Kızlar ben 2 kilo daha almisim toplamda oldu 22 kilo o kadar da dikkat ediyorum. . 2 gündür de bişey yiyemiyordum zaten niye alıyorum anlamıyorum ki. .. bana kızan doktorum dün tam tersi verirsin doğumdan sonra sen 2 canlisin ye hiç takma dedi. . Adamın kafa güzeldi herhalde :)
bnde normalde 2-2 gidiyodum en son gecen ay bi cıktım tartıya bi ayda 4 kilo almışım ama 750 gramı oglm almşKızlar ben 2 kilo daha almisim toplamda oldu 22 kilo o kadar da dikkat ediyorum. . 2 gündür de bişey yiyemiyordum zaten niye alıyorum anlamıyorum ki. .. bana kızan doktorum dün tam tersi verirsin doğumdan sonra sen 2 canlisin ye hiç takma dedi. . Adamın kafa güzeldi herhalde :)
YOK ÇOK TAKMIYORUM CANIM AMA BEN ZATEN KİLOLU BAŞLADIM SAYILIR, 63.5 İLE BAŞLADIK 74 OLDUK. ÇOK DERT DEĞİL VERİRİZ İNŞALLAH...Ay negüzel 10,5 kilo hiçbirşey değil dert etme sakın. Ben 2 hafta önce tartıldığımda15kilo almıştım. Yapı meselesi birazda sğlıklı beslenip hergün yürümeme rağmen ben çok hızlı kilo alıyorum. İlk hamileliğimde 17 kilo aldım 1 senenin sonunda 20 kilo vermiştim. Bunda daha çok alıcam belli 20 kiloyu geçmem inşÇok klişe belki ama gerçekten bebekler sağlıklı olduktan sonra kiloyu çok takmayın, hepsi veriliyor, tecrübeyle sabittir
Eğer gerçekten aşırı yemiyorsan vucut yapınla ilgilidir canım takma kafanaBende benim iki katı yemek yiyip yarım kadar kilo almayanları biliyorum. Su içsem kilo yapıyor bende 15 almıştım en son, hergün 1 saat yürüyorum, listeye göre yemek yiyorum ne yapsam alıyorum yapıcak bişey yok. Benim doktorumda çok sinir bozuyor bu konuda bundan sonra doğuma kadar kilo almadan geleceksin bana diyip duruyor kadın. Sanki elimde olan bişeymiş gibi. Çok üstüme giderse kusura bakmayın vucut benim kilo benim alırımda veririmde diyeceğim. Kontrole gitmek istemiyorum sırf şu kilo muhabbeti yüzünden artık
Slm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
sen de mi 10 mayısta doğuracanben de 15 kilo aldımbenim doktorum da dalga geçiyor benimle habire çatlayacaksın küçük hanım diyip duruyor
Slm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
hayırlı haberlerle gel ınsALLAH canım :)Günaydın kızlar bugün üç buçukta randevu var kızımı göreceğim
Ben 16 aldım 20'yi geçerim diye tahmın ediyorum :):)GÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Amin, benim de uykusuzluk dışında pek sorunum yok şükür, 37. haftaya kadar dayanabilirsem çalışıcam bakalım :) Ben de evde oturumca sıkılırım diyorum sonra da evde oturmaya özeniyorum :) Ruh halim karışık yani :):)günaydın bende 34.Haftamın sonuna kadar çalışmayı planlıyorum. Allah yardımcımız olsun, gerçi ben memnunum halimden uykusuzluk dışında, evde oturmayı sevmiyorum
Kızına bizden selam söyle, güzel haberlerle gelin inşallahGünaydın kızlar bugün üç buçukta randevu var kızımı göreceğim
Geçmiş olsun, doktorun dediklerini uygula harfiyen, umarım zamanında gelir bebiş, öpüyoruzSlm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
sen de mi 10 mayısta doğuracan
Canım çok geçmiş olsun dün yazamamistim, dikkat et kendinize:) neyseki kizimiz iyiymiş, güzelce dinlen bakalımGünaydın kızlar nasılsınız. Ben bugün daha iyiyim. Ikinci serum aksama takılacak iğne elimde rahatsız ediyor bişey yapamıyorum. Bir de sağ elime koydular. Ama serum gercekten cok rahatlattı reflumu de bıçak gibi kesti. Doktora hep bundan istiyorum dicem :)
sen kaç ile başlayıp kaç oldun ve haftan nedirsat a göre 10 mayıs doktor tosun bebek diyip duruyo daha bu kilo almadı bundan sonra kilo alacak sen de daha fazla alacaksın ve çatlayacaksın dedi : ) ben de dikkat etmeye başladım bakalım nolcak
Allah kolaylıklar güç kuvvet sağlık versin canım, çok takdir ediyorum seni baştan beri maşallah sana da kızımıza daGünaydın anneler ve minnoşlar :) Yerim sizin yavrularınızıııı :):) İşe gelmek çok zor ve ben 22 Nisana kadar çalışıcam :* Kızım için tabiiii :)
Günaydın anneler ve minnoşlar :) Yerim sizin yavrularınızıııı :):) İşe gelmek çok zor ve ben 22 Nisana kadar çalışıcam :* Kızım için tabiiii :)
Teşekkürler paylaşım ıçin faydalı olmuşKızlar önemli bilgiler;
Doyduğunu nasıl anlarsınız, ağlama açlık işareti mi?
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
ıkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?