Meleklerim20
Rabbimin bana verdiği en güzel hediyesin bebeğim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 18 Aralık 2011
- 685
- 684
- 208
MasaAllah masaAllah tosuncuka2200 gram 45 cm. maşallah deyin ama
Canim bende sen gibiyim gece saat 4 e kadar ayaktayim sabah 7.30 oldumu tekrar agrilar basliyor sola yatsam solum saga yatsam sagim agriyorGunaydin artik uyuyamiyorum yatamiyorum sol tarafim cati kemiklerim agriyo artik zorlaniyrm hersey icin uyuyamadigimdan esimideverkenden yatiriyrm masaj icin bi bakiyom o uyumus bn hala uyucam
Masallah supanallah bana 1250 dedi we bu canimi skti az gekdi gozume sen nasil bealeniyosun kuzum
saolun teyzeleri. Kızlar valla özellikle şunu yedim diyemiyorum herseyi yiyorum ot çöp ne bulduysamkız maşşalllah tosuncuk geliyor desene gördün mu tam net yüzünü falan bizimki gibi tombiş miydi ısırmak lazım o yanakları oğluşum aklıma geldi ne yiyip içtiysen aynen devam
Canim çok geçmiş olsun dua edicem inş bebegin kalabildigi kalır yediklerinde bebeğine şifa olsun yarasın inş üzme kendiniKizlar selam
en erken mayis annesi ben olacagim galibabebegime giden kan akisinda direnc varmis. Bebeğimi besleyemiyorum. Kan akisi durana kadar bebegim karnimda kalacak sonra alacaklar. 32. Haftayi bitirdjk ama kilomuz cok az. Nolur icinizden bana bir dua gecirin olur m?
canım 29. haftadan sonra depar atıyorlar, sen de 32 olduğunda en azından 2 filan olur inşallah :)Masallah supanallah bana 1250 dedi we bu canimi skti az gekdi gozume sen nasil bealeniyosun kuzum
Maşallah 41 kere senin ki doğacak kıvama gelmiş canım :) 32 hafta da misin?2200 gram 45 cm. maşallah deyin ama
Bence çalışamaz raoorunu al bebek doğmadan kızınla geçirebildiğin kadar vakit geçir.birdaha bu fırsatın olmayacak.belki erken doğuracaksın belki 42. Haftada doğacak onu bilemezsin ki.Birde son zamanlarda işe gidip gelmen de zorlayacak seni.bakıcıya vereceğin parayı çocuklarına harcarsın hem.olmadı doğumdan sonra imkan olursa evinii işe yakın biyere taşı.üctersiz izni de çok uzatmazsın.Birde yarım gün çalışacaksın zaten bence yorma kendini.al iznini rahatına bak.kızlar iyi akşamlar hepinize .aklımı epeyce meşgul eden izne ayrılma konusunda çok kararsızım fikirlerinizi almak istiyorum 23 martta ya çalışır ya da çalışamaz raporu alacağım benim bir kızım var 4 yaşında bakıcı bakıyor her gün anne işe gitme diye yalvarıyor keza bakıcımızdan da pek memnun değiliz. bu 2. bebeği bulunduğumuz yerde düşünmemizin en temel nedeni doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıp her iki çocuğuma da kendim bakmaktı. Allah da gönlümüze göre verdi. şimdi ben çalışırsam eğer 32 haftadan sonra en fazla 4 hafta daha çalışabilirim çünkü iş yerim çok uzak git gel zor oluyor artı öğle arasında da eve geliyorum kaymakamlığın çevresinde yemek yiyecek bir yer olmadığı için yani bu durum beni epey zorluyor . sizce çalışıp 4 haftayı doğum sonrasına aktarsam mı ?yoksa bu sıkıntılar içinde değmez mi ?doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım için o 4 haftayı aktarırsam 1 ay daha maaş almış olacağım benim için tek artısı bu eşim de diyor o bir aylık süreyi doğum izinlerin bitince rapor alırız öyle telafi eder sonra ücretsiz izne ayrılırsın diyor. siz olsanız ne yapardınız bana ne önerirsiniz kusura bakmayın biraz uzun oldu okuyup cevap yazacak olan herkese şimdiden teşekkürler.
Cok gecmis olsun canimAllahim birdaha yasatmasin.. Ufacik bi bas agrisi bile zorluyor su donemde, vucudumuz zaten hassas.. Eminimki cok cok zorlamistir. Neyseki gecmis cok sukur...
gecmıs olsun canım,İNŞALLAH bir daha yasamazsın zor bır durum bu donemde hele de
Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki güzelim, ben de sadece bir kez atak geçirdim ama kabus gibiydi, geçen aydı uffff yok böyle birşey ben de yavrum için gitmedim acile 0 ilaç ne zor dimi, anne olmak böyle birşey işte, düşüncene sağlık, çok duyarlı ve sabırlı bir annesin, o ağrıyı çekmeyen bilemezGeçmiş olsun çok dikkat et kendine
Cok sagolun kizlar Allah hicbirimize bir agri yasatmadan bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah...Anne olmak zormus daha simdiden insallah hakkini veririz saglikli hayirli kiymet bilen cocuklar yetistiririz baska bir dilegim yok inanin...
20 gn war bebeim seninle aramizda insallah olur bizimkilerde tosuncuksaolun teyzeleri. Kızlar valla özellikle şunu yedim diyemiyorum herseyi yiyorum ot çöp ne bulduysamsizinkiler de olur günü gelince o kadar meraklanmayin
Amin bebeim insallah dun 28+6 gunluktucanım 29. haftadan sonra depar atıyorlar, sen de 32 olduğunda en azından 2 filan olur inşallah :)
Oy 41 kere maşallah :) onun tombiş ellerini ayaklarını yerim ben2200 gram 45 ocm. maşallah deyin ama
Canım umarım bebişin daha kilo alır. Sıkma ama canını doğumdan sonra daha iyi kilo aliyorlarmis. Kilosu kaç şimdiKizlar selam
en erken mayis annesi ben olacagim galibabebegime giden kan akisinda direnc varmis. Bebeğimi besleyemiyorum. Kan akisi durana kadar bebegim karnimda kalacak sonra alacaklar. 32. Haftayi bitirdjk ama kilomuz cok az. Nolur icinizden bana bir dua gecirin olur m?
canım benimle aynı kurumda çalışan arkadaşım var analık izni bitince normal kendi izinlerini kullandı sonra rapor aldı en son ücretsiz izne ayrıldı yönetmelikte ücretsiz izni istediğin zaman kullanabiliyorsun diyor atıyorum ücretsiz izne ayrıldın sonra tekrar iş başı yaptın diyelim olmadı sonra yine ayrılabiliyorsun önemli olan 2 yıllık sürenin dolmamış olmasıYönetmeliğe bakmak lazım analık izninden hemen sonra mı çıkmak lazım ücretsiz izine yoksa istediğin zamn mı ona göre bi yol çiz istersen yıllık iznin de varmış ama ilk iş yönetmeliğe bak bi
harika olmuş bayıldım elinize sağlık, yiğit ve yağız güzel günlerde kullansınlar insaşşah, hand made harika ona bayıldım ünlü markaların yorganllarını aratmıyor, cocolar homelar yanında sönük kalır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?