- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
masaallah :)Bebiş 40 cm 1390 kg olmuş maşallah oğlum çok net poz verdi babaya benziyor doktor boyu uzun dayısı varmı sizin bebek uzun boylu olcak dedi
1 ayda 3 kşlo almışım doktor aman dikkat dedi 63 le başladım 73 şimdi
Böbrek büyüme 26 mm olmuş ama hiç ağrım yok
Tahmini doğum tarihimiz 25 mayıs
Kizlar selam
en erken mayis annesi ben olacagim galibabebegime giden kan akisinda direnc varmis. Bebeğimi besleyemiyorum. Kan akisi durana kadar bebegim karnimda kalacak sonra alacaklar. 32. Haftayi bitirdjk ama kilomuz cok az. Nolur icinizden bana bir dua gecirin olur m?
gunaydın cnm morarma degılde daha koyu ten rengıne burunmus bnmkıde dıger yerlere gore onuda dun esım gosterdı ben farkında deıldım ama sıkıntı olcagını sanmıyorum salı dr ya gıttım sonucta sıkıntı olsa derdı
Geçmiş olsun ya, şimdi naılsın nasıl odlun toparladın mı bari?Canim bgun hic giremedim sitye rahatsizlandim biraz annemle carsiya cikicaktik ama brn carsida fenalastim bide devlet hastanesindeb randequ almistim ozele gidiyorum nornalde ama arada bi devlete gorun dedi herkez diye bi alayim randewu dedim gittim ama hic kizimi gormedim resmini falanda wermedi hic bsey demedi nirmql bile demedi olcumleri soyledi hemsireye o kadar Allahim yardimcilari olsun parasi olmayana hic hi aciklama yapmiyolar kalbim 145 nabzim cikti sonra 130 cikti dr bi tek kardiyoloji bolumune git dedi sonrada fenalastim zaten bu arada canim catlaklar bariz ben catlagim diyo kirmizi yarik gbi bi tanesi buyuk birazcik elleyince bile anlasiliyo kirmizi ciaik cizik hep kotu anliyacagin
Maşallah totosunu ısırırım :):)2200 gram 45 cm. maşallah deyin ama
Aranızda 3 hafta var canım 3 haftada 750 gr alıyorlar zaten merak etme :):)Masallah supanallah bana 1250 dedi we bu canimi skti az gekdi gozume sen nasil bealeniyosun kuzum
Allah hakkınızda hayırlısını versin, bekleyebildiği kadar beklesin inşallah , dualarımız seninle..Kizlar selam
en erken mayis annesi ben olacagim galibabebegime giden kan akisinda direnc varmis. Bebeğimi besleyemiyorum. Kan akisi durana kadar bebegim karnimda kalacak sonra alacaklar. 32. Haftayi bitirdjk ama kilomuz cok az. Nolur icinizden bana bir dua gecirin olur m?
Güzel haberlerle gel :)günaydın kızlar bu ara buraya giremez oldum yaa işyerinde çok yoğunuz birde son ayımın içindeyim işleri toparlmaya çalışıyorum nisan 10 da izne çıkıcam
Kızlar 13.30 da randevumuz var kızımı göreceğim tam bir ay sonra çok özledim yavrumu Allaha şükür hareketleriyle iletişim halindeyiz anne-baba-kız olarak hiç durmuyorda bir ayı öyle geçiriyoruz bakalım doktor ablamız bugün neler söyleyecek bize ne kadar büyümüşüz inşallah herşeyimiz normal görünür kilo-boy tontiş tontiş olmuştur inşallah kızım
ya benim bakanlığımızn izin yönergesindecanım benimle aynı kurumda çalışan arkadaşım var analık izni bitince normal kendi izinlerini kullandı sonra rapor aldı en son ücretsiz izne ayrıldı yönetmelikte ücretsiz izni istediğin zaman kullanabiliyorsun diyor atıyorum ücretsiz izne ayrıldın sonra tekrar iş başı yaptın diyelim olmadı sonra yine ayrılabiliyorsun önemli olan 2 yıllık sürenin dolmamış olması
canım korkma o kısım bnmde koyu renkte normal tenimden geriliyo olduğuna bağladım ben arkadaşımında böyle korkma sakın
Canim benim mor gibi sağlık ocağına gittim acirsa doktoru ara dedi de ben korktum ya
teşekkür ederim canım aşırı bi morluk değil amakorkutmak istemem ama en yakın arkadaşım böyle sorun yaşamıştı. göbek deliğinin etrafı morarmıştı ve doktoru ona çocuğun kordonunda problem olduğunu söylemişti, acil sezeryanla doğum yaptı. bence hemen doktorunu ara,ben birebir şahit olduğum için bilgi vermek istedim. hayırlı haberler al inş
Bi soralım bakalım gitcem bi sağlık ocağına benim dr burda değilbnmde oradaki ten rengi koyu normal tenime göre arkadaşımın da öle büyüdüğüne bağladık biz
teşekkür ederim canım aşırı bi morluk değil ama Eki Görüntüle 1452001
günaydın kızlar, gerçi öğlen olmak üzere ama işlerden ancak yazabildim. Ayak bileklerim korkunç şişmiş durumda bacaklarımın ağrısından reflüden sabahı sabah ettim zorla kalkıp işe geldim bu sabah. Benim kadar ayaklarında ve ayaka bileklerinde ödem yaşayan varmı? bütün gün ofiste oturarak iş yapmaktan oluyor sanırım. Yürüyüş falanda kar etmiyor artık
canım benim anladığım eğer 24 aylık ücretsiz iznin hepsini kullanmak istiyorsan analık izni bitince ücretsiz izne ayrılmalısın aldığın raporlar izinler evet bu süreyi uzatmaz aksine 24 aylık süreden düşer örneğin analık iznin bitti sonrasında 1 ay izin kullandın 1 ay rapor kullandın etti 2 ay bu 2 ay 24 aylık ücretsiz izinden düşüyor yani 22 aylık bir süren kalıyor yani izne istediğin zaman ayrılıyorsun sadece aldığın raporla izinler analık iznin bitince ücretsiz izin hakkından düşmüş oluyor. bu kısmı beni çok bağlamıyor çünkü benim kullanacağım ücretsi izin 7-8 aylık bir süre ondan sonra tayin istemek için yeniden işe başlamam gerekecek.Geçmiş olsun ya, şimdi naılsın nasıl odlun toparladın mı bari?
Maşallah totosunu ısırırım :):)
Aranızda 3 hafta var canım 3 haftada 750 gr alıyorlar zaten merak etme :):)
Allah hakkınızda hayırlısını versin, bekleyebildiği kadar beklesin inşallah , dualarımız seninle..
Güzel haberlerle gel :)
ya benim bakanlığımızn izin yönergesinde
b) Doğum Sonrası Aylıksız İzin Doğum yapan memura, Kanunun 104 üncü maddesi uyarınca verilen doğum sonrası analık izni süresinin bitiminden; eşi doğum yapan memura ise, doğum tarihinden itibaren istekleri üzerine yirmi dört aya kadar aylıksız izin verilir. Doğuma istinaden verilecek yirmi dört aylık ücretsiz iznin başlangıcı olarak doğum sonrası analık iznin bitim tarihi esas alınır ve doğumu müteakip alınan istirahat raporları ile kullanılan yıllık izinler bu süreyi uzatmaz
böyle yazıyor anladığım analak izni bitince hemen çıkman gerektiği rapor alamıyorsun, iyice araştır sen arkadaşım sıkıntı yaşama
Bu morsa benim göbüş lacivert öyle söyleyim korkma :):):)teşekkür ederim canım aşırı bi morluk değil ama Eki Görüntüle 1452001
Anladım güzelim dediğin mantıklı :) Seni yanlışa düşürmek istemediğim için iyice araştır dedim :)canım benim anladığım eğer 24 aylık ücretsiz iznin hepsini kullanmak istiyorsan analık izni bitince ücretsiz izne ayrılmalısın aldığın raporlar izinler evet bu süreyi uzatmaz aksine 24 aylık süreden düşer örneğin analık iznin bitti sonrasında 1 ay izin kullandın 1 ay rapor kullandın etti 2 ay bu 2 ay 24 aylık ücretsiz izinden düşüyor yani 22 aylık bir süren kalıyor yani izne istediğin zaman ayrılıyorsun sadece aldığın raporla izinler analık iznin bitince ücretsiz izin hakkından düşmüş oluyor. bu kısmı beni çok bağlamıyor çünkü benim kullanacağım ücretsi izin 7-8 aylık bir süre ondan sonra tayin istemek için yeniden işe başlamam gerekecek.
Bende kafferengisi var onun :)kızlar sizinde karnınızda sarı ince bi çizgi olustumu?ne değişik :)
var cnm kahverengı hamılelıkte oluyormuskızlar sizinde karnınızda sarı ince bi çizgi olustumu?ne değişik :)
gunaydın cnm bgn saglık ocagına gıttım ebemın dedıgıne gore ayak bılegınde olan odem cok sıkıntı deılmıs yukarı kısmında yanı ayak bılegınden dıze kadar olan kısımda odem olması sıkıntıymıs bılgın olsun odem sordu bana bnmde ayak bıleklerımde oluyor dedım onda geldı ayaklarıma bastırdı burda varsa sıkıntı dedı
Ayaklarımda da var ama asıl bileklerim korkunç halde, davul gibi şiş. İki hafta sonra kontrolüm var doktordan yine azaqr işiticem kilo aldın tuzlu yiyorsun tansiyon hastası olucaksın vs.Çok da su içiyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum güya ama neden bukadar çok şiştim anlamıyorum. bacaklarımdada var biraz ama ödem mi yoksa kilo aldığım için mi bilmiyorum. Sağol canım cevapladığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?