2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
onemli olan saglıklı olması doktor ne dıyor sen yinede dikkat etmeye calış pekmezi tahinlede tüketebilirsin inşallah saglıkla dogar canını sıkma
Hareketleri suyu herşeyi çok iyi dedi elhamdulillah... kilosu normalin altında biraz o da her çocuk farklıdır biz nasıl farkliyiz ancak 3 hafta fark olursa biz endişeleniriz dedi içim rahat :) ama bilemedim son haftalarda artmazsa diye yukleniyorum yemeye artık :)

çalışabilir alırsan 5 haftayı devredersen süper olur canım 35 gün az değil bebeğinle geçirirsin.tabii allah sağlık versin önce
öyle canım 35 gün az değil ama evde bir kızım daha var 4 yaşında bakıcı bakıyor ve memnun değiliz her gün yalvarıyor anne işe gitme diye bebek olunca zaten onunla zaman geçiremeyeceğim bari doğum öncesi biraz vakit ayırırım hem iş yeri çok uzak yürüyerek gidip geliyorum öğle aralarında da geliyorum ve zorlanıyorum artı eşim yanımızda değil sadece haftasonları evde çocuk hem babaya hem bana hasret bu bebeğimizi o yüzden burada düşündü ki doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıp buradan gidene kadar ikisinede ben bakarım diye.

bende oyle dıyorum bak dıyorum ne kadar tasarruflu karın var da zavallım donuo battanıye altında oturuyor, tabı cok saogukta kıyamıyorum hadı yak dıyorum :)
bizde ayrıca elektrikli soba var üşünce onun başında oturuyor benim eşim de pek sıcağı sevmez zaten onun işine geliyor

Sürpriz Yastıklarımız, Kapı Süsümüz, Anı Defterimiz ve Şekerlerimiz.. Yaptık oldu
@safakmeley #HandMade

çok güzel olmuşlar canım bu taşlı isim yazmayı nasıl yaptınız? yapıştırdınız mı yoksa tersten ütüleme ile mi yaptınız? bende body e işlemek istiyorum da öyle ismini

doktor sorun yok diyorsa rahat ol bencede herkes farklı tabi iyi beslenirsen artar hiç merak etme :)

ben iş yerine converse getirip botları çıkarıyorum , camı açamıyorum çünkü diğerleri üşüyo
ben artık bot felan giyemiyorum 2 numara büyük 10 tl ye bez bi ayakkabı aldım onu giyiyorum hava normalde güzeldi bi bugün yağmurlu inşallah düzelirde izne kadar onu giyerim

ay canım hakkaten zormuş işin kıyamam kızınada.of çok zor işte çalışınca...bu bebiş kız mı erkek mi?

ay canım hakkaten zormuş işin kıyamam kızınada.of çok zor işte çalışınca...bu bebiş kız mı erkek mi?
evet canım keşke şartlar uysa da çalışsam ama işte bazı şeyler elimizde değil. bu bebeğim de kız çok istiyordum bir kızım daha olsun Allah gönlümüze göre verdi şükür. üstelik doğum tarihleri aynı büyük kızımın tahmini doğum tarihi 19 mayıstı 6 mayısta doğdu normal doğumla bu bebişiminde tdt 19 mayıs bakalım bu ne zaman gelecek. senin kız mı erkek mi?

kızlar benim Bebiş artık pek fazla tekmelemiyor göbeğimde titreşim yapiyor deprem oluyor zannediyorum bazen sola yatinca sadece kasıklarıma vuruyor oda biraz acıtıyor sizde durumlar nasıl

slm kızlar nasılsınız..
bgün tahlil sonucumu aldım..kansızlık var dedi dr.12 mayıs amelyat günümüz kesin..(bi aksilik olmassa)
bende de sabahtan beri bi sırt ağrım çok kötü..eğilemiyorum..belim değil sırtım..
sabah bişey yoktu öğleye doğru oldu..

hadı bakalım hayırlısı olsun cnm :)

kızlar benim Bebiş artık pek fazla tekmelemiyor göbeğimde titreşim yapiyor deprem oluyor zannediyorum bazen sola yatinca sadece kasıklarıma vuruyor oda biraz acıtıyor sizde durumlar nasıl
OY BİZİM OĞLAN TERS AYAKLAR AŞAĞIDA, İDRAR TORBASINA DENK GELİYOR TEKMELER, BU YAŞTA TUTAMICAM NERDEYSE TÖBE TÖBE :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…