2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızçeler biz oğlumla bugün erken uyandık akşam da pek uyuduğumuz söylenemez ya neyse babamıza kahvalti hazirladik gonderdik tekrar yatağa yattık biraz daha Uyuyacagz opuyorum sizleri ve yavrularınızı

Gunaydin artik uyuyamiyorum yatamiyorum sol tarafim cati kemiklerim agriyo artik zorlaniyrm hersey icin uyuyamadigimdan esimideverkenden yatiriyrm masaj icin bi bakiyom o uyumus bn hala uyucam

Gunaydin artik uyuyamiyorum yatamiyorum sol tarafim cati kemiklerim agriyo artik zorlaniyrm hersey icin uyuyamadigimdan esimideverkenden yatiriyrm masaj icin bi bakiyom o uyumus bn hala uyucam
Canim bende sen gibiyim gece saat 4 e kadar ayaktayim sabah 7.30 oldumu tekrar agrilar basliyor sola yatsam solum saga yatsam sagim agriyor

Masallah supanallah bana 1250 dedi we bu canimi skti az gekdi gozume sen nasil bealeniyosun kuzum

kız maşşalllah tosuncuk geliyor desene gördün mu tam net yüzünü falan bizimki gibi tombiş miydi ısırmak lazım o yanakları oğluşum aklıma geldi ne yiyip içtiysen aynen devam
saolun teyzeleri. Kızlar valla özellikle şunu yedim diyemiyorum herseyi yiyorum ot çöp ne bulduysam sizinkiler de olur günü gelince o kadar meraklanmayin

Canim çok geçmiş olsun dua edicem inş bebegin kalabildigi kalır yediklerinde bebeğine şifa olsun yarasın inş üzme kendini

Bence çalışamaz raoorunu al bebek doğmadan kızınla geçirebildiğin kadar vakit geçir.birdaha bu fırsatın olmayacak.belki erken doğuracaksın belki 42. Haftada doğacak onu bilemezsin ki.Birde son zamanlarda işe gidip gelmen de zorlayacak seni.bakıcıya vereceğin parayı çocuklarına harcarsın hem.olmadı doğumdan sonra imkan olursa evinii işe yakın biyere taşı.üctersiz izni de çok uzatmazsın.Birde yarım gün çalışacaksın zaten bence yorma kendini.al iznini rahatına bak.

Günaydın kızlar. Babamız şehir dışına çıktı umarım geç gelmez. Ben de anneme geldim. Dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor. Bahar geldi diye sevunmistim şimdi üzüldüm :)
Elimde cayim göbüsümde kızım, pencere önünde yağmuru izliyoruz.
Ne de güzel rahatlatiyor insanı.
Biraz daha rahatlarsam sairlige soyunacam he

deryaizm randevun kaçta kuzum. Güzel haberlerini heyecanla bekliyorum.
Pipiliye de ki ariver teyzen sana öpücük lü el sallıyor

Cok gecmis olsun canim Allahim birdaha yasatmasin.. Ufacik bi bas agrisi bile zorluyor su donemde, vucudumuz zaten hassas.. Eminimki cok cok zorlamistir. Neyseki gecmis cok sukur...

gecmıs olsun canım,İNŞALLAH bir daha yasamazsın zor bır durum bu donemde hele de

günaydın kızlar bu ara buraya giremez oldum yaa işyerinde çok yoğunuz birde son ayımın içindeyim işleri toparlmaya çalışıyorum nisan 10 da izne çıkıcam
Kızlar 13.30 da randevumuz var kızımı göreceğim tam bir ay sonra çok özledim yavrumu Allaha şükür hareketleriyle iletişim halindeyiz anne-baba-kız olarak hiç durmuyorda bir ayı öyle geçiriyoruz bakalım doktor ablamız bugün neler söyleyecek bize ne kadar büyümüşüz inşallah herşeyimiz normal görünür kilo-boy tontiş tontiş olmuştur inşallah kızım

2200 gram 45 ocm. maşallah deyin ama
Oy 41 kere maşallah :) onun tombiş ellerini ayaklarını yerim ben
Canım umarım bebişin daha kilo alır. Sıkma ama canını doğumdan sonra daha iyi kilo aliyorlarmis. Kilosu kaç şimdi

kızlar günaydın, ankara etlik zübeyde hanım hatanesine giden var mı?varsa bana doktorunu söyleyebilir mi? ACİL

canım benimle aynı kurumda çalışan arkadaşım var analık izni bitince normal kendi izinlerini kullandı sonra rapor aldı en son ücretsiz izne ayrıldı yönetmelikte ücretsiz izni istediğin zaman kullanabiliyorsun diyor atıyorum ücretsiz izne ayrıldın sonra tekrar iş başı yaptın diyelim olmadı sonra yine ayrılabiliyorsun önemli olan 2 yıllık sürenin dolmamış olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…