2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar tekrardan.benim bu aralar iştahım yok ya hiç.yiyorum ama öylesine.sakız ağzımdan hiç çıkmıyor.öğrenciler bile garipsiyorlar artık.hocam ağzınız ağrımıyormu diyorlar.napıyım bulantımı bu şekilde engelliyorum ancak.Grip de sürekli tazeliyor sanki.artık çalışmak yorucu gerçekten.3 hafta bitse diye iple çekiyorum resmen.oğluşum sürekli dönüyor birgün kasıklara vuruyor bir bakıyorum kaburgalara bir bakıyorum yanlara vuruyor.31 haftalukken gidecem görmeye.İnşallah büyümüş olur o zamana kadar biraz daha ama ben yemezsem beslenemezse diye korkuyorum.

geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla doğacak bebişin bol bol dua et benim dualarım seninle

Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin cnm iyi olacak inşallah bol bo dua et... kilo önemli değil diyor benim doktorum organ gelişimi normalse hiç sıkıntı olmaz inşallahhh

Canım inşallah düzelir de zamanına kadar dayanır.doktor ne önerdi peki.mesela çık su içsen falan bir genişleme olmazmıymış kordonda? Birde yiyecek olarak bebeği daha çok besleyebilecek bişey önerdi mi? Pekmezli su bebeğe iyi kilo aldırıyormuş.benim bir arkadaşım ikizlerine hamileyken içmiş bebekleri 2700 den fazla doğmuş ki benim ikisi de 2500-2600 anca doğdular.bende bu bebeğimde yapıcam son ay bunu sen de dene istesen

insallah dayanır canım allhım izniyle icini ferah tut.

gunaydın kızlar anca geldık ıse saglık ocagına gıttık rutın kontroller yapıldı kanımız alındı kucuk kalbımız dınlendı sukur yolunda hersey sızlerde ıyısınızdır umarım :)
gunaydın canm bizde sağlık ocagına gittik yeni geldik 2. doz tetanoz wardı biraz geciktik ama bide tahlillerimizi yaptırdık.:)

Bebiş 40 cm 1390 kg olmuş maşallah oğlum çok net poz verdi babaya benziyor doktor boyu uzun dayısı varmı sizin bebek uzun boylu olcak dedi

1 ayda 3 kşlo almışım doktor aman dikkat dedi 63 le başladım 73 şimdi

Böbrek büyüme 26 mm olmuş ama hiç ağrım yok

Tahmini doğum tarihimiz 25 mayıs

gunaydın canm bizde sağlık ocagına gittik yeni geldik 2. doz tetanoz wardı biraz geciktik ama bide tahlillerimizi yaptırdık.:)

bnm en sevdıgım sey bu saglık ocagında kalp dınleme kısmı, tahlıl vercem dıye kactım kactım arayıp cagırdılar gıtmek zorunda kaldım :)

Canim benim mor gibi sağlık ocağına gittim acirsa doktoru ara dedi de ben korktum ya

bnm en sevdıgım sey bu saglık ocagında kalp dınleme kısmı, tahlıl vercem dıye kactım kactım arayıp cagırdılar gıtmek zorunda kaldım :)
bizde oyle bisey yok biraz geri kalmış bizim saglık ocagı sanırım ama geçen hafta nts ye girdigimde bayagı bi dinledim ninni gibi geldi :)))

maşallah bebısıne cnm boyu gercektende uzun bnmkı salı gunu 37 cm dı ,bizim kilololar hmn hemn aynı gıdıyor senınle :)

Canim benim mor gibi sağlık ocağına gittim acirsa doktoru ara dedi de ben korktum ya

bende bugun gıttım ama hıc sormak aklıma gelmedı ama kalp dınlerken gordu hemsıre bıseyde demedı demkkı sıkıntı yok dıyorum ya ben fark etmedım banada dun esımdedı ben cok ıncelemıom kendımı moralım bozulmasın dıye bı yerım catlamıs gorursem uzulurum :)

canım bana 2 yasin yaz. Akşam eve gider gitmez okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…