- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla doğacak bebişin bol bol dua et benim dualarım seninleSagolun kizlar. Bebegim 32+2 haftalik ama kilosu 1400-1500 arasinda. Boyu haftasinda görünüyor. Damardan azicik gelen kan ic organlariyla beynine ve boyuna gidiyormus. Kilosu cok az yani.. 2 gune bir kontrol olacagim ve ciger gelistirici igneler falan yapilacak. Belki 34 35 e kadar dayanir
Sagolun kizlar. Bebegim 32+2 haftalik ama kilosu 1400-1500 arasinda. Boyu haftasinda görünüyor. Damardan azicik gelen kan ic organlariyla beynine ve boyuna gidiyormus. Kilosu cok az yani.. 2 gune bir kontrol olacagim ve ciger gelistirici igneler falan yapilacak. Belki 34 35 e kadar dayanir
Canım inşallah düzelir de zamanına kadar dayanır.doktor ne önerdi peki.mesela çık su içsen falan bir genişleme olmazmıymış kordonda? Birde yiyecek olarak bebeği daha çok besleyebilecek bişey önerdi mi? Pekmezli su bebeğe iyi kilo aldırıyormuş.benim bir arkadaşım ikizlerine hamileyken içmiş bebekleri 2700 den fazla doğmuş ki benim ikisi de 2500-2600 anca doğdular.bende bu bebeğimde yapıcam son ay bunu sen de dene istesenSagolun kizlar. Bebegim 32+2 haftalik ama kilosu 1400-1500 arasinda. Boyu haftasinda görünüyor. Damardan azicik gelen kan ic organlariyla beynine ve boyuna gidiyormus. Kilosu cok az yani.. 2 gune bir kontrol olacagim ve ciger gelistirici igneler falan yapilacak. Belki 34 35 e kadar dayanir
hepsi cok güzel canımm , çerçeve iyi fikir oldu hazırda aynı kral tacımdan vardı bende yapıyım aynısını :)))Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
@safakmeley #HandMade
ay ben 32 ye kdar sizi sollarım herldeArkanda da ben varım meleyim 15 kiloyla yola devam
insallah dayanır canım allhım izniyle icini ferah tut.Sagolun kizlar. Bebegim 32+2 haftalik ama kilosu 1400-1500 arasinda. Boyu haftasinda görünüyor. Damardan azicik gelen kan ic organlariyla beynine ve boyuna gidiyormus. Kilosu cok az yani.. 2 gune bir kontrol olacagim ve ciger gelistirici igneler falan yapilacak. Belki 34 35 e kadar dayanir
gunaydın canm bizde sağlık ocagına gittik yeni geldik 2. doz tetanoz wardı biraz geciktik ama bide tahlillerimizi yaptırdık.:)gunaydın kızlar anca geldık ıse saglık ocagına gıttık rutın kontroller yapıldı kanımız alındı kucuk kalbımız dınlendı sukur yolunda hersey sızlerde ıyısınızdır umarım :)
Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
@safakmeley #HandMade
gunaydın canm bizde sağlık ocagına gittik yeni geldik 2. doz tetanoz wardı biraz geciktik ama bide tahlillerimizi yaptırdık.:)
Canim benim mor gibi sağlık ocağına gittim acirsa doktoru ara dedi de ben korktum yagunaydın cnm morarma degılde daha koyu ten rengıne burunmus bnmkıde dıger yerlere gore onuda dun esım gosterdı ben farkında deıldım ama sıkıntı olcagını sanmıyorum salı dr ya gıttım sonucta sıkıntı olsa derdı
bizde oyle bisey yok biraz geri kalmış bizim saglık ocagı sanırım ama geçen hafta nts ye girdigimde bayagı bi dinledim ninni gibi geldi :)))bnm en sevdıgım sey bu saglık ocagında kalp dınleme kısmı, tahlıl vercem dıye kactım kactım arayıp cagırdılar gıtmek zorunda kaldım :)
Bebiş 40 cm 1390 kg olmuş maşallah oğlum çok net poz verdi babaya benziyor doktor boyu uzun dayısı varmı sizin bebek uzun boylu olcak dedi
1 ayda 3 kşlo almışım doktor aman dikkat dedi 63 le başladım 73 şimdi
Böbrek büyüme 26 mm olmuş ama hiç ağrım yok
Tahmini doğum tarihimiz 25 mayıs
Canim benim mor gibi sağlık ocağına gittim acirsa doktoru ara dedi de ben korktum ya
Kızlar yoktum ilgilenemedim. Yarın akşam Duası yapılacak ya yarın sabah kaçtane okuduğumuzla ilgili liste yaparım inşallah olur mu siz okuyun yarın yazarsınız foruma :) pazartesi perşembe yapılacak artık dualar :)
31+5 günlük canım. Hatta bu gece 31+6 oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?