Son haftalarda donmesi zor olurmus ama.SON HAFTAYA KADAR DÖNEBİLİR CANIM SORMUŞTM BN
doktorun dediklerini yap bol bol dinlen canım, insallah zamanında gelsin bebişin de.Slm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
Canim benim, yorma kendini dinlen bol bol, Allahim yardimcin olsun insallah vaktinde saglicakla kavusursun bebegine..Slm kızlar:) pek takip edemiyorum bu sıralar sizigeçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bugün kontrolüm vardı. 3 gündürde ara ara pembe akıntım oluyordu. Bebeğim doğum kanalına girmiş. Normal doğum yapacak olsam ve 35. Hafta da olsam bu iyi birşeymiş fakat 30. Hafta da bunun riskli bir durum olduğunu söyledi doktorum. Bebeği doğum kanalından çıkarmamız gerekliymiş. Bunun içinde bol bol istirahat etmem, ayakta fazla kalmamam, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı dikmem gerekiyormuş. Ben bu zamana kadar pek kendimi korumadım. bundan sonra çok dikkat etmem lazım. Sizlerde dikkat edin, yormayın kendinizi.
Hadi bakalim guzel haberle gel canimmm, opuyorum kizini :):)Günaydın kızlar bugün üç buçukta randevu var kızımı göreceğim
BEN 25 HAFTALIKKEN OĞLUM TERSTİ VE DOKTOR BÜYÜK İHTİMALLE SEZERYAN YOLU GÖRÜNÜYOR DEDİSon haftalarda donmesi zor olurmus ama.
Donmustur canim, bu haftalarda donuyolar genelde, tekmeler yukardaysa dondu demekki :) masallah sizeHanimlaaarr bebisleirn artik dönmüs mü olmasi gerekiyoo?? Doktoru bu konuda bilgilendiren var mi icinizde ?? Ben yarin gidicem doktora. Ayaklar hep yukarda anladgm kadariyla ama surekli yukari geliyo tekmeler .
Cok gecmis olsun canimKizlar iyisiniz insallah...uzun zamandir tutmayan migrenim dün bir tuttu kizlar Allah dusmanima vermesin...saatler boyu agladim kendimden gectim resmen...normalde olsa hemen acile gidiyorum damar yolundan agri kesici yaptiriyorum hemen ama bebege kiyamadigimdan hic ilac icmeden bekledim oylece gecmesini sukurler olsun iyiyim bugun....
Donmeleri normal fakat dogum kanali riskli bi olay Allah hepimizin yardimcisi olsun, hepimizin bebisleri zamaninda saglicakla gelsin insallah, ne zaman izne cikicaksin canim? Cok zordur suan dayanmak, ben izindeyim ama evin icinde bile zor geliyo bazen...Slm kızlar.nasılsınız? Ne oluyor bu bebelere ya doğum kanalına girmeler, dönmeler falan? İnşallah hepsi zamanı gelene kadar beklerler.benim oğlumda azcık ayakta kalsam kasıklarıma iniyor.artık çalışmak çok zorluyor beni.
Kizlar iyisiniz insallah...uzun zamandir tutmayan migrenim dün bir tuttu kizlar Allah dusmanima vermesin...saatler boyu agladim kendimden gectim resmen...normalde olsa hemen acile gidiyorum damar yolundan agri kesici yaptiriyorum hemen ama bebege kiyamadigimdan hic ilac icmeden bekledim oylece gecmesini sukurler olsun iyiyim bugun....
Erken degil canim bu haftalarda basliyormus donmeye, fakat her bebek farkli yani bazisi 30lu haftalarin basinda bazisi da son haftalarda donebiliyor.CANLAR BENİM OĞLAN TERS, DOKTORUMA SORDUM GEÇEN HAFTA DÜZ OLUPDA 38. HAFTADA TERS DÖNEN ÇOK BEBEK VAR DEDİ, HENÜZ BEBEĞİN DOĞUM POZİSYONU İÇİN ÇOK ERKEN BENCE...
YOK ŞU AN ÇOK DÖNÜYORLAR ZATEN DE SON POZİSYON İÇİN ERKEN. DAHA ÇOKKKKK DÖNERLER.Erken degil canim bu haftalarda basliyormus donmeye, fakat her bebek farkli yani bazisi 30lu haftalarin basinda bazisi da son haftalarda donebiliyor.
Evet canim orasi oyle, yerleri genisse evet daha cok donerler fakat donmeleri de donmemeleri de suan icin riskli degil :) bu arada bebis nasil iyi mi :)YOK ŞU AN ÇOK DÖNÜYORLAR ZATEN DE SON POZİSYON İÇİN ERKEN. DAHA ÇOKKKKK DÖNERLER.
benim de öğlen yemeğinden sonra ağırlık çöküyor iş yerindeyim ama başımı koyuyorum masaya dayanamıyorum napıymkızlar günaydın ben bir haftadır halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum uyuma isteği oluyor sürekli yani daha bir saat önce kalktım yine uykum geldi sinir oluyorum bu duruma sizde aynı durum varmı ?
Teşekkürler canım benimHadi bakalim guzel haberle gel canimmm, opuyorum kizini :):)
Ben tartmiyorum kendimi cuma doktor yine kilo bakalim der kesin bakalim yine kac olmusumKızlar ben 2 kilo daha almisim toplamda oldu 22 kilo o kadar da dikkat ediyorum. . 2 gündür de bişey yiyemiyordum zaten niye alıyorum anlamıyorum ki. .. bana kızan doktorum dün tam tersi verirsin doğumdan sonra sen 2 canlisin ye hiç takma dedi. . Adamın kafa güzeldi herhalde :)
Guzel haberlerle gel insaAllahGünaydın kızlar bugün üç buçukta randevu var kızımı göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?