ah canım o kadar zor ki üstelik ablan sana bırakıyormuş benim burada bırakabileceğim hiç kimsem yok yabancıyız yeni geldik zaten 8 ay oldu çok zor inan parayı düşündüğümden değil de ücretsiz izni mümkün olduğunca kısa tutmak için çalışayım diyordum ama çok zor bakıcımız o kadar anlayışsız ki sabah çocuğu ben doyuruyorum öğle arasında yine ben evde kesinlikle bir çöp kaldırmaz dün makinede temizler var yerleştirir misin dedim tamam dedi öğlen gittim yok akşam gittim yok yerleştirmemiş çocuk bir şeyler döküyor yere kesinlikle silmek falan yok sadece yanında duruyor gibi bir şey ve 500 lira veriyorum çalışan anne olmak çok zor.bence daha fazla yorma kendini evinde dinlen canım para her türlü gelir sen çocuklarına bak çok yoruluyormuşsun bak git gel o kadar yol.
kızın içinde üzüldümcanım benm ya ablam büyük kızını okula götürürken küçüğü bana bırakıyor peşinden nasıl koşuyor enne enne diye içim sızlıyor
bende öyle düşündüm canım bu benim 2. bebeğim olacak inşallah hayat ne getirir bilemeyiz tabi ama başka çocuk düşünmüyorum bir daha bu fırsatım olmayabilir kızım zaten babasını çok az görüyor reyhanlıdayız biz eşim asker hudutta görevli normalde eve 3 günde bir gelecekken ben çalıştığım yani evde olmadığım için hafta sonu geliyor eve yani sadece haftasonu evde görebiliyor kızım babasını ve babaya çok hasret ben de yokum bakıcımız da çok rahat anlayışsız biri o da asker eşi aynı binadayız idareten bakıyor burada imkanlar çok kısıtlı sırf bu yüzden 2. çocuğu burada düşündük ki üzcretsiz izne ayrılıp buradan tayin olana kadar ben bakayım diye buradan batıya gideceğiz allah nasip ederse orda imkanlar daha farklı sonuçta en azından eşim hep eve gelebilir. bebiş mayısta doğuyor inşallah 2016 mayısta da biz tayin oluyoruz 1 yıl sonra analık izni rapor falan derken bebiş 5 aylık olacak sonra mayısa kadar ücretsiz izin alacağım ki o da 7-8 aylık bir süreç sonra tayin için işe başlayıp tayin isteyeceğim inşallah.Bence çalışamaz raoorunu al bebek doğmadan kızınla geçirebildiğin kadar vakit geçir.birdaha bu fırsatın olmayacak.belki erken doğuracaksın belki 42. Haftada doğacak onu bilemezsin ki.Birde son zamanlarda işe gidip gelmen de zorlayacak seni.bakıcıya vereceğin parayı çocuklarına harcarsın hem.olmadı doğumdan sonra imkan olursa evinii işe yakın biyere taşı.üctersiz izni de çok uzatmazsın.Birde yarım gün çalışacaksın zaten bence yorma kendini.al iznini rahatına bak.
canım benim arkadaşım analık izni bitince önce bir 20 gün sonra da 40 gün heyet aldı heyet raporunda sınırlama yok diye biliyorum istediğin kadar alabiliyorsun ama 10,10 aldığında 40 günden fazla alamıyorsunbenimde bu izinlerle ilgili bi sorum olacak.kamuda çalışanlar ücretli izin bitince en fazla kaç gün rapor alabiliyoruz çevrenizdekiler kaç gün alıyor.bi arkadaş bizim kurumda 4-5 ayını raporlu geçiriyor doğum yapanlar dedi.o süre bana fazla da 2-2,5 ay rapor alabilsem iyi olacak maddi açıdan.
SAOL CANIM İNŞALLAH :)kızlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Maşallah canım bebişinebeşikte çok şeker beyaz beyaz, iyi günlerde kullanın inşallah.
Rabbim inş sağlıklı bi şekilde kucağına vakitlice almayı nasip etsin canım madem öyle bişey var öiğer geliştirici iğne yapsınlar bi de kilo konusuna çok takılma doğumda küçük olan bebekler hemen toparlıyor kendini sıkıntı yapma annesi de güzel bebişine üzülmesin Allah'ım onu korusun Güzelliklerle sana bahşetsinKizlar selam
en erken mayis annesi ben olacagim galibabebegime giden kan akisinda direnc varmis. Bebeğimi besleyemiyorum. Kan akisi durana kadar bebegim karnimda kalacak sonra alacaklar. 32. Haftayi bitirdjk ama kilomuz cok az. Nolur icinizden bana bir dua gecirin olur m?
maşallah canım bebişine maşallah :)2200 gram 45 cm. maşallah deyin ama
Maşallah canım nazarlardan korusun Rabbim yakışıklı oğlunu2200 gram 45 cm. maşallah deyin ama
Canım Allah kolaylık versin gerçekten zor.bende küçük kızımı doğu hizmetinde doğurdum ama benim büyüğüne annem bakıyordu sağolsun küçüğüne de baktı ve evim de iş yerime çok yakındı.gene de annemler memlekete gidecez diye tutturunca 1 ay heyet raporu almıştım.bence eğer borç harç bişey yoksa çocuklarının yanında ol.Allah kolaylık versin eşine de sana da.bende öyle düşündüm canım bu benim 2. bebeğim olacak inşallah hayat ne getirir bilemeyiz tabi ama başka çocuk düşünmüyorum bir daha bu fırsatım olmayabilir kızım zaten babasını çok az görüyor reyhanlıdayız biz eşim asker hudutta görevli normalde eve 3 günde bir gelecekken ben çalıştığım yani evde olmadığım için hafta sonu geliyor eve yani sadece haftasonu evde görebiliyor kızım babasını ve babaya çok hasret ben de yokum bakıcımız da çok rahat anlayışsız biri o da asker eşi aynı binadayız idareten bakıyor burada imkanlar çok kısıtlı sırf bu yüzden 2. çocuğu burada düşündük ki üzcretsiz izne ayrılıp buradan tayin olana kadar ben bakayım diye buradan batıya gideceğiz allah nasip ederse orda imkanlar daha farklı sonuçta en azından eşim hep eve gelebilir. bebiş mayısta doğuyor inşallah 2016 mayısta da biz tayin oluyoruz 1 yıl sonra analık izni rapor falan derken bebiş 5 aylık olacak sonra mayısa kadar ücretsiz izin alacağım ki o da 7-8 aylık bir süreç sonra tayin için işe başlayıp tayin isteyeceğim inşallah.
Canım ulturasyon ölçümleri her zaman doğru olmaya biliyo kuzenime sabah bebek 3 kilo demişlerdi gece Doğumu başladı Afacan 2600 Doğdu o yüzden sıkıntı yapmayın bu sıralar rahat olmamız lazım bebişlerimiz için yoksa yavrucuklar etkileniyor doğunca huysuzlaşıyolarMasallah supanallah bana 1250 dedi we bu canimi skti az gekdi gozume sen nasil bealeniyosun kuzum
korkutmak istemem ama en yakın arkadaşım böyle sorun yaşamıştı. göbek deliğinin etrafı morarmıştı ve doktoru ona çocuğun kordonunda problem olduğunu söylemişti, acil sezeryanla doğum yaptı. bence hemen doktorunu ara,ben birebir şahit olduğum için bilgi vermek istedim. hayırlı haberler al inşKızlar Günaydın bir şey sorucam kafama çok takıldı göbek deliğinin etrafı morarmis gibi ya sebebi ne olabilir böyle bir şey yaşayan var mı ?
sağol canım Allah razı olsun çok ama çok zor hele yanında kimse yoksa bir de öyle anlayışsız bir müdürüm var ki rapor alırsam tayin zamanı bana gıcık olup zorluk çıkarı diye korkuyorum gerçi asker eşlerinin tayinleri her şartta yapılıyor ama bunun eli kolu uzun bir aksilik yapar diye korkuyorum.Canım Allah kolaylık versin gerçekten zor.bende küçük kızımı doğu hizmetinde doğurdum ama benim büyüğüne annem bakıyordu sağolsun küçüğüne de baktı ve evim de iş yerime çok yakındı.gene de annemler memlekete gidecez diye tutturunca 1 ay heyet raporu almıştım.bence eğer borç harç bişey yoksa çocuklarının yanında ol.Allah kolaylık versin eşine de sana da.
gunaydın cnm morarma degılde daha koyu ten rengıne burunmus bnmkıde dıger yerlere gore onuda dun esım gosterdı ben farkında deıldım ama sıkıntı olcagını sanmıyorum salı dr ya gıttım sonucta sıkıntı olsa derdıKızlar Günaydın bir şey sorucam kafama çok takıldı göbek deliğinin etrafı morarmis gibi ya sebebi ne olabilir böyle bir şey yaşayan var mı ?
canım cok gecmıs olsun dua edıcem senın ıcın İNŞALLAH bebegınde saglıklı bır sekılde dogar ...Sagolun kizlar. Bebegim 32+2 haftalik ama kilosu 1400-1500 arasinda. Boyu haftasinda görünüyor. Damardan azicik gelen kan ic organlariyla beynine ve boyuna gidiyormus. Kilosu cok az yani.. 2 gune bir kontrol olacagim ve ciger gelistirici igneler falan yapilacak. Belki 34 35 e kadar dayanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?