Hareketleri suyu herşeyi çok iyi dedi elhamdulillah... kilosu normalin altında biraz o da her çocuk farklıdır biz nasıl farkliyiz ancak 3 hafta fark olursa biz endişeleniriz dedi içim rahat :) ama bilemedim son haftalarda artmazsa diye yukleniyorum yemeye artık :)onemli olan saglıklı olması doktor ne dıyor sen yinede dikkat etmeye calış pekmezi tahinlede tüketebilirsin inşallah saglıkla dogar canını sıkma
öyle canım 35 gün az değil ama evde bir kızım daha var 4 yaşında bakıcı bakıyor ve memnun değiliz her gün yalvarıyor anne işe gitme diye bebek olunca zaten onunla zaman geçiremeyeceğim bari doğum öncesi biraz vakit ayırırım hem iş yeri çok uzak yürüyerek gidip geliyorum öğle aralarında da geliyorum ve zorlanıyorum artı eşim yanımızda değil sadece haftasonları evde çocuk hem babaya hem bana hasret bu bebeğimizi o yüzden burada düşündü ki doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıp buradan gidene kadar ikisinede ben bakarım diye.çalışabilir alırsan 5 haftayı devredersen süper olur canım 35 gün az değil bebeğinle geçirirsin.tabii allah sağlık versin önce
bizde ayrıca elektrikli soba var üşünce onun başında oturuyor benim eşim de pek sıcağı sevmez zaten onun işine geliyorbende oyle dıyorum bak dıyorum ne kadar tasarruflu karın var da zavallım donuo battanıye altında oturuyor, tabı cok saogukta kıyamıyorum hadı yak dıyorum :)
masallah caım kızına :) bızım hanım foto cektırmeyı sevmıyor kac aydır yuzunu goremedık malesefMrb bayanlar. Bizde 1500gr 37cm olmusuz. Buda benim kizim ..
Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
@safakmeley #HandMade
doktor sorun yok diyorsa rahat ol bencede herkes farklı tabi iyi beslenirsen artar hiç merak etme :)Hareketleri suyu herşeyi çok iyi dedi elhamdulillah... kilosu normalin altında biraz o da her çocuk farklıdır biz nasıl farkliyiz ancak 3 hafta fark olursa biz endişeleniriz dedi içim rahat :) ama bilemedim son haftalarda artmazsa diye yukleniyorum yemeye artık :)
ben artık bot felan giyemiyorum 2 numara büyük 10 tl ye bez bi ayakkabı aldım onu giyiyorum hava normalde güzeldi bi bugün yağmurlu inşallah düzelirde izne kadar onu giyerimben iş yerine converse getirip botları çıkarıyorum , camı açamıyorum çünkü diğerleri üşüyo
öyle canım 35 gün az değil ama evde bir kızım daha var 4 yaşında bakıcı bakıyor ve memnun değiliz her gün yalvarıyor anne işe gitme diye bebek olunca zaten onunla zaman geçiremeyeceğim bari doğum öncesi biraz vakit ayırırım hem iş yeri çok uzak yürüyerek gidip geliyorum öğle aralarında da geliyorum ve zorlanıyorum artı eşim yanımızda değil sadece haftasonları evde çocuk hem babaya hem bana hasret bu bebeğimizi o yüzden burada düşündü ki doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıp buradan gidene kadar ikisinede ben bakarım diye.
evet canım keşke şartlar uysa da çalışsam ama işte bazı şeyler elimizde değil. bu bebeğim de kız çok istiyordum bir kızım daha olsun Allah gönlümüze göre verdi şükür. üstelik doğum tarihleri aynı büyük kızımın tahmini doğum tarihi 19 mayıstı 6 mayısta doğdu normal doğumla bu bebişiminde tdt 19 mayıs bakalım bu ne zaman gelecek. senin kız mı erkek mi?ay canım hakkaten zormuş işin kıyamam kızınada.of çok zor işte çalışınca...bu bebiş kız mı erkek mi?
İnş. Hayırlısıyla... iki hafta sonra kontrole gidince pekmezin faydalarını görürüz inş. :)doktor sorun yok diyorsa rahat ol bencede herkes farklı tabi iyi beslenirsen artar hiç merak etme :)
hadı bakalım hayırlısı olsun cnm :)slm kızlar nasılsınız..
bgün tahlil sonucumu aldım..kansızlık var dedi dr.12 mayıs amelyat günümüz kesin..(bi aksilik olmassa)
bende de sabahtan beri bi sırt ağrım çok kötü..eğilemiyorum..belim değil sırtım..
sabah bişey yoktu öğleye doğru oldu..
Mrb bayanlar. Bizde 1500gr 37cm olmusuz. Buda benim kizim ..
ben artık bot felan giyemiyorum 2 numara büyük 10 tl ye bez bi ayakkabı aldım onu giyiyorum hava normalde güzeldi bi bugün yağmurlu inşallah düzelirde izne kadar onu giyerim
OY BİZİM OĞLAN TERS AYAKLAR AŞAĞIDA, İDRAR TORBASINA DENK GELİYOR TEKMELER, BU YAŞTA TUTAMICAM NERDEYSE TÖBE TÖBE :)kızlar benim Bebiş artık pek fazla tekmelemiyor göbeğimde titreşim yapiyordeprem oluyor zannediyorum bazen sola yatinca sadece kasıklarıma vuruyor oda biraz acıtıyor sizde durumlar nasıl
Maşallah 41 kere senin ki doğacak kıvama gelmiş canım :) 32 hafta da misin?
saol canım :) ama hepsi zamanında gelsin inşallah sağlıcakla. evet 32.Maşallah 41 kere senin ki doğacak kıvama gelmiş canım :) 32 hafta da misin?
benim oğlulumda daha ters ama son ana kadr umudumuzu kaybetmeyelimGeldim balım bizim bebış yıne ters duruyokilomuzda 1.908 gr olmuşuz teyzsi,
inşallah canım valla bugün mecbur yürücem yağmur yağıyor ama napıyım azda olsa yürüyüm: ) benb de bugün hava yağmurlu diye giydim ama patlayacağım sandım evet işallah düzelir de bezlerle gezeriz
masaAllah bebişine canımMrb bayanlar. Bizde 1500gr 37cm olmusuz. Buda benim kizim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?