evet ben arkadaşa bişey olmaz diyordum canım çok öyle ilk doğumdan hemen sonra hamile kalan süt korur diye düşünüyorlar ama korumayan çok çok da güzel oluyor aslında çok seviyorum öyle yaşı yakın kardeşleri benCanım olmaz merak etme çok kişi senin gibi hattaha ben bile ilk bebekten sonra hamile kalırsam paniği yaşıyorum korkuyorum ama sonrada beraber büyürler diyorum senin planlı mı oldu süpriz mi yoksa
evet yanında duruyormuş şaka gibi yaah canım o kadar zor ki üstelik ablan sana bırakıyormuş benim burada bırakabileceğim hiç kimsem yok yabancıyız yeni geldik zaten 8 ay oldu çok zor inan parayı düşündüğümden değil de ücretsiz izni mümkün olduğunca kısa tutmak için çalışayım diyordum ama çok zor bakıcımız o kadar anlayışsız ki sabah çocuğu ben doyuruyorum öğle arasında yine ben evde kesinlikle bir çöp kaldırmaz dün makinede temizler var yerleştirir misin dedim tamam dedi öğlen gittim yok akşam gittim yok yerleştirmemiş çocuk bir şeyler döküyor yere kesinlikle silmek falan yok sadece yanında duruyor gibi bir şey ve 500 lira veriyorum çalışan anne olmak çok zor.
canım ilk hamileliğimde kapkara olmuştu benm göbeğim göğüs altımdan kasıklarıma kadar uzanan bir de çizgim vardı gebelik öncesi folik asit kullanmadıysan olabiliyormuş buteşekkür ederim canım aşırı bi morluk değil ama Eki Görüntüle 1452001
bebegınde gerıleme varm,benım de kan akısnda dırenc var ve 1 hafta gerıden gelıyor ama daha 26 cı haftadayım doktor kaskı 32 cı haftada olsaydın dıyor.O yuzden uzulme canım boyle 36 cı haftaya kadar gıde bılırsın belkı de daha cok ,hemen durmaz kan akısı.Insallah bekler de yavrularımız zamanında gelırlerKizlar selam
en erken mayis annesi ben olacagim galibabebegime giden kan akisinda direnc varmis. Bebeğimi besleyemiyorum. Kan akisi durana kadar bebegim karnimda kalacak sonra alacaklar. 32. Haftayi bitirdjk ama kilomuz cok az. Nolur icinizden bana bir dua gecirin olur m?
Tesekkur ederim canım, simdiden kolay gelsin :) kapi susunun kenarlarinda da serit olucak aksam ornegini gonderirim sana :)
Cizgisiz ajanda aldim keceyle kapladim kitap kaplar gibi, silikonla yapistirdim cunku baska turlu yapismiyordu gayet kolay ve uyguna geldi canim tavsiye ederim. Tesekkurler :)
kızlar son 1 saat kaldı eşim almaya geliyor işten beni heyecandan bayılacağım şimdi kızlar dua edin herşeyimiz çok iyi çıksın
senın haftandayken bnmde oyleydı 30 dan sonra alıyo bebısler kıloyu cok kafana takma cnm gecmıs olsun bu aradaMasallah supanallah bana 1250 dedi we bu canimi skti az gekdi gozume sen nasil bealeniyosun kuzum
kızlar son 1 saat kaldı eşim almaya geliyor işten beni heyecandan bayılacağım şimdi kızlar dua edin herşeyimiz çok iyi çıksın
Geç doğumda yapsan erkekn doğumda yapsan doğum sonrasına aktarılıyor.41 haftada doğarsa 1 hafta,37 doğarsa 3 hafta doğum sonrasına aktarılıyor.kayıp yok yani.kızlar bu durumu bilen yok mu?
benimde gözler gidiyo başımı masayada koyamıyorum karnıma baskı yapıyor diye bir an önce saat 5 olması için dua ediyorumkızlar tünaydınlar sayfalar anca bıttı genel olarak bı uyku sorunumuz var galıba bebısler dogumdan sonrasına hazırlıyolar bizi
Ay maşallah bebeğin kilosu iyiymiş dün dr a gittik benimki 1600 gr dedi... ne yedin de bebeğini büyüttün annesi :) bebek son haftalar kilo alır diyolar... aldigin kiloları verirsin inş bebek sağlıklı olsun damerahaba kızlar sayfalar cok hızlı ilerliyor bende muhabbetlerinize katılmak istiyorum ama düzenli takip edemiyorum biz 32+2 deyiz dün son 3 haftaya kadar calısabilir raporu aldık oğluşum nerdeyse 2,5kilo olmuş2 hafta önden gidiyoruz doktorumuz böyle giderse 4 kilo civarı dogar dedi tombiş olacakmıs normal dogum için pozisyonu uygun ama catı önemli dedi nts de cekildi bir sıkıntı yok cok sukur kendimde 18 kilo aldım bu arada
kızlar beni acayip ateş basıyor sizdede var mı ? her tarafım yanıyor dışarıda yağmur yağıyor ben bırak montu hırka bile giyemiyorum
şimdiden böyelysek ilerki haftalarda nasıl oluruz ki düşünmek bile istemiyorumaynen bende öyleyim cnm
beslenmeme dikkat ediyorum hergun yumurta zeytin meyve mutlaka yiyorum et balık sebze duzenlı aralıklı yıyorum sanırım etkısı oluyor canım ama bu sefer sasırttı bızı bu kadar tahmın etmıyordukAy maşallah bebeğin kilosu iyiymiş dün dr a gittik benimki 1600 gr dedi... ne yedin de bebeğini büyüttün annesi :) bebek son haftalar kilo alır diyolar... aldigin kiloları verirsin inş bebek sağlıklı olsun da
bendede var hele aksamları ellerım ayaklarım yanıyor resmenkızlar beni acayip ateş basıyor sizdede var mı ? her tarafım yanıyor dışarıda yağmur yağıyor ben bırak montu hırka bile giyemiyorum
kızlar beni acayip ateş basıyor sizdede var mı ? her tarafım yanıyor dışarıda yağmur yağıyor ben bırak montu hırka bile giyemiyorum
Ben de hergun yumurta peynir ceviz meyve yiyorum süt yoğurtta yiyorum ama çok yiyemiyorum midem almiyo fazla yiyince hareket edemiyorum bi şişkinlik oluyo anlatamam. Bugünden itibaren aç karina sabahları pekmez içmeye başladım bebegimin kilolu olmasindan öte normalin altına inmesinden korkuyorum.beslenmeme dikkat ediyorum hergun yumurta zeytin meyve mutlaka yiyorum et balık sebze duzenlı aralıklı yıyorum sanırım etkısı oluyor canım ama bu sefer sasırttı bızı bu kadar tahmın etmıyordukkendim 4. 5. aylarda cok aldım sımdı dıkkat etmeye calısıyorum dogumdan sonra nasıl verecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?