2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Eğer gerçekten aşırı yemiyorsan vucut yapınla ilgilidir canım takma kafana Bende benim iki katı yemek yiyip yarım kadar kilo almayanları biliyorum. Su içsem kilo yapıyor bende 15 almıştım en son, hergün 1 saat yürüyorum, listeye göre yemek yiyorum ne yapsam alıyorum yapıcak bişey yok. Benim doktorumda çok sinir bozuyor bu konuda bundan sonra doğuma kadar kilo almadan geleceksin bana diyip duruyor kadın. Sanki elimde olan bişeymiş gibi. Çok üstüme giderse kusura bakmayın vucut benim kilo benim alırımda veririmde diyeceğim. Kontrole gitmek istemiyorum sırf şu kilo muhabbeti yüzünden artık

bnde normalde 2-2 gidiyodum en son gecen ay bi cıktım tartıya bi ayda 4 kilo almışım ama 750 gramı oglm almş
boyle teselli ediyorm kndimi işte

YOK ÇOK TAKMIYORUM CANIM AMA BEN ZATEN KİLOLU BAŞLADIM SAYILIR, 63.5 İLE BAŞLADIK 74 OLDUK. ÇOK DERT DEĞİL VERİRİZ İNŞALLAH...

ben de 15 kilo aldım benim doktorum da dalga geçiyor benimle habire çatlayacaksın küçük hanım diyip duruyor

Slm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizi geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.

geçmiş olsun , bol bol dinlen , yorma kendini canım , doktorum bana sadece başaşağı durduğunu soyledi hiç kanal manal demedi ben de mi sorsaydım ki neyse oyle olsa görürdü heralde demi ??

gecmıs olsun canım inşALLAH cıkar bebegın yukarıda tehlıke gecer vaktınde gelır,Sende mumkun oldugun her dakka yat dınlen cnm ...

GÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Ben 16 aldım 20'yi geçerim diye tahmın ediyorum :):)

günaydın bende 34.Haftamın sonuna kadar çalışmayı planlıyorum. Allah yardımcımız olsun, gerçi ben memnunum halimden uykusuzluk dışında, evde oturmayı sevmiyorum
Amin, benim de uykusuzluk dışında pek sorunum yok şükür, 37. haftaya kadar dayanabilirsem çalışıcam bakalım :) Ben de evde oturumca sıkılırım diyorum sonra da evde oturmaya özeniyorum :) Ruh halim karışık yani :):)

Günaydın kızlar bugün üç buçukta randevu var kızımı göreceğim
Kızına bizden selam söyle, güzel haberlerle gelin inşallah

Geçmiş olsun, doktorun dediklerini uygula harfiyen, umarım zamanında gelir bebiş, öpüyoruz

Canım çok geçmiş olsun dün yazamamistim, dikkat et kendinize:) neyseki kizimiz iyiymiş, güzelce dinlen bakalım

Günaydın anneler ve minnoşlar :) Yerim sizin yavrularınızıııı :):) İşe gelmek çok zor ve ben 22 Nisana kadar çalışıcam :* Kızım için tabiiii :)
Allah kolaylıklar güç kuvvet sağlık versin canım, çok takdir ediyorum seni baştan beri maşallah sana da kızımıza da Keşke ben de isimden cikarilmasaydim da calissaydim

Günaydın anneler ve minnoşlar :) Yerim sizin yavrularınızıııı :):) İşe gelmek çok zor ve ben 22 Nisana kadar çalışıcam :* Kızım için tabiiii :)

işe gelip işde sıkılıyorum evde dursam daha çok sıkılırım kesin :) gelen giden de olmaz aileler farklı illerde.yine iş daha iyi sanırım yorucu bi işim yok Allahtan :)

Teşekkürler paylaşım ıçin faydalı olmuş

selam kızlar, en son 2 hafta once 15 dim ben de artık tartıya cıkmaya korkuyorum, eşim sabah zorladı ama yok dedim gunumu kotu geciremem, sacmalama diyo tabiki kilo alcaksın hamilesin sen, yav alacaz da yani al al al ne olcak boyle ben de bilmiyorum. en son gittigimde bebisim de gayet tosundu, haftaya pazartesi gidecegiz kontrole , insallah tosunlugu devam ediyodur, yoksa eşimle bak az yiyosunn cocuk kilo almadi dır dır dır dinlemek zorunda kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…