kızlar sizinde karnınızda sarı ince bi çizgi olustumu?ne değişik :)
canım benim bundan daha koyu renk mor değilde kahverengi dr da gördü ama bir şey demediteşekkür ederim canım aşırı bi morluk değil ama Eki Görüntüle 1452001
Evet oluştu doğumdan sonra geçiyormuskızlar sizinde karnınızda sarı ince bi çizgi olustumu?ne değişik :)
BU MORLUK DEĞİL HAYATIM, RENK DEĞİŞİMİ BENDE DE VARteşekkür ederim canım aşırı bi morluk değil ama Eki Görüntüle 1452001
Evet cnm heyet alınabiliyor.şöylede yapılabilir belki birazını ücretsiz izin başlamadan birazını da bittikten sonra alabiliriz.başı ve sonu farklı yıllara denk geliyor benim.canım benim arkadaşım analık izni bitince önce bir 20 gün sonra da 40 gün heyet aldı heyet raporunda sınırlama yok diye biliyorum istediğin kadar alabiliyorsun ama 10,10 aldığında 40 günden fazla alamıyorsun
kızlar sizinde karnınızda sarı ince bi çizgi olustumu?ne değişik :)
Bu morsa benim göbüş lacivert öyle söyleyim korkma :):):)
Anladım güzelim dediğin mantıklı :) Seni yanlışa düşürmek istemediğim için iyice araştır dedim :)
Bende kafferengisi var onun :)
anladım canım herkes kendi durumuna işine uygun bir yol çizecek artık ben eğer 32 de ayrılırsam analık iznim bitince 1 ay kendi iznimi kullanıp sonra alabilirsem heyet alamazsam 20 20 rapor alıp sonra ücretsiz izne ayrılacağım aslında 32 den sonra 4 hafta daha çalışıp öyle ayrılırım diyordum ama zor gibi bakalım 23 martta ya çalışır ya çalışamaz raporumu alacağım.Evet cnm heyet alınabiliyor.şöylede yapılabilir belki birazını ücretsiz izin başlamadan birazını da bittikten sonra alabiliriz.başı ve sonu farklı yıllara denk geliyor benim.
kız normal o normalde delik içerde olduğu için herkesin genelde koyudur o bölgesi gerildiği için dışarı çıktı delik ondan canım normal bence
Bu morsa benim göbüş lacivert öyle söyleyim korkma :):):)
Anladım güzelim dediğin mantıklı :) Seni yanlışa düşürmek istemediğim için iyice araştır dedim :)
Bende kafferengisi var onun :)
canım mor falan değil hiç korkma
inan hiçbişey yok göbeğinde benimki kahve rengi oldu ve tamamen dışarı pörtledi çok komik görünüyor:)
canım benim bundan daha koyu renk mor değilde kahverengi dr da gördü ama bir şey demedi
canlarim hepinize çok teşekkür ederim sağlık ocağında baktirdım bebekle ilgili bir şey değil dedi göbek varisi gibi bir şey oluyormuş artarsa kendi doktoruna gidince söyle dedi aspirin veriyorlarmis önemli değilmiş sağlıkla bi dünyaya getirsek bebisleriBU MORLUK DEĞİL HAYATIM, RENK DEĞİŞİMİ BENDE DE VAR
bende seninki gibi yapacağım canım da 20-20 nasıl alacaksın üst üste 2 tane 20 alınabılıyor mu arada gelip başlama yapmak gerekmiyormu.ben 20 alıp ücretsiz izin bitince de heyet raporu alırım diye düşünmüştüm.anladım canım herkes kendi durumuna işine uygun bir yol çizecek artık ben eğer 32 de ayrılırsam analık iznim bitince 1 ay kendi iznimi kullanıp sonra alabilirsem heyet alamazsam 20 20 rapor alıp sonra ücretsiz izne ayrılacağım aslında 32 den sonra 4 hafta daha çalışıp öyle ayrılırım diyordum ama zor gibi bakalım 23 martta ya çalışır ya çalışamaz raporumu alacağım.
iş başı yaptıktan sonra tekrar ücretsiz izin alabiliyormusun?yada hiç ücretsiz izine ayrılmadan iş başı yapıp sonra bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınabiliyor mu.ben olmuyor diye biliyorum da.canım benimle aynı kurumda çalışan arkadaşım var analık izni bitince normal kendi izinlerini kullandı sonra rapor aldı en son ücretsiz izne ayrıldı yönetmelikte ücretsiz izni istediğin zaman kullanabiliyorsun diyor atıyorum ücretsiz izne ayrıldın sonra tekrar iş başı yaptın diyelim olmadı sonra yine ayrılabiliyorsun önemli olan 2 yıllık sürenin dolmamış olması
Tesekkur ederim canım, simdiden kolay gelsin :) kapi susunun kenarlarinda da serit olucak aksam ornegini gonderirim sana :)hepsi cok güzel canımm , çerçeve iyi fikir oldu hazırda aynı kral tacımdan vardı bende yapıyım aynısını :)))
Cizgisiz ajanda aldim keceyle kapladim kitap kaplar gibi, silikonla yapistirdim cunku baska turlu yapismiyordu gayet kolay ve uyguna geldi canim tavsiye ederim. Tesekkurler :)canım hepsı cok guzel olmus hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah bu arada defteri nasıl yaptın bende arastırmadayım defter konusunda da
bende öyle biliyorum doğum izni bitiminden sonra alınıyor diye biliyorum işe başladıktan sonrada tekrar alınmıyor diye biliyorumiş başı yaptıktan sonra tekrar ücretsiz izin alabiliyormusun?yada hiç ücretsiz izine ayrılmadan iş başı yapıp sonra bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınabiliyor mu.ben olmuyor diye biliyorum da.
normal rapor en fazla 10 alınmıyormu bende dogum izni bitince raporları izinleri kullanmayı düsünüyorumbende seninki gibi yapacağım canım da 20-20 nasıl alacaksın üst üste 2 tane 20 alınabılıyor mu arada gelip başlama yapmak gerekmiyormu.ben 20 alıp ücretsiz izin bitince de heyet raporu alırım diye düşünmüştüm.
kızlar son 1 saat kaldı eşim almaya geliyor işten beni heyecandan bayılacağım şimdi kızlar dua edin herşeyimiz çok iyi çıksın
inşallah cnm güzel güzel haberler ile dön bebişine selam söyleee bizden :)
kızlar bu durumu bilen yok mu?günaydın kızlar:) ben bugün gidip çalışamaz raporu aldım. 32. hafta raporunu bir hafta önceden aldım. 07.05.2015 tarihinde çalışabilir gösteriyor. eğer geç doğum olursa ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?