2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım olmaz merak etme çok kişi senin gibi hattaha ben bile ilk bebekten sonra hamile kalırsam paniği yaşıyorum korkuyorum ama sonrada beraber büyürler diyorum senin planlı mı oldu süpriz mi yoksa
evet ben arkadaşa bişey olmaz diyordum canım çok öyle ilk doğumdan hemen sonra hamile kalan süt korur diye düşünüyorlar ama korumayan çok çok da güzel oluyor aslında çok seviyorum öyle yaşı yakın kardeşleri ben
bizimki planlı programlı oldu canım herşey kuralına uygun şekilde :)

evet yanında duruyormuş şaka gibi ya

teşekkür ederim canım aşırı bi morluk değil ama Eki Görüntüle 1452001
canım ilk hamileliğimde kapkara olmuştu benm göbeğim göğüs altımdan kasıklarıma kadar uzanan bir de çizgim vardı gebelik öncesi folik asit kullanmadıysan olabiliyormuş bu
şimdide koltuk altım ve göğüslerim kapkara doğuma kadar zenci oluruz heralde ama kiminin yüzünde olurmuş bu kararmalar çok şükür yüzümde yok

bebegınde gerıleme varm,benım de kan akısnda dırenc var ve 1 hafta gerıden gelıyor ama daha 26 cı haftadayım doktor kaskı 32 cı haftada olsaydın dıyor.O yuzden uzulme canım boyle 36 cı haftaya kadar gıde bılırsın belkı de daha cok ,hemen durmaz kan akısı.Insallah bekler de yavrularımız zamanında gelırler

BENDE BI ARASTIRIM OYLE AJANDA KENDIM YAPABILIRIM GIBI GELIYOR, SAOL, CANIM

kızlar beni acayip ateş basıyor sizdede var mı ? her tarafım yanıyor dışarıda yağmur yağıyor ben bırak montu hırka bile giyemiyorum

Ay maşallah bebeğin kilosu iyiymiş dün dr a gittik benimki 1600 gr dedi... ne yedin de bebeğini büyüttün annesi :) bebek son haftalar kilo alır diyolar... aldigin kiloları verirsin inş bebek sağlıklı olsun da

Ay maşallah bebeğin kilosu iyiymiş dün dr a gittik benimki 1600 gr dedi... ne yedin de bebeğini büyüttün annesi :) bebek son haftalar kilo alır diyolar... aldigin kiloları verirsin inş bebek sağlıklı olsun da
beslenmeme dikkat ediyorum hergun yumurta zeytin meyve mutlaka yiyorum et balık sebze duzenlı aralıklı yıyorum sanırım etkısı oluyor canım ama bu sefer sasırttı bızı bu kadar tahmın etmıyorduk kendim 4. 5. aylarda cok aldım sımdı dıkkat etmeye calısıyorum dogumdan sonra nasıl verecem bakalım

Ben de hergun yumurta peynir ceviz meyve yiyorum süt yoğurtta yiyorum ama çok yiyemiyorum midem almiyo fazla yiyince hareket edemiyorum bi şişkinlik oluyo anlatamam. Bugünden itibaren aç karina sabahları pekmez içmeye başladım bebegimin kilolu olmasindan öte normalin altına inmesinden korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…