- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
2 gün var aramızda benim 24 cuma doluyor işte senin de pazartesi, 23 nisan zaten tatil o yüzden 22 nisan son mesai benim için :)Sizinle neredeyse aynıyız benim ayrılma tarihim 27 nisan sizin 22 olduğuna eminmisiniz ?
Ya çok acımasız bunlar ya, hasta haklarına şikayet et bence, ben olsam sabredemezdim ya, n kötü insanlar var hayattadoktora saat 13 30da randevu aldım
neyse içeri girdim 1 saat ayakta bekletildikten sonra 14 25te
adam kontrol etti ve bişey demeden ntsye gönderdi tansiyonumu ölçmek için
sonuçları bıraktım. bekle dedi. saat 16ya kadar yine hamile halim ile ayakta bekledim ve adam hiçbişey demedi. ben sinirlenip asistanına sordum. neden beklediniz ki diyor bi de. sorun olsa söylerdik dedi ve eve gönderdi. bi de hepsinin elinde telefon hemşireler hasta kayıt doktorlar...
sonuç 4 saatten fazla ayakta durdum o baş dönmesi ve bu hamilelikle
tansiyonum yüksek ama bişey demedi
,Çok iyi Çok şükür dün sırtını dönmüştü bize yine göremedik o güzel yüzünü :)
Çok hareketli minik kuzum beni hiç yalnız bırakmıyor
Eki Görüntüle 1450511 Eki Görüntüle 1450512 Kızlar şunların güzelliğine bakın ben de yapmak istiyorum oğluşuma
2 gün var aramızda benim 24 cuma doluyor işte senin de pazartesi, 23 nisan zaten tatil o yüzden 22 nisan son mesai benim için :)
Ya çok acımasız bunlar ya, hasta haklarına şikayet et bence, ben olsam sabredemezdim ya, n kötü insanlar var hayatta
bi daha devlete filan gitmem
Günaydın kızlar nasılsınız. Ben bugün daha iyiyim. Ikinci serum aksama takılacak iğne elimde rahatsız ediyor bişey yapamıyorum. Bir de sağ elime koydular. Ama serum gercekten cok rahatlattı reflumu de bıçak gibi kesti. Doktora hep bundan istiyorum dicem :)
Çok geçmiş olsun inşallah korkulan olmaz, arabada ayakta mı duruyordun neden sarstı ki, bu arada arabanın sarsması mı sebep olmuş bebeğin aşağı inmesine ya ben de korktum şimdiKızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
arkadaşlar yukarıdaki park yataktan aldım umarım pişman olmam:)bebeğim de beğenir.ayrıca bu dolap takımını ve şifonyeri de[/QUOTHayırlı olsun iyi Günler'de sağlıkla kullanın çok Şirin gözüküyorlar
Günaydın anneler ve minnoşlar :) Yerim sizin yavrularınızıııı :):) İşe gelmek çok zor ve ben 22 Nisana kadar çalışıcam :* Kızım için tabiiii :)
13 aldık bizdeGÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Teşekkür ederim kuzum evdeyim hastanede kalmadım. Gaviscon al tatlım doktorum sütun mide yapmasını ilk yarım saat kestiğini daha sonra on misli geri döndüğünü söyledi. .çok geçmiş olsun cnm, benimde yine lanet reflü başladı son aylar gece uykusu haram demekki. İnşallah biran önce iyileşip taburcu olursun
biz 12 kilo aldık ve 31+4deyizGÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Teşekkür ederiz teyzesi o da seni öpuyormus kocaman :)2 gün var aramızda benim 24 cuma doluyor işte senin de pazartesi, 23 nisan zaten tatil o yüzden 22 nisan son mesai benim için :)
Ya çok acımasız bunlar ya, hasta haklarına şikayet et bence, ben olsam sabredemezdim ya, n kötü insanlar var hayatta
,
Oh oh yerim senin kuzunu yahuu :) :*
bnde evde oturmaktan nefret ediyorum cnm bizde 34-35 e kdr clscz sağlımız izin verirrsegünaydın bende 34.Haftamın sonuna kadar çalışmayı planlıyorum. Allah yardımcımız olsun, gerçi ben memnunum halimden uykusuzluk dışında, evde oturmayı sevmiyorum
180 tl... gecen sene e bebekten 310 a almıştık...şimdi baktım, 329 tl..
kızlar nasıl bir ana kucağı o ,bende almayı düşünüyorumdateşekkür ederim tatlım, iyi günlerde keyifle kullanırız inşallah...
ben de anakucağının rengine ve yumuşaklığına bayıldım zaten
GÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Canım senin ile doğum tarihlerimiz aynı bende 9 kilo almıştın en son doktorum bana bu şekilde giderse kiloların ÇOĞU Kalıcı olacak sende diye baya moralimi bozuyo aman bebişler sağlıklı olsunda arkalarında koşmaktan kilo filan kakmaz hiç birimizde :))Kızlar ben 2 kilo daha almisim toplamda oldu 22 kilo o kadar da dikkat ediyorum. . 2 gündür de bişey yiyemiyordum zaten niye alıyorum anlamıyorum ki. .. bana kızan doktorum dün tam tersi verirsin doğumdan sonra sen 2 canlisin ye hiç takma dedi. . Adamın kafa güzeldi herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?