2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktordan geldik kızlar 29 hafta 35 cm boyunda 1500 gr bi sıkıntı yok dedi ama kafam karıştı sat a göre verecek raporu 32 haftanın dolması mi lazım 32+0 da ayrılabilir miyim izne
Oyy maşallah bebişimize canım 31+ da alıp verebiliyorsun csnım 32+0 da işleme sokuyorlar diye biliyorum.

Bemce 32 de bırakın gitsin bir şekilde ayarlanır geri kalan Kısım :)

Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
@safakmeley #HandMade
Harikaaaaa olmuş kuzum ya bayıldım bayıldım :))) hand home hepsine bin basar

Kızlar yoktum ilgilenemedim. Yarın akşam Duası yapılacak ya yarın sabah kaçtane okuduğumuzla ilgili liste yaparım inşallah olur mu siz okuyun yarın yazarsınız foruma :) pazartesi perşembe yapılacak artık dualar :)

31 de olmaz dedi doktor canım Sağol bu arada

kızlarr bebısler dogum pozısyonunu almısmı ? bnmkı 25 haftalıkken kafa yukarıdaydı anlıyordm ama suan anlayamıorm 30 haftalık olduk 16 sında gdcem doktra :/

kızlarr bebısler dogum pozısyonunu almısmı ? bnmkı 25 haftalıkken kafa yukarıdaydı anlıyordm ama suan anlayamıorm 30 haftalık olduk 16 sında gdcem doktra :/
ben bu gün dr.gittim kafası yukarda doğum pozisyonu almamış..
dr dedi demek yeri geniş gezmiş içerde..
dönmezmi dedim,napacan dönmesini dedi..zaten sezeryan olacaksın..nasıl olursa olsun dedi..
12 mayısta günümüz belirledik..nasip artık.

Benim iki haftadır başı asagida bugün gittim yine asagida

Teşekkür ederim canımmm haklısın evet
canım çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim canım çok sağol

Canim bgun hic giremedim sitye rahatsizlandim biraz annemle carsiya cikicaktik ama brn carsida fenalastim bide devlet hastanesindeb randequ almistim ozele gidiyorum nornalde ama arada bi devlete gorun dedi herkez diye bi alayim randewu dedim gittim ama hic kizimi gormedim resmini falanda wermedi hic bsey demedi nirmql bile demedi olcumleri soyledi hemsireye o kadar Allahim yardimcilari olsun parasi olmayana hic hi aciklama yapmiyolar kalbim 145 nabzim cikti sonra 130 cikti dr bi tek kardiyoloji bolumune git dedi sonrada fenalastim zaten bu arada canim catlaklar bariz ben catlagim diyo kirmizi yarik gbi bi tanesi buyuk birazcik elleyince bile anlasiliyo kirmizi ciaik cizik hep kotu anliyacagin

Çok geçmiş olsun tatlım

Kizlar selam
en erken mayis annesi ben olacagim galiba bebegime giden kan akisinda direnc varmis. Bebeğimi besleyemiyorum. Kan akisi durana kadar bebegim karnimda kalacak sonra alacaklar. 32. Haftayi bitirdjk ama kilomuz cok az. Nolur icinizden bana bir dua gecirin olur m?

2200 gram 45 cm. maşallah deyin ama
kız maşşalllah tosuncuk geliyor desene gördün mu tam net yüzünü falan bizimki gibi tombiş miydi ısırmak lazım o yanakları oğluşum aklıma geldi ne yiyip içtiysen aynen devam

Rabbim yardım eder inşallah derdini veren Allah dermanını da verir korkma masallah bu haftaya kadar şükür sıkıntısız gelmişsiniz Rabbimin izniyle doğsun sen onun doyurup tombiş yaparsın inşallah sen stres yapma ki Bebiş sağlıklı olsun dualarimiz seninle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…