2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar zayıf hamile kalanlar fazla kilo alır.kilolu hamile kalanlar ise daha az kilo alır.bunun nedeni hamilelikte vücudun aç kalma durumuna karşı yağ biriktirmesidir.önlem olarak zayıf vücut hem kendine hem bebeğe yetsin diye daha çok yağ depoluyor.ben 100 kgla hamile kaldım ve hala 100 kgım.hiç almadım.daha ne alıcam ki zaten.vücutta fazla yağ var zayen.

Eki Görüntüle 1449640
kızlar bişey sormak istiyorum, bu termometreyi kullanan var mı kullanışlı mı bebek odası için istiyorum

kızlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?

Kızlar bizde bgn Dr ya gittik kızım 1387 gr 37 cm olmuş SATA gore 4 gün gerideydik simdi tam yakalamisiz hatta az gecmisiz buda besigimiz kayinpederimden hediye
Maşallah canım bebişine beşikte çok şeker beyaz beyaz, iyi günlerde kullanın inşallah.

Doktordan geldik kızlar 29 hafta 35 cm boyunda 1500 gr bi sıkıntı yok dedi ama kafam karıştı sat a göre verecek raporu 32 haftanın dolması mi lazım 32+0 da ayrılabilir miyim izne
Becede cnm boyu kgsu o haftaya daha uygun cnm... benim dr de yanlis hesapliyor galiba 1 hafta geriden geloyo bebegimin gelisimide cok iyi yani öyle kucuk felanda degi ama hep geriden geliyo dr nedense ama bu hafta bir soracam inşallah unutmazsam brbegi ultrasyonda goruyorum soracagim herşey unutuyorumm...

kız bende zayıf kalmadım ki niye bu kadar aldım o zaman bende bir anormallik mi var acep 76 kg ile kaldım 30+4 te kilom 91 di simdi 93 olmustur kesin bari 100 u gecmiyim

Doktordan geldik kızlar 29 hafta 35 cm boyunda 1500 gr bi sıkıntı yok dedi ama kafam karıştı sat a göre verecek raporu 32 haftanın dolması mi lazım 32+0 da ayrılabilir miyim izne
canım sata göre 32+0 da alabilirsin raporu bu arada bebişine maşaAllah tatlım

50 İLE BAŞLADIM VE 12 13 KİLO ALIM ŞİMDİDEN

evet tosundu ama ben yine de cok kilo aldım, ilacları bırakınca biraz yavasladı kilo alımım, demir kan vitamin b12 balık yagı kullandım surekli, degerlerim cok dusuktu, simdi de onune gecemiyorum kilolaların :)

Benimde geriden geliyor bi hafta baştan beri öyle sağlıklı olsun da mühim değil

ayy icime su serp lutfen :) cok zayıf degil ama 53 le hamile kaldım, simdi 68 im , yani 2 hafta once 68 dim

canım rapor için 32 haftanın dolması gerekmiyor 31+.... olman yeterli yani 32. haftaya girmen yeterli

buna ben dahil değilim galiba 56 ile hamile kaldım 64 üm şuan 15 -20 kilo alırım heralde diyordum ama korktuğum gibi olmadı
ama ben üzülüyorum ya gören 6 aylık hamilesin heralde diyor benmde HAYIRRRR ben 7. ayı bitirdim diye bağırasım geliyo

ayy icime su serp lutfen :) cok zayıf degil ama 53 le hamile kaldım, simdi 68 im , yani 2 hafta once 68 dim
Tabiki canım.gebelik.org sitesini takip ederim ben her hamileliğimde orda da bu konu vardı.orda da zayıf anneler daha çok kilo alır yazıyordu.Birde normalde zayıf olan anneler doğumdan sonra az gayretle eski kilolarına dönüyorlar.benim gibi kilolu olup kilo almaya da meyilli olanlar ise doğumdan sonra daha çok kilo alabiliyor.malum emzirirken çok acıkılıyor.uslu da bebekleri olursa rahatlamayla kilo alınıyor.İnşallah hepimiz veririz kiloları ama benim biraz daha profesyonel bir yardıma ihtiyacım olacağı kesin.

Cnm şuan kac haftalik cnm erken dogummu olacaki ciğer geliştirici igne nefen vuruluyor cnm.... benim 2 bebegim 1 yil gecmeden hamile kadim o yuzden erkende sezaryana alacak dr banada ciger gelistirici igne yapildi senindemi öyle cnm
canım ben sana söylemeyi unutmuşum benimde diğer hamileliğimin üzerinden bir yıl geçmeden hamile kaldım tam 7 ay sonra tekrar hamileydim ve doktorum hiç bir sorun olmazsa 38 hafta bitince alırız bebeği dedi
ayrıca bir kaç arkadaşım ilk doğumundan 3 yada 4 ay sonra hamile kaldı ve bebekleri yine haftalarını doldurunca doğdu
bence başka bi doktora daha git bebeğini erken aldırma
bak ben 14 haftalık hamileyken apandis ameliyatı oldum şuan karnım büyüdükçe dikişlerim geriliyor ama hiç bir doktor dikişlerin gerilmesinden bişey olacağını söylemedi

kızlar iyi akşamlar hepinize .aklımı epeyce meşgul eden izne ayrılma konusunda çok kararsızım fikirlerinizi almak istiyorum 23 martta ya çalışır ya da çalışamaz raporu alacağım benim bir kızım var 4 yaşında bakıcı bakıyor her gün anne işe gitme diye yalvarıyor keza bakıcımızdan da pek memnun değiliz. bu 2. bebeği bulunduğumuz yerde düşünmemizin en temel nedeni doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıp her iki çocuğuma da kendim bakmaktı. Allah da gönlümüze göre verdi. şimdi ben çalışırsam eğer 32 haftadan sonra en fazla 4 hafta daha çalışabilirim çünkü iş yerim çok uzak git gel zor oluyor artı öğle arasında da eve geliyorum kaymakamlığın çevresinde yemek yiyecek bir yer olmadığı için yani bu durum beni epey zorluyor . sizce çalışıp 4 haftayı doğum sonrasına aktarsam mı ?yoksa bu sıkıntılar içinde değmez mi ?doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım için o 4 haftayı aktarırsam 1 ay daha maaş almış olacağım benim için tek artısı bu eşim de diyor o bir aylık süreyi doğum izinlerin bitince rapor alırız öyle telafi eder sonra ücretsiz izne ayrılırsın diyor. siz olsanız ne yapardınız bana ne önerirsiniz kusura bakmayın biraz uzun oldu okuyup cevap yazacak olan herkese şimdiden teşekkürler.

Tamm canim saol

Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki güzelim, ben de sadece bir kez atak geçirdim ama kabus gibiydi, geçen aydı uffff yok böyle birşey ben de yavrum için gitmedim acile 0 ilaç ne zor dimi, anne olmak böyle birşey işte, düşüncene sağlık, çok duyarlı ve sabırlı bir annesin, o ağrıyı çekmeyen bilemez Geçmiş olsun çok dikkat et kendine

şafak bende 22 nisanı bekliyorum bir an önce gelsin artık 6 hafta var :)
aynen ya Allah sağlıkla geçirmemizi nasip etsin :):) Artık totişim ağrıyor benim, sık sık yürüyorum :)

Bence çalışamaz raporu alıp izne ayrıl, doğum sonrası 8 haftan bitince 1 gün işbaşı yapıp ertesi gün rapor al, 40 gün hakkın var eğer bu yıl hiç kullanmadı isen, böylelikle 1 ay daha maaş alırsın artı yöneticine bağlı 10 gün mazeret izni de alırsan 2 aylık maaş almış olursun :) sonra ücretsiz izne ayrılırsın :)

cevap için sağol canım 1 ay iznim var daha duruyor artı hiç rapor kullanmadım bu yıl içinde zaten benim bebek 40 haftayı tamamlamaz gibi geliyor oradan 2 hafta kalır + 8 hafta 10 hafta yapar toplamda 1 ay da iznim var onu kullanır rapor alırım 40 gün sonra da ücretsiz izne ayrılırım diye düşündüm acaba rapor aldım diye ücretsiz izinde sorun çıkarır mı müdürüm bilmiyorum biraz sorunlu birisi ayrıca 2016 mayısta tayinciyiz tayinde falan sıkıntı yaratır diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…