- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Hepsi çok güzel eline sağlık Canimm yerim yağız i da yiğiti dee :-*Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
Yok kuzucum şimdilik iyiyim şükür. Gündüzleri iyiyim de gece biraz kötüyüm belimden dolayi yatarken tutuluyo ne yana dönsem orası ağrıyo biraz. Onun dışında şimdilik iyiyim. Kasik agrisi da normaldir kuzum artık bebislerimiz iki kiloyu geçti baskı yapiyolar korkma tatlim.Ya canim senin kasiklarda hafif yanma oluyormu benim orasi yaniyor geriliyor gibj
Yastığıni yükselt öyle yat canım.bende de oluyo bazen. Midemize cigerlerimize baskı oluyo kolay degilKızlar selam benim bugün kalbim çok sıkışıyor zor nefes alıyorum sagima soluma yatınca da aynı sırt üstü yatınca da oyyy nolcak kalbim pırrr pırr yapıyor aynı durumda olan var mI ?
Yönetmeliğe bakmak lazım analık izninden hemen sonra mı çıkmak lazım ücretsiz izine yoksa istediğin zamn mı ona göre bi yol çiz istersen yıllık iznin de varmış ama ilk iş yönetmeliğe bak bicevap için sağol canım 1 ay iznim var daha duruyor artı hiç rapor kullanmadım bu yıl içinde zaten benim bebek 40 haftayı tamamlamaz gibi geliyor oradan 2 hafta kalır + 8 hafta 10 hafta yapar toplamda 1 ay da iznim var onu kullanır rapor alırım 40 gün sonra da ücretsiz izne ayrılırım diye düşündüm acaba rapor aldım diye ücretsiz izinde sorun çıkarır mı müdürüm bilmiyorum biraz sorunlu birisi ayrıca 2016 mayısta tayinciyiz tayinde falan sıkıntı yaratır diye korkuyorum.
harika olmuş bayıldım elinize sağlık, yiğit ve yağız güzel günlerde kullansınlar insaşşah, hand made harika ona bayıldım ünlü markaların yorganllarını aratmıyor, cocolar homelar yanında sönük kalır :)Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
Ayy bi gidip EKG mi cektirsem dedim bir de ya hala devam ediyor canım bebis hareketli yoksa daha çok korkardimYastığıni yükselt öyle yat canım.bende de oluyo bazen. Midemize cigerlerimize baskı oluyo kolay degil
Maşallah kizina canmDoktordan geldik kızlar 29 hafta 35 cm boyunda 1500 gr bi sıkıntı yok dedi ama kafam karıştı sat a göre verecek raporu 32 haftanın dolması mi lazım 32+0 da ayrılabilir miyim izne
Dun mide bulantisi sikayetimden doktorum cagirmisti nst ye bagladi iki kasilmam cikti az su iciyorsun ondan cikmistir dedi insaAllah ondandirYok kuzucum şimdilik iyiyim şükür. Gündüzleri iyiyim de gece biraz kötüyüm belimden dolayi yatarken tutuluyo ne yana dönsem orası ağrıyo biraz. Onun dışında şimdilik iyiyim. Kasik agrisi da normaldir kuzum artık bebislerimiz iki kiloyu geçti baskı yapiyolar korkma tatlim.
Ben de diyorum niye bu kdr kilo aldım demek vücudumda yağ yokmuş da ondannKızlar zayıf hamile kalanlar fazla kilo alır.kilolu hamile kalanlar ise daha az kilo alır.bunun nedeni hamilelikte vücudun aç kalma durumuna karşı yağ biriktirmesidir.önlem olarak zayıf vücut hem kendine hem bebeğe yetsin diye daha çok yağ depoluyor.ben 100 kgla hamile kaldım ve hala 100 kgım.hiç almadım.daha ne alıcam ki zaten.vücutta fazla yağ var zayen.
O zaman suyu çok iç kuzum. Kendini de yorma dinlen. Ben de iki hafta sonra tekrar gittiğimde ntsye bağlayacaklarmis merak ediyorum ben deDun mide bulantisi sikayetimden doktorum cagirmisti nst ye bagladi iki kasilmam cikti az su iciyorsun ondan cikmistir dedi insaAllah ondandir
Yönetmeliğe bakmak lazım analık izninden hemen sonra mı çıkmak lazım ücretsiz izine yoksa istediğin zamn mı ona göre bi yol çiz istersen yıllık iznin de varmış ama ilk iş yönetmeliğe bak bi
harika olmuş bayıldım elinize sağlık, yiğit ve yağız güzel günlerde kullansınlar insaşşah, hand made harika ona bayıldım ünlü markaların yorganllarını aratmıyor, cocolar homelar yanında sönük kalır :)
Fotosu var da çok net degil teyzesi. Artık iki haftada bir gitmek gerekiyomus sonlara yaklaşıkya o yüzden :) çok teşekkür ettiikk :-*oh masallah kereme yerim ben onu ne güzel iki haftada bir gideceksın benim doktorum sadece riskli gebelere gel diyormuş biz devam aynı şekilde foto yokmu annesi gorelim oğluşunu
Bu arada toaunun kac kilo olmus boyu kac olmusO zaman suyu çok iç kuzum. Kendini de yorma dinlen. Ben de iki hafta sonra tekrar gittiğimde ntsye bağlayacaklarmis merak ediyorum ben de
Canım olmaz merak etme çok kişi senin gibi hattaha ben bile ilk bebekten sonra hamile kalırsam paniği yaşıyorum korkuyorum ama sonrada beraber büyürler diyorum senin planlı mı oldu süpriz mi yoksacanım ben sana söylemeyi unutmuşum benimde diğer hamileliğimin üzerinden bir yıl geçmeden hamile kaldım tam 7 ay sonra tekrar hamileydim ve doktorum hiç bir sorun olmazsa 38 hafta bitince alırız bebeği dedi
ayrıca bir kaç arkadaşım ilk doğumundan 3 yada 4 ay sonra hamile kaldı ve bebekleri yine haftalarını doldurunca doğdu
bence başka bi doktora daha git bebeğini erken aldırma
bak ben 14 haftalık hamileyken apandis ameliyatı oldum şuan karnım büyüdükçe dikişlerim geriliyor ama hiç bir doktor dikişlerin gerilmesinden bişey olacağını söylemedi
Kaç haftalık canım oğluşun?Fotosu var da çok net degil teyzesi. Artık iki haftada bir gitmek gerekiyomus sonlara yaklaşıkya o yüzden :) çok teşekkür ettiikk :-*
Teşekkürler canımmHepside cok guzeller
Teşekkür ederiz canım benimBayıldım bunlara maşallah canım Güle güle kullanın
Çok sağol canımHarika olmuşlar ellerinize sağlık
Biz de sizi yeriz minnakımmHepsi çok güzel eline sağlık Canimm yerim yağız i da yiğiti dee :-*
Yönetmeliğe bakmak lazım analık izninden hemen sonra mı çıkmak lazım ücretsiz izine yoksa istediğin zamn mı ona göre bi yol çiz istersen yıllık iznin de varmış ama ilk iş yönetmeliğe bak bi
harika olmuş bayıldım elinize sağlık, yiğit ve yağız güzel günlerde kullansınlar insaşşah, hand made harika ona bayıldım ünlü markaların yorganllarını aratmıyor, cocolar homelar yanında sönük kalır :)
Teşekkürler canım :) bekliyoruz sizinkini de :)Mytwin cnm çok güzeller..benimde az kaldı.. şükür kapı süsü de bitince paylaşacam..
sende güle güle kullan..
Canim sen metro da gül hanıma gidiyordun memnun musun doğum ücreti sordun muO zaman suyu çok iç kuzum. Kendini de yorma dinlen. Ben de iki hafta sonra tekrar gittiğimde ntsye bağlayacaklarmis merak ediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?