2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

neyseki hamile kalmadan önce aşırı zayıftım, kimse 15 kilo aldığıma inanmıyor vücudumun kiloya ihtiyacı varmış demekki dedim. ama en kötü tarafı artık hiç bir kıyafetim olmuyor, hiçbirşey bulamıyorum. Göbeğim öyle bir büyüdüki öne doğru

çok güzel olmuşlar canım bu taşlı isim yazmayı nasıl yaptınız? yapıştırdınız mı yoksa tersten ütüleme ile mi yaptınız? bende body e işlemek istiyorum da öyle ismini
Utuyle de yapisiyor canim ama biz sicak silikonla yapistirdik, genelde bodye utuyle yapistiriyorlar. Tesekkur ederiz :)

BENDE BI ARASTIRIM OYLE AJANDA KENDIM YAPABILIRIM GIBI GELIYOR, SAOL, CANIM
Ne demek canim, cizgisiz ajanda kirtasiyelerde var genelde, baska cesitleri de var nette kendin yaparsan istedigin gibi susleyebilirsin benim elimde malzeme azdi o yuzden bu kadar yapabildim, yaparsan fotograflarini bekliyoruzz :)

AYNEN CANIM BENDE BİŞİ BULAMIYORUM. AMA BEN KİLOLU BAŞLADIM 74 OLDUM

Ne demek canim, cizgisiz ajanda kirtasiyelerde var genelde, baska cesitleri de var nette kendin yaparsan istedigin gibi susleyebilirsin benim elimde malzeme azdi o yuzden bu kadar yapabildim, yaparsan fotograflarini bekliyoruzz :)
bence snnkı gayet sık olmus cok satafat guzel olmazdı ztn boyle sade ve sık olmus yapabilirsem atarım cnm :)

Tesekkur ederim canım, simdiden kolay gelsin :) kapi susunun kenarlarinda da serit olucak aksam ornegini gonderirim sana :)
sağol cnm eve gitmeden basladık bile cerceve keçe kısmını bitirdik bi yazı kaldı oda aksama inşallah, kapı süsünü merak ettim ben hazır bişeyler almayı düşünüyodum ama becerebilirsem onuda yapiyim bari

Kızlar merhaba uzun zamandır takip edemedim sizi umarım herşey yolundadır yavrular iyidir :) bi ara keçe kapı süsü muhabbeti vardı yaptınız mı öyle şeyler? geçmişi biraz karıştırdım ama denk gelmedim yapanlarınız varsa paylaşabilir mi bende yapmak istiyorum ama nerden baslayacağımı bilemiyorum..

Mesela bu tarz bisey canim ben boyle gupurle degil de normal seffaf kurdelayla serit cekicem ve fiyonklardan 4 tane yapicam

Eklentiler

• Yeni-Doğan-Hastane-Odası-Kapı-Süsü-Modelleri-Kız-Bebek-ve-Erkek-Bebek-2.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 4.843
Günaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
Masallah bebise canim masallahhh gayet iyi kilosu da boyu da, artik boyu daha yavas uziycak ve hizli kilo almaya basliycak. Yerim yaa doyamiyoruz kii zaten hic, az kaldi annesi haftalar sonra kavuscaz saglicakla kucagimiza alicaz insallah :)

kız nasıl böyle şeyler yapabiliyorsunuz maşaAllah size herhalde ben yapamam
Basit canim ya aslinda en kolay kapi susu, cerceve zaten hazir bir tek taslardan harf ve sekil kesip yapistirmak ve fiyonklari yapmak kaliyo onu da yaparsin zor degil :) normalde alsam 100 lira civariydi ama bana maliyeti 40 liraya geldi :)

kızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn

kızım kocaman olmuştu 1.565 gr olmuşuz haftasıyla hatta günüyle bile aynıyız şuan boyumuz 42 olmuş yavrum kıpır kıpırdı o kadar büyümüşki ultrasonda sadece kafa,bacak,sırtı ayrı ayrı görünüyordu meleğimin
artık kafamız aşağıda duruyoruz doktor çok iyi zamanlama dedi artık yerini alıyor dedi rahmimizde herhangi bir açıklık yoktu ayın 23 üne tekrar randevu alacağız çünkü çalışabilir raporu almam için yavrumu 10 gün arayla göreceğim ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…