video filan hikaye tatlım yaelimde çok güzel bi normal doğuma hazırlık hareketler videosu var arkadaşıma doktoru vermiş. buraya ekleyemedim bi türlü yaa.
seninle aynıyız en fazla 3 kilo daha alırız heralde fazlası iyi olmaz bebein büyümesi yavaşlıyacak artıkGÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
En son 2,5 hafta önce gitmistim doktora 9 olmuştu toplam, 10 gün sonra kontrolüm var 11-12 olmuş olur muhtemelen,yani umarımGÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Amin inşallah, çok teşekkür ederim utandırıyorsun beniAllah kolaylıklar güç kuvvet sağlık versin canım, çok takdir ediyorum seni baştan beri maşallah sana da kızımıza daKeşke ben de isimden cikarilmasaydim da calissaydim
Ben işte sıkılmıyorum da bazen totişim ağrıyor :):) Daha doğrusu kuyruk sokumu kemiğim :) Aynı gitgelleri yaşıyoruz :):) çalışsan bi dert çalışmasan bi dert hihi :) Allahtan işlerimiz yorucu değil :)işe gelip işde sıkılıyorum evde dursam daha çok sıkılırım kesin :) gelen giden de olmaz aileler farklı illerde.yine iş daha iyi sanırım yorucu bi işim yok Allahtan :)
Ya lazım o bize :):):) youtube da filan var mı acabaelimde çok güzel bi normal doğuma hazırlık hareketler videosu var arkadaşıma doktoru vermiş. buraya ekleyemedim bi türlü yaa.
Canım benim dogum tarihim de aynı seninle, ben en son 28+3 te gitmiştim 2,5 hafta önce, 9 kilo olmuştu toplam benim de, doktorum çok iyi dedi gayet iyi gidiyorsun dedi, bana ilk gittiğimde 15 i gecmemeye çalış drmisti, şimdiye kadar 2 ser kilo aldım doğuma kadar 15 le bitiririm diye umut ediyorum:) sen de kafana çok takma yani, 9 gayet iyi, bebekler büyüyor çünkü artıkCanım senin ile doğum tarihlerimiz aynı bende 9 kilo almıştın en son doktorum bana bu şekilde giderse kiloların ÇOĞU Kalıcı olacak sende diye baya moralimi bozuyo aman bebişler sağlıklı olsunda arkalarında koşmaktan kilo filan kakmaz hiç birimizde :))
sen kaç ile başlayıp kaç oldun ve haftan nedir
aynı haftada bebişlerimiz31+3 deyim 70 tim 85 oldum
Geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazım artık gerçekten, ben de hiç sakinmiyorum kendimi, geçen balkonu yikayim dedim 3 kova su taşıdım, camasirligi taşıdım sonra balkona, bide içinde makineden çıkan islak çamaşırlar olan çamaşır sepetini yuklendim, üstüne de iki gün ev temizliği yaptım, sonra kaç gün adım aramadim ınan, kasik ve çatı agrisindan, çok korktum çok vicdan azabı duydum, ne gaddar anayim diyeSlm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
Geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazım artık gerçekten, ben de hiç sakinmiyorum kendimi, geçen balkonu yikayim dedim 3 kova su taşıdım, camasirligi taşıdım sonra balkona, bide içinde makineden çıkan islak çamaşırlar olan çamaşır sepetini yuklendim, üstüne de iki gün ev temizliği yaptım, sonra kaç gün adım aramadim ınan, kasik ve çatı agrisindan, çok korktum çok vicdan azabı duydum, ne gaddar anayim diye
Iyi haberler alırsın ınsallah canımGünaydın kızlar bugün üç buçukta randevu var kızımı göreceğim
dikkat et canım kendine kalkma boşver yat dur.yaninada bi şişe koy iç iç durSlm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
Çok şık canim
Kız senin doktor daha betermis benimkinin elini opeyim o zaman ben :) bence de veririzCanım senin ile doğum tarihlerimiz aynı bende 9 kilo almıştın en son doktorum bana bu şekilde giderse kiloların ÇOĞU Kalıcı olacak sende diye baya moralimi bozuyo aman bebişler sağlıklı olsunda arkalarında koşmaktan kilo filan kakmaz hiç birimizde :))
Ne gaddarmis yahu bu kadın. Sanki elimizde olan bişey biz anneyiz hem alırız da veririz de onlara ne hıhEğer gerçekten aşırı yemiyorsan vucut yapınla ilgilidir canım takma kafanaBende benim iki katı yemek yiyip yarım kadar kilo almayanları biliyorum. Su içsem kilo yapıyor bende 15 almıştım en son, hergün 1 saat yürüyorum, listeye göre yemek yiyorum ne yapsam alıyorum yapıcak bişey yok. Benim doktorumda çok sinir bozuyor bu konuda bundan sonra doğuma kadar kilo almadan geleceksin bana diyip duruyor kadın. Sanki elimde olan bişeymiş gibi. Çok üstüme giderse kusura bakmayın vucut benim kilo benim alırımda veririmde diyeceğim. Kontrole gitmek istemiyorum sırf şu kilo muhabbeti yüzünden artık
Ben de öyle dedim canım 750 gramı kızıma 1 kilosu da bana gelmiş çok değil bir aydabnde normalde 2-2 gidiyodum en son gecen ay bi cıktım tartıya bi ayda 4 kilo almışım ama 750 gramı oglm almş
boyle teselli ediyorm kndimi işte
süperrrrrrrrrr
çok güzell bence.
9 kilo aldık şimdilik :)GÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Çok şık canim
süperrrrrrrrrr
çok güzell bence.
Teşekkür ederim canım çok şükür o iyi olsun da ben her acıya razıyım. Rüyamda kızımın çok ağladığını gördüm içim parçalandı. Sımsıkı sarılmak istedim ona. Canım kızım Kıyamam.Canım çok geçmiş olsun dün yazamamistim, dikkat et kendinize:) neyseki kizimiz iyiymiş, güzelce dinlen bakalım
Aynen öyle tatlım, şükür bi eksiğimiz kalmadı ama daha rahat almak vardı, şimdi bişey alırken düşünüyoruz ister istemez neticede tek maaş,kart ne kadar oldu ne kadar taksidimiz var bunu bu ay erteleyelim önümüzdeki ay alalım falan,çünkü daha doktor kontrolleri siklasacak dogum parası vs, elimizde biraz bişeyler olsun istiyoruz, biz kontrollu olarak harcıyoruz idare ediyoruz, ben doğumdan sonra yine is bakcam sonuçta böylesi bellki daha hayırlıdir bilemeyiz ama doğmamış çocuğumun hakkına girdiler, onun hayallerini aldılar ona üzülüyorum sadeceAmin inşallah, çok teşekkür ederim utandırıyorsun beniKızım benden daha iyi teyzesi nasıl güçlü çıktı maşallah, doktorlar 30 haftayı görmez diyorlardı ama kızım 31. haftasında :):) Keşke ya insafsız çok memlekette, hem istediklerini daha rahat alırdın yavruna, neyse Allah bereketini veriyor yavrularımızın, şükür buna da :)
Ben işte sıkılmıyorum da bazen totişim ağrıyor :):) Daha doğrusu kuyruk sokumu kemiğim :) Aynı gitgelleri yaşıyoruz :):) çalışsan bi dert çalışmasan bi dert hihi :) Allahtan işlerimiz yorucu değil :)
Ya lazım o bize :):):) youtube da filan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?