2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sizinle neredeyse aynıyız benim ayrılma tarihim 27 nisan sizin 22 olduğuna eminmisiniz ?
2 gün var aramızda benim 24 cuma doluyor işte senin de pazartesi, 23 nisan zaten tatil o yüzden 22 nisan son mesai benim için :)

Ya çok acımasız bunlar ya, hasta haklarına şikayet et bence, ben olsam sabredemezdim ya, n kötü insanlar var hayatta

Çok iyi Çok şükür dün sırtını dönmüştü bize yine göremedik o güzel yüzünü :)
Çok hareketli minik kuzum beni hiç yalnız bırakmıyor
,
Oh oh yerim senin kuzunu yahuu :) :*

Eki Görüntüle 1450511 Eki Görüntüle 1450512 Kızlar şunların güzelliğine bakın ben de yapmak istiyorum oğluşuma

canım ben düz beyaz tulum, şapka, eldiven takımını butik bebeden 19,90 gibi bi fiyata aldım. Eminönündende tuhafiyeden ütüyle yapışan bu taş şeritlerden aldım, bir sürü çeşiti var ve gayet uygun fiyatı, fiyonklarınıda kurdeleyle diktim hiçbir farkı yok ben battaniyesiyle takım yaptım hatta. bu kapı süsünün çok benzerinide yine eminönünden alıp üstüne taşlarla oğlumun adını yazdırdım. (havuzlu handa süslü bebekten alıp yaptırdım) Sende yapabilirsin çok kolay ve çok zevkli

büyüyen beşik almadım çünkü oda da tekli baza da var.çok tıkış tıkış olacaktı.umarım düzgün bir oda hazırlayabilirim. park beşik de yeşil dolaplar da umarım birbirini boğmaz.

çok geçmiş olsun cnm, benimde yine lanet reflü başladı son aylar gece uykusu haram demekki. İnşallah biran önce iyileşip taburcu olursun

Çok geçmiş olsun inşallah korkulan olmaz, arabada ayakta mı duruyordun neden sarstı ki, bu arada arabanın sarsması mı sebep olmuş bebeğin aşağı inmesine ya ben de korktum şimdi

Günaydın anneler ve minnoşlar :) Yerim sizin yavrularınızıııı :):) İşe gelmek çok zor ve ben 22 Nisana kadar çalışıcam :* Kızım için tabiiii :)

günaydın bende 34.Haftamın sonuna kadar çalışmayı planlıyorum. Allah yardımcımız olsun, gerçi ben memnunum halimden uykusuzluk dışında, evde oturmayı sevmiyorum

çok geçmiş olsun cnm, benimde yine lanet reflü başladı son aylar gece uykusu haram demekki. İnşallah biran önce iyileşip taburcu olursun
Teşekkür ederim kuzum evdeyim hastanede kalmadım. Gaviscon al tatlım doktorum sütun mide yapmasını ilk yarım saat kestiğini daha sonra on misli geri döndüğünü söyledi. .

Teşekkür ederiz teyzesi o da seni öpuyormus kocaman :)

günaydın bende 34.Haftamın sonuna kadar çalışmayı planlıyorum. Allah yardımcımız olsun, gerçi ben memnunum halimden uykusuzluk dışında, evde oturmayı sevmiyorum
bnde evde oturmaktan nefret ediyorum cnm bizde 34-35 e kdr clscz sağlımız izin verirrse

Kızlar ben 2 kilo daha almisim toplamda oldu 22 kilo o kadar da dikkat ediyorum. . 2 gündür de bişey yiyemiyordum zaten niye alıyorum anlamıyorum ki. .. bana kızan doktorum dün tam tersi verirsin doğumdan sonra sen 2 canlisin ye hiç takma dedi. . Adamın kafa güzeldi herhalde :)

GÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..

Ay negüzel 10,5 kilo hiçbirşey değil dert etme sakın. Ben 2 hafta önce tartıldığımda15kilo almıştım. Yapı meselesi birazda sğlıklı beslenip hergün yürümeme rağmen ben çok hızlı kilo alıyorum. İlk hamileliğimde 17 kilo aldım 1 senenin sonunda 20 kilo vermiştim. Bunda daha çok alıcam belli 20 kiloyu geçmem inş Çok klişe belki ama gerçekten bebekler sağlıklı olduktan sonra kiloyu çok takmayın, hepsi veriliyor, tecrübeyle sabittir

Canım senin ile doğum tarihlerimiz aynı bende 9 kilo almıştın en son doktorum bana bu şekilde giderse kiloların ÇOĞU Kalıcı olacak sende diye baya moralimi bozuyo aman bebişler sağlıklı olsunda arkalarında koşmaktan kilo filan kakmaz hiç birimizde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…