bende seninki gibi yapacağım canım da 20-20 nasıl alacaksın üst üste 2 tane 20 alınabılıyor mu arada gelip başlama yapmak gerekmiyormu.ben 20 alıp ücretsiz izin bitince de heyet raporu alırım diye düşünmüştüm.
canım yanlış yazmışım 10+10 yazacaktım. bir arkadaşım şöyle yaptı aynı kurumdayız; 38 haftada doğum yaptı normal analık izni bittiğinde memleketindeydi oradayken 40 gün heyet aldı heyet bitince bir gün iş başı yapıp izne ayrıldı izin bitince de ücretsiz izne ayrıldı. bir diğer arkadaşım da; 41 haftalık doğum yaptı 37 ye kadar çalışmıştı analık izni bitince gidip heyet rapor aldı o bitince de başka bir dr dan 10+10 rapor aldı raporlar bitince işe başladı.benim ücretsiz izin konusunu okuduğum yer sanırım memurlar netti orada diyor ki ücretsiz izne ayrıldın diyelim 6 ayını kullandın sonra işe başladın diyelim 3 ay çalıştın sonra tekrar ayrılmak istedin o zaman sen ücretsiz iznin 6+3 9 ayını kullanmış sayılarak tekrar izne ayrılabiliryorsun. benim okuduğum ve anladığım bu canlarım eğer ki siz de araştırırsanız yanlış bildiğimiz bir durum olursa yine paylaşalım sonra yanlış bir şey yapmayalım hiçbirimiz.iş başı yaptıktan sonra tekrar ücretsiz izin alabiliyormusun?yada hiç ücretsiz izine ayrılmadan iş başı yapıp sonra bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınabiliyor mu.ben olmuyor diye biliyorum da.
onemli olan saglıklı olması doktor ne dıyor sen yinede dikkat etmeye calış pekmezi tahinlede tüketebilirsin inşallah saglıkla dogar canını sıkmaBen de hergun yumurta peynir ceviz meyve yiyorum süt yoğurtta yiyorum ama çok yiyemiyorum midem almiyo fazla yiyince hareket edemiyorum bi şişkinlik oluyo anlatamam. Bugünden itibaren aç karina sabahları pekmez içmeye başladım bebegimin kilolu olmasindan öte normalin altına inmesinden korkuyorum.
İstirahat sonrasında kontrol muayenesi raporda belirtilmiş ise toplam süre yirmi günü geçmemek kaydı ile istirahat uzatılabilir. Yirmi günü aşan istirahat raporları sağlık kurulunca verilecektir.normal rapor en fazla 10 alınmıyormu bende dogum izni bitince raporları izinleri kullanmayı düsünüyorum
GÜNAYDIN KIZLAR, KAÇ KİLO ALDIK TOPLAMDA, BİZ 10.5 ALDIK ŞİMDİDEN, BUNDAN SONRA NE KADAR ALINIR Kİ..
anladım canım.sanırım aldığımız her rapordan sonra bi işe başlama yapmamız gerekiyor.arka arkaya rapor alamıyoruz.heyet ya da normal.benım anladığım bu.canım yanlış yazmışım 10+10 yazacaktım. bir arkadaşım şöyle yaptı aynı kurumdayız; 38 haftada doğum yaptı normal analık izni bittiğinde memleketindeydi oradayken 40 gün heyet aldı heyet bitince bir gün iş başı yapıp izne ayrıldı izin bitince de ücretsiz izne ayrıldı. bir diğer arkadaşım da; 41 haftalık doğum yaptı 37 ye kadar çalışmıştı analık izni bitince gidip heyet rapor aldı o bitince de başka bir dr dan 10+10 rapor aldı raporlar bitince işe başladı.benim ücretsiz izin konusunu okuduğum yer sanırım memurlar netti orada diyor ki ücretsiz izne ayrıldın diyelim 6 ayını kullandın sonra işe başladın diyelim 3 ay çalıştın sonra tekrar ayrılmak istedin o zaman sen ücretsiz iznin 6+3 9 ayını kullanmış sayılarak tekrar izne ayrılabiliryorsun. benim okuduğum ve anladığım bu canlarım eğer ki siz de araştırırsanız yanlış bildiğimiz bir durum olursa yine paylaşalım sonra yanlış bir şey yapmayalım hiçbirimiz.
tasarruf oluyor bir yönden de o zaman bende yaktırmıyorum çünkü he he heBEN OYLEYIM CNM HIC BIR YERE SIGAMIYORUM BURODA SUREKLI CAM ACIK OLSUN ISTIYORUM EWDEDE ESIME KOMBI YAKTIRMIYORUM BUNLADIGIM ICIN
32 haftalığım, 3 kilocuk aldım. 9 gün önce oğluşum 1700 grdı. şimdi ne kadar oldu bilmiyorum
BEN OYLEYIM CNM HIC BIR YERE SIGAMIYORUM BURODA SUREKLI CAM ACIK OLSUN ISTIYORUM EWDEDE ESIME KOMBI YAKTIRMIYORUM BUNLADIGIM ICIN
heyet raporu dısındakı rapor için demiştim canım en fazla 10 +10 tek hekımden alınabılıyor toplam 40 gun senenlik rapor alabılıyoruz ama ard arda alınabılıyormu onu bende bılmıyorumİstirahat sonrasında kontrol muayenesi raporda belirtilmiş ise toplam süre yirmi günü geçmemek kaydı ile istirahat uzatılabilir. Yirmi günü aşan istirahat raporları sağlık kurulunca verilecektir.
böyle bi madde gördüm yönetmelikte ama tam detayını bilmiyorum.
tek hekim tarafından verilen raporsa 10 ar dan 40 günü geçemezmiş.arka arkaya 10 ar gün alamıyor muyuz acaba
anladım canım herkes kendi durumuna işine uygun bir yol çizecek artık ben eğer 32 de ayrılırsam analık iznim bitince 1 ay kendi iznimi kullanıp sonra alabilirsem heyet alamazsam 20 20 rapor alıp sonra ücretsiz izne ayrılacağım aslında 32 den sonra 4 hafta daha çalışıp öyle ayrılırım diyordum ama zor gibi bakalım 23 martta ya çalışır ya çalışamaz raporumu alacağım.
bende geçen tartıldim 11 kilo almışim tatlıyı normalde sevmem ama benim oğlum sağolsun her gün tatlı şeyler istiyor canımmaşallah ne güzel ya, benim kilom 15 i buldu sanırım daha iki bucuk ya var halbukiheralde bu gidişle 20 yi geçecem ben hep oğluşun tatlı istemesinden oldum böyle
AYNEN YAFF. İLK ÜÇ AY TATLI GÖRMEYE TAHAMMÜLÜM YOKTU, KIZIM OLUCAK DİYORDUM, ŞİMDİ ÇILGIN GİBİ TATLI ÇEKİYOR CANIM, ALLAHTA ÇALIŞIYORUM EVDE OLSAM HAMİLELİĞİ 30 İLE TAMAMLARDIM KESİN...maşallah ne güzel ya, benim kilom 15 i buldu sanırım daha iki bucuk ya var halbukiheralde bu gidişle 20 yi geçecem ben hep oğluşun tatlı istemesinden oldum böyle
bu akşam acaba ayaklarımı buzlu kovayamı koysam yoksa benim bu ateşim dinecek gibi değilbendede var hele aksamları ellerım ayaklarım yanıyor resmen
aynı beni anlattın canım evde yasakladım kombiyi iş yerindede sürekli kapıyı açıyorum sağolsunlar bişeyde demiyorlarBEN OYLEYIM CNM HIC BIR YERE SIGAMIYORUM BURODA SUREKLI CAM ACIK OLSUN ISTIYORUM EWDEDE ESIME KOMBI YAKTIRMIYORUM BUNLADIGIM ICIN
canım o işe başlama kısmı benim de kafamı karıştırıyor arkadaşım heyet raporunun bittiği gün tekrar 10+10 rapor aldı işe başlamadı yani.anladım canım.sanırım aldığımız her rapordan sonra bi işe başlama yapmamız gerekiyor.arka arkaya rapor alamıyoruz.heyet ya da normal.benım anladığım bu.
bende oyle dıyorum bak dıyorum ne kadar tasarruflu karın var da zavallım donuo battanıye altında oturuyor, tabı cok saogukta kıyamıyorum hadı yak dıyorum :)tasarruf oluyor bir yönden de o zaman bende yaktırmıyorum çünkü he he he
ne guzel formulu bulmussun cnm tabı ınsalarıda cok rahatsız edemeyızben iş yerine converse getirip botları çıkarıyorum , camı açamıyorum çünkü diğerleri üşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?