Ellerine sağlık canım çok tatlı olmuş hepsi ,ne güzel hediye olacaklar minik adamlaraSürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
Maşallah ne güzel yapmışsın bende yapmayı düşünüyorum becerebilirsem tabi güle Gül'e Dağıtın ve kullanın canımSürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
harika görünüyolar, elinize sağlık, güle güle kullanın :)Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
Teşekkürler canım benimEllerine sağlık canım çok tatlı olmuş hepsi ,ne güzel hediye olacaklar minik adamlara
Teşekkürler canım, becerirsin inşallah daha güzelleri olur :)Maşallah ne güzel yapmışsın bende yapmayı düşünüyorum becerebilirsem tabi güle Gül'e Dağıtın ve kullanın canım
bence daha fazla yorma kendini evinde dinlen canım para her türlü gelir sen çocuklarına bak çok yoruluyormuşsun bak git gel o kadar yol.kızlar iyi akşamlar hepinize .aklımı epeyce meşgul eden izne ayrılma konusunda çok kararsızım fikirlerinizi almak istiyorum 23 martta ya çalışır ya da çalışamaz raporu alacağım benim bir kızım var 4 yaşında bakıcı bakıyor her gün anne işe gitme diye yalvarıyor keza bakıcımızdan da pek memnun değiliz. bu 2. bebeği bulunduğumuz yerde düşünmemizin en temel nedeni doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıp her iki çocuğuma da kendim bakmaktı. Allah da gönlümüze göre verdi. şimdi ben çalışırsam eğer 32 haftadan sonra en fazla 4 hafta daha çalışabilirim çünkü iş yerim çok uzak git gel zor oluyor artı öğle arasında da eve geliyorum kaymakamlığın çevresinde yemek yiyecek bir yer olmadığı için yani bu durum beni epey zorluyor . sizce çalışıp 4 haftayı doğum sonrasına aktarsam mı ?yoksa bu sıkıntılar içinde değmez mi ?doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım için o 4 haftayı aktarırsam 1 ay daha maaş almış olacağım benim için tek artısı bu eşim de diyor o bir aylık süreyi doğum izinlerin bitince rapor alırız öyle telafi eder sonra ücretsiz izne ayrılırsın diyor. siz olsanız ne yapardınız bana ne önerirsiniz kusura bakmayın biraz uzun oldu okuyup cevap yazacak olan herkese şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim canım :)harika görünüyolar, elinize sağlık, güle güle kullanın :)
Süper super süper olmuss Güle güle kullanın canımSürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
Çookk teşekkür ederim canım benimSüper super süper olmuss Güle güle kullanın canım
1 ay ıcınde 5 kılo almısım ben...sızı okuyunca tartıldım en son 22 haftamda 70 tım ,sımdı 75 ,ıstahım da yok tatlı yemıyorum pılav yemıyorum,neden boyle oldu kıbu arada kızlar üzülmesin kimse en obez benim :):) 16 kilo aldım 30'a kadar yol var nihahahah :):)
Hepside cok guzellerSürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
Bayıldım bunlara maşallah canım Güle güle kullanınSürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
73, şimdi 76 canımBen o kadar tatlı,ekmek,makarna yesem yerimden kalkamam.senin bünyenle alakalı kesin.kaç kiloydun hamile kalmadan önce?
Harika olmuşlar ellerinize sağlıkSürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
Arkanda da ben varım meleyim 15 kiloyla yola devambu arada kızlar üzülmesin kimse en obez benim :):) 16 kilo aldım 30'a kadar yol var nihahahah :):)
Ya canim senin kasiklarda hafif yanma oluyormu benim orasi yaniyor geriliyor gibjArkanda da ben varım meleyim 15 kiloyla yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?