- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım geçmiş olsun bak sen aceleci bebişe ama bence o orada 35 e kadar oylanur doktor her ihtimale karşın ciğer geliştirici vurdu mu işe gidiyorutrum sen canm@AgustosBasagI
Riskli bir durum olsaydı muhakkak söylerdi canım doktorun. Baş aşağı durması sorun değil önemli olan doğum kanalına girmemesi. Benim bebeğimin kafası resmen bacaklarımın arasında. Yüzünü bile göremedik ultrasonda o kadar aşağıya inmişki... Dr un dediklerini yaparsam yukarı çıkarmış. Dr umu dinleyeceğim mecburen. Bu arada iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım :) tek tek alıntı yapamadım. İnşallah hepimiz zamanında doğum yaparız. Dua edelim birbirimize. Hepiniz Allah a emanet olun. Eskisi gibi yazamasamda aklımda ve dualarımdasınız...
Evet erkek canımERKEK Mİ BEBİŞ
aynen, hamilelikten önce yüz üstü yatardım 4. aydan sonra yatamadım, 5. aydan sonra sırt üstü yatamadım, 6. aydan sonra sola yatamıyorum, sağ taraf bası yarası olacak maazallah :)Evet Aynen özelikle uzanırken sanki boğazımda doluluk hissi oluyo" ne tarafa yatcağımı şaşırdım.
BİZ DE 12 13 KİLO ALDIK28+6 bugün itibariyle
ALLAH BAĞIŞLASINEvet erkek canım
Siz kaçıncı haftadasınız?BİZ DE 12 13 KİLO ALDIK
31+4DEYİZSiz kaçıncı haftadasınız?
bizim burda bi magaza wenice ın ürünlerini getirmiş herseyi yarı fiyatına satıyor , dayanamadım yine bişeyler aldım 0-3 ü bitrdik artık büyük kıyafetler alıyoruz.
Eki Görüntüle 1450732 Eki Görüntüle 1450733 Eki Görüntüle 1450734
çok kafa karıştıracak şeyler değildi canım temel hareketler çömelme falan gibi.uzmanını dinleyince ve harketleri uygulamalı görünce muhakkak yapmalıyım diyosun.zaten her hareketi yapamıyoruz işimizi kolaylaştıracak hastahanede sancı çekerken uygulayabileceğimiz belli şeyleri bilsek yeter.plates topuyla hastahane odasında sancı anında yapılabilecek hareketleri göstermiş mesela.benim hastanem plates topu veriyor odadayken ben uygulayacağım inş.vermeyenler içinde götürebilirsiniz diyor uzman.68 dik şimdi 74 üz ama ben son 1-1,5 ay 12 kilo aldığımı görmüştüm ilk doğumumda o nedenle çok korkuyorum
Merak ettim aslında çok bilgi sahibi olmadan kafa karıştırmadan doğuma gitmek en iyisi ama unutuyor insan merak etmiyor degilim
Oh maşallah size, bizim daha eksik çok nasıl tamamlıcaz diye düşünüyoz ama Allah yardım ediyor :) Aynen canım doğmamış çocuğun günahına girmişler Allahından bulsunlar.. Doğum parası var bi de dimi :):):):):) biz onu şu an düşünmüyoz :)
Sana katılıyorum nefes ve kasların hazırlanması bence de çok önemli, doktorum da aynı şeyi düşünüyor, eskiden nefes egzersizi mi varmış demesin kimse zaten Allah vergisi dürtülerimiz var onları güçlendirmek bizim elimizde bence, ne kadar kasları hazırlarsak o kadar iyi :):) Benim ihtiyacım var ben o kadar da güvenmiyorum kendine her ne kadar eski profesyonel sporcu olsam da
Buyrun bana bakmışsınız :):):)
benimde göğsümün altında ortadakı kısım acıyor canım sanırım biraz göğüsün ağırlığı etkili oluyor.göbeğimizin ağırlığının belimizi ağrıtması gibi gögüslerde altındaki kısmı acıtıyor.Göğüs kafesim batıyor sanki göğsümün altı acıyo. Sol tarafıma yatamıyorum 10 dk dan fazla. Bu durumu yaşayan var mı?
@AgustosBasagI
Riskli bir durum olsaydı muhakkak söylerdi canım doktorun. Baş aşağı durması sorun değil önemli olan doğum kanalına girmemesi. Benim bebeğimin kafası resmen bacaklarımın arasında. Yüzünü bile göremedik ultrasonda o kadar aşağıya inmişki... Dr un dediklerini yaparsam yukarı çıkarmış. Dr umu dinleyeceğim mecburen. Bu arada iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım :) tek tek alıntı yapamadım. İnşallah hepimiz zamanında doğum yaparız. Dua edelim birbirimize. Hepiniz Allah a emanet olun. Eskisi gibi yazamasamda aklımda ve dualarımdasınız...
Allaha Şükür herşey yolunda iyi gidiyor bakalımALLAH BAĞIŞLASIN
NASIL GİDİYOR HAFTANIZ KİLONUZ
Aynı durumdayız oZaman. Bebeğimin kafası sağ tarafta bana yatcak taraf kalmadıaynen, hamilelikten önce yüz üstü yatardım 4. aydan sonra yatamadım, 5. aydan sonra sırt üstü yatamadım, 6. aydan sonra sola yatamıyorum, sağ taraf bası yarası olacak maazallah :)
Mecburi doguracazDogurmakttaaannnnn:)))
EEEE ANNE OLMAK KOLAY DEĞİL NAPALIM EVLATLARIMIZ İYİ OLSUN İNŞALLAH :)Aynı durumdayız oZaman. Bebeğimin kafası sağ tarafta bana yatcak taraf kalmadıeğik dursam otururken bile acıyo. Zor bi durum ALlah yardımcımız olsun
Benim Minnak Sevgilim tatlım yanlış hatırlamıyorsam bugün kontrolün vardı sanırım gelince yaz bize sende 2 kilo yaptın mi acaba Bebişi
oy masallah bebişine canım :)yeni girebildim canım. çok şükür iyiyiz herşey yolunda şimdilik. artık iki haftada bir gitcem 25 mart kontrolm o zaman nts de olcakmışımm . Bebişim de büyümüş teyzesi 2 kilo yaptım evet :-D
binlerce maşallah canımmmyeni girebildim canım. çok şükür iyiyiz herşey yolunda şimdilik. artık iki haftada bir gitcem 25 mart kontrolm o zaman nts de olcakmışımm . Bebişim de büyümüş teyzesi 2 kilo yaptım evet :-D
Gozun aydin canim :)yeni girebildim canım. çok şükür iyiyiz herşey yolunda şimdilik. artık iki haftada bir gitcem 25 mart kontrolm o zaman nts de olcakmışımm . Bebişim de büyümüş teyzesi 2 kilo yaptım evet :-D
SON HAFTAYA KADAR DÖNEBİLİR CANIM SORMUŞTM BNHanimlaaarr bebisleirn artik dönmüs mü olmasi gerekiyoo?? Doktoru bu konuda bilgilendiren var mi icinizde ?? Ben yarin gidicem doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?