninle...
Canim cok gecmis olsun, insallah cuma gunu guzel haberler verirsin bize..
Gecmis olsun canim.. Bebislere dikkat et opuyorum..
Ben de oyleyim canim, gece uyuyamiyorum gunduz uyanamiyorum :/ park yataginiz hayirli olsun gule gule kullanin insallah :)

Kizlar selamlar, bu aralar ugrayamadim. Nasilsiniz? Insallah hersey yolundadir. Dogumdan once deneylerimi yetistirip data toplamaya calisiyorum da. Duzenli takip edemiyorum sizleri kusura bakmayin:))
Biz iyiyiz cok sukur canim, siz nasilsiniz bebis iyi mi? :)

Benim de sarı ama daha önce fitil kullandım geçmedi yani bu böyle devam edecek galiba

Sacol canım benim inşaAllah güzel haberlerle gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…