2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doktorun dediklerini yap bol bol dinlen canım, insallah zamanında gelsin bebişin de.

Canim benim, yorma kendini dinlen bol bol, Allahim yardimcin olsun insallah vaktinde saglicakla kavusursun bebegine..

Son haftalarda donmesi zor olurmus ama.
BEN 25 HAFTALIKKEN OĞLUM TERSTİ VE DOKTOR BÜYÜK İHTİMALLE SEZERYAN YOLU GÖRÜNÜYOR DEDİ
DOKTORUMU DEĞİŞTİRDİM VE SAFA HASTANESİNE GİTTİM
ORDA HEPSİNİ SORDUM
DOKTOR SON ANDA BİLE DÖNEBİLİR DEDİ
ZORLAR BİRAZ SENİ AMA HİÇ BELLİ OLMAZ
KISACASI 39. HAFTAYA KADAR YOLU VAR
BAK ŞUAN 31İ GEÇTİK VE BEBEK SÜREKLİ POZİSYON DEĞİŞTİRİYOR

Hanimlaaarr bebisleirn artik dönmüs mü olmasi gerekiyoo?? Doktoru bu konuda bilgilendiren var mi icinizde ?? Ben yarin gidicem doktora. Ayaklar hep yukarda anladgm kadariyla ama surekli yukari geliyo tekmeler .
Donmustur canim, bu haftalarda donuyolar genelde, tekmeler yukardaysa dondu demekki :) masallah size

Kizlar iyisiniz insallah...uzun zamandir tutmayan migrenim dün bir tuttu kizlar Allah dusmanima vermesin...saatler boyu agladim kendimden gectim resmen...normalde olsa hemen acile gidiyorum damar yolundan agri kesici yaptiriyorum hemen ama bebege kiyamadigimdan hic ilac icmeden bekledim oylece gecmesini sukurler olsun iyiyim bugun....

Slm kızlar.nasılsınız? Ne oluyor bu bebelere ya doğum kanalına girmeler, dönmeler falan? İnşallah hepsi zamanı gelene kadar beklerler.benim oğlumda azcık ayakta kalsam kasıklarıma iniyor.artık çalışmak çok zorluyor beni.

CANLAR BENİM OĞLAN TERS, DOKTORUMA SORDUM GEÇEN HAFTA DÜZ OLUPDA 38. HAFTADA TERS DÖNEN ÇOK BEBEK VAR DEDİ, HENÜZ BEBEĞİN DOĞUM POZİSYONU İÇİN ÇOK ERKEN BENCE...

Cok gecmis olsun canim Allahim birdaha yasatmasin.. Ufacik bi bas agrisi bile zorluyor su donemde, vucudumuz zaten hassas.. Eminimki cok cok zorlamistir. Neyseki gecmis cok sukur...

Donmeleri normal fakat dogum kanali riskli bi olay Allah hepimizin yardimcisi olsun, hepimizin bebisleri zamaninda saglicakla gelsin insallah, ne zaman izne cikicaksin canim? Cok zordur suan dayanmak, ben izindeyim ama evin icinde bile zor geliyo bazen...

gecmıs olsun canım,İNŞALLAH bir daha yasamazsın zor bır durum bu donemde hele de

CANLAR BENİM OĞLAN TERS, DOKTORUMA SORDUM GEÇEN HAFTA DÜZ OLUPDA 38. HAFTADA TERS DÖNEN ÇOK BEBEK VAR DEDİ, HENÜZ BEBEĞİN DOĞUM POZİSYONU İÇİN ÇOK ERKEN BENCE...
Erken degil canim bu haftalarda basliyormus donmeye, fakat her bebek farkli yani bazisi 30lu haftalarin basinda bazisi da son haftalarda donebiliyor.

Erken degil canim bu haftalarda basliyormus donmeye, fakat her bebek farkli yani bazisi 30lu haftalarin basinda bazisi da son haftalarda donebiliyor.
YOK ŞU AN ÇOK DÖNÜYORLAR ZATEN DE SON POZİSYON İÇİN ERKEN. DAHA ÇOKKKKK DÖNERLER.

YOK ŞU AN ÇOK DÖNÜYORLAR ZATEN DE SON POZİSYON İÇİN ERKEN. DAHA ÇOKKKKK DÖNERLER.
Evet canim orasi oyle, yerleri genisse evet daha cok donerler fakat donmeleri de donmemeleri de suan icin riskli degil :) bu arada bebis nasil iyi mi :)

kızlar günaydın ben bir haftadır halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum uyuma isteği oluyor sürekli yani daha bir saat önce kalktım yine uykum geldi sinir oluyorum bu duruma sizde aynı durum varmı ?
benim de öğlen yemeğinden sonra ağırlık çöküyor iş yerindeyim ama başımı koyuyorum masaya dayanamıyorum napıym

Ben tartmiyorum kendimi cuma doktor yine kilo bakalim der kesin bakalim yine kac olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…