2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarr merhabaaa. ne çok sayfa atlaşmış sabahtan beri. okuyayım dedim mesai bitimine kadar zor yetişirim o yüzden okuyamadım. yeni geldim doktordan, oğlumu görmedim ama 32 hafta çalışabilir raporumu aldım, sata göre önde gidiyorum ama doktorum dediki 2li tarama testine göre belirliyoruz çalışabilir raporunu,en doğru bilgi ordaki dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi ve nstye o zaman gireceksin dedi. tansiyonum düşük ve aldığım toplam 3 kiloyla yola devammm. inş 10 kiloyu geçmem toplamda

KAÇ HAFTALIKSEN VE KAÇ KİLO ALDIN CANM

Evet canim orasi oyle, yerleri genisse evet daha cok donerler fakat donmeleri de donmemeleri de suan icin riskli degil :) bu arada bebis nasil iyi mi :)
İYİ ÇOK ŞÜKÜR CANIM, ÇOK SORUNLAR ATLATTIK YA KORKUYORUM HEP ERKEN DOĞACAK DİYE, BİR DE ÇOK SIVI GELİYOR, AHADA DOĞUYOR DİYORUM HEP, SENİN BEBİŞLER NASIL,BİZİM DE İKİZDİ BİRİNİ 9 HAFTALIKKEN KAYBETTİK, RABBİM BİZİM KALANA, SENİNKİLERE SAĞLIKLI,HAYIRLI, UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Göğüs kafesim batıyor sanki göğsümün altı acıyo. Sol tarafıma yatamıyorum 10 dk dan fazla. Bu durumu yaşayan var mı?
Bende yaşıyorum aynı şeyleri.özellikle yemekten sonra sola yatayımda bebeğe faydası olsun diyorum ama dedğin gibi 10 dk zor yatıyorum.kalbimin üzerine yatıyorum diye mi oluyor acaba diyordum bende.sırt üstü daha rahatım

Yemek yedikten sonra benim de acıyo yanıyo resmen hep aynı yer. Cuma gunu doktora sorcam bakalım

neye göre sağlıklı değil? ben veriyorum oğlum alıyo. çok şükür sağlık durumu da çok iyi. drum da çok başarılı bi hamilelik dedi.

Özel bir diyetiniz varmı acaba? ben çok hızlı kilo alıyorum çok sağlıklı saatli dengeli beslenmeme rağmen ondan soruyorum. Kiloyla bebeğin sağlığının alakası yok kızlar, tanıdığım bir hemşirede toplam 3 kilo alıp 3,5 kilo bebek doğurmuş. Herşeyi yedim ama abartmadım demişti, bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben

az yiyorum ben canım,hiçbir şeyden geri kalmıyorum. hamur işinden tut tatlıma çikolatama hergün hepsinden yiyorum. az ve sık. mesela bir öğünümde 6 kaşık sebze 4 kaşık makarna ve yoğurt yiyorsam aradan 2 saat geçince tekrar atıştırıyorum. hergün mutlaka tatlım ve çikolatam var(onlarsız olmuyor) ve en az yarım ekmek yiyorum ama sanırım bünyem yakıyor. haile kalmadan önce az fazla kilo verip hamile kaldım. bunun da etkisi olabilir. bence ne kadar az kilo o kadar sağlıklı doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…