çok güzelmiş nerde satılıyor acaba?
Bayıldım çok tatlı çok ferah, nerden canım bu ben de bulutlu bi takım aramıştım ama bulamadım malesef
Funnababy luna chic uyku seti, ben 80*140 olan 8 parçaya baktım ama park yatak için bile seçenekleri var.çok güzelmiş nerde satılıyor acaba?
Bayıldım çok tatlı çok ferah, nerden canım bu ben de bulutlu bi takım aramıştım ama bulamadım malesef
kızlar bir de ben kuruma sordum çalışabilir raporu aldık ya doktorumuzla konuşup 37 hafta itibariyle de çalışamaz raporu alıp kurumumuza verecekmişiz :) ama doktor eğer 35- 36 ya da daha erken uygun görürse o zaman da verebiliyormuş çalışamaz raporunu iyice aklım karıştı :))
Canımcım en geç 37 haftaya kadar çalışabiliyoruz yani.Sonrasında istesekte çalışamıyoruz.Ama bi sıkıntı olursa o raporu önceden de alabiliriz.37 . haftaya kadar çalışırsak 5 haftalık iznimiz doğum sonrasına aktarılır.Yok 37 den önce alırsak doğum sonuna daha az haftamız kalır. Tek derdimiz bebeğimizle biraz daha vakit geçirmek.Yada benim gibi bakacak kimseniz yoksa ücretsiz iznini daha az almak olacak.
Şimdiden güle güle sağlıkla kullanın mışıl mışıl uyusun bebis uyusun da büyüsünCanım, Funnababy luna chic uyku seti, ben 80*140 olan 8 parçaya baktım ama park yatak için bile seçenekleri var.
Aynen canım veririz inş valla doktorun kilo hakkında söylediklerini hiç takmıyorum bebişlerimiz kilo alsın sağlıklı olsunda biz ikinci planda olalım hiç önemli değil herkes emzirme Döneminde dikkat edildiği takrirde kilolar gidiyo diyoCanım benim dogum tarihim de aynı seninle, ben en son 28+3 te gitmiştim 2,5 hafta önce, 9 kilo olmuştu toplam benim de, doktorum çok iyi dedi gayet iyi gidiyorsun dedi, bana ilk gittiğimde 15 i gecmemeye çalış drmisti, şimdiye kadar 2 ser kilo aldım doğuma kadar 15 le bitiririm diye umut ediyorum:) sen de kafana çok takma yani, 9 gayet iyi, bebekler büyüyor çünkü artıkhem fazla da olsa napalim veririz
psikoloji önemli muhakkak ilk şart o ama doğu nefes almaların doğru pozisyonların ıkınmak için belli kasların doğum öncesi çalıştırılarak hazırlanmasının önemi olduğunu düşünüyorum canım ben.sancı süresini kısaltıyor.zaten ön hazırlığın olursa psikolojin de daha iyi oluyor korkun azalıyor.ben hazırlığımı yaptım çok zor geçmicek benimki diyorsun.video filan hikaye tatlım ya
herşey kafada bitiyor
AYNEN ÖYLEpsikoloji önemli muhakkak ilk şart o ama doğu nefes almaların doğru pozisyonların ıkınmak için belli kasların doğum öncesi çalıştırılarak hazırlanmasının önemi olduğunu düşünüyorum canım ben.sancı süresini kısaltıyor.zaten ön hazırlığın olursa psikolojin de daha iyi oluyor korkun azalıyor.ben hazırlığımı yaptım çok zor geçmicek benimki diyorsun.
68 dik şimdi 74 üz ama ben son 1-1,5 ay 12 kilo aldığımı görmüştüm ilk doğumumda o nedenle çok korkuyorumGÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Merak ettim aslında çok bilgi sahibi olmadan kafa karıştırmadan doğuma gitmek en iyisi ama unutuyor insan merak etmiyor degilimelimde çok güzel bi normal doğuma hazırlık hareketler videosu var arkadaşıma doktoru vermiş. buraya ekleyemedim bi türlü yaa.
O GEÇİCİ SÜREkızlar günaydın ben bir haftadır halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum uyuma isteği oluyor sürekli yani daha bir saat önce kalktım yine uykum geldi sinir oluyorum bu duruma sizde aynı durum varmı ?
Oh maşallah size, bizim daha eksik çok nasıl tamamlıcaz diye düşünüyoz ama Allah yardım ediyor :) Aynen canım doğmamış çocuğun günahına girmişler Allahından bulsunlar.. Doğum parası var bi de dimi :):):):):) biz onu şu an düşünmüyoz :)Aynen öyle tatlım, şükür bi eksiğimiz kalmadı ama daha rahat almak vardı, şimdi bişey alırken düşünüyoruz ister istemez neticede tek maaş,kart ne kadar oldu ne kadar taksidimiz var bunu bu ay erteleyelim önümüzdeki ay alalım falan,çünkü daha doktor kontrolleri siklasacak dogum parası vs, elimizde biraz bişeyler olsun istiyoruz, biz kontrollu olarak harcıyoruz idare ediyoruz, ben doğumdan sonra yine is bakcam sonuçta böylesi bellki daha hayırlıdir bilemeyiz ama doğmamış çocuğumun hakkına girdiler, onun hayallerini aldılar ona üzülüyorum sadece
Sana katılıyorum nefes ve kasların hazırlanması bence de çok önemli, doktorum da aynı şeyi düşünüyor, eskiden nefes egzersizi mi varmış demesin kimse zaten Allah vergisi dürtülerimiz var onları güçlendirmek bizim elimizde bence, ne kadar kasları hazırlarsak o kadar iyi :):) Benim ihtiyacım var ben o kadar da güvenmiyorum kendine her ne kadar eski profesyonel sporcu olsam dapsikoloji önemli muhakkak ilk şart o ama doğu nefes almaların doğru pozisyonların ıkınmak için belli kasların doğum öncesi çalıştırılarak hazırlanmasının önemi olduğunu düşünüyorum canım ben.sancı süresini kısaltıyor.zaten ön hazırlığın olursa psikolojin de daha iyi oluyor korkun azalıyor.ben hazırlığımı yaptım çok zor geçmicek benimki diyorsun.
Buyrun bana bakmışsınız :):):)kızlar günaydın ben bir haftadır halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum uyuma isteği oluyor sürekli yani daha bir saat önce kalktım yine uykum geldi sinir oluyorum bu duruma sizde aynı durum varmı ?
kızlar nasıl bir ana kucağı o ,bende almayı düşünüyorumda
Bak biz bunları yapıcaz iş yerinden el sanatları hocası ile :):) Fikir olur belkiKeçe ve strafor aldım kapı süsü yapicam inşallah becerebilirim :)
Dogurmakttaaannnnn:)))Niye stres yapiyorsun canim
ÖYLE YADA BÖYLE DOĞURACAN :))Dogurmakttaaannnnn:)))
Günaydın :) 9 kilo aldım benGÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
KAÇINCI HAFTADASINIZGünaydın :) 9 kilo aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?