2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya canim senin kasiklarda hafif yanma oluyormu benim orasi yaniyor geriliyor gibj
Yok kuzucum şimdilik iyiyim şükür. Gündüzleri iyiyim de gece biraz kötüyüm belimden dolayi yatarken tutuluyo ne yana dönsem orası ağrıyo biraz. Onun dışında şimdilik iyiyim. Kasik agrisi da normaldir kuzum artık bebislerimiz iki kiloyu geçti baskı yapiyolar korkma tatlim.

Kızlar selam benim bugün kalbim çok sıkışıyor zor nefes alıyorum sagima soluma yatınca da aynı sırt üstü yatınca da oyyy nolcak kalbim pırrr pırr yapıyor aynı durumda olan var mI ?
Yastığıni yükselt öyle yat canım.bende de oluyo bazen. Midemize cigerlerimize baskı oluyo kolay degil

Yönetmeliğe bakmak lazım analık izninden hemen sonra mı çıkmak lazım ücretsiz izine yoksa istediğin zamn mı ona göre bi yol çiz istersen yıllık iznin de varmış ama ilk iş yönetmeliğe bak bi

Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
safakmeley #HandMade
harika olmuş bayıldım elinize sağlık, yiğit ve yağız güzel günlerde kullansınlar insaşşah, hand made harika ona bayıldım ünlü markaların yorganllarını aratmıyor, cocolar homelar yanında sönük kalır :)

Dun mide bulantisi sikayetimden doktorum cagirmisti nst ye bagladi iki kasilmam cikti az su iciyorsun ondan cikmistir dedi insaAllah ondandir

Ben de diyorum niye bu kdr kilo aldım demek vücudumda yağ yokmuş da ondann

Dun mide bulantisi sikayetimden doktorum cagirmisti nst ye bagladi iki kasilmam cikti az su iciyorsun ondan cikmistir dedi insaAllah ondandir
O zaman suyu çok iç kuzum. Kendini de yorma dinlen. Ben de iki hafta sonra tekrar gittiğimde ntsye bağlayacaklarmis merak ediyorum ben de

oh masallah kereme yerim ben onu ne güzel iki haftada bir gideceksın benim doktorum sadece riskli gebelere gel diyormuş biz devam aynı şekilde foto yokmu annesi gorelim oğluşunu
Fotosu var da çok net degil teyzesi. Artık iki haftada bir gitmek gerekiyomus sonlara yaklaşıkya o yüzden :) çok teşekkür ettiikk :-*

Canım olmaz merak etme çok kişi senin gibi hattaha ben bile ilk bebekten sonra hamile kalırsam paniği yaşıyorum korkuyorum ama sonrada beraber büyürler diyorum senin planlı mı oldu süpriz mi yoksa

Mytwin cnm çok güzeller..benimde az kaldı.. şükür kapı süsü de bitince paylaşacam..
sende güle güle kullan..

Hepside cok guzeller
Teşekkürler canımm
Bayıldım bunlara maşallah canım Güle güle kullanın
Teşekkür ederiz canım benim
Harika olmuşlar ellerinize sağlık
Çok sağol canım
Hepsi çok güzel eline sağlık Canimm yerim yağız i da yiğiti dee :-*
Biz de sizi yeriz minnakımm teşekkür ederiz
teşekkür ederiz canım benim, sizden kıskandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…