2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım geçmiş olsun bak sen aceleci bebişe ama bence o orada 35 e kadar oylanur doktor her ihtimale karşın ciğer geliştirici vurdu mu işe gidiyorutrum sen canm

Evet Aynen özelikle uzanırken sanki boğazımda doluluk hissi oluyo" ne tarafa yatcağımı şaşırdım.
aynen, hamilelikten önce yüz üstü yatardım 4. aydan sonra yatamadım, 5. aydan sonra sırt üstü yatamadım, 6. aydan sonra sola yatamıyorum, sağ taraf bası yarası olacak maazallah :)

çok kafa karıştıracak şeyler değildi canım temel hareketler çömelme falan gibi.uzmanını dinleyince ve harketleri uygulamalı görünce muhakkak yapmalıyım diyosun.zaten her hareketi yapamıyoruz işimizi kolaylaştıracak hastahanede sancı çekerken uygulayabileceğimiz belli şeyleri bilsek yeter.plates topuyla hastahane odasında sancı anında yapılabilecek hareketleri göstermiş mesela.benim hastanem plates topu veriyor odadayken ben uygulayacağım inş.vermeyenler içinde götürebilirsiniz diyor uzman.

aynen canım eskilerde egzersiz yokmuş belki ama hayatları egzersizmiş :) tarladan doğuma gidiyorlarmış.bizim onlar kadar güçlü değil kaslarımız.güçlendirmek gerekiyor.ben zaten iş gereği sürekli masa başında hareketsizim.en azından yürüyüşü ihmal etmemek lazım.bunu her doktor söylüyor.

Göğüs kafesim batıyor sanki göğsümün altı acıyo. Sol tarafıma yatamıyorum 10 dk dan fazla. Bu durumu yaşayan var mı?
benimde göğsümün altında ortadakı kısım acıyor canım sanırım biraz göğüsün ağırlığı etkili oluyor.göbeğimizin ağırlığının belimizi ağrıtması gibi gögüslerde altındaki kısmı acıtıyor.

doktorunun dediklerini uygularsan geçer muhakkak canım.kanala girdirmek için yöntemler var haliyle çıkarmak içinde vardır kesin.geçmiş olsun...

aynen, hamilelikten önce yüz üstü yatardım 4. aydan sonra yatamadım, 5. aydan sonra sırt üstü yatamadım, 6. aydan sonra sola yatamıyorum, sağ taraf bası yarası olacak maazallah :)
Aynı durumdayız oZaman. Bebeğimin kafası sağ tarafta bana yatcak taraf kalmadı eğik dursam otururken bile acıyo. Zor bi durum ALlah yardımcımız olsun

Kizlar bnim resmn sol tarafim curudu artik yatmaktn sag yatiyrm sag yattimmi oglan kuduruyo vurup duruyo sola donuyom bise yok sabah sag tarafimda uyandim karnimdan sipsivri bildiginiz dirsegi cikmis oynuyo elledim emen kacti sipa bi hos oldum ya yeri dar artik harektleri cift tarafli hissediyrum

Benim Minnak Sevgilim tatlım yanlış hatırlamıyorsam bugün kontrolün vardı sanırım gelince yaz bize sende 2 kilo yaptın mi acaba Bebişi
yeni girebildim canım. çok şükür iyiyiz herşey yolunda şimdilik. artık iki haftada bir gitcem 25 mart kontrolm o zaman nts de olcakmışımm . Bebişim de büyümüş teyzesi 2 kilo yaptım evet :-D

Hanimlaaarr bebisleirn artik dönmüs mü olmasi gerekiyoo?? Doktoru bu konuda bilgilendiren var mi icinizde ?? Ben yarin gidicem doktora. Ayaklar hep yukarda anladgm kadariyla ama surekli yukari geliyo tekmeler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…