2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Aynen canım veririz inş valla doktorun kilo hakkında söylediklerini hiç takmıyorum bebişlerimiz kilo alsın sağlıklı olsunda biz ikinci planda olalım hiç önemli değil herkes emzirme Döneminde dikkat edildiği takrirde kilolar gidiyo diyo

video filan hikaye tatlım ya
herşey kafada bitiyor
psikoloji önemli muhakkak ilk şart o ama doğu nefes almaların doğru pozisyonların ıkınmak için belli kasların doğum öncesi çalıştırılarak hazırlanmasının önemi olduğunu düşünüyorum canım ben.sancı süresini kısaltıyor.zaten ön hazırlığın olursa psikolojin de daha iyi oluyor korkun azalıyor.ben hazırlığımı yaptım çok zor geçmicek benimki diyorsun.

AYNEN ÖYLE

kızlar günaydın ben bir haftadır halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum uyuma isteği oluyor sürekli yani daha bir saat önce kalktım yine uykum geldi sinir oluyorum bu duruma sizde aynı durum varmı ?

GÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
68 dik şimdi 74 üz ama ben son 1-1,5 ay 12 kilo aldığımı görmüştüm ilk doğumumda o nedenle çok korkuyorum

elimde çok güzel bi normal doğuma hazırlık hareketler videosu var arkadaşıma doktoru vermiş. buraya ekleyemedim bi türlü yaa.
Merak ettim aslında çok bilgi sahibi olmadan kafa karıştırmadan doğuma gitmek en iyisi ama unutuyor insan merak etmiyor degilim

Oh maşallah size, bizim daha eksik çok nasıl tamamlıcaz diye düşünüyoz ama Allah yardım ediyor :) Aynen canım doğmamış çocuğun günahına girmişler Allahından bulsunlar.. Doğum parası var bi de dimi :):):):):) biz onu şu an düşünmüyoz :)

Sana katılıyorum nefes ve kasların hazırlanması bence de çok önemli, doktorum da aynı şeyi düşünüyor, eskiden nefes egzersizi mi varmış demesin kimse zaten Allah vergisi dürtülerimiz var onları güçlendirmek bizim elimizde bence, ne kadar kasları hazırlarsak o kadar iyi :):) Benim ihtiyacım var ben o kadar da güvenmiyorum kendine her ne kadar eski profesyonel sporcu olsam da

kızlar günaydın ben bir haftadır halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum uyuma isteği oluyor sürekli yani daha bir saat önce kalktım yine uykum geldi sinir oluyorum bu duruma sizde aynı durum varmı ?
Buyrun bana bakmışsınız :):):)

Eklentiler

• UN_683338_1_big.webp
    25 KB · Görüntüleme: 112
  • UN_683340_1_big.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 106
  • UN_683344_1_big.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…