2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah kolaylıklar güç kuvvet sağlık versin canım, çok takdir ediyorum seni baştan beri maşallah sana da kızımıza da Keşke ben de isimden cikarilmasaydim da calissaydim
Amin inşallah, çok teşekkür ederim utandırıyorsun beni Kızım benden daha iyi teyzesi nasıl güçlü çıktı maşallah, doktorlar 30 haftayı görmez diyorlardı ama kızım 31. haftasında :):) Keşke ya insafsız çok memlekette, hem istediklerini daha rahat alırdın yavruna, neyse Allah bereketini veriyor yavrularımızın, şükür buna da :)

işe gelip işde sıkılıyorum evde dursam daha çok sıkılırım kesin :) gelen giden de olmaz aileler farklı illerde.yine iş daha iyi sanırım yorucu bi işim yok Allahtan :)
Ben işte sıkılmıyorum da bazen totişim ağrıyor :):) Daha doğrusu kuyruk sokumu kemiğim :) Aynı gitgelleri yaşıyoruz :):) çalışsan bi dert çalışmasan bi dert hihi :) Allahtan işlerimiz yorucu değil :)

elimde çok güzel bi normal doğuma hazırlık hareketler videosu var arkadaşıma doktoru vermiş. buraya ekleyemedim bi türlü yaa.
Ya lazım o bize :):):) youtube da filan var mı acaba

Canım benim dogum tarihim de aynı seninle, ben en son 28+3 te gitmiştim 2,5 hafta önce, 9 kilo olmuştu toplam benim de, doktorum çok iyi dedi gayet iyi gidiyorsun dedi, bana ilk gittiğimde 15 i gecmemeye çalış drmisti, şimdiye kadar 2 ser kilo aldım doğuma kadar 15 le bitiririm diye umut ediyorum:) sen de kafana çok takma yani, 9 gayet iyi, bebekler büyüyor çünkü artıkhem fazla da olsa napalim veririz

Geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazım artık gerçekten, ben de hiç sakinmiyorum kendimi, geçen balkonu yikayim dedim 3 kova su taşıdım, camasirligi taşıdım sonra balkona, bide içinde makineden çıkan islak çamaşırlar olan çamaşır sepetini yuklendim, üstüne de iki gün ev temizliği yaptım, sonra kaç gün adım aramadim ınan, kasik ve çatı agrisindan, çok korktum çok vicdan azabı duydum, ne gaddar anayim diye

bende senın gıbıyım cnm hıc sakınmıyorum hele temızlıkse soz konusu sankı hamıle degılım unutuyorum delı gıbı temızlıyorum temızlık bıtınce vıcdan azabım baslıyor ıcım gıdıyor ..

Günaydın kızlar bugün üç buçukta randevu var kızımı göreceğim
Iyi haberler alırsın ınsallah canım

dikkat et canım kendine kalkma boşver yat dur.yaninada bi şişe koy iç iç dur

Kız senin doktor daha betermis benimkinin elini opeyim o zaman ben :) bence de veririz
Ne gaddarmis yahu bu kadın. Sanki elimizde olan bişey biz anneyiz hem alırız da veririz de onlara ne hıh
bnde normalde 2-2 gidiyodum en son gecen ay bi cıktım tartıya bi ayda 4 kilo almışım ama 750 gramı oglm almş
boyle teselli ediyorm kndimi işte
Ben de öyle dedim canım 750 gramı kızıma 1 kilosu da bana gelmiş çok değil bir ayda

Canım çok geçmiş olsun dün yazamamistim, dikkat et kendinize:) neyseki kizimiz iyiymiş, güzelce dinlen bakalım
Teşekkür ederim canım çok şükür o iyi olsun da ben her acıya razıyım. Rüyamda kızımın çok ağladığını gördüm içim parçalandı. Sımsıkı sarılmak istedim ona. Canım kızım Kıyamam.

ragy çok dikkat et kendine canım bol bol dinlen kendini hiç yorma o Haftalara gelmemize az kaldı. Minik kuzun sabredecek o zamana kadar korkma annesi.
esra51 güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

Aynen öyle tatlım, şükür bi eksiğimiz kalmadı ama daha rahat almak vardı, şimdi bişey alırken düşünüyoruz ister istemez neticede tek maaş,kart ne kadar oldu ne kadar taksidimiz var bunu bu ay erteleyelim önümüzdeki ay alalım falan,çünkü daha doktor kontrolleri siklasacak dogum parası vs, elimizde biraz bişeyler olsun istiyoruz, biz kontrollu olarak harcıyoruz idare ediyoruz, ben doğumdan sonra yine is bakcam sonuçta böylesi bellki daha hayırlıdir bilemeyiz ama doğmamış çocuğumun hakkına girdiler, onun hayallerini aldılar ona üzülüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…