- 3 Kasım 2014
- 191
- 210
- 48
bende geçen tartıldim 11 kilo almışim tatlıyı normalde sevmem ama benim oğlum sağolsun her gün tatlı şeyler istiyor canım
AYNEN YAFF. İLK ÜÇ AY TATLI GÖRMEYE TAHAMMÜLÜM YOKTU, KIZIM OLUCAK DİYORDUM, ŞİMDİ ÇILGIN GİBİ TATLI ÇEKİYOR CANIM, ALLAHTA ÇALIŞIYORUM EVDE OLSAM HAMİLELİĞİ 30 İLE TAMAMLARDIM KESİN...
Utuyle de yapisiyor canim ama biz sicak silikonla yapistirdik, genelde bodye utuyle yapistiriyorlar. Tesekkur ederiz :)çok güzel olmuşlar canımbu taşlı isim yazmayı nasıl yaptınız? yapıştırdınız mı yoksa tersten ütüleme ile mi yaptınız? bende body e işlemek istiyorum da öyle ismini
Ne demek canim, cizgisiz ajanda kirtasiyelerde var genelde, baska cesitleri de var nette kendin yaparsan istedigin gibi susleyebilirsin benim elimde malzeme azdi o yuzden bu kadar yapabildim, yaparsan fotograflarini bekliyoruzz :)BENDE BI ARASTIRIM OYLE AJANDA KENDIM YAPABILIRIM GIBI GELIYOR, SAOL, CANIM
AYNEN CANIM BENDE BİŞİ BULAMIYORUM. AMA BEN KİLOLU BAŞLADIM 74 OLDUMneyseki hamile kalmadan önce aşırı zayıftım, kimse 15 kilo aldığıma inanmıyorvücudumun kiloya ihtiyacı varmış demekki dedim. ama en kötü tarafı artık hiç bir kıyafetim olmuyor, hiçbirşey bulamıyorum. Göbeğim öyle bir büyüdüki öne doğru
bence snnkı gayet sık olmus cok satafat guzel olmazdı ztn boyle sade ve sık olmus yapabilirsem atarım cnm :)Ne demek canim, cizgisiz ajanda kirtasiyelerde var genelde, baska cesitleri de var nette kendin yaparsan istedigin gibi susleyebilirsin benim elimde malzeme azdi o yuzden bu kadar yapabildim, yaparsan fotograflarini bekliyoruzz :)
Hangi ürünlerde acaba ? Bebek ürünlerinde mi ?tunaydın annişlerrr ve minişlerrrr, limango da muthis indirim varrr haber edeyim dedimben daha alamıyorum bişe
sağol cnm eve gitmeden basladık bile cerceve keçe kısmını bitirdik bi yazı kaldı oda aksama inşallah, kapı süsünü merak ettim ben hazır bişeyler almayı düşünüyodum ama becerebilirsem onuda yapiyim bariTesekkur ederim canım, simdiden kolay gelsin :) kapi susunun kenarlarinda da serit olucak aksam ornegini gonderirim sana :)
maşaAllah tosun olmus annesi kilosuda boyuda cok güzelGünaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
Mesela bu tarz bisey canim ben boyle gupurle degil de normal seffaf kurdelayla serit cekicem ve fiyonklardan 4 tane yapicamsağol cnm eve gitmeden basladık bile cerceve keçe kısmını bitirdik bi yazı kaldı oda aksama inşallah, kapı süsünü merak ettim ben hazır bişeyler almayı düşünüyodum ama becerebilirsem onuda yapiyim bari
maşallah kuzuna :)Günaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
kız nasıl böyle şeyler yapabiliyorsunuz maşaAllah size herhalde ben yapamamMesela bu tarz bisey canim ben boyle gupurle degil de normal seffaf kurdelayla serit cekicem ve fiyonklardan 4 tane yapicam
Masallah bebise canim masallahhh gayet iyi kilosu da boyu da, artik boyu daha yavas uziycak ve hizli kilo almaya basliycak. Yerim yaa doyamiyoruz kii zaten hic, az kaldi annesi haftalar sonra kavuscaz saglicakla kucagimiza alicaz insallah :)Günaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
gozunaydın canım masallah bebısıne:)Günaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
Basit canim ya aslinda en kolay kapi susu, cerceve zaten hazir bir tek taslardan harf ve sekil kesip yapistirmak ve fiyonklari yapmak kaliyo onu da yaparsin zor degil :) normalde alsam 100 lira civariydi ama bana maliyeti 40 liraya geldi :)kız nasıl böyle şeyler yapabiliyorsunuz maşaAllah size herhalde ben yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?