2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
MERHABA YENİ ANNELER. EL EMEKLERİ SAYFAMA Bİ BAKMANIZI ÖNERİRİM. ÇOK GÜZEL BEBEK ŞEKERLERİ, BEBEK SABUN MODELLERİ, LOHUSA TACI VE TERLİĞİ MEVCUTTUR. FİYATLARIMIZ SON DERCE UYGUN. HEPİNİZE HAYIRLI ANNELİKLER :)

Bende anlattığından çokda farklı beslenmiyorum ama 15 kilo aldım:'( Tatlı yada hamurlu şeyleri haftada bir gün tüketiyorum sadece. Bünyeyle alakalı sanırım. Az kilo almak kesinlikle daha sağlıklı ama bazen elimizde olmuyor işte.. Maşallah sana nazar değmesin diyorum

neye göre sağlıklı değil? ben veriyorum oğlum alıyo. çok şükür sağlık durumu da çok iyi. drum da çok başarılı bi hamilelik dedi.
Canım maşallah nr yiyip ne içiyor sun bende şu an 9 kilo almışım hiç almak istemiyorum basenkerim çıktı

Canım maşallah nr yiyip ne içiyor sun bende şu an 9 kilo almışım hiç almak istemiyorum basenkerim çıktı
o kadar tatlıma rağmen çok şükür şekerim çıkmadı. ben şanslıyım sanırım,herşeyi yiyorum canım ya eskiden çok kiloluyken annem yeme artık kızım diyordu. şimdi herşeyi yememe rağmen daha çok ye annem diyor :) inş çok fazla kilo almadan doğum yaparsın.

Bende uzun Boyluyum göbeğim hala öyle anlaşılmıyo kilolu dumuyorum şükür geçen ay kilo alamıyorum diye yakınırken şimdi almaya başladım normal de tatlı yemezdim ama şu sıra tatlı da yiyorum

Bende uzun Boyluyum göbeğim hala öyle anlaşılmıyo kilolu dumuyorum şükür geçen ay kilo alamıyorum diye yakınırken şimdi almaya başladım normal de tatlı yemezdim ama şu sıra tatlı da yiyorum
ama sen dikkat et tatlıya. ben oğlana söz geçiremiyorum da

Bak biz bunları yapıcaz iş yerinden el sanatları hocası ile :):) Fikir olur belki
Amaaan çok sirinlerBiz de eşimle mutabakata varabilirsek oglumuzun adı bulut olacak, internette begendim bi tane gerçi o yastikti:) ben de aynısını kapı süsü yapmaya karar verdim ortaya birşeyler çıkınca atarım resim

keseceyim kendimi :))) dogum tarihlerimiz aynı ben senden 10 kilo fazla almısım

10 kilo :) olsun bebeişin ve sen iyiysen sorun yok... en son muayenemizde bebek gelişimi iyi dedi babaya çekmiş iri dedi :) yoksa cok kaygılanıyodum aceba gelişmiyomu diye :)hatırladıgım kadarıyla senin bebek daha tosuncuktu :)

bencede bünye meselesi çünkü bende öyle yiyorum ama 15 kilo aldım toplamda 20 kiloyu gecmesem baribide doktor bebekte anası gibi fazla almış dedi bu gidişle 4 kilodan fazla olabilirmiş dikkat et dedi

Nisanın 3ünde 32.Haftam bitiyor iinşallah.hemen alıcam raporu iinşallah.3 haftam var bu hafyayı saymazsak.İnşallah hepimiz zamanında güzel kilolarda bebişler doğururuz.amiiin

Ben o kadar tatlı,ekmek,makarna yesem yerimden kalkamam.senin bünyenle alakalı kesin.kaç kiloydun hamile kalmadan önce?

AMAAAAAAAANNNNNN BAKMA SEN BANA YA EVHAMLIYIM BEN
DÜŞÜK YAPINCA İLK ÇOCUĞUMU DOKTORUN HER DEDİĞİNİ YAPAR OLDUM. 42 KİLOYDUM 8. HAFTADA DÜŞÜK YAPARKEN
KİLO KAN VE VİTAMİN İÇİN 6 İLAÇ KULLANIYORUM
EKMEK HİÇ KULLANMIYORUM ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ

gercektente bunyeyle alakalı bnde herzamnki gibi normal yiyorum hatta serbetli ağır tatlı yiyemez oldum hamilelikte ama gel gör ki 13 kilo aldım.

yeni girebildim canım. çok şükür iyiyiz herşey yolunda şimdilik. artık iki haftada bir gitcem 25 mart kontrolm o zaman nts de olcakmışımm . Bebişim de büyümüş teyzesi 2 kilo yaptım evet :-D
oh masallah kereme yerim ben onu ne güzel iki haftada bir gideceksın benim doktorum sadece riskli gebelere gel diyormuş biz devam aynı şekilde foto yokmu annesi gorelim oğluşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…