2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar sizinde karnınızda sarı ince bi çizgi olustumu?ne değişik :)

ilk gebeliğimde daha belirgin kahve ve göğüs altımdan kasığıma kadar bir çizgi oluşmuştu. Bu sefer daha açık kahve belli belirsiz ve göğüs altımdan göbek deliğime kadar oluştu. Korkulacak bişey değil, doğumdan sonra kayboluyor çünki

Evet cnm heyet alınabiliyor.şöylede yapılabilir belki birazını ücretsiz izin başlamadan birazını da bittikten sonra alabiliriz.başı ve sonu farklı yıllara denk geliyor benim.

Bu morsa benim göbüş lacivert öyle söyleyim korkma :):):)

Anladım güzelim dediğin mantıklı :) Seni yanlışa düşürmek istemediğim için iyice araştır dedim :)

Bende kafferengisi var onun :)

haha aynen benim göbek de kapkara : ) göbek deliğimin etrafı mor değil siyah oldu resmen

Evet cnm heyet alınabiliyor.şöylede yapılabilir belki birazını ücretsiz izin başlamadan birazını da bittikten sonra alabiliriz.başı ve sonu farklı yıllara denk geliyor benim.
anladım canım herkes kendi durumuna işine uygun bir yol çizecek artık ben eğer 32 de ayrılırsam analık iznim bitince 1 ay kendi iznimi kullanıp sonra alabilirsem heyet alamazsam 20 20 rapor alıp sonra ücretsiz izne ayrılacağım aslında 32 den sonra 4 hafta daha çalışıp öyle ayrılırım diyordum ama zor gibi bakalım 23 martta ya çalışır ya çalışamaz raporumu alacağım.

kız normal o normalde delik içerde olduğu için herkesin genelde koyudur o bölgesi gerildiği için dışarı çıktı delik ondan canım normal bence

Bu morsa benim göbüş lacivert öyle söyleyim korkma :):):)

Anladım güzelim dediğin mantıklı :) Seni yanlışa düşürmek istemediğim için iyice araştır dedim :)

Bende kafferengisi var onun :)

canım mor falan değil hiç korkma

inan hiçbişey yok göbeğinde benimki kahve rengi oldu ve tamamen dışarı pörtledi çok komik görünüyor:)

canım benim bundan daha koyu renk mor değilde kahverengi dr da gördü ama bir şey demedi

BU MORLUK DEĞİL HAYATIM, RENK DEĞİŞİMİ BENDE DE VAR
canlarim hepinize çok teşekkür ederim sağlık ocağında baktirdım bebekle ilgili bir şey değil dedi göbek varisi gibi bir şey oluyormuş artarsa kendi doktoruna gidince söyle dedi aspirin veriyorlarmis önemli değilmiş sağlıkla bi dünyaya getirsek bebisleri

bende seninki gibi yapacağım canım da 20-20 nasıl alacaksın üst üste 2 tane 20 alınabılıyor mu arada gelip başlama yapmak gerekmiyormu.ben 20 alıp ücretsiz izin bitince de heyet raporu alırım diye düşünmüştüm.

iş başı yaptıktan sonra tekrar ücretsiz izin alabiliyormusun?yada hiç ücretsiz izine ayrılmadan iş başı yapıp sonra bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınabiliyor mu.ben olmuyor diye biliyorum da.

hepsi cok güzel canımm , çerçeve iyi fikir oldu hazırda aynı kral tacımdan vardı bende yapıyım aynısını :)))
Tesekkur ederim canım, simdiden kolay gelsin :) kapi susunun kenarlarinda da serit olucak aksam ornegini gonderirim sana :)
canım hepsı cok guzel olmus hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah bu arada defteri nasıl yaptın bende arastırmadayım defter konusunda da
Cizgisiz ajanda aldim keceyle kapladim kitap kaplar gibi, silikonla yapistirdim cunku baska turlu yapismiyordu gayet kolay ve uyguna geldi canim tavsiye ederim. Tesekkurler :)

günaydın kızlar:) ben bugün gidip çalışamaz raporu aldım. 32. hafta raporunu bir hafta önceden aldım. 07.05.2015 tarihinde çalışabilir gösteriyor. eğer geç doğum olursa ne olacak?

merahaba kızlar sayfalar cok hızlı ilerliyor bende muhabbetlerinize katılmak istiyorum ama düzenli takip edemiyorum biz 32+2 deyiz dün son 3 haftaya kadar calısabilir raporu aldık oğluşum nerdeyse 2,5kilo olmuş 2 hafta önden gidiyoruz doktorumuz böyle giderse 4 kilo civarı dogar dedi tombiş olacakmıs normal dogum için pozisyonu uygun ama catı önemli dedi nts de cekildi bir sıkıntı yok cok sukur kendimde 18 kilo aldım bu arada

iş başı yaptıktan sonra tekrar ücretsiz izin alabiliyormusun?yada hiç ücretsiz izine ayrılmadan iş başı yapıp sonra bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınabiliyor mu.ben olmuyor diye biliyorum da.
bende öyle biliyorum doğum izni bitiminden sonra alınıyor diye biliyorum işe başladıktan sonrada tekrar alınmıyor diye biliyorum

normal rapor en fazla 10 alınmıyormu bende dogum izni bitince raporları izinleri kullanmayı düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…