2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bizde bgn Dr ya gittik kızım 1387 gr 37 cm olmuş SATA gore 4 gün gerideydik simdi tam yakalamisiz hatta az gecmisiz buda besigimiz kayinpederimden hediye
Cok guzel bi besik canim hayirli olsun, gule gule kullanin, prensese masallahhh buyumuss :) cok sevindim senin adina, hepimiz saglikla kavusuruz insallah :)

Cok guzel bi besik canim hayirli olsun, gule gule kullanin, prensese masallahhh buyumuss :) cok sevindim senin adina, hepimiz saglikla kavusuruz insallah :)
COK SAOL CANIM HEPİMİZ İNŞALLAH SAG SAGLIM VAKTI ZAMANINDA KAVUSURUZ BEBİŞLERİMİZE :)

Benim de sarı ama daha önce fitil kullandım geçmedi yani bu böyle devam edecek galiba
Off bende de aynı sorun geçmedi geçmiyor bir türlü fitil verdi antibiyotik falan yazdı Dr ama banamısın demedi sinir oluyorum

Geçmiş olsun. Benim de 20. Haftada düşük tehdidi olmuştu. Kanamam ağrım oldu. Bol bol dinlendim çok ayakta durmadım, toparladım normale döndü. Allaha şükür

Be
benim aylardır var fitil, toz ilaç ve antibiyotik hap kullanmama rağmen geçmiyor. İdrar yolu enfeksyonu var yine de idrar tahlili yaptır istersen.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim alıntı yapamıyorum elimde serum var bitmek üzere. Bir tane de yarın takılacak. Sonra bitiyor umarım geçer yarına

Kızlar çok geçmiş olsun, işler nedeniyle çok takip edemiyorum, kendinize ve bebeklerini dikkat edin

Kizlar karnin catlagi olan war mi benim henuz yok ama goguslerim cok kotu durumda sizin nasil alt kisimlari daha cok
Dilek karnımda çatlak yok ama sen yazdıktan sonra göğsümün alt kısmına baktım aynı çevresindeki gibi kahverengi lekeler var, seninki nasıl, çatlak gibi durmuyor benimki sanki böyle alerji olmuş gibi, bi anlatsana rengini filan şeklini :):) Ayy moralim bozuldu :)

Ohh sevindim rahatlamana, yavru kuşun ne yapıyor, yaramazlık yapıyor mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…