bende boyle beyaz bişey aramıştım hep ama bulamdım cok cici canım güzel gunlerde kullanın.
Bana da eve kızmıştı ama haklı sanırımbende toplam 15 kilo aldım en son 2 haftadırda tartılmadım. en son gittiğimde 28 haftamda tansiyonum benimde 13 çıktı doktorum çok kızdıtuzlu asla yemeyeceksin dedi, hergün 1 saat yürüyüş verdi. bende hergün ölçüyorum çok nadir yükseldiği oluyor başım çok ağrıyor öyle günlerde hemen anlıyorum zaten. Allah korusun şu hamileliği kazasız belasız hastalıksız hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. Ben medikal bir tansiyon cihazı aldım daha sağlıklı ölçüm yapıyor cnm, bilgin olsun. Hem herzaman lazım olan birşey
Harikaa bayıldım ya :) park yatakta bu renge de bayılıyorum yeşili çok çok severim. Güle güle kullanın inşallah :)arkadaşlar yukarıdaki park yataktan aldım umarım pişman olmam:)bebeğim de beğenir.ayrıca bu dolap takımını ve şifonyeri de
Canım çok geçmiş olsun bu şekilde dinlenerek atlatan çok insan var. Şu sıralar belki yolduysan kendini olabiliyor ayakta kalmazsan hiçbişey olmaz inşallah. Allah şifa versin yaz arada bize.Slm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
Aynen öyle tatlım, şükür bi eksiğimiz kalmadı ama daha rahat almak vardı, şimdi bişey alırken düşünüyoruz ister istemez neticede tek maaş,kart ne kadar oldu ne kadar taksidimiz var bunu bu ay erteleyelim önümüzdeki ay alalım falan,çünkü daha doktor kontrolleri siklasacak dogum parası vs, elimizde biraz bişeyler olsun istiyoruz, biz kontrollu olarak harcıyoruz idare ediyoruz, ben doğumdan sonra yine is bakcam sonuçta böylesi bellki daha hayırlıdir bilemeyiz ama doğmamış çocuğumun hakkına girdiler, onun hayallerini aldılar ona üzülüyorum sadece
Kızlar dun akşam okuldan dönerken arabada sarsilmistim biraz ağrım oldu baya uzanınca geçer dedimazaldi da ağrım ama bugün doktora geldik bebeğim asagi inmiş baskıyapiyormus erken doğum riski var dedi dr bu gece yatıracağız seni dedi hastanefeyim Suan nolur dua edin ins bisi olmaz korkuyorum..
Slm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
Oh maşallah size, bizim daha eksik çok nasıl tamamlıcaz diye düşünüyoz ama Allah yardım ediyor :) Aynen canım doğmamış çocuğun günahına girmişler Allahından bulsunlar.. Doğum parası var bi de dimi :):):):):) biz onu şu an düşünmüyoz :)
Sana katılıyorum nefes ve kasların hazırlanması bence de çok önemli, doktorum da aynı şeyi düşünüyor, eskiden nefes egzersizi mi varmış demesin kimse zaten Allah vergisi dürtülerimiz var onları güçlendirmek bizim elimizde bence, ne kadar kasları hazırlarsak o kadar iyi :):) Benim ihtiyacım var ben o kadar da güvenmiyorum kendine her ne kadar eski profesyonel sporcu olsam da
Buyrun bana bakmışsınız :):):)
SÜPER ÇOK BEĞENDİM. BİZİM 6 AY SONRA TAYİNİMİZ ÇIKACAK, O YÜZDEN ODASINI ALMADIK HENÜZ, AMA KENDİMİ ZOR TUTUYORUM :)FİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİMMMMMMMMMMMM
Çok güzel canım bulabilirsen perdesi kirli torbası falan da var sanırım.
Ben de öyleyim canım merak etme bundan sonra gece uyuyamamayıp gündüz uyku modunda olucazkızlar günaydın ben bir haftadır halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum uyuma isteği oluyor sürekli yani daha bir saat önce kalktım yine uykum geldi sinir oluyorum bu duruma sizde aynı durum varmı ?
ZOR OLMAZ MI YA İNSAN NASIL SABIRSIZLANIYORSÜPER ÇOK BEĞENDİM. BİZİM 6 AY SONRA TAYİNİMİZ ÇIKACAK, O YÜZDEN ODASINI ALMADIK HENÜZ, AMA KENDİMİ ZOR TUTUYORUM :)
47 kiloyla başladım şuan 63 kiloyumGÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
Odanız çok güzel bizde takımı beyaz aldık inşallah bizimde içimize siner herşey Bulutlu duvar rafı çok hoş bizim Odamız bulut ve uçan balon temalı olucak o bulut rafı çok aramıştım bir ara zara home de vardıFİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİMMMMMMMMMMMM
BEN BEN BENNNNGöğüs kafesim batıyor sanki göğsümün altı acıyo. Sol tarafıma yatamıyorum 10 dk dan fazla. Bu durumu yaşayan var mı?
ERKEK Mİ BEBİŞOdanız çok güzel bizde takımı beyaz aldık inşallah bizimde içimize siner herşey Bulutlu duvar rafı çok hoş bizim Odamız bulut ve uçan balon temalı olucak o bulut rafı çok aramıştım bir ara zara home de vardı
28+6 bugün itibariyleKAÇINCI HAFTADASINIZ
BEN BEN BENNNNNEFES ALAMIYORUM HATTA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?