2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana da eve kızmıştı ama haklı sanırım bizimki de medical canım bimden aldık baya uygundu. Doktor zaten onu önerdi. Amin inşallah atlatıcaz

arkadaşlar yuka rıdaki park yataktan aldım umarım pişman olmam:)bebeğim de beğenir.ayrıca bu dolap takımını ve şifonyeri de
Harikaa bayıldım ya :) park yatakta bu renge de bayılıyorum yeşili çok çok severim. Güle güle kullanın inşallah :)

Canım çok geçmiş olsun bu şekilde dinlenerek atlatan çok insan var. Şu sıralar belki yolduysan kendini olabiliyor ayakta kalmazsan hiçbişey olmaz inşallah. Allah şifa versin yaz arada bize.

Allah yardımcınız olsun cnm, üzüldüm okurken

kızlar bişey olmaz inşallah, bundan sonrası için dikkat edin ben iki aydır evdeyim benim durumum daha ciddi 2 aydır tutuyoruz sıpayı maşallah sizde dinlenirsen her şey yoluna girecektir. Dua edicez bol boll tekrar geçmiş olsun. Rabbim hepimizze şifa versin inşallah

kuzum uykum hem geliyor yatinca da Uyuyamiyorum işte yapamıyorum çok tembel oldum çok

Eki Görüntüle 1450635

Kızlar nasıl sizce bu uyku seti?
Çok güzel canım bulabilirsen perdesi kirli torbası falan da var sanırım.

kızlar günaydın ben bir haftadır halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum uyuma isteği oluyor sürekli yani daha bir saat önce kalktım yine uykum geldi sinir oluyorum bu duruma sizde aynı durum varmı ?
Ben de öyleyim canım merak etme bundan sonra gece uyuyamamayıp gündüz uyku modunda olucaz bebişlere hazırlık

Kızlar kulaklıla bebeklerinize klasik müzik ve kuran diletiyormusunuz? Ben hergün dinletmeye çalışıyorum, Yusuf suresi, Yasin ve baby mozart vs.:) Daha uysal, sakin bebekler olduğunu okumuştum

Göğüs kafesim batıyor sanki göğsümün altı acıyo. Sol tarafıma yatamıyorum 10 dk dan fazla. Bu durumu yaşayan var mı?

FİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİMMMMMMMMMMMM
Odanız çok güzel bizde takımı beyaz aldık inşallah bizimde içimize siner herşey Bulutlu duvar rafı çok hoş bizim Odamız bulut ve uçan balon temalı olucak o bulut rafı çok aramıştım bir ara zara home de vardı

AgustosBasagI
Riskli bir durum olsaydı muhakkak söylerdi canım doktorun. Baş aşağı durması sorun değil önemli olan doğum kanalına girmemesi. Benim bebeğimin kafası resmen bacaklarımın arasında. Yüzünü bile göremedik ultrasonda o kadar aşağıya inmişki... Dr un dediklerini yaparsam yukarı çıkarmış. Dr umu dinleyeceğim mecburen. Bu arada iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım :) tek tek alıntı yapamadım. İnşallah hepimiz zamanında doğum yaparız. Dua edelim birbirimize. Hepiniz Allah a emanet olun. Eskisi gibi yazamasamda aklımda ve dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…