2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm bgn benimde satıma gore bebegin önden gittiğini öğrendim ama Dr snn doktor gibi satina gore vercez dedi yoksa SSK da sıkıntı olur dedi
evet canım bana da öyle dedi bazı arkadaşların sat göre bebekleri önde olunca drlar değiştirmiş rapor tarihlerini diye okudum buradan bende sordum olmaz dedi benim en son çalışabileceğim tarih 28 nisan görünüyor 10 gün erken olur diye öyle dedim olmaz dedi ne yapalım sıkıcaz artık dişimizi

Kızlar önemli bilgiler;

Doyduğunu nasıl anlarsınız, ağlama açlık işareti mi?
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
ıkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.

Günaydın anneler ve minnoşlar :) Yerim sizin yavrularınızıııı :):) İşe gelmek çok zor ve ben 22 Nisana kadar çalışıcam :* Kızım için tabiiii :)
Sizinle neredeyse aynıyız benim ayrılma tarihim 27 nisan sizin 22 olduğuna eminmisiniz ?

Manyak mı bunlar ya ? Sen hiç 3 küçük tansiyon duydun mu?
doktora saat 13 30da randevu aldım
neyse içeri girdim 1 saat ayakta bekletildikten sonra 14 25te
adam kontrol etti ve bişey demeden ntsye gönderdi tansiyonumu ölçmek için
sonuçları bıraktım. bekle dedi. saat 16ya kadar yine hamile halim ile ayakta bekledim ve adam hiçbişey demedi. ben sinirlenip asistanına sordum. neden beklediniz ki diyor bi de. sorun olsa söylerdik dedi ve eve gönderdi. bi de hepsinin elinde telefon hemşireler hasta kayıt doktorlar...
sonuç 4 saatten fazla ayakta durdum o baş dönmesi ve bu hamilelikle
tansiyonum yüksek ama bişey demedi

Çok iyi Çok şükür dün sırtını dönmüştü bize yine göremedik o güzel yüzünü :)
Çok hareketli minik kuzum beni hiç yalnız bırakmıyor

bende toplam 15 kilo aldım en son 2 haftadırda tartılmadım. en son gittiğimde 28 haftamda tansiyonum benimde 13 çıktı doktorum çok kızdı tuzlu asla yemeyeceksin dedi, hergün 1 saat yürüyüş verdi. bende hergün ölçüyorum çok nadir yükseldiği oluyor başım çok ağrıyor öyle günlerde hemen anlıyorum zaten. Allah korusun şu hamileliği kazasız belasız hastalıksız hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. Ben medikal bir tansiyon cihazı aldım daha sağlıklı ölçüm yapıyor cnm, bilgin olsun. Hem herzaman lazım olan birşey

Geçmiş olsun Stres yapmayın güzel meleğiniz tam vaktinde sağlıklı bi şekilde kuçağınızda olur inş

AYNEN SIKILCAK NAPALIM SENIN GINE ONDE BNM 8 MAYIS 37 . HAFTA AMAN SAĞLIKLI OLUYUMDA CALISIYIM BEBEGIMLE GECICEK GUNLER ASKINA SEVE SEVE CALISIRIM

ıygun perde ve halı ile kombin yapmak istiyom bakalım nasıl bi odamız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…