2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iş başı yaptıktan sonra tekrar ücretsiz izin alabiliyormusun?yada hiç ücretsiz izine ayrılmadan iş başı yapıp sonra bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınabiliyor mu.ben olmuyor diye biliyorum da.
canım yanlış yazmışım 10+10 yazacaktım. bir arkadaşım şöyle yaptı aynı kurumdayız; 38 haftada doğum yaptı normal analık izni bittiğinde memleketindeydi oradayken 40 gün heyet aldı heyet bitince bir gün iş başı yapıp izne ayrıldı izin bitince de ücretsiz izne ayrıldı. bir diğer arkadaşım da; 41 haftalık doğum yaptı 37 ye kadar çalışmıştı analık izni bitince gidip heyet rapor aldı o bitince de başka bir dr dan 10+10 rapor aldı raporlar bitince işe başladı.benim ücretsiz izin konusunu okuduğum yer sanırım memurlar netti orada diyor ki ücretsiz izne ayrıldın diyelim 6 ayını kullandın sonra işe başladın diyelim 3 ay çalıştın sonra tekrar ayrılmak istedin o zaman sen ücretsiz iznin 6+3 9 ayını kullanmış sayılarak tekrar izne ayrılabiliryorsun. benim okuduğum ve anladığım bu canlarım eğer ki siz de araştırırsanız yanlış bildiğimiz bir durum olursa yine paylaşalım sonra yanlış bir şey yapmayalım hiçbirimiz.

onemli olan saglıklı olması doktor ne dıyor sen yinede dikkat etmeye calış pekmezi tahinlede tüketebilirsin inşallah saglıkla dogar canını sıkma

normal rapor en fazla 10 alınmıyormu bende dogum izni bitince raporları izinleri kullanmayı düsünüyorum
İstirahat sonrasında kontrol muayenesi raporda belirtilmiş ise toplam süre yirmi günü geçmemek kaydı ile istirahat uzatılabilir. Yirmi günü aşan istirahat raporları sağlık kurulunca verilecektir.
böyle bi madde gördüm yönetmelikte ama tam detayını bilmiyorum.
tek hekim tarafından verilen raporsa 10 ar dan 40 günü geçemezmiş.arka arkaya 10 ar gün alamıyor muyuz acaba

anladım canım.sanırım aldığımız her rapordan sonra bi işe başlama yapmamız gerekiyor.arka arkaya rapor alamıyoruz.heyet ya da normal.benım anladığım bu.

tunaydın annişlerrr ve minişlerrrr, limango da muthis indirim varrr haber edeyim dedim ben daha alamıyorum bişe

heyet raporu dısındakı rapor için demiştim canım en fazla 10 +10 tek hekımden alınabılıyor toplam 40 gun senenlik rapor alabılıyoruz ama ard arda alınabılıyormu onu bende bılmıyorum

çalışabilir alırsan 5 haftayı devredersen süper olur canım 35 gün az değil bebeğinle geçirirsin.tabii allah sağlık versin önce

maşallah ne güzel ya, benim kilom 15 i buldu sanırım daha iki bucuk ya var halbuki heralde bu gidişle 20 yi geçecem ben hep oğluşun tatlı istemesinden oldum böyle
bende geçen tartıldim 11 kilo almışim tatlıyı normalde sevmem ama benim oğlum sağolsun her gün tatlı şeyler istiyor canım

Yukarıda yer verilen 2 Seri No?lu Kamu Personeli Genel Tebliğin (A) bendinin ?I. Doğum Sebebiyle Verilecek Analık İzni? başlıklı fıkrasında ?e) Devlet memurluğuna atanmadan önce doğum yapan ve doğum yaptığı tarihten itibaren sekiz haftalık süre içerisinde göreve başlayanlara, 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesinin (A) fıkrası çerçevesinde doğum yaptığı tarih dikkate alınarak sadece sekiz haftalık doğum sonrası analık izni süresinin kalan kısmı kullandırılacaktır.? ve ?III. Doğum Sebebiyle Verilecek Aylıksız İzin? başlıklı fıkrasında da ?e) Doğum sonrası analık izninin bitiminde aylıksız izin verilen ve izin bitiminde göreve başlayan memurun yeniden aylıksız izin talebinde bulunması halinde, bu memura doğum sonrası analık izninin bitiş tarihini takip eden yirmidört aylık sürenin aşılmaması kaydıyla tekrar aylıksız izin verilecektir.?ifadeleri yer almaktadır.

Yukarıda yer verilen Kanun ve Tebliğ hükümleri uyarınca;

1-Atanmış olduğunuz üniversiteye başlayıp 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesinin (A) bendi uyarınca 8 haftalık süre geçmiş olması sebebiyle yalnız doğum tarihinizden sonraki 8 haftalık sürenin bittiği tarihten itibaren 657 sayılı Kanunun 108 inci maddesinin (B) bendi uyarınca 24 aylık süreyi aşmamak üzere aylıksız izin almanız mümkün bulunmaktadır.

2-Doğuma bağlı aylıksız izinde idarenin takdir hakkı bulunmamaktadır. Metinde ?verilir.? İfadesi yer almaktadır. Memurun talebine bırakılmıştır.

3-Söz konusu Tebliğin yukarıda yer verilen hükmünde de aylıksız izin alan ve göreve başlayan memura 24 ayın son gününü aşmamak üzere yeniden aylıksız izin verileceği belirtilmiştir.

4-26/10/2011 tarihinde doğum yapan memurun 8 haftası 21/12/2011 tarihinde dolmaktadır. 24 aylık aylıksız izin süresi ise 22/12/2011 tarihinde başlayıp 22/12/2013 tarihinde sona ermektedir. Bu22/12/2011 - 22/12/2013tarihler arasında olmak üzere parçalı aylıksız izin kullanmanız mümkün bulunmaktadır. kızlar bakın burada da yazıyor 24 aylık süreyi geçmemek şartıyla parça parça kullanabilirsiniz diyor.

maşallah ne güzel ya, benim kilom 15 i buldu sanırım daha iki bucuk ya var halbuki heralde bu gidişle 20 yi geçecem ben hep oğluşun tatlı istemesinden oldum böyle
AYNEN YAFF. İLK ÜÇ AY TATLI GÖRMEYE TAHAMMÜLÜM YOKTU, KIZIM OLUCAK DİYORDUM, ŞİMDİ ÇILGIN GİBİ TATLI ÇEKİYOR CANIM, ALLAHTA ÇALIŞIYORUM EVDE OLSAM HAMİLELİĞİ 30 İLE TAMAMLARDIM KESİN...

bendede var hele aksamları ellerım ayaklarım yanıyor resmen
bu akşam acaba ayaklarımı buzlu kovayamı koysam yoksa benim bu ateşim dinecek gibi değil

BEN OYLEYIM CNM HIC BIR YERE SIGAMIYORUM BURODA SUREKLI CAM ACIK OLSUN ISTIYORUM EWDEDE ESIME KOMBI YAKTIRMIYORUM BUNLADIGIM ICIN
aynı beni anlattın canım evde yasakladım kombiyi iş yerindede sürekli kapıyı açıyorum sağolsunlar bişeyde demiyorlar

canım o işe başlam
anladım canım.sanırım aldığımız her rapordan sonra bi işe başlama yapmamız gerekiyor.arka arkaya rapor alamıyoruz.heyet ya da normal.benım anladığım bu.
canım o işe başlama kısmı benim de kafamı karıştırıyor arkadaşım heyet raporunun bittiği gün tekrar 10+10 rapor aldı işe başlamadı yani.

toist kuzum bir tane okudum yasin Rabbim kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…