marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
az yiyorum ben canım,hiçbir şeyden geri kalmıyorum. hamur işinden tut tatlıma çikolatama hergün hepsinden yiyorum. az ve sık. mesela bir öğünümde 6 kaşık sebze 4 kaşık makarna ve yoğurt yiyorsam aradan 2 saat geçince tekrar atıştırıyorum. hergün mutlaka tatlım ve çikolatam var(onlarsız olmuyor) ve en az yarım ekmek yiyorum ama sanırım bünyem yakıyor. haile kalmadan önce az fazla kilo verip hamile kaldım. bunun da etkisi olabilir. bence ne kadar az kilo o kadar sağlıklı doğum.
Canım maşallah nr yiyip ne içiyor sun bende şu an 9 kilo almışım hiç almak istemiyorum basenkerim çıktıneye göre sağlıklı değil? ben veriyorum oğlum alıyo. çok şükür sağlık durumu da çok iyi. drum da çok başarılı bi hamilelik dedi.
o kadar tatlıma rağmen çok şükür şekerim çıkmadı. ben şanslıyım sanırım,herşeyi yiyorum canım yaCanım maşallah nr yiyip ne içiyor sun bende şu an 9 kilo almışım hiç almak istemiyorum basenkerim çıktı
Bende uzun Boyluyum göbeğim hala öyle anlaşılmıyo kilolu dumuyorum şükür geçen ay kilo alamıyorum diye yakınırken şimdi almaya başladım normal de tatlı yemezdim ama şu sıra tatlı da yiyorumo kadar tatlıma rağmen çok şükür şekerim çıkmadı. ben şanslıyım sanırım,herşeyi yiyorum canım yaeskiden çok kiloluyken annem yeme artık kızım diyordu. şimdi herşeyi yememe rağmen daha çok ye annem diyor :) inş çok fazla kilo almadan doğum yaparsın.
ama sen dikkat et tatlıya. ben oğlana söz geçiremiyorum daBende uzun Boyluyum göbeğim hala öyle anlaşılmıyo kilolu dumuyorum şükür geçen ay kilo alamıyorum diye yakınırken şimdi almaya başladım normal de tatlı yemezdim ama şu sıra tatlı da yiyorum
Amaaan çok sirinlerBak biz bunları yapıcaz iş yerinden el sanatları hocası ile :):) Fikir olur belki
keseceyim kendimi :))) dogum tarihlerimiz aynı ben senden 10 kilo fazla almısım
bencede bünye meselesi çünkü bende öyle yiyorum ama 15 kilo aldım toplamdaaz yiyorum ben canım,hiçbir şeyden geri kalmıyorum. hamur işinden tut tatlıma çikolatama hergün hepsinden yiyorum. az ve sık. mesela bir öğünümde 6 kaşık sebze 4 kaşık makarna ve yoğurt yiyorsam aradan 2 saat geçince tekrar atıştırıyorum. hergün mutlaka tatlım ve çikolatam var(onlarsız olmuyor) ve en az yarım ekmek yiyorum ama sanırım bünyem yakıyor. haile kalmadan önce az fazla kilo verip hamile kaldım. bunun da etkisi olabilir. bence ne kadar az kilo o kadar sağlıklı doğum.
Hadi gozunaydin canım maşallah ikinize de :)yeni girebildim canım. çok şükür iyiyiz herşey yolunda şimdilik. artık iki haftada bir gitcem 25 mart kontrolm o zaman nts de olcakmışımm . Bebişim de büyümüş teyzesi 2 kilo yaptım evet :-D
Nisanın 3ünde 32.Haftam bitiyor iinşallah.hemen alıcam raporu iinşallah.3 haftam var bu hafyayı saymazsak.İnşallah hepimiz zamanında güzel kilolarda bebişler doğururuz.amiiinDonmeleri normal fakat dogum kanali riskli bi olay Allah hepimizin yardimcisi olsun, hepimizin bebisleeri zamaninda saglicakla gelsin insallah, ne zaman izne cikicaksin canim? Cok zordur suan dayanmak, ben izindeyim ama evin icinde bile zor geliyo bazen...
Ben o kadar tatlı,ekmek,makarna yesem yerimden kalkamam.senin bünyenle alakalı kesin.kaç kiloydun hamile kalmadan önce?az yiyorum ben canım,hiçbir şeyden geri kalmıyorum. hamur işinden tut tatlıma çikolatama hergün hepsinden yiyorum. az ve sık. mesela bir öğünümde 6 kaşık sebze 4 kaşık makarna ve yoğurt yiyorsam aradan 2 saat geçince tekrar atıştırıyorum. hergün mutlaka tatlım ve çikolatam var(onlarsız olmuyor) ve en az yarım ekmek yiyorum ama sanırım bünyem yakıyor. haile kalmadan önce az fazla kilo verip hamile kaldım. bunun da etkisi olabilir. bence ne kadar az kilo o kadar sağlıklı doğum.
AMAAAAAAAANNNNNN BAKMA SEN BANA YA EVHAMLIYIM BENkızlarr merhabaaa. ne çok sayfa atlaşmış sabahtan beri. okuyayım dedim mesai bitimine kadar zor yetişirim o yüzden okuyamadım. yeni geldim doktordan, oğlumu görmedim ama 32 hafta çalışabilir raporumu aldım, sata göre önde gidiyorum ama doktorum dediki 2li tarama testine göre belirliyoruz çalışabilir raporunu,en doğru bilgi ordaki dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi ve nstye o zaman gireceksin dedi. tansiyonum düşük ve aldığım toplam 3 kiloyla yola devammm. inş 10 kiloyu geçmem toplamda
gercektente bunyeyle alakalı bnde herzamnki gibi normal yiyorum hatta serbetli ağır tatlı yiyemez oldum hamilelikte ama gel gör ki 13 kilo aldım.Özel bir diyetiniz varmı acaba? ben çok hızlı kilo alıyorum çok sağlıklı saatli dengeli beslenmeme rağmen ondan soruyorum. Kiloyla bebeğin sağlığının alakası yok kızlar, tanıdığım bir hemşirede toplam 3 kilo alıp 3,5 kilo bebek doğurmuş. Herşeyi yedim ama abartmadım demişti, bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben
oh masallah kereme yerim ben onu ne güzel iki haftada bir gideceksın benim doktorum sadece riskli gebelere gel diyormuş biz devam aynı şekilde foto yokmu annesi gorelim oğluşunuyeni girebildim canım. çok şükür iyiyiz herşey yolunda şimdilik. artık iki haftada bir gitcem 25 mart kontrolm o zaman nts de olcakmışımm . Bebişim de büyümüş teyzesi 2 kilo yaptım evet :-D
masallah walla :)32 haftalığım, 3 kilocuk aldım. 9 gün önce oğluşum 1700 grdı. şimdi ne kadar oldu bilmiyorum
aman nazar değmesinn tosunayeni girebildim canım. çok şükür iyiyiz herşey yolunda şimdilik. artık iki haftada bir gitcem 25 mart kontrolm o zaman nts de olcakmışımm . Bebişim de büyümüş teyzesi 2 kilo yaptım evet :-D
maşallah annesiiii :))Doktordan geldik kızlar 29 hafta 35 cm boyunda 1500 gr bi sıkıntı yok dedi ama kafam karıştı sat a göre verecek raporu 32 haftanın dolması mi lazım 32+0 da ayrılabilir miyim izne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?